12300
-
#8481 ilyen találgatások tök fölöslegesek... valószínűleg a forgatókönyvírók se tudják még ki lesz az... első évadban ment a találgatás hogy ki sylar, aztán miután kiderült hogy hogy néz ki, akkor egy régebbi részből a baseball sapkás ember fejét kinagyították és tökre nem ő volt. szóval ilyen alapján sose találgass, hogy úgy nézett ki :D -
#8480 Szerintem Nathant Benett lőtte le, egy pillanatra egy képkockában mintha látszódott volna hogy szemüveges amikor elment és a haja is olyasmi , és ugye a céghez állt. Dehát majd kiderül:) -
#8479 ez teljesen igaz, sőt azt sem tudhatjuk, mennyi idő telt el aközött hogy utoljára látjuk nikkit és hogy felrobban a ház, lehet hogy közben ő is simán kimászott egy hátsó kijáraton (egy másik sorozatban volt hasonló házfelrobbanás megúszás :D) -
#8478 nembaj, niki haljon csak meg, egy gagyi karakter semmire se jó, csak idegesít :P -
Cat 02 #8477 Syler Vector
sztem qva jó lett. -
Cat 02 #8476 Hiro utazik az időben, erre ti ilyen hülyeségekről vitáztok :D -
#8475 nahja..meglehet megfordul a kocka, a robbanás hatására Niki átkerül a tükör túloldalára és Jessica lesz többnyire aktív :) így lesz egy jóból gonosz.. -
#8474 elég merész kijelenteni egy sorozatban, h tutira meghalt vki...
gondolom te irtad a forgatókönyvet ugye?
még egy valóságos sorozatnál is bárkit vmilyen csavarral vissza tudnak hozni az írok hiába robbant fel egy ház, akkor is vhogy megussza a szereplö
ez a hösöknél még hatványozodik, föleg h niki-röl van szó, akár visszatérhetett jessica is és akkor csak lehajitja magáról a deszkát és meg is uszta... -
#8473 Itt a pont én is ezt mondtam ha úgy akarják akkor él és annyi.Mivel Heroesba bármi lehet szóval :D -
#8472 de volt asszem mutatták is, hogy Peter a robbanása előtt elengedte Nathant, aki "biztosnágban földetért":D
De Niki tuti meghalt!:D -
#8471 viszont Nikit "csak" egy mezei robbanás érte, Nathanéket pedig egy atom:D
jó amúgy erről lehetne vitatkozni, film ,ráadásul szuperhősös, szóval minden megtörténhet, simán túlélhette ha úgy akarják a készítők valamit kitalálnak :D -
#8470 Peter nem "robbant fel" szó szerint, Nathan-t pedig csak a lökéshullám kapta el. Ezzel szemben Niki benn volt egy felrobbanó épületben. Nem ugyanaz. -
#8469 igaz... -
#8468 miért Peterből mi maradt? Nathanből mi maradt? -
#8467 nemhiszem, hogy beadják neki Clair vérét, úgyanis egy robbanás után nemtom mi marad belőle, szal...tuti, hogy nem tér vissza -
#8466 Igen felrobbant,de ha nem tudnád a Herosban mindenkit visszatudnak hozni.Nathan-t is lelőtték lehet meg is halt és akkor beadják Claire vérét és máris él. -
#8465 felrobban a ház amiben volt...nem? -
#8464 pont ez az, hogy nem tudta mondani -
#8463 honnan tudod? talán mondta?:D -
#8462 ő biztos hogy nem tér vissza, mert meghalt... -
#8461 Aha értem.Csak nem tudtam,hogy ez a videó ott is van ma még nem olvastam a sorozatjunkiet.(öreg hiba volt :P )
Mellesleg ennek ellenére nem tér vissza remélem.Nem kell nekünk Niki :D -
#8460 idézek a sorozatjunkieről: "Még mindig nem epizódrészletek, hanem érdekes forgatási felvételek, miközben a színészek istenítik a forgatókönyvet, hogy milyen durva lett." -
#8459 133 nap -
#8458 Ez most az jelenti,hogy Niki visszatér vagy mi? :D Mert,hogy ő is benne a promóban meg minden közbe meg "meghalt" elvileg... -
#8457 Újabb rövid promó a 3. évadról...
-
#8456 np -
#8455 ja bocs most látom hogy azt írtad hogy "szerintem ugyanarról", közé képzeltem egy nemet, bocs :D -
#8454 öhmm...hát...nemtom, de gondolom -
#8453 Joy az igazi neve, speedster a "hős" neve? :D -
#8452 szerintem ugyanarról, mert elolvastam a cikket és: "újabb hősök is képbe kerülnek, akiknek első képviselője egy Joy nevű, meglehetősen sokszor bajba kerülő, ám de gyorsléptű hölgy lesz, akit Brea Grant fog alakítani."
a gyorsléptű az sztem arra utal -
#8451 vajon ugyanarról a karakterről van szó?
(comment:com)
A Hősök egyik új karaktere Speedster névre hallgat majd, és három sebességfokozaton képes operálni. Masi Oka, Hiro alakítója azt mondta róla, hogy ha Hiro Batman, akkor Speedster a Joker, ez jól hangzik. -
Nuki #8450 -
#8449 én már annak is örülök, csak kezdödjön már :D -
#8448 az is fasza:D -
#8447 de ugye senki nem vár netto 3 órányi új Heroes-t!? :S
lesz egy 40 perces összefoglaló rész,és utána 2x40 perces évadnyitó! -
#8446 durva lesz ez a 3órás premier:D már várom
Új hős száll be a 3.évadba -
#8445 because in every hero there could be a villain.. vagyis minden hősben ott lehet a gonosz. és azért változnak a képek egyszer hero-ra, egyszer meg villain-re, hogy ezt demonstrálják. -
#8444 áhh ez érdekes....akinek ott írja hogy villain azzal most mivan?:D -
#8443 Reggeli video: Heroes 3-ik évad! -
#8442 nah:D