232
Live Gamertag/Friend lista.
-
#152 hello,
GamerTag: deaneboj
sok játékom van, ha akarsz vegyél fel -
KADARKA #151 Aki szeret a cod5-tel nyomulni multiban....fel vehet......jó lenne magyarokkal nyomni......KADAR HUN -
#150 Sziasztok! Új vagyok még a live-on, és egy ismim sincs. Ha valaki gondolja vegyen fel és játszhatunk egy jót! Gamertag: xxxbugylixxx Autós,fps,fifa,stb.................. -
#149 gamertag: Mollaka -
#148 nem elég az email cím, annak egy Live ID-nak kell lennie, egy hotmail cím az már egy Live ID, de ha az email címedet nem regisztráltad a rendszerbe, a http://account.live.com -on meg tudod tenni. -
zolikaka #147 sziasztok!
szeretnék segítséget kérni tőletek ,a x-box live-be szeretnék regisztrálni ,de sajnos nem igazán tudok mert a e-mail címet nem fogadja el rendszer!
Ha valki tudna segíteni azt megköszönném!!
-
#146 elfelejtettem privibe deh azért remélem meg érti akinek szántam.d -
#145 Okami öccse vok én xboxozom szombaton ként rendeszeresen össze ülünk egy egész estés system link partyra..általába 4 gépet kötünk össze aból kettő warezos kettő nem !és a két warezosd gépbe rendesen warezos játék is van ...deh rendesen tudunk játszani minden tökéletes..:)
-
PJay #144 Vegas 2 re terrorist hunt ra bármikor kapható vagyok! Hetente többször is toljuk haverral esténként, akit érdekel csatlakozzon hozzánk! -
Julezz #143 subversal82
team fortress, néha forza 2, gta IV -
#142 Vegyetek fel: SaneCornet gta-zok halo-zok forzá-zok -
#141 Puoesz, vegyetek fel gyerekek :-) SZombaton vissza is tudok igazolni minden este olyan gta4 partik vannak :-) minimum vagyunk 7-8-an -
zsolti360 #140 Sziasztok! Itt olvasgatom a warez gamekről a hozzászólásokat.Sajna engem is bannoltak anno de vettem még egy gépet igy lehet nyomulni.DE!!!Rettegek attól hogy most meg hogy nincs hivatalos live Mo-n ezért fognak egyszer letiltani.Flashalt géppel nem is mernék felmenni.Elöbb vagy utóbb de kiszúrnak.Nem érdemes kockáztatni.Kérdésem lenne!Összekötöttem a 2 gépet fel is ismerték egymást de amikor inditanám a játékot akkor csak egy sötét képernyő jelenik meg.Hozzá kell tennem ugye hogy az egyik játék másolt a másik eredeti.Ez lehet a baj?Ha valaki már csinált systemlinket az kérem irjon. Köszi:zsolti360 -
#139 Valaki nem jön Gta IV-ben co-op-ozni? -
#138 Gamertag: SaneCornet
Kedvencek: fps,autós -
FoToS #137 FoToS I HuN Gamertag :) -
#136 esetleg vmi fifa ligát nem tud vki? -
#135 Gamertag: bexinho2008
Fifa 08, GTA4 esetleg COD4,de az ritkán -
#134 insanera gondoltál akkor van kedv:) többin sajna nem -
cr2k1 #133 gamertag: hejnekem
-
Mateus007 #132 gamertag: marxix0
nfs pro street!, pgr4 fifa esetleg cod! -
#131 Gamertag:Gaben0017
-
mateh #130 Gamertag: matelive
Fifa 2008 -
#129 gamertag: rastaman HUN
játékok (még) forza2, viva pinata, gears -
#128 Gamertag: kenobita
Játékok (egyenlőre) PGR3, Forza2, WWE Smackdown vs Raw 2007. -
Szeszmester #127 Persze!
Játsszál eredetivel! -
#126 Imádkozhatsz. :D -
Gabe18 #125 Még régen az első bann napokban.Csak eddig nem is foglalkoztam,de most irták hogy "Valamiért nem enged be,pedig minden test confirmed... " akkor eszembe jutott hogy nekem a test nem megy végig.De ezek szerint nem számit.
De mindegy én már leszámoltam ezzel a gépel ilyen szempontból. -
isclit #124 Lehet,hogy naiv kérdés de a bannolás ellen lehet tenni valamit? -
#123 Mikor kaptad a bant? -
#122 Ha flashelt a géped akkor nincs miről beszélni. -
Gabe18 #121 Aki a bann-os topikot inditotta,az bettette ezt a képet az elejére,hogy akinek ilyen hibakódka van az bannolt:
Na most pontossan ilyennek kell lenni,nem tudja valaki? Mert az én hibakódom csak hasonlit rá,de Live-ra nem megy... -
#120 Valakinek van kedve co-op ozni gow-ban? vagy esetleg bármi másban? -
Zozo76 #119 Erre mondjak hogy GAME OVER :) -
#118 hehe :) az aláírásomba a tag (gow, vegas párti vagyok, főleg coop) -
#117 akkor valszeg kivagy bannolva -
isclit #116 Hello,
Flashelt 360-ommal hogy tudok LIVE-ra regisztrálni?Valamiért nem enged be,pedig minden test confirmed... -
#115 Aki Cod2 meg Lost Planetezik, vagy Fight Night 3, az vegyen fel. Gamertag: Wask HUN -
#114 Aki szeret autós (Flatout, Forza2, PGR3, stb) és lövöldözős (Vegas, stb)
játékokkal játszani nyugodtan adjon hozzá a Live listájához. Igazából majdnem minden stílust csípek, kivéve a sportjátékok (foci, stb).
Gamertagom ugyanez (Zippofcy)
Már vagyunk páran, szóval akkor is adj hozzá nyugodtan ha még nincs kivel játszanod a fent említett stílusokban. -
Zozo76 #113 Vegre en is ott vagyok a LIVEn.
Gamertag: zozo76hun
Vegyetek fel! :)