Heroes | Reborn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shiwo
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
az egy dolog, hogy ismeri a technikákat..az más kérdés, hogy azt nem tudja videóról megtanulni, hogy hogyan gyûrje le magában a félelmet, és tudjon cselekedni stresszhelyzetben..attól, hogy egyszer sikerült neki, nem jelenti, hogy automatikusan fog sikerülni másodszor is..pláne, ha azt vesszük, hogy az elsõ esetnél nem volt "annyira" életveszélyben, hisz nem vele foglalkozott a rabló-csávó, míg a mostani esetben igenis középpontba és veszélyhelyzetbe került..és hát le is blokkolt a csajszi..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Shiwo
jóak

Nem igaz, hogy
Monica ennyire béna legyen. Hát hiába nézte meg a "A Sárkány - Bruce Lee élete"-t? 😊

Tévéújság
bocs ha volt mér

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

spidey91
bocs de nem tuujdátok a Dungeon siege filmnek van topicja? me nme bizok a keresöbe.. a király nevében vagy mi a magyar cime van topicja?

Gépem ati X1900 4200

spidey91
majd mglátjuk... lesz ami lesz

Gépem ati X1900 4200

Shiwo
jah, ha elindulna Heroes: Origins, akkor sztetek Bunkóman és Gyökér bekerül a sorozatba ? <#idiota>

Shiwo
a kifakult kép /grayscale/ jobban bejövõs ötlet..azt a jelet Takezo szokta használni, s Alejt nem õ nyírta ki...

Shiwo
elnézegettem az elõzeteseket..

az tisztán kiderül, hogy Sylar szerez 1 fiólát Claire vérébõl, és benyomja magának..a szövegbõl ítélve vissza is fog térni utána az ereje..az elhulló hõsökrõl..hát van 1 rész az amcsiban, mikor vmi szõke nõt próbál vki visszatartani..túl rossz a minõség, nem vonnék le következtetést, hogy ki lehet és kiért rohanna..ugyanúgy lehet Niki mint Elle...viszont az felismerhetõ, hogy Micah és Monica együtt elképedve/elkeseredve néz egy robbanást..lehet Nikinek lesz vége ? másik ami kitûnik, hogy valaki repül Ellével, miközben az elektromossággal rázza..szintén rossz minõség, de inkább West lesz, mint Peter..lehet õ a 2. hulla? esetleg lehet Maya is, mikor megpróbál végezni Sylarrel, mert rájön, hogy megölte a tesóját..van egy rész, mikor látszólag Parkman-t taszítja hátra valami erõ, de sztem õ nem fog kipurcanni..inkább sanszosnak tartom, hogy a rész végén lesz, mikor ott áll Peter és Nathan mellett, sok riporterrel (?) körbevéve...esetleges aggódásra ad még okot, hogy Híró más jelenetben nem is nagyon látható, csak abban, mikor Petert megrohamozza meg mikor a torkához illeszti a kardot..

dudusrac
Szerintem a bannerba Alejandróra rátehetnétek pirossal azt a jelet, amit Adam hagy a halottak fényképein. Ha meg tudnátok csinálni, akkor sztem jól nézne ki.

light00
Ja és még egy, sry, pont most jutott eszembe, hogy a történetbe kerüléséig összesen 9 képességgel rendelkezõ embert ölt meg Sylar. Tudja valaki, hogy ki volt az a kilenc?

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

spidey91
mi nem teccet? sztem nem volt rossz .... nekem teccet NA MADJ A FINÁLÉ!!!!

Gépem ati X1900 4200

light00
Arra lennék kíváncsi, hogy aki nagyobb figyelemmel követte a Heroest, hogy mi lett volna az eredeti történet? Úgy értem, Sylart kiírták volna 3-4 rész után az elsõ évadban, és mit terveztek eredetileg az írók? Aki nagyobb guru a témában, szívesen fogadnám a segítségét.

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

LasDen
csak sztem volt fos rész...???

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

szucsy89
van ez igaz de attól még a banner alatti piros felirat az érvényes...
ancsie18
<#pardon1> Éééééés?!

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

spidey91
jajj bocsesz de már van magyar sub

Gépem ati X1900 4200

ancsie18
Mintha ezt már eljátszotta volna a múlthéten is... Úgy látszik egyszerûen vannak ilyenek <#gunyos1>

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

szucsy89
spoilert sztem még használni kéne
szucsy89
valami eksönösebb részre vártam...az uccsó részbe zsúfolnak majd mindent...jó lenne a dupla rész lenne de úgy tudom hogy szimpla lesz az is
spidey91
remélem azé Peter bátyo nem öli meg Hirot... nem lenne fair peter aki minent tud hiro aki only timeshift.... bár kitudja leeht hogy döntetlen.. majd egy hét mulva...

Gépem ati X1900 4200

ancsie18
Nem rád gondoltam... Nehogy megharagudj! Hanem amikor néhány hete volt egy incidens a PB-topikban, arra.

ancsie18
Kenny fiam, <#worship>

Már van felirat 😊 Nem semmi ez a kenny gyerek grat és köszönet neki. Lessz mit nézni este hála neki 😊

Shiwo
np, elõferdül

atomboy
Bocsanat. Elsiklottam a szo felett.

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Shiwo
ugyanezt mondtam

atomboy
Angol subban is sok a hiba. 😊

"a spoileres képeket pofátlanul feltöltõ"

Én is szeretlek! 😊

(pofátlanul? ezt mire alapozod?) 😊

joshua
Igen azt én is észrevettem😄

Shiwo
apropó..remélem Kenny nem csak "átfordítja" az angol feliratot, mert volt benne jópár hibácska..

BlackShadow
Kenny ma 15:28 | Válasz | #2793
A felirat kb. 20%-on áll. Legjobb esetben estefelé lesz, rossz esetben holnap délután.

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

ProGabe
kb az elkövetkezendõ 48 órában^^

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

spidey91
Mikor lesz magyar felirat?? kb?

Gépem ati X1900 4200

Shiwo
jaja...kiv vok mit hoz ki a heroes-ból "Néma Bob" ,)

ill poén lenne, ha a háttérben ott támasztanának egy falat 😄

ProGabe
mindenképpen több hetes (azt hiszem 5) szünet következett volna

reméljük megegyeznek és lesz Origins is!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Kicsikiraly
csak tudod az újrek az már egy fogalom, én nem azt értem alatta hogy mikor regelt 😄 ez egy értelmi állapot 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

Shiwo
nem lenne rossz, ha kiegyeznének...akkor tán lenne rá esély, hogy mondjuk csak 1-2 hét kiesés lenne a 11. és 12. rész között

ancsie18
Nem baj az, ha kedveskedik, sõt! Inkább az ilyenekbõl kellene több, mint a spoileres képeket pofátlanul feltöltõ vagy éppen hülyeségeken okoskodó egyénektõl, akik a veszekedés kedvéért jönnek. Szerintem inkább köszönjük meg neki. Biztos van, akinek éppen õ segített ezzel.

Jaa, hogy csak kedveskedni akart?! 😊
(Bár sztem mindannyian egyben szedtük le t-rõl.)

ProGabe
Hírpászmák

2007. 11. 27. 10:45 - Írta: winnie

11 hozzászólás | kategória: hírek

A sztrájk sokadik napja, de a Deadline Hollywood Daily belsõ forrása szerint már kvázi meg is egyeztek a felek. Meglássuk. Mindenesetre az, hogy az NBC két sorozat teljes évadát is berendelte, eléggé ráutaló hír.

ancsie18
Ja, úgy érted, hogy felteszik-e extraként a dvd-re a másik befejezést? Szerintem biztos. A 24 1. évados dvd-re is feltették a másik alternatívát is.

gameplusz
http://www.sorozatjunkie.hu/2007/11/09/a-heroes-leallasarol/

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

BlackShadow
a sztrájk miatt újraforgatták a 11. részt. szal abból 2 verzió van 😊 mert ha a sztrájk marad, akkor a második évad azthiszem itt ér véget, és a többi chapter 3. évadként folytatódik

de ha nagy hülyeséget mondtam, akkor majd jön winnie és kijavít

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

ancsie18
Hogy hoyg elsõdleges? Milyen elsõdleges? Mármint hogy ezt a 11 részt? Miért ne adnák ki? Majd ha lement az évad, egyben. Ha meg ennyi lesz az évad, akkor meg ezt a 11 részt adják ki mint 2. évadot.

ancsie18
Amíg azt írod, hogy SZERINTED, addig semmi nem spoiler. Szerintem. 😛

BlackShadow
én arra leszek kiváncsi, hogy kiadják e valaha az elsõdleges 11. részt

atomboy
Az en tippem Mohinder. Masik passz. Talan Nathan.

Flamer
hm hiroz finalléé :CCcc tök fura látni ezt a "felénél" az évadnak. :|

http://loal.atw.hu

Shiwo
asszem nem nagy spoiler, ha azt mondom hogy az 1ik Takezo lesz sztem..