Heroes | Reborn
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Nah hát így ennyi egyenlõre. Mikor jön a kövi rész? 1 hét mulva?
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Bazinga!
de ez csak az én véleményem
Bazinga!
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
a lost topicban tök jól bevált a
"
!! VIGYÁZZ SPOILER !!! VIGYÁZZ SPOILER !!! VIGYÁZZ SPOILER !!! VIGYÁZZ SPOILER !!
Ha nem az amerikában épp aktuális résznél jársz olyan dolgokat olvashatsz, amik károsíthatják a sorozat élményét a továbbiakban!"
felirat, senki sem picsog miatta
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
DFTBA ಠ_ಠ
ja és az elõbb kihagytam vmit: Az a repülõs srác az milyen már? 😄 általában nem szoktak olyat csinálni emberfeltti történetekben hogy kétvalakinek is ugyanaz a képessége 😛
DFTBA ಠ_ಠ
nem kell szarozni a makrókkal, elég, ha ezt a 7 betüt odairod, és már nem olvasnánk el...
amúgy alapvetõen figyelmetlennek gondoltakat, hogy nem tettél spoilert, de az, hogy még neked áll feljebb, mutatja, hogy igaza van Cat-nak
Btw, Kenny kösz a subot! Igaz én már megnéztem korábban az angollal 😊
Bazinga!
Izé a tesvírit, Harmad fokú égési sérülésekkel😄
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
ez egy sorozat topicja
egy sorozat topjában ÉN és szerintem MÁSOK is a SOROZATRÓL beszélgetnek
tegyen mindenki minden hozzászólást spoiler tagbe ami a sorozat RÉSZEIRÕL (99%)szól és nem az EGYÉB (1%) dolgokról szól? (nem a nyári szünetre gondolok ezekkel a statisztikákkal)
aki a 2. résznél tart nem hiszem, hogy anyázik amiért te a 17. részrõl beszélsz, mert egyszerûen nem tart ott. én a s2e1-rõl beszélek, én arról aztán ugyan nem tehetek, hogy te csak az s1e21-nél tartasz, kinn van az új rész
én sem nézek be a topicba, amíg nem néztem meg az új részt, mert nem várom el, hogy a maradék 99% az általam kitett 1%-ra legyen tekintettel.
azt hiszem ezekután elég egyértelmû miért is felesleges a spolier tag egy sorozatnál. Egy filmnél még talán érthetõ, hogy nem lövöd le a legnagyobb poént a végénél, de egy sorozatnál, ugyanmár
Nathan mit látott a tükörben????
Hiro apját le kamikázézták ? 😄
btw pomponedzés szoknyában és emeletesen jó volt 😄
mer esetleg mivan ha be akar nézni, részrõl info-k, feliratot itt keresni, stb.
DFTBA ಠ_ಠ
van ez a mexikói páros, az a Maya meg az az A betûs 😊 namármost. én Mayát gondolom leendõ "fõgonosznak" akirõl Molly álmodik. (Egyrészt a szemek miatt másrészt meg nagyon valószínû, sorozatfogás :])
Mohinder tanulmánya errõl a vírusról igaz, de nem egy égetõ probléma. azt, hogy igaz abból gondolom, hogy a nõvére ebben halt meg, Molly pedig beteg volt. de nem hiszem hogy bármi veszélye lenne normális emberekre, tényleg csak a "cég"-hez akart bekerülni.
Hiro esete meg hát.. az lol 😊 szvsz õ fogja rávenni Takezot hogy csinálja meg, és neki az egész évadban szinte ez lesz a szerepe, hacsak nem utazik vissza.
Ez a Hiro apja megölés pedig érdekes. Reméltem hogy megtudjuk mi Hiro apjának és Nathan és Peter anyjának a képessége. meg hogy ki az a kilenc aki maradt, mi az a kilenc aki maradt stb.
Na tömören ennyi a kritika 😄
DFTBA ಠ_ಠ
Meg mi tortent az emailes meg az illuzionista csajjal az 1. evadbol ?
Nyitottak sok szálat az igaz, viszont az egész kicsit unalmas volt. Egyedûl az utolsó 5perc volt ami ütött de az nagyon.
Remélem most már izgalmasab részek lesznek.
Lehet h akkor leszedem a másik változatot is...
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
DFTBA ಠ_ಠ
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
(btw nekem is ugyanez van, tcm tudja mindet de én nem 😊)
má csak a filmnek kell lejönni...
Mindenesetre kész a felirat, ideiglenes hely (winreinstall miatt nem tok fellépni a hp szerverre, mert nem tudom fejbõl se a jelszót, se a felh.nevet 😄DD):
http://heroesforum.extra.hu/mas/heroes.s02e01.hdtv.xvid-xor.srt
Enjoy!
Hibákat pls report az alábbi címre: [email protected]; mert a 2. évadhoz már szeretnék teljes pakkot csinálni és nem év végén akarok egyszerre javítgatni...