Heroes | Reborn
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?
az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?
Spread De Love!
Spread De Love!
Spread De Love!
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
-Kell kabát? -Kinek? Mennyiért? -Kell-e kabát kintre te hülyegyerek? :)
DFTBA ಠ_ಠ
\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
akkor ezzel az erõvel hiro papát meg az összes többi hallot heroet fel lehetne támasztani
http://sum41.uw.hu
1.idõsík: Hiro hasbaszúrja Sylart, de az regenerálódik és felrobban. Hiro létrehozza az idõvonalakat, visszamegy az idõben, és a metroban szól Peternek, majd már megy is vissza és term a megváltoztatott jövõbe érkezik, azonban az az 5 év nincs a tudatában, mert épp idõutazott, csodálkozik, hogy nem ép a város, és azonnal össze is fut a régi Hiroval és Andoval.
2. idõsík, ez volt az 5 év múlva rész. Itt nem tudjuk mi történt végül, mert nem láttuk, csak Claire megmenekül, de a robbanás bekövetkezik Peter által, de mindenki azt hiszi Sylar volt.
3. idõsik, Hiro és Ando visszatért, ezen halad a film tovább, végül New York megúszta.
megmûtötték gondolom legalábbis az a csaj mutatta hogy mekkora seb van a hasán emlékezz
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
DFTBA ಠ_ಠ
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
v mivan ?
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
egyébként noah akkor már halott volt vagy még élt?
mert ha vkit úgy meglõnek akkor nem hiszem hogy túléli
és bocs ha már kibeszéltétek ezt csak nincs kedvem odlalakat lapozni ;;]
Peter vs Sylar-re tényleg rosszul emlékeztem
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Sylar mégis hogy tud képességet lopni? Mert ugye a képesség a dnsbe van beleírva, és attól még, hogy megérti, a dnsébe miért íródna bele? Az agyban van a képesség forrása, az oké, de Sylar dnse egy egyszerû "megértettem"-tõl átíródna? :o
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
DFTBA ಠ_ಠ
DFTBA ಠ_ಠ
DFTBA ಠ_ಠ