232
Live Gamertag/Friend lista.
  • Figliar
    hello,
    GamerTag: deaneboj

sok játékom van, ha akarsz vegyél fel
  • KADARKA
    Aki szeret a cod5-tel nyomulni multiban....fel vehet......jó lenne magyarokkal nyomni......KADAR HUN
  • AltairFromAcre
    Sziasztok! Új vagyok még a live-on, és egy ismim sincs. Ha valaki gondolja vegyen fel és játszhatunk egy jót! Gamertag: xxxbugylixxx Autós,fps,fifa,stb..................
  • Mollaka
    gamertag: Mollaka
  • Mollaka
    nem elég az email cím, annak egy Live ID-nak kell lennie, egy hotmail cím az már egy Live ID, de ha az email címedet nem regisztráltad a rendszerbe, a http://account.live.com -on meg tudod tenni.
  • zolikaka
    sziasztok!
    szeretnék segítséget kérni tőletek ,a x-box live-be szeretnék regisztrálni ,de sajnos nem igazán tudok mert a e-mail címet nem fogadja el rendszer!
    Ha valki tudna segíteni azt megköszönném!!

• Okami Amaterasu
    elfelejtettem privibe deh azért remélem meg érti akinek szántam.d
  • Okami Amaterasu
    Okami öccse vok én xboxozom szombaton ként rendeszeresen össze ülünk egy egész estés system link partyra..általába 4 gépet kötünk össze aból kettő warezos kettő nem !és a két warezosd gépbe rendesen warezos játék is van ...deh rendesen tudunk játszani minden tökéletes..:)
  • PJay
    Vegas 2 re terrorist hunt ra bármikor kapható vagyok! Hetente többször is toljuk haverral esténként, akit érdekel csatlakozzon hozzánk!
  • Julezz
    subversal82
    team fortress, néha forza 2, gta IV
  • ps2slim
    Vegyetek fel: SaneCornet gta-zok halo-zok forzá-zok
  • trogerzsiger
    Puoesz, vegyetek fel gyerekek :-) SZombaton vissza is tudok igazolni minden este olyan gta4 partik vannak :-) minimum vagyunk 7-8-an
  • zsolti360
    Sziasztok! Itt olvasgatom a warez gamekről a hozzászólásokat.Sajna engem is bannoltak anno de vettem még egy gépet igy lehet nyomulni.DE!!!Rettegek attól hogy most meg hogy nincs hivatalos live Mo-n ezért fognak egyszer letiltani.Flashalt géppel nem is mernék felmenni.Elöbb vagy utóbb de kiszúrnak.Nem érdemes kockáztatni.Kérdésem lenne!Összekötöttem a 2 gépet fel is ismerték egymást de amikor inditanám a játékot akkor csak egy sötét képernyő jelenik meg.Hozzá kell tennem ugye hogy az egyik játék másolt a másik eredeti.Ez lehet a baj?Ha valaki már csinált systemlinket az kérem irjon. Köszi:zsolti360
  • ps2slim
    Valaki nem jön Gta IV-ben co-op-ozni?
  • ps2slim
    Gamertag: SaneCornet

Kedvencek: fps,autós
  • FoToS
    FoToS I HuN Gamertag :)
  • bexinho
    esetleg vmi fifa ligát nem tud vki?
  • bexinho
    Gamertag: bexinho2008

Fifa 08, GTA4 esetleg COD4,de az ritkán
  • Okami Amaterasu
    insanera gondoltál akkor van kedv:) többin sajna nem
  • cr2k1
    gamertag: hejnekem
  • Mateus007
    gamertag: marxix0

nfs pro street!, pgr4 fifa esetleg cod!
  • Gaben17
    Gamertag:Gaben0017
  • mateh
    Gamertag: matelive
    Fifa 2008
  • rastaman
    gamertag: rastaman HUN
    játékok (még) forza2, viva pinata, gears
  • cenobite
    Gamertag: kenobita
    Játékok (egyenlőre) PGR3, Forza2, WWE Smackdown vs Raw 2007.
  • Szeszmester
    Persze!
    Játsszál eredetivel!
  • Zsoltika 007
    Imádkozhatsz. :D
  • Gabe18
    Még régen az első bann napokban.Csak eddig nem is foglalkoztam,de most irták hogy "Valamiért nem enged be,pedig minden test confirmed... " akkor eszembe jutott hogy nekem a test nem megy végig.De ezek szerint nem számit.
    De mindegy én már leszámoltam ezzel a gépel ilyen szempontból.
  • isclit
    Lehet,hogy naiv kérdés de a bannolás ellen lehet tenni valamit?
  • Kandurex
    Mikor kaptad a bant?
  • Zsoltika 007
    Ha flashelt a géped akkor nincs miről beszélni.
  • Gabe18
    Aki a bann-os topikot inditotta,az bettette ezt a képet az elejére,hogy akinek ilyen hibakódka van az bannolt:

Na most pontossan ilyennek kell lenni,nem tudja valaki? Mert az én hibakódom csak hasonlit rá,de Live-ra nem megy...
  • Lizardman
    Valakinek van kedve co-op ozni gow-ban? vagy esetleg bármi másban?
  • Zozo76
    Erre mondjak hogy GAME OVER :)
  • Kandurex
    hehe :) az aláírásomba a tag (gow, vegas párti vagyok, főleg coop)
  • Adi
    akkor valszeg kivagy bannolva
  • isclit
    Hello,

Flashelt 360-ommal hogy tudok LIVE-ra regisztrálni?Valamiért nem enged be,pedig minden test confirmed...
  • Wask
    Aki Cod2 meg Lost Planetezik, vagy Fight Night 3, az vegyen fel. Gamertag: Wask HUN
  • zippofcy
    Aki szeret autós (Flatout, Forza2, PGR3, stb) és lövöldözős (Vegas, stb)
    játékokkal játszani nyugodtan adjon hozzá a Live listájához. Igazából majdnem minden stílust csípek, kivéve a sportjátékok (foci, stb).
    Gamertagom ugyanez (Zippofcy)
    Már vagyunk páran, szóval akkor is adj hozzá nyugodtan ha még nincs kivel játszanod a fent említett stílusokban.
  • Zozo76
    Vegre en is ott vagyok a LIVEn.

Gamertag: zozo76hun

Vegyetek fel! :)