Gondban lesz a Vista a nagyfelbontású videókkal?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2 drágaszáág, a HTC P3600 Trinity éés a Dell XPS 1530, természetesen DDR3-as Gf8600GT-vel :)
2 drágaszáág, a HTC P3600 Trinity éés a Dell XPS 1530, természetesen DDR3-as Gf8600GT-vel :)
xbox360+komputer
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Ezt nem mondtad komolyan ugye?
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Mar a DVD-kkel is nagyon sok baj van eleg egy legypiszok vagy apro karcolas es mar lejatszhatatlan. Szerintem ezek az uj lemezek meg kevesbe fogjak birni.
Ez a masolasvedelem is tiszta gaz, en nem kerek belole.
még a megjelenés hetében kifogják ütni a 64 es vistából a kötelezõ hitelesített meghajtóprogramokra vonatkozó részt és simán fellehet majd tenni minden barkács drivert.
tehetnek akár minden alaplapra innentõl chipet, és csak azt érnék el h elkezdõdne a saját biosok készítése.
én ilyenen már fel sem idegesítem magam, minek, eddig is volt valahogy majd ezek után is lesz...
De tény, hogy ha a sok beépített szerzõijog ellenõrzõ szar ki lesz iktatva, akkor instabilabb lesz, mint az XP SP2. <#taps>#taps>
http://www.thevenusproject.com/ http://magyaropera.blog.hu
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Csá
Adjatok meg a cimét a csávonak megbeszélem vele!!!😄
Csá
legalábbis fölösleges gyengébb 32 bitesre felrakni a vistát amikor ott az Xp is bõven elég bármire...
F
És használhatsz XP-t vagy Linuxot azzal sem jutsz elöbbre (mert azokban sem kötelezõek ezek a "hitelesített meghajtóprogramok").
Az ok hasonlít arra mint a számítógépben nem lejátszható Audió-CD-k. a lényeg hogyha a számítógép nem játsza le akkor nem is lehet másolni....
Persze mindezt hamar megoldják. A másolásvédelem elevel halálra ítélt ötlet...
/*Bit-bit csóka, lag varjúcska, rendszergazdám kéreti a szerverét, nem adhatom oda, n00bok ülnek rajta. HackHackHackHackHack....*/
www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu
Van egy kék tó a fák alatt, Ha belet eszem, lehűti a lábamat.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Aki akarja az úgyis le fogja tölteni netrõl, aki meg meg szeretne valamit nézni mert jó, akkor úgyis összesporol annyit hogy megnézze a moziban.
Egyébként LaPalma-nak: magyarországon a letöltés nem számit sem lopásnak sem illegálisnak, úgyhogy ne terjesszünk tévhiteket. Másrészrõl az audióvizuális termékekrõl nem lehet úgy beszélni mint egy diplomamunkáról. Számos eset bizonyitja hogy egy jó film, a kiadók általi állitólagos letöltésekbõl eredõ veszteségek ellenére is az ország legsikeresebb filmje lett a mozik bevételi adatai alapján (üvegtigris 2). És úgyanúgy arra is számos eset van, hogy egy sz@r film a legkeményebb büntetések terhe mellet sem vonza az embereket, és letölteni is csak azért töltik le hogy belenézzenek és 5 perc mulva anyázva töröljék le a géprõl annyira sz@r. Szóval bonyolult kérdések ezek.
A cikkhez visszatérve: fogalmam sicns ki fog olyan oprendszert vásárolni, ami csak a boltban megvett filmeket fogja lejátszani. Én biztos nem fogom erõltetni az xprõl való váltás egy olyan oprendszerre ami korlátoz engem (már csak nem hajtom saját magam igába a nyakam...)
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
Kamerás kalózváltozatokat meg minek letölteni, ha fél-1 év múlva jön belõle a HD változat, szintén ingyen? Akinek annyira sürgõs nézze meg moziban 😊
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
A 990-es filmek azért is jók, mert elõsegítik a dvd-k impulzusvásárlását (azaz azt, amikor "meglátod-megveszed). Személy szerint nem egyszer vettem így filmet, hogy megláttam a 990-es dvd-t (esetleg olcsóbbat is, vettem már 600HUF-ért is), és lehet, hogy csak néhány sörért vagy kajáért szaladtam el, de viszem is haza.
5-8000 forintokat ellenben elég kevesen "impulzusvásárolnak" el.
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
Amikor a rendszer valtozik, a szemlelet is fog, a tobbseg meg fogja venni az alkotasokat. Szerintem.
A hobbi hackerek meg ekkor is mukodni fognak, max. nem szuletik annyi illegalis util, mert nem lesz ra igeny.
Valahol ez a dolog mar elindult, a 990-es filmekbol ami tenyleg jo, mar biztos eleg sok fogy, en legalabbis szoktam venni neha. Ha letolteni lehetne legalisan, weben at fizetni, es mindez miatt akar 500-600-ra lemenne az aruk, nem hiszem hogy barki kivancsi lenne a kameras szutykokra. Persze ehhez olcso infrastruktura kell, de az biztos lesz is, mert duborog a gazdasag, ugyfelkapu van, mindenkinek van netje...
de majd megtapasztalod te is, ha vaaki a tõled ellopott diplomamunát a sajátjakét adja be és emiatt esetleg a tiédet nem fogadják be
sepsiszentgyörgy
AD2: Nem "ciki", ha van 2000 Ft-od mozira.
AD3: Nem "ciki", ha szereted a mozit.
AD4: Nem "jófejség" lelopni a filmeket.
AD5: A torrenten fent vannak a 9GB-os filmek is, tehát fent lesznek a 20 gigás filek is.
Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minőség 1989 óta.
sepsiszentgyörgy
Amúgy meg torrentre nemhiszem hogy fölnyomják a 20Gb-os HDDVD filmet. Szóval nem fog semmi változni, a csóreszok letöltik a rip-et a maradék 10% tehetõs meg megveszi a 400e Ftos HDTV-t meg eredeti filmet és lejátszót és azon nézi meg...<#mf2>#mf2>
Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minőség 1989 óta.
Nagyon sokan néznek gépen videót!
Mondjuk nagy részük nem veszi, hanem tölti a filmeket...
www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu
na persze, aki ezt elhszi elég nagy láma.
Az biztosítja, hogy csak "biztonságos" hardveren lehet lejátszani a videót.
Szomorú, hogy idáig jutottunk, de ez teljesen hülyeség.
"Adott esetben" -> a gáz az, hogy igazad is van.
Egy ilyen dolog nem is a Vista, hanem az új típusú tárolókon megjelenõ tartalmak népszerûségét csökkentené, és ez bizony elõidézhet egy recesszív jellegû zárványt, magyarán az emberek nem lesznek hajlandóak váltani, hiszen "adott esetben" nemes egyszerûséggel rábasznak.
Az esetleg helyett a helyes kifejezés: adott esetben. (Amikor az adott lemez másolásvédelmi beállítása elõírja a HDCP jelenlétét.)
az tény hogy attól még megveszik a Vista-t de elég nagy kritika érné öket. Sõt a new yorki jogászok még ezt társitanák is a "kalóz filmek érdekeit védés"-hez is. Miszerint nem támogatják a biztonságot az uj OS-ei az MS-nek. Stb.
nyilván valóan rácáfoltak az MS-ék, ugyanis a fenti dolog határozza meg hogy mit fog lejátszani a masina, de mint tudjuk a mai dvd-k javát, (amit vesznek az emberek) azok az amcsi filmek és azok nagyon kiállnak a védelem mellett. Igy viszont helyes Riley állitása miszerint semmilyen HD filmet nem fog lejátszani, ugyanis egyedül õk fogják kiadni igy a filmeiket.
(az a maradék 0,001% akik nem raknak védelmet és rászánják a pénzt hogy HD filmet adjanak ki, azok elenyészõek lesznek...)