Heroes | Reborn
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://loal.atw.hu
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
DFTBA ಠ_ಠ
majd' elfelejtettem:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
azt írtam,hogy valószínû valami betegség félével öli az embereket a csaj,ami akkor jön elõ ha nincs ott a tesó,aki ezt meggátolná
és ha már spoilerezek
Petrelli mamát egy oda közvetített erõ,vagy egy láthatatlan ember támadta meg?amikor berohantak és kérdezték hogy ezt ki tette,a nõ elnézett jobbra,úgy,mintha egyenesen rá nézett volna valakire!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Mellesleg az angol fickó jófej😊 A színészt is bírom, de a szerep is jól áll neki😊 Viszont furcsa, hogy Peter most nem overloadol pedig egyre több képességet használ.
Hiro meg jópofa ahogy próbálja alakítani a történelmet😊
NA mindegy majd látjuk. Mellesleg Petrelli papáról nem tudni semmit. nem is említik. lehet hogy õ a gyilkos? ki tudja? A kilencbõl eddig csak 5 nevét tudjuk és eddig 3 halott.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
E8500 | OCZ | Gainward | Raid | Razer | Lian Li | PVA nick: Tibiajax Car: Farboud ~ fullblack/st3/manual, TDU: youtube és \'Tibiajax\'
Sztem Claire anyjának nincs köze hozzájuk.
remélem kielégítõ válasz 😛
DFTBA ಠ_ಠ
DFTBA ಠ_ಠ
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
de mi az az a szörny?a helyett nincs valami más,ami jellemzõbb a sorozatra? :| esetleg Molly rajza az elsõ részbõl? na jó,nem szólok bele 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
-úgy rémlik Ando késõbb érkezett,
-a merényló hamarabb érkezett, csak a lépcsõházban még telefonon felhívta a lelki segély szolgálatot...😊
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
a banner nájsz (Y)
és nemsoká yönaz újrész 😄
http://loal.atw.hu
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Szvsz szép munka Antihero /on
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
http://www.sg.hu/galeria/1117368241/11173682411191109612.jpg
köszönjük az elkészítését, nekem is bejön 😊
Bazinga!
Vagy nem olvasom túl rendszeresen a forumot, és ezt már rég kibeszéltétek? 😄
Az meg hogy miért lépcsözött? Kevésbé izgult volna ha csak odarepül valaki, mint ha a sötétben mozgolodik picikét. A sorozat készítõi már korábban is megmutatták hogy a hatás kedvéért hajlamosak félredobni a logikát 😊
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
én csak arra figyelek, hogy ne öljem meg a sok hétköznapi embert a képességemmel 😛
szuperképességem a helytelenül írás...
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐