12300
-
Gumbo #6952 BSc-s papírért most tanulok -
#6951 érdekes,én pl még sosem izzadtam bele egy lottószelvény kitöltésébe sem,mint ahogy az sem aki megnyerte,és mennyi mindent elért vele...
ez de szar hasonlat volt :D a lényeg hogy ilyen sz.r bsc-ből nekem is van ám három.neked biztos 5 -.- -
#6950 passz, nem tom az milyen...én csak bemásoltam wikiről, hogy programozó.. -
Gumbo #6949 BSc diploma... hogy oda ne rohanjak. Azt nem nagy műsor megcsinálni -
#6948 A vészhelyzet is így van a szereplőkkel csak lassabban haladnak vele. -
#6947 Óóóó... Bocs a sok helyesírási hibáért. Nem vettem őket észre. -
#6946 Hát igen sajnos eléggé túlzásba esett az író ezzel a sok szereplővel. Az meg végképp hülyeség szerintem, hogy morzsolódjanak le a régiek és jöjjenek újat helyettük. Akkor mégis mi tartja össze a sorozatot? Persze nem kérdés, hogy sajnos Peternek, Hironak és Sylernek nem sokáig lehet maradása, mert az ő képesséig túl sok mindenre jelentenének megoldást. De az is elég meggondolatlanság volt, hogy jött egy csomó új hős, a közönségnek nem tetszett, most akkor valahogy gondolom leépíti őket Tim Kring, de akkor meg úgyhomd elveszítik a történetben azt a funkciójukat, amit az író nekik szánt később. Pfff... Nem jól van ez sehogyse... -
#6945 Szerintem ezzel a kis vigyorgós okostojás fejével akár 10 évt letagadhatna. -
#6944 32 éves -
#6943 97-ben?! Akkor ő se mai csirke... -
#6942 "A Brown Egyetemen szerzett BSc diplomát programozó matematikusként 1997-ben. " -
winnie #6941 vendégszereplő egy olyan sorozatban, ahol a főszereplők is keveset szerepelnek. -
#6940 animátor inkább, de lehet h a "hello"-t is ki tudja iratni -
#6939 nahja..tom, hogy programozó :D -
#6938 Azt azért meg kell jegyeznem, hogy a Hirót alakító színésznek (Masi Oka), 180-as IQ-ja van. Szóval igen jól játsza a hülyét:D -
#6937 Hát amúgy ezt az Elle-t meg amilyen nagy hírrel beharangozták, hogy szerepelni fog, nem sok vizet zavart még, szerepelt összesen vagy 3 percet... -
#6936 Az lehet... DE lehet pont azért szeretjük őket... Nem lehet mindenki olyan kis zseni, mint Micah. Még az a szerencs, mert ő pl k*rvára idegesít azzal a bárgyú öntelt mosolyával... -
#6935 meg bárhogy is szépítjük a dolgot, Híró és Ando nem tartoznak az okosabb szereplők közé -
#6934 simán.. elvakultan hitt az általa csodált hősben..össze is passzol a csajjal, annak az nem tünt fel, hogy mikor "kensei" megmentette, akkor ázsiai szemekkel rendelkező, alacsonyabb illető volt vele a fák alatt.. -
#6933 Én amúgy egyetlen nagy dolgot nem értek jelenleg a Heroes-ban. Hogy nem jött rá Hiro, hogy Kensei sohasem volt az a hős, akinek ő hitte, hanem valójában ő maga csinálta azokat a dolgokat, amikről gyerekkorában hallott? Ő volt saját maga beteljesületlen álma... -
#6932 szerintem ERRŐL a képről van szó.
ugyebár hatalamas SPOILER.bár szerintem csak most látjuk/hisszük annak,hiszen még bőven fognak huncutkodni az idővel :) tehát majd amikor ezt nézzük,lehet hogy közben tudni fogjuk:ez nem így történt/fog megtörténni
ezzel együtt nem örülök hogy belefutottam,úgy látszik van ahol nem tudják mi az a linkelés.aki regelve van port-on,csessze már le a gyereket a nevemben is! -
Seten #6931
Itt keresd ki a Heroes-t, ott lesz. (már nem akarok itt próbálkozni vele :)
-
#6930 Na, akkor nem kapok linket? -
#6929 :D nálunk angolon volt egy olyan mondatfordítás, hogy a cég egy hotelt épít ide. és már kerestem heroesban hogy mikor lesz a hotel aztán leesett hogy azt nem is heroesba láttam :D -
#6928 Annyira összekavarodok a pb és a heroes nézése közben :D
Az egyik csávó, az ír tesók közül az áruló játszott a pb-ben is aztán a pb-ben is van szó A cégről...stb.
Komolyan már úgy néztem őket, h belefájdult a fejem :D -
#6927 látszik, de azzal nem forulhat elő, hogyha nem akarod látni akkor is látod...... :D -
#6926 mondjuk link meg mintha spoilerben is látszana, de lehet, hogy tévedek... -
#6925 Előfordul:) -
#6924 tényleg..sorry..fáradt vok :) -
#6923 A kép linkjét kérte. -
#6922 sztem spoilerbe nem lehet képet tenni, max url-ként linkelni... -
#6921 Valaki tegye már be nekem spoilerbe a kép linkjét, mert nem értem, miről beszéltek. :S -
#6920 hát azért azt én sem gondoltam komolyan h büntipontot adnak azért h nem tudott vmiről. : ( -
#6919 képet szurtál be nem linket..
amúgy mejik volt az aki spicli volt? mer.. omfg. ezé szavaztatok neki büntipontot? mennyetek már.. szánalom :C -
#6918 ha nathan lenne a fémdobozkába akkor ottlenne peter.. :D nem?:D wazze. :D
#6913: de már tuggya.. :| -
Seten #6917
Nyugodtan. Megérdemlem. (így elb..ni vmit)
:)
-
#6916 modikat esetleg megkérhetjük, de akkor büntipont is jár érte. -
Seten #6915
Fekete nadrág/szoknya stb lehet rajta. :)
Amúgy nyugodtan törölje valaki a képet ha tudja.
-
Seten #6914
A spoiler tag-be akartam a linket de ez lett. Sajnos.
-
#6913 Ő azt se tudja ki az a Nathan:D