Heroes | Reborn
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ki a f.sz érdekel????ez már szánalom,amit ezen a vonalon csinálnak!
bannert szerintem hagyjuk úgy ahogy van,igaz,már a festmények sem igazán aktuálisak
következõ epizód ugyebár a záró rész.eszméletlen kemény lesz!
US PROMO
KANADAI PROMO
most mindkettõ extra spoileresnek tûnik!!!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
amúgy azt furcsáltam, ha épp gonoszságra készültek a nigróbácsik akkor mi a faszért nem lõtték szitává monica-t.. látszik, h csak sorozat 😄
elle viccesen bénázott a kocsival 😄
claire meg még mindig buta szõke 😛
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
http://loal.atw.hu
Alejandrot kihuzhatjuk a faliujsagbol.
Kivancsi vagyok, mi lesz Peter vs Hiro csatabol, pont erre nem szamitottam. Remelem, Peter nem oli meg Hirot, es hamar rajon, hogy rossz uton jar.
Annyira nem lett nagy szam a mostani resz. :/
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
Beírod gugliba, azonnal kihajítja, hogy hol van egyben. 😊
Max csak 100 megás fájlokat lehet feltölteni bizonyos helyekre !! Ezért lett belöle 4 db !!
Ez most miért jó, hogy 4 darabban van?
Ha észrevetted volna, a topikban mindenki mindenbe belemagyaráz dolgokat.
😊
Fortuna fortes adiuvat.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Vagy mégsem Péter az hanem egy új srác, egy Pyro-replika. 😊
Hogy zárják le? Ahogy szokták: cliffhanger-rel. 😊
Azon sem csodálkoztam volna ha a legutóbbi rész lett volna az évadzáró.
Én inkább arra lennék kíváncsi, hogy ezt a történetet ami elvileg az elsõ 11 rész hogy zárják le két részben? Vagy mi számít ennek a történetnek? Mert ugye most több szál is fut, de melyiket zárják le? Én elég lehetetlennek érzem, hogy az egészet összekapcsolják az utolsó két részben és lezárják...
az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?
\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"
Gabr: A vírusok/baktériumok jó hogy nem bomlanak le, mert a te testedet is megtámadják, nem kellene összekeverni a vérrel és alkotóelemeivel.
És ha kérdezel valamit, és arra válaszolnak, nem lehurrogni kell azt, fõleg hogy olyat kérdezel ami spekuláció tárgya, így legközelebb próbáld higgadtabban venni a dolgokat!
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
DFTBA ಠ_ಠ
DFTBA ಠ_ಠ
DFTBA ಠ_ಠ
Mondjuk ez a véres gyógyítás jó nagy baromság, olyan mintha egy szõke nõtõl kapnék vért és kiszõkûlne a hajam és mellem nõne.
DFTBA ಠ_ಠ
az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?
DFTBA ಠ_ಠ