Heroes | Reborn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sztem meg hülyeség. Ezt a "Sylar felveszi az alakját" nem fogják még egyszer eljátszani. Ettõl azért több fantáziájuk van. 😊

Hiro papa pontosan tudta, hogy ki jelenthet rá veszélyt. Majd késõbb úgyis kiderül!

precision
<#eljen>

Remek észrevétel! Én teljesen el tudom képzelni! 😊

Amúgy szerintem már nem szükséges a spoiler, majd 2 napja van már magyar felirat, aki meg akarta nézni az már megnézhette

Bazinga!

ancsie18
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szerintetek nem furcsa, hogy Nathan ott volt mind a két fénykép felbukkanásánál? Összeütközött Aldoval, amikor az Hiro apjának az újságot vitte, simán belecsúsztathatta közben. Plusz az anyjához is azelõtt egy perccel ment, ahogy az megtalálta a képet. És repülni is tud, tehát a Hiro-papa megölése után simán elrepülhetett... Nem lehet, hogy Sylar mésiscsak felvette az õ alakját, vagy ilyesmi? És valójában Nathan már nem is, vagy ugyanúgy be van zárva valahová, ahogy Peter is be volt?

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

magus
a bûntudata vetült ki a tükörben, a saját testvérét látta benne megégve, hisz bûntudatot érez, hogy meghalt a testvére...

Bucser
Azért, mert mindenki úgy tudja, hogy meghalt.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

N1ggA
Gondolom mert teljesen összeomlott idegileg és ha jól emléxem alkoholista lett.

Spread De Love!

N1ggA
szerintem meg majd kiderül 😊

Spread De Love!

Hawaii ingben 😄
Nathan ménem lett miniszter 1ébként???

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Frosty01
sztem biztos hogy nem. szerintem most úgy néz ki nathan, mert ugyebár peter regenerálhatja magát, tehát õ normálisan kell hogy kinézzen, de nathan tuti hogy megégett amikor felrobbant a kezében peter, szóval szerintem valami illuzióval, vagy plasztikai sebészettel, meggyógyították vagy nemtom 😄D
nah ezt most jól megaszontam 😄

practitioner of the forbidden arts of death

danikarate
Ja gondolom szabadságra ment!
😄

Kicsikiraly
vagy behúzták. nem mindegy 😊

DFTBA &#3232;_&#3232;

SPOILER
Az I. rész végén (Yestv-s változat)van egy kis elõzetes. Abban Sylar látható, piros ingben mosolyog egy kocsiban...

Fortuna fortes adiuvat.

Kicsikiraly
... jövõhét kedd ...

DFTBA &#3232;_&#3232;

Kicsikiraly
szabadidõ 😄 egész pontosan unalmas Biosz órának hívják xD

DFTBA &#3232;_&#3232;

ToCsEk
Mikor jön a 2. rész?

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

burki6
Nem lehet h Nathan a tükörben azt látta, ahogy Peter szerinte jelenleg kinéz?

Kojiro
Hát elég egyértelmü sajna, hogy Pírö azért lett amnéziás, mert egyszerüen nem tudnának vele mit kezdeni, annyira erõs/sok képessége van. Gyakorlatilag minden szitut elég könnyen meg tudna oldani és rengeteg hiba lenne a sorozatban, mert nem tudnának minden képességére figyelni.
Ugyanez igaz Hirora is, ezért küldték vissza a multba. Már az elsõ évadban is volt 4-5 rész ahol elég kínkeservesen oldották meg, hogy mit és miért csináljon Hiro.

A repülõ srác olyan soxor emlegette az alien szót, hogy szerintem tuti valami földönkivüli. (az igazi neve biztos Kal-El 😄)

Hiro gyilkosa nem lehet a repülõ srác, mert akkor nem lépcsön jött volna fel a tetõre, nem lehet a mexikói csaj mert tuti hogy csak ezután fog megérkezni amcsiba és nem lehet sylar sem, mert neki mások a módszerei ha valakit meg akar ölni 😄.
Csak olyan lehet, aki tudta, hogy Hiro apja ott lesz, szal vagy követte Angelat, vagy eleve napok óta figyelte õket Andóval.

Kojiro ergo sum.

Klemice
hát igen szóval...

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Frosty01
hát az elõzõ végén is bemászott a csatornába, elég egyértelmüen közölték...

Bucser
molly rajzain a jel általában egy sebként jelenik meg az arcon. vagy úgy ahogy a fényképen Hiro apjának a fején volt. Lehet molly nem csak megtalálni tud embereket hanem látja, hogy mi történik majd?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Flamer
ahan.

http://loal.atw.hu

light00
Ezt olvastad valahol, vagy ennyi szabadidöd van?

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

Kicsikiraly
amugy azt észrevettétek, hogyha a jelet lerajzoljátok, utána fordítva (tehát fejjel lefele S betû és fölül kétcsík, alul egy)és egymásra teszitek a kettõt, akkor egy leegyszerûsített DNS rajz jön ki? 😮

DFTBA &#3232;_&#3232;

Kicsikiraly
ja és még vmi amit észrevettem: Molly rajzain a jel fordítva volt. mindegyiken. szvsz ez is jelent vmit 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

Kicsikiraly
Nathan nézett a tükörbe és a saját égett arcát látta... azt is nézd, hogy mire válaszolok :S

DFTBA &#3232;_&#3232;

ProGabe
saját magát látta a tükörben!
nem tudjuk ki ölte meg,honnan is tudhatnánk!mi is annyit láttunk,mint te

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

vmi kamikaze

spidey91
akkor kivolt az akit nathan a tükörbe látott?
a konténeres peter petreli nem ronda
ki nyirta ki hiro apját?,

Gépem ati X1900 4200

Bucser
Peter??? randa lett??

Másrészt use spoiler...

spidey91
ha jol figyeltem akkor kiderül hogy mindkét petrelli él csak peter elég randa lett

Gépem ati X1900 4200

Az álatlános film topikban a fórummotor sokszor eltünteti utólag a Spoiler taget, itt nem szokta?

hát, nem mindenki perfect angol és te a felirat megjelenése elõtt írtad ...

Adi
a kiskukolo😄😄
Ha elkapják a rendõrök ott kint amcsiba ezért nagyon megbüntetik😄😄

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Shiwo
nem tévedsz, valóban így van.. szal én se értem, miért jött Sylerrel, egy szót nem ejtettem róla..amúgy meg volt vmi trailer vagy mi, abban feltünt ügyebár, szal tutkóra nem halt meg

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Frosty01
mellesleg a repülõ srácról nekem rögtön pán péter jutott eszembe 😄DD

Bucser
Szerintem meg jobb lenne rászoknod a Spoiler tagre ugyanis a sorozatról spoiler tagben is lehet beszélni és nem baszod el más szórakozását.

Bucser
és ez miért baj? Szerintem valamilyen szinten szükséges a sztori életben tartásához😊

Hogy-hogy miért? Pétert vissza kellett hozni valahogy!

Kenny, kösz a sub-ot!

Mondtam már, hogy a drog rossz?!

nem sylar az mert a kiscsaj 2 külön személyt adott meg a gonosz embert nemakarta keresni aki látja õt, viszont sylart megtalálta de ha tévedek javítsatok ki .

Elöször is: szeretném én is megköszönni Kenny-nek a munkáját. ha Õ nem lenne, már rosszabb lenne nekünk. THX

A másik:
Spoiler
jo volt a nyitóepizod, de a vége nekem krvára nem jött be. Miért kellett ezt?...<#rolleyes>

E8500 | OCZ | Gainward | Raid | Razer | Lian Li | PVA nick: Tibiajax Car: Farboud ~ fullblack/st3/manual, TDU: youtube és \'Tibiajax\'

Frosty01
tehát õ lesz a kiscsaj "mumusa" valszeg :\

Frosty01
szerintem sylar k*rvára nem halt meg, ahogy elnézem, túl sok régi szereplõ maradt meg :\

ezt ugye te sem hiszed el saját magadnak ?😄

Shiwo
én azon filóztam, hogy mi van, ha valami úton-módon (pl más hõs képessége miatt) Peter és a srác lelket cserélt..és a képességeik és cserélõdtek..így a srác testében Peter tudna repkedni, és azért figyelné meg Claire-t, míg a srác Peter testében ezért nem vágná, hogy mi van, és hogy hogyanis került a konténerbe... mondjuk az is kérdéses, hogy ki láncolta oda (nahmeg miért nem tépte el, hisz elvileg ellopta Jessica erejét is)..azt is elképzelhetõnek tartom, hogy Hiro apját megölõ személy és a kiscsajt álmában figyelõ gonosz nem egy és ugyanaz a személy....

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Flamer

aki ledobta Hiro apját az kicsit testesebb volt a srácnál aki Clairt leste.. szóval ne mhinném hogy a kissrác lökte le a tetõrõl a fatert 😄

Flamer

már nem azért de amit Molly hall az álába, az férfi hang.. szóval nem csaj a szupermegahipergonosz..

precision
btw, vállalkozókedvü topiklakókat kérem hogy valaki kreáljon már vmi szép bannert....ez a from september amugy sem aktuális már, meg szvsz jobb lenne ha a szereplõk is rajta lennének a banneren 😊

Bazinga!

BlackShadow
képregény 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

ToCsEk
Hát most nah. Lehet megnézem párszor.<#bohoc><#alien>
Szerintem csak olyan dolokat nem tudok amik nem derültek még ki.<#vigyor3>

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?