12300
-
#6912 na hát ő miért lenne? :P -
#6911 am a 6899-est töröltetni kéne. no büntipont csak hogy aki eddig látta annak eleve rossz de aki még nem látta ne is lássa, max linkként hogy aki akarja az megnézhesse -
#6910 de peter sincs ott.. :D -
#6909 yaya. épp eztakartam irni. :D -
#6908 Jah.. én nem rá gondoltam, elnéztem -
#6907 kössz :( -
#6906 amugy spoiler képeket linkbe szokás... -
#6905 ő sincs -
#6904 sanszos -
Seten #6903
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én inkább Nathan-re tippelnék mert anyu, öcsi nincs feketében :)
-
#6902 Sztem a festményekből sejteni lehet:D -
Seten #6901
Basszus, ezt nem így akartam! Sorry! :(
(szóval kérdés: ki halt meg?)
-
#6900 ügyes -
Seten #6899 SPOILER KÉP [moderálva]
-
#6898 dínós festmény már első évadba benne volt lol :D amikor amúzeumban a fake karddal ott a dínóval. csak miszter iszák így festette le. -
#6897 az a nézettségtől függ sztem -
#6896 +e -
#6895 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hány évados lesz a Heros, tudja valaki?Hero szerintem még legalább az évad végéig biztos élni fog, lásd a dinós festményt -
#6894 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!vagy az Peter akar lenni ? bár tökmind1.. vszeg Takezo is simán regenerálja magát, max eltart neki 1 kis ideig.. -
#6893 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mintha az előzetesbe lett is volna 1 olyan jelenet, hogy az összeégett "hulla" kinyitja a szemét.. -
#6892 v csak szimplán túlélte :) földön feküdt, mellette a maszk-al .. hiro nagyjából sértetlenül találta a maszkot, csak meg volt pörkölődve.. ha adam darabokra szakadt volna, a maszk sem marad egyben az tuti :) s mivel regenerálódásra képes az emberünk, felkelt s elsétált :D -
#6891 lehet pont emiatt nem halt bele a robbanásba (elteleportált?)
elméletnek jó, majd kiderül mi az igazság -
Seten #6890
Viszont akkor már Hiro képességét is észrevehetően megszerezte volna mikor találkoztak!
-
#6889 Én! Épp az előbb. És nem mondtam, hogy ez tény, hanem idézem: "én teljesen elképzelhetőnek tartom" -
Seten #6888
Ki mondta, hogy Takezonak ugyanaz a képessége, mint Peternek?
-
#6887 Én egészen biztos vagyok benne, hogy ezek a képességek nem egyediek. Ugyanúgy, ahogyan Mattnak és az apjának lehet azonos képessége, és ahogyan Bob azonnal el tudja magyarázni mindenki képességének a lényegét. Tehát: én teljesen elképzelhetőnek tartom, hogy Takezonak az legyen a képessége, mint Peternek, vagy pedig egészen egyszerűen benne megvan mindegyik képesség egyszerre, csak még nem fedezte fel -
#6886 Wow, szuper köszi! :) -
#6885 De akkor Nathan mikor lépett le onnan? Az nem látszik, csak hogy vki zuhan, és másvalaki elkapja. Van egy pár idióta elméletem, de inkább nem osztom meg, míg biztos utalást nem találok rá :D -
Seten #6884
Mondjuk azért a sejtek regenerációja közelebb áll a valósághoz mint a jövőbeteleportálás. :)
-
#6883 Átidőzítettem tessék! -
#6882 Van vkinek Heroes.S02E06.720p.HDTV.X264-DIMENSION-hoz magyar felirata? Nagyon örülnék!:) -
#6881 megint csak azt tudom mondani, h "vmivel el kell ütnünk az időt keddig" xD -
#6880 Szivembol szoltal :) De ennek ellenere erdekes olvasgatni az egyes - neha mondvacsinalt - magyarazatokat. Errol szol a forum, jo van ez igy, csak nem szabad komolyan venni... -
#6879 jó hogy empirikusan meg akarjátok magyarázni az "egyszerü" gyors sejt regenerálódást, de közbe meg hót természetes, hogy valaki a jövőbe teleportál meg bezár ez másik embert a rémálmának helyszínébe meg egy bruce leeról szóló film egy jelenetének megnézése után ha ökölbe szorítja a kezét, minden ízülete ropog, miközben ehhez előtte az adott kézfejet 20 évnyi edzéssel pépessé kéne trancsíroznia.
há lol :) -
Cat 02 #6878 elég lol, olyan xar h honnan jönnek oda a "molekulák" de ez csak egy kitalált stori xD -
#6877 -
#6876 ez már meg lett beszélve régebben is. -
#6875 Ha Clairenek levágják a fejét, akkor visszanő rá a teste. -
bigdadylacika #6874 jól láttam, hogy vki más kapta el pl Petert nem Nathan. (jobbról jött) -
Cat 02 #6873 ha igen akkor ihatnak mind a gödény :D