Heroes | Reborn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát ezt a baromságot meg honnan veszed? Ezt úgy mondod, mintha te írnád az egészet!

az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?

Kicsikiraly
hányszor írjam még le, hogy a vér egy idõ után kiürül a testbõl???

DFTBA ಠ_ಠ

A jövö heti részben lesz! Volt az elõzetesben, hogy türelmetlenül, sok szeretettel várja Mohinder-t!

az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?

N1ggA
jogos, de biztos meghalt, semmi sem volt rákötve az infúzión kívül, és a szemét nézzétek!! a szemén látszik, hogy halott!

Spread De Love!

drowns41
De halott embernek beadni vért... hát nemtudom majd kiderül

http://sum41.uw.hu

drowns41
Szerinetm Sylar majd visszatér az utsó részben😛

N1ggA
gondoltam hogy valaki felveti. Akkor ezt írom: elvennék Claire és Adam egyediségét. Gondold el, ha mindenkibe belepumpálnának egy kis vért, mindenki örök életû lenne és gyógyítaná magát. amúgy meg teljesen mindegy, úgyis már csak 2 rész van (vagy 1??)

Spread De Love!

Adam is olyan mint Claire!

N1ggA
Ez még nem derült ki, de nem tartom valószínûnek, ezzel teljesen elvennék Claire egyediségét. Szerintem csak egyszeri gyógyítás.

Spread De Love!

Ja, és miért nincs fõgonosz a második évadban??????????? Mert sylar már elég uncsi, meg úgy vettem észre, hogy kicsit mellõzve is lett.

Most akkor Noah és Nathan is sebezhetetlen lett?

Pharaoh
Akit olyan közelrõl egy akkora pisztollyal lelõnek, mint Benettet annak a feje hátsó felébõl nem marad semmi, szal valószínûleg maghalt. Csak a Heroesben egy kicst lightsoan ábrázolták.

drowns41
mert akit lelõnek az egybõl meghal? szerintem nem...

Kmarha
ugy 10-bõl 8 embernek! 😊 De vegye magára mindenki aki csak akarja 😊

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Toodmayne
Na azért!! 😄 Legalább van olyan, aki el tudja ismerni<#eljen> 😊

-Kell kabát? -Kinek? Mennyiért? -Kell-e kabát kintre te hülyegyerek? :)

Kicsikiraly
értem, hogy mit akarsz elmondani de akkor: claire él. sylar is él. nem lett leszúrva hiro által, csak future hiro emlékszik úgy, de akkor... zomg. most esik le hogy én vagyok a hülye 😄 erre nem gondoltam eddig, hogy future Hiro arra emlékszik ami abban az idõsíkban történt amikor meghalt claire. Sry mindenkitõl, tényleg én voltam a hülye 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

ancsie18
10 azért igen. Viszont a 18-ban én is gyakran kételkedem... <#wow3>

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

Shiwo
sztem úgy általánosságba..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Toodmayne
Ezt most melyikünknek írtad? 😊

Kmarha
😊 Azért kiváncsi vagyok, hogy az ide írok többsége elmúlt e már 10 éves. Mert néha röhejesen egyszerû dolgokat nem birnak egyesek felfogni.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Toodmayne
TE nem érted! A 20. részes jövõ a megváltozott jövõ, és future Hiro még a megvéltozatlan jõvõt meséli el Hironak, hogy akkor leszúrta Sylart, de regenerálódott. És akkor megbeszélik, hogy mivel Peter megmentette, most már meg lehet ölni. Nézd meg megint a beszélgetést ha nem érted még mindig.

Shiwo
azért ahhoz hogy valaki csontváz legyem, kell 1 kis idõ..

Pharaoh
Ja, elég nehéz lenne egy csontváznak beadni a vért.

Shiwo
sztem meg X órán bellül fejti csak ki a hatását..

N1ggA
nem csak élõ embert gyógyít meg! nem láttad a rész végét?

Spread De Love!

drowns41
szerintem csak élõ embert gyógyít meg a vér.
akkor ezzel az erõvel hiro papát meg az összes többi hallot heroet fel lehetne támasztani

Szerintem.
1.idõsík: Hiro hasbaszúrja Sylart, de az regenerálódik és felrobban. Hiro létrehozza az idõvonalakat, visszamegy az idõben, és a metroban szól Peternek, majd már megy is vissza és term a megváltoztatott jövõbe érkezik, azonban az az 5 év nincs a tudatában, mert épp idõutazott, csodálkozik, hogy nem ép a város, és azonnal össze is fut a régi Hiroval és Andoval.
2. idõsík, ez volt az 5 év múlva rész. Itt nem tudjuk mi történt végül, mert nem láttuk, csak Claire megmenekül, de a robbanás bekövetkezik Peter által, de mindenki azt hiszi Sylar volt.
3. idõsik, Hiro és Ando visszatért, ezen halad a film tovább, végül New York megúszta.

mert ha vkit hasbaszúrsz nem feltétlenül kell meghalnia

megmûtötték gondolom legalábbis az a csaj mutatta hogy mekkora seb van a hasán emlékezz

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

Kicsikiraly
te nem érted. ha megváltozott a jövõ claire életben maradásával, akkor sylar miért nem halott a 20. részes jövõben? mert Hiro leszúrta, abban a jövõben is mondja hogy "hasbaszúrtam de regenerálódott". érted már? 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

BlackShadow
vársz 4 napot és megtudod 😊 hidd el olyan egyszerû magyarázat lesz rá, hogy magad sem hiszed el 😄

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

kit hamvasztanak?
v mivan ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

ancsie18
De tényleg, most akkor kit hamvasztatnak el Claire-ék? Mert ugye miutén meglõtték Noah-t, õ Westtel elrepült. Bobék leléptek Noah-val együtt. De amikor Claire-ék visszamennek, valakit csak kell találniuk ott, akit aztán - mint apját elhamvasztatnak. Ha élne még Candice, az magyarázat lehetne rá...

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

ProGabe
miért ne lenne?pl ha kivágja az agyát Sylar akkor nem lehet feléleszteni.ez a második opció amit itt leírtam,és van vagy 1000 másik...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Shiwo
van 1 olyan érzésem, hogy ennek a feltámasztó/gyógyító vérnek lesz valami mellékhatása, és úgy már nem lesz olyan világmegmentõ dolog..

akkor bárkit ujra lehet éleszteni, innentõl nem is izgalmas

Seth
halott volt és infúzióval pumpálták bele a vért (valszeg Claire-é)

PSN ID.: Beegabor

majd peter megkeresi noah-t <#vigyor>

egyébként noah akkor már halott volt vagy még élt?
mert ha vkit úgy meglõnek akkor nem hiszem hogy túléli

és bocs ha már kibeszéltétek ezt csak nincs kedvem odlalakat lapozni ;;]

Toodmayne
Te még mindig nem érted. Két jövõrõl van szó az elsõ évadban. Az elsõben Clairet megölte Sylar, ezért képes regenerálódni. Ezért nem tudta Hiro megölni. Ezért ment vissza és szólt Peternek, hogy mentse meg Claire-t. És mivel ez meg is történt, megváltozott a jövõ. Ez a jövõ az, ahol Claire él, és ebben a jövõben Sylar nem tud regenerálódni. Ezért öli meg Clairet.

ProGabe
megvizsgálja,mint az órákat.ezáltal megérti a mûködését.nem eszi meg,mert Candice megölése után csak a keze volt véres,a szája nem...

Peter vs Sylar-re tényleg rosszul emlékeztem

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

joshua
Biztos megeszi az agyakat<#eplus2><#eplus2>

light00
És hogy megint felvessek egy idióta, de "el kell az idõt üsük keddig" témát:
Sylar mégis hogy tud képességet lopni? Mert ugye a képesség a dnsbe van beleírva, és attól még, hogy megérti, a dnsébe miért íródna bele? Az agyban van a képesség forrása, az oké, de Sylar dnse egy egyszerû "megértettem"-tõl átíródna? :o

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

light00
semmi nem volt. Egyszerûen abbahagyta a vágást, a seb meg beregenerálódott.

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

ProGabe
mert amíg kísérletezett vele (nem csinálta gyorsan,a kis szadista) addig Suresh megdöfte,vagy hátba lõtte.már nem is emlékszem :S

Kicsikiraly
miért ne ölné meg clairet? <#idiota> amugy nem tudom, lehet h vmi gyilkolási mánia?

DFTBA &#3232;_&#3232;

macselek
Ha így lenne, akkor miért ölné meg Clairet?😄

Kicsikiraly
de õt az után öli meg, hogy már tud regenerálódni. (Hiro mondta hogy leszúrta de életben maradt)

DFTBA &#3232;_&#3232;

macselek
De hát mutatják, hogy megöli clairet😮

Kicsikiraly
rájöttem!rájöttem! 😄 tudom kit ölt meg sylar a jövõben: adamet 😛 õ is regenerálódik, így claire életben maradt, de sylar mégis regenerálódik. na ehhez mit szóltok? 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

ancsie18
Szerintem meg a túlbonyolíthatóságában rejlik a szépsége. Ezért nem lesz (a számomra legalábbis) egy Prison Break sohasem egy lapon említhetõ a Lost-tal vagy a Heroes-zal.

DjDano
Szerintem ti túlbonyolítjátok a dolgokat...