Heroes | Reborn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AntiHero
Hát látom te is megnézel egy sorozatot ozt seképsehang félóráig. (nem bántásként mondtam)

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

precision
akkor fejezzétek be, privátban lehet folytatni a vagdalózást 😛

Bazinga!

magus
jó, ezen úgysem fogunk dûlõre jutni

ToCsEk
Nah hali. Megnéztem a 2.éva elsö részét. A felirattal a végén volt egy kis gebasz kb 10sec-et késett majd meg kell szerkeszteni hogy jó legyen. Hát elég jó kis nyitó rész volt. Nem hiába Heroes.
Tök durvák az új hösök, amelyik a kanálból aranyat csinált azon majdnem beszartam.😄 Jó lenne egy ilyen kéepsség nekem is. A csajt nem vágom hogy miért öli halomra az embereket. Kler meg gyöngén eltörte a lábát, fogtam is a fejem tõle.<#wow3>A repölõ "kis" gyerek is durva volt. Nem vágtam amikor Nétön belenézett a tükörbe és fél arca roncsolódott. Ez mi akart lenni? A végén a konténerbe Pítör volt igaz? Hiron jót röhögtem amikor bevert neki a kensei.<#idiota><#nyes> Hiro apját ki ölhette meg? Én Szájlerre tippelek vagy pedig az új fõgonoszra.[/spolier]
Nah hát így ennyi egyenlõre. Mikor jön a kövi rész? 1 hét mulva?

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

precision
jo mind1 ne kapjatok itt össze, mert semmi kedvem azzal tölteni az estémet hogy a ti szemeteteket törölgetem ki 😛

Bazinga!

magus
örülnék ha nem degradálnál, én sem tettem veled szemben, pedig kínálkozik a lehetõség

precision
szerintem a MAGYAR felirat megjelenését követõ 24. óráig használni kéne a spoiler makrót vagy nagybetükkel odaírni az üzenet elé hogy spoiler...asszem ez betartható, és reális is
de ez csak az én véleményem

Bazinga!

Shiwo
ne sorold, úgyse fogja fel..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Shiwo
de az azoknak szól, akik a magyaron követik a sorozatot..és más topicokban (mint pl a stargate-ben) meg jól bevált a spoiler

Dynamic
Rögtön itt vagyok ellenpéldának.Nem voltam biztos, benne, hogy mostantól megy a sorozat, ezért benéztem ide.Marhára örültem volna ha spoilereket kapok az arcomba.Azokra az emberekre sem gondolsz, akik nem nagyon látogatták ezt a fórumot és nem tudják, hogy itt egyesek szembehugyozzák a világon mindenhol jól alkalmazott fórumszabályokat.Azok is biztos örülnek a spoilernek.Arra is rengetegszer volt példa, hogy ment a beszélgetés valamirõl(mondjuk inkább a PB topikban, de ez most tökmindegy) és pár napig nem kapcsolódhattál vissza a beszélgetésbe amíg meg nem nézted az aktuális epizódot félve attól, hogy egyesek még a megjelenés után fél órával is sz*rnak a spoilert kirakni.Arról nem is beszélve, akik felirat és egyéb infók miatt néznek be.Soroljam még?
magus
nem õ robban, csak a teste felületén keletkezik a robbanás, õ nem sérül. de amúgy meg gyógyulni is tud.

magus
lol és még én vagyok a paraszt. ez már no comment

a lost topicban tök jól bevált a
"
!! VIGYÁZZ SPOILER !!! VIGYÁZZ SPOILER !!! VIGYÁZZ SPOILER !!! VIGYÁZZ SPOILER !!
Ha nem az amerikában épp aktuális résznél jársz olyan dolgokat olvashatsz, amik károsíthatják a sorozat élményét a továbbiakban!"

felirat, senki sem picsog miatta

Davidus
elég unalmas rész volt

V9ykn8_TZL0

Kicsikiraly
milyen érdekes ezt a topikot megint spoilerekkel tele látni 😊

DFTBA &#3232;_&#3232;

Kicsikiraly
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mivel színészlistába már volt hogy nõ a superevil színésze ezért nemhiszem h superevil õ lesz. de a hiro apját ledobós az lehet hogy igaz.

DFTBA &#3232;_&#3232;

Kicsikiraly
szvsz (nekem egy ilyen elméletem alakult ki nemtom honnan vettem az ötletet 😄) azért nem lehet egy atomrobbanást sebek nélkül túlélni még távolról se. szerintem van vmi illúzió rajta xD egy ilyen sorozatba el tudom képzelni. már csak az a kérdés hogy ki csinálja 😛

ja és az elõbb kihagytam vmit: Az a repülõs srác az milyen már? 😄 általában nem szoktak olyat csinálni emberfeltti történetekben hogy kétvalakinek is ugyanaz a képessége 😛

DFTBA &#3232;_&#3232;

Shiwo
legalább annyit megtehetnél, hogy az elsõ sorba odairod, hogy SPOILER!

nem kell szarozni a makrókkal, elég, ha ezt a 7 betüt odairod, és már nem olvasnánk el...

amúgy alapvetõen figyelmetlennek gondoltakat, hogy nem tettél spoilert, de az, hogy még neked áll feljebb, mutatja, hogy igaza van Cat-nak

precision
Csak nekem tûnt úgy hogy az a gyerek aki kavarni akart Claire -el ugyanaz aki Hiro apját ledobta? Mert amint láttuk õ is repült, és mikor Hiro faterját ledobták, a másik holttest nem volt sehol (gyak. elrepült... van egy olyan sejtésem hogy az a tejfelesképû lesz az új superevil.

Btw, Kenny kösz a subot! Igaz én már megnéztem korábban az angollal 😊

Bazinga!

magus
miben különbözik az 1. nap a 4. tõl? ha én a 4. napon nézem meg akkor már a ti szemetekben elmehetek a francba h szóólók a spoilet használat miatt, amúgy az 1. nap meg nem? egy játéknál filmnél oké, de egy sorozatnál?

AntiHero
"Nathan mit látott a tükörben????"

Izé a tesvírit, Harmad fokú égési sérülésekkel😄

hát ha akkora paraszt vagy h 2-3 napig nem tudsz spoilert írni 😞

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

magus
jó, akkor kezdjük el elölrõl.

ez egy sorozat topicja

egy sorozat topjában ÉN és szerintem MÁSOK is a SOROZATRÓL beszélgetnek

tegyen mindenki minden hozzászólást spoiler tagbe ami a sorozat RÉSZEIRÕL (99%)szól és nem az EGYÉB (1%) dolgokról szól? (nem a nyári szünetre gondolok ezekkel a statisztikákkal)

aki a 2. résznél tart nem hiszem, hogy anyázik amiért te a 17. részrõl beszélsz, mert egyszerûen nem tart ott. én a s2e1-rõl beszélek, én arról aztán ugyan nem tehetek, hogy te csak az s1e21-nél tartasz, kinn van az új rész

én sem nézek be a topicba, amíg nem néztem meg az új részt, mert nem várom el, hogy a maradék 99% az általam kitett 1%-ra legyen tekintettel.

azt hiszem ezekután elég egyértelmû miért is felesleges a spolier tag egy sorozatnál. Egy filmnél még talán érthetõ, hogy nem lövöd le a legnagyobb poént a végénél, de egy sorozatnál, ugyanmár

Nathan mit látott a tükörben????
Hiro apját le kamikázézták ? 😄
btw pomponedzés szoknyában és emeletesen jó volt 😄

Dynamic
"általános forum szabályt"

ez maximum néhány önzõ fafejû sg-s szabálya
Shiwo
most várd el, hogy ne nézzek be, csakmert 1esek nem képesek spoiler használatára..vegyél példát Kicsikirályról, õ bezzeg ismeri

Kicsikiraly
ugye nem fogunk minden egyes résznél megint átesni ezen a problémán, ha már láttad az "õj" részt rakd spoilerbe, azért van. nem olyan nehéz megjegyezni ezt az általános fórum szabályt. szerintem.

mer esetleg mivan ha be akar nézni, részrõl info-k, feliratot itt keresni, stb.

DFTBA &#3232;_&#3232;

magus
ugye nem fogunk minden egyes résznél megint átesni ezen a problémán, ha nem láttad az õj részt, ne nézz be, nem olyan nehéz megjegyezni ezt az általános forum szabályt. szerintem.

Kicsikiraly
na látod ez jó kérdés, eszembe se jutott 😮

DFTBA &#3232;_&#3232;

Kicsikiraly
hosszu lett 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

Kicsikiraly
naszóval hogy válaszoljak. figyelni kellett volna a legapróbb részletekre. Szerintem: Nathan elengedte Petert, és õ felrobbant. namármost. valahogy rátalált a "cég" és a Haiti kitörölte az emlékezetét. (most hirtelen elgondolkoztam. nem halt õ meg? majd utánanézek.) a nyakában egy ugyanolyan nyaklánc volt, mint a haitinek, gondolom ez a cég jele. Ja, és nem hiszem hogy 4 hónapig lett volna oda bezárva 😛 megtalálták emlékezettörlés, valahonnan vmi áramos képességet is kellett szereznie, stb.

van ez a mexikói páros, az a Maya meg az az A betûs 😊 namármost. én Mayát gondolom leendõ "fõgonosznak" akirõl Molly álmodik. (Egyrészt a szemek miatt másrészt meg nagyon valószínû, sorozatfogás :])

Mohinder tanulmánya errõl a vírusról igaz, de nem egy égetõ probléma. azt, hogy igaz abból gondolom, hogy a nõvére ebben halt meg, Molly pedig beteg volt. de nem hiszem hogy bármi veszélye lenne normális emberekre, tényleg csak a "cég"-hez akart bekerülni.

Hiro esete meg hát.. az lol 😊 szvsz õ fogja rávenni Takezot hogy csinálja meg, és neki az egész évadban szinte ez lesz a szerepe, hacsak nem utazik vissza.

Ez a Hiro apja megölés pedig érdekes. Reméltem hogy megtudjuk mi Hiro apjának és Nathan és Peter anyjának a képessége. meg hogy ki az a kilenc aki maradt, mi az a kilenc aki maradt stb.

Na tömören ennyi a kritika 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

Igen, mint már írtam, anno mikor ide regeltem, hasraütésszerûen adtam a nevet (Kenny már foglalt volt sajna rég.....).

jessicaval meg a 2 afro amerikaival mi lett ?😄 ki lettek irva?
Meg mi tortent az emailes meg az illuzionista csajjal az 1. evadbol ?

AntiHero
Hát nem tudom évadnyitásnak nem nagy szám sztem.

Nyitottak sok szálat az igaz, viszont az egész kicsit unalmas volt. Egyedûl az utolsó 5perc volt ami ütött de az nagyon.

Remélem most már izgalmasab részek lesznek.

dienesoft
Huu nagyon király rész volt!!!! 😊 Bõven elég egy évadnyitónak (sõt, néhol bele is csaptak rendesen a lecsóba)!

Shiwo
nekem még 3-4 órát ír ki 😞 ahhoz képest 10kor mennem kéne aludni, ha holnap nem akarok mosott sz@r lenni a melóba...

scorpeeon
Te vagy Kenny? 😊
Lehet h akkor leszedem a másik változatot is...

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Az NUKED. De valaki csak átidõzíti majd (én most hétszentség hogy nem, így is nem csináltam még ma semmit a sulin és a fordításon kívül 😄...).

Kicsikiraly
na itt lejött 😊 nézemis 😄 majd utána lehet közvetlenül írom a véleményt de valszeg csak reggel vagy holnap du. 😊

DFTBA &#3232;_&#3232;

scorpeeon
remek, csak nekem proper kéne...

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

hmm, irni akartam valami csúnyát, de.... <#banplz>
thnx, már csak le kéne jönnie 😊
(btw nekem is ugyanez van, tcm tudja mindet de én nem 😊)

nekem is lassan jön torentrõl :S

Na kiraktam a hp-ra is most, hogy végre megvan az ftp access megint 😄.

Kicsikiraly
ezt akartam írni énis. majdnem elolvastam <#idiota> 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

Shiwo
köszönjük <#worship>

má csak a filmnek kell lejönni...

Hoppá az eleje az ide nem vonatkozik csak elfelejtettem kitörölni mikor másoltam a hsz.-t 😄DD.

Bá mostanra már valaki küldhetett volna hozzáférést az ftphez, mert mint már írtam nem tudok hozzáférni winreinstall miatt, fejbõl nem tom a dolgokat.

Mindenesetre kész a felirat, ideiglenes hely (winreinstall miatt nem tok fellépni a hp szerverre, mert nem tudom fejbõl se a jelszót, se a felh.nevet 😄DD):

http://heroesforum.extra.hu/mas/heroes.s02e01.hdtv.xvid-xor.srt

Enjoy!

Hibákat pls report az alábbi címre: [email protected]; mert a 2. évadhoz már szeretnék teljes pakkot csinálni és nem év végén akarok egyszerre javítgatni...

ScarY MAN
ezt akartam en is irni...csak mar lusta voltam...

...

Shiwo
köszi bmmeg..spoilerrõl hallottál má ?

Shiwo
szadista állat 😛 ha estére meglesz, nem fogom kibírni, hogy ne nézzem meg..és hajnali 4kor meg ébresztõ van ..