Heroes | Reborn
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Azért mert nem zárom be, az iskola elött az még nem jelenti azt, h egybõl el is lopják. Ahhh.. fõleg amcsiba.. tiszta kabaré!
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
mekkora lett volna elkezdi keresni xD
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sylar 😊)
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Biztos, hogy az! 😊
Az oké, hogy meggyógyul utána de abban én nem találnék élvezetet, hogy másodfokú égést okozzak magamnak.
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Baromi állat volt😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
úgy, hogy a szerzõdése nem csak 1 évre szólt.
izé, szerinted véletlen a "négy hónap múlva" cím? idõvel ki fog derülni, kapunk flashbacket, stb. megmenekült valahogy, de azon nem érdemes agyalni hogyan, hiszen képregényrõl van szó, vagyis vagy ezer megoldása van a dolognak.
SPOILER:
Nathan, hogy a halálba menekült meg, amikor õ vitte fel a gõzölgõ Petert az ûrbe???? Most meg mikulás jelmezben flangál az utcán. Ez nekem nem világos, lehet dupla rész volt az uccsó. Mi az utolsó momentum az 1/23-ból?
http://loal.atw.hu
biztos, hogy törölték?
sry. :|
Angolhoz képest egész jó a kiejtése 😄 (lehet segít az indiai másik natív nyelve, ami sokféle lehet...). Pedig õk elég "nyomottan" beszélnek franciául.
Dihidrogén-monoxiddal szennyezik vizeinket. Ne tűrjük tovább!!!
Mohinder ezen a két nyelven beszélt ott.pontosítok:franciául és valahogy 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Hát bazz sztem hga begyógyul ha nem akkor is fáj neki xD
Mekkorát röhögtem "Szálljon ki a fejembõl" 😄
nos.. izé.. a Haiti él.. de hogy kapta el a betegséget? :o
Claire zúzda.. teccik hogy visszatudja növeszteni is magát 😄 én lehet vagdosnám le a kezem lábam csakhogy lásam visszanõni. izgi 😄
Mohinder szerintem nem felejtett el semmit.. 😄 csak megjáccotta.
holvan Sylar!? 😄 miss U! 😄
Peter meg egy trágya.. 😄 simán leszerelhetné a dobozkás csávót.. még mielõtt odadobná a tûzbe.. 😄 erre õ nekiáll majd segíteni.. 😄
ya és Hiro.. 😄 hát.. Takezo életben marad ezmár biztos.. õis regenerálódik mint Claire..
és ez furcsa.. mer akkor már 1600-ban lekezdõdött ez az egész, és lehet valaki valakinek a leszármazotta.. 😄
ráadásul akkor már 1600-ban elkezdõdött a mutáció.. és azóta vannak "mások"..
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Namármost 😄 a Peter szál az tetszik nagyon, bár nem értem hogy miért keresik rajta az iPodokat, oda volt láncolva, megkötözve bezárták oda, és nem önszántából ment be, ez látszott. De azért látszik hogy emlékszik egy része a képességekre, mert csak úgy tudja õket használni ugyebár.
A Hiro szál az viszont nagyon lol lesz 😊 remélem 😊 ez ahogy így átveszi Kensei szerepét, ez már várható volt. Õszintén, azt kivánom h haljon meg az igazi és Hiro maradjon ott. vagy legfeljebb elõreutazik az idõben, aztán ilyen Back to the future Emett Brownosan ottmarad a múltban a szerelmével 😄
A Claire szál se rossz, a trailerben látni h összehaverkodik ezzel a Westtel. És csodálkozom, hogy hogyhogy nem olvasta Claire még Chandra könyvét? 4 hónap alatt lett volna rá ideje és az apja elvileg ismerte. Ja és kiváncsi vok mik a határai 😄
Ja és erre a szögletes zárójelen belüli részhez kapcsolódva: nekem a Heroes már az elején úgy tûnt mintha soksok szuperhõsös képregény, könyv stb-bõl vették volna az infókat. csak nem ismertek és ezért nem fedezték fel sokan, pl Matt az egy az egybe ott volt szinte az Éledõ csillagokban (Rising Stars, képregény.net-en fennvan elvileg)
Ha már Matt, akkor Ando és Petrelli mama gyilkossági kísérlet 😛 Amikor néztem, rögtön vagy a Láthatatlan ember, vagy Sylar, aki találkozott a láthatatlan emberrel. Nagyon nagy arra az esély amugy hogy a láthatatlan ember egy a kilenc közül.
Maya és Alejandro.. na hát ez az a szál ami vhogy nem jön be. túl keveset mutatnak belõle, azt se tudjuk mi a képességének az alapvetõ lényege. Ja és várható volt hogy Alejandro csökkenti a képességét, elvégre ikrek, szóval kiegészítõi egymásnak.
Mohinder szál, pedig szintén nem olyan rossz, pláne hogy most visszajött a Haiti a képbe. õt bírtam. Mohinderhez kapcsolódva: Hiroék japánul beszélnek, felirattal. Maya és Alejandro, valamint Mohinder ebben a részben spanyolul beszélnek, felirattal. Mohinder mér nem tud indiaiul beszélni?! oké hogy amerikában van, de az elsõ évadban igazán megtehették volna :S
Azt hiszem egyik szálat se hagytam ki. 😄 (megint mennyit irtam :| )
DFTBA ಠ_ಠ
pont most olvastam el junkie-n a postotad,és akkor már ide írom,hogy ez a teória bizony rohadtul,mocskosul tetszik 😊 mindemelett remélem nem ez lesz!ez nagyon nagy kavarás lenne
nagy felfedezés már a 4-ik részben?akkor jól éreztem én ezt!ezek szerint junkie-n a sok Heroes spoileres postban ezt írtad?azokat ugyanis mindig nagy ívben kerültem
köv rész promo
fincsi lesz 😊
nekem az jutott eszembe, hogy mekkora poén lenne, ha peter gyilkolászná kaitot, mivel másik idõben van, mint a többi szereplõ (értsd az õ sztorija csak pár nappal a finálé után játszódik)
az érdekes viszont az lesz, hogy hiro mit változtat a jelenen.
BUDA > miskolc.