Heroes | Reborn
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki tudna adni egy feliratot a Heroes 24.részének 720p-s változatához?
Mert van az elején valami NISSAN reklám, és így nem ugyanaz, mint a rendes verzió.
THX!!!!
kicsit még finomhangoltam a mostanit
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Bazinga!
Bazinga!
ugyebár az eredeti képen is a napban állnak,tehát nincs mögöttük semmi,csak a nagy feketeség.nem véletlen az erõs fény,hiszen õk a lényegesek a képen!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
pl molly beleillik a háttérbe
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
már hogy érted?"világítsam meg" azt is jobbról?mert az ugyebár direkt olyan,amilyen.háttér,selytelmes,gonoszas,alig észrevevõs(hopp most látom nagyon fenn maradt az op),éétted?amúgy pontosabban mire gondolsz?
-molly meg persze hogy kilóg...
-igaz,de nem hiszem hogy lesznek még képek.szereplõk:ez a hivatalos promokép,tehát evvan :S
-jel:írtam már,hogy az azért olyan,amilyen,mert az én monitoromon jól néz ki 😛 majd csinálok vele valamit...
meg ez ténylag csak valami 0.1-es verzió,direkt ezek miatt az építõ jellegû kritikák miatt (Y)
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"
-fényvilágban nem passzol a háttér és a szereplõgárda
-molly kilóg a sorból
-olyan szereplõket tartalmaz akik nem lesznek, ill olyanokat nem, akik meg vannak
-a jel nemigazán illik a helyére, bevel & emboss nemigazán jó rajta 😊
inkább várni kéne még míg összeáll a kép, hogy kiket szánnak állandó szereplõnek, valamint jelenjenek meg használható alapanyagok.
btw jók a bannerek!
na,EBBÕL kivágtam Mollyt,és sikerült összehoznom ezt:
több szaturációnál,fénynél szétesík a szín,mivel ratyi az minõsége 😞 plusz ugye a ráesõ fény miatt sem lehet túl sokat buherálni rajta.ha a nagyról veszem le,akkor ocsmány lesz,mert nagyon durván stilizált a bõrük,tehát most,ma éppen ez a legtöbb amit ki tudtam hozni
szúrhattok be képet azokról,akiket még rá akartok tenni!értelem szerûen figyeljetek arra,hogy merre néz,ne legyen extrém módon sötét,stbstb
a háttér pedig már módosítva van,mégpedig a sat-ot felhúztam kicsit,hogy kiemeljem a szemeket!és már eleve tiszta blur,mert a sima HDTV-ból loptam 😊
aztán majd meglátjuk!"lerontom" ezt,és akkor fel sem fog tûnni hogy oda lett biggyesztve valaki.bár szerintem nem kell túlzsúfolni egy bannert
az lenne a legideálisabb,ha a pb-hez hasonlóan egy egyszínû háttér elõtt szépen lefotóznák az összes fõ és supporting szereplõt,és ezeket min 1024x768-ban kiadnák.na akkor lehetne jó bannert csinálni :\
bár te általába sokszor ittvagy. lecserélhettyük bármikor. 😄 szóval rakjuk be #5436. majd lecseréljük yövõhéten 😄
http://loal.atw.hu
de amugy ez zorall. ezt bõvíccsük. (Y)
http://loal.atw.hu
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
DFTBA ಠ_ಠ
ha megfigyelitek, alulra mindíg kiírják a neveket, hogy kit látunk, és hogy hol van. namármost, Mohidernek nincs képessége, õ nincs is kiírva. Viszont Alejandro ki volt írva. ugyhogy sztem van képessége. legfeljebb még nem fedezte fel.
DFTBA ಠ_ಠ
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
egy kis módosítás az enyémen,ha már nincs rajta Molly,legalább a rajza legyen 😊
BUDA > miskolc.

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
-tudom hogy szar 😄
-igen,megint sötét,fekete,pfuj,pfuj,pfuj
-igen,megint egy darab promo kép-bõl van kivágva,de nincsenek jó képek 😞 ezért ilyen szar,ugyanis jó alapanyag hiányában nem jön az ötlet...
-igen,5 perc volt kedves "de én is tudok ám 1 perc alatt ilyet csinálni",akkor csinálj!
-nem,nincs rajta Molly.kivágtam egy epizódból,ahol áll és kb arra néz mint a többiek.másik oldalára vetült a fény,ezt "felcseréltem",de még így is kilógott a többiek közül
-igen,rajta van Niki és Micah.gondolom még visszatérnek
-tudom,hogy nálad hülyén néz ki a jel,de nekem CRT monitorom van,nem LCD,és itt jó 😛
-tudom hogy máshova néznek,de elég hülyén nézne ki egy 1.5x ilyen széles banner...
-csinálj jobbat!könnyû lesz!csak találj jó képeket :\
-még mindig jobb,mint a mostani...
ha valaki ajánl egy jó,használható képet a háttérbe,amivel faszán fel lehetne dobni az egészet,az ne habozzon!a karakterek már ki vannak vágva 😊 persze bármilyen ötletet szívesen fogadok!be my muse!!
errõl van szó:
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"
vagy mivan,ha a testvére képessége ugyan az,mint a haitié.ugyebár ezek genetikai változás eredményei,egy új faj.senki nem mondta hogy nem lehet 2 embernek ugyan az a képessége.és most ugrik be,hogy a gyerek repült!
lesznek még itt finomságok! 😊
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
szerintem Nathan magát látta a tükörben!
bizonyíték
😄