Heroes | Reborn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Flamer
ya ike. mostmá értem. és ya. már akkoris láttam. 😄 csak azért írtam. 😄

http://loal.atw.hu

szerintem csak ok volt arra hogy , claire cica bemenjen apucihoz mert hogynézett volna ki , hogy bemegy és akkor apu én tesztalany szeretnék lenni a tudomány kedvéért . A haiti az meg nememlékszek pontosan , hogy lépett ki de akkor még semmi baja nemvolt . Gondolom noah már nemtartott igényt a szolgálataira a céget meg felforgatták a haiti meg hazatért mert más dolga nemnagyon volt .

Adi
Haiti nem tudjátok mikor betegeted meg? Én nem emléxem már mikor lépet ki az elsõ évadból?!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
Arra viszont kivi leszek, h a kocsija hova tünt?! VAgy mi?
Azért mert nem zárom be, az iskola elött az még nem jelenti azt, h egybõl el is lopják. Ahhh.. fõleg amcsiba.. tiszta kabaré!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

én is 😊
mekkora lett volna elkezdi keresni xD

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Sylar 😊)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

barnie1990
Komolyan mondom,izgultam,hogy vajon visszanõ-e Claire lábujja. 😊

Zene nélkül mit érek én?

ProGabe
ahogy mondta:teszteli magát!meg akarja ismerni a saját határait,és ez bizony fájdalommal jár

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Biztos, hogy az! 😊
Az oké, hogy meggyógyul utána de abban én nem találnék élvezetet, hogy másodfokú égést okozzak magamnak.

BlackShadow
törölhették addig, h hitelesen játsza a szerepét, viszont így tudta, hogy sikeresen véghez vitte a feladatát stb 😊 sztem lényegtelen

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Bucser
A Kutya megeszi😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Shiwo
nekem is ez jutott eszembe...tiszta mazo a csaj

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Shiwo
vagy akár nagyon gyorsan lebomlik..de valószinüsítem a húscafatot..

Bucser
Claire olyan mintha fájdalomfüggõvé vált volna😊 Amikor belenyúlt a forró vízbe vagy amikor szándékosan leugrott matrac nélkül a pódiumról😊

Baromi állat volt😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

hjézusom kler az ollóval jelenetbe majdnem elájultam<#idiota> nagyon nagy
Bucser
Szerintem nem egy nagy kérdés...idõben eldobta Petert a robbanás elõtt õ meg elrepült. Hisz láttuk már, hogy milyen sebességre képes mikor a Haitian meg Noah kergette.

"Nathan, hogy a halálba menekült meg, amikor õ vitte fel a gõzölgõ Petert az ûrbe????"

úgy, hogy a szerzõdése nem csak 1 évre szólt.

izé, szerinted véletlen a "négy hónap múlva" cím? idõvel ki fog derülni, kapunk flashbacket, stb. megmenekült valahogy, de azon nem érdemes agyalni hogyan, hiszen képregényrõl van szó, vagyis vagy ezer megoldása van a dolognak.
Hi, lehet nekem kimaradt vmi az elsõ évad végébõl, de

SPOILER:
Nathan, hogy a halálba menekült meg, amikor õ vitte fel a gõzölgõ Petert az ûrbe???? Most meg mikulás jelmezben flangál az utcán. Ez nekem nem világos, lehet dupla rész volt az uccsó. Mi az utolsó momentum az 1/23-ból?

Adi
Ahh most jön lefele a e02 már várom!😄 Kivi leszek mi lesz. Pánpéter mit legyeskedig Claire körül😄

Hova tûnt a spoiler tag? Vagy csak én nem látom a hozzászólásomnál? Amikor elküldtem, még ott volt.😊

Flamer
yó csak valaki aztírta hüjjevagyok és nem mert tényleg megtörtént.. :Cc

Persze, hogy nem, hisz pont ez volt a lényeg. A haitii-t így "eltûntették" és most már hárman együtt alkotják a csapatot.

Flamer
énse.. amikor telefonált kler apjával akkor úgytûnt mintha tudná mirõl van szó.. szóval szerintem nem törölték az emlékeit csak megjáccotta.

Nekem nagyon bejött ez a rész is, és egyelõre mindegyik szál jó. Nikiéket nem hiányolom. A testvérekrõl viszont annyit, hogy ugye ikrek, képességüket tekintve viszont pont egymás ellentétei: élet és halál. Maya viszont nem tudja kontrollálni a képességeit, csak a testvére jelenléte menti meg a környezetét.

nemhinném <#ticking>

"Mohinak meg direkt törölték az emlékezetét"

biztos, hogy törölték?
Flamer
yóde nem értettem mejik kommentemre irtad.. mer sokmindent írtam én le temeg benyögted azt az egy mondatot és nem tudom mirevonatkozik 😄
sry. :|

drowns41
nem kielégítõ 😄 én a képességükre lettem volna kiváncsi 😄

http://sum41.uw.hu

Uh, azért franciát spanyollal összekeverni, ez súlyos 😄.
Angolhoz képest egész jó a kiejtése 😄 (lehet segít az indiai másik natív nyelve, ami sokféle lehet...). Pedig õk elég "nyomottan" beszélnek franciául.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Flamer
milesz a következõbe? mármint amit irtál.

spiduola
Az oké, hogy Clairnek visszanõ az ujja, de mi lesz az ujjal? Marad húscafat, vagy egy új Claire nõ ki belõle, hisz rendelkeznie kéne a regenerációval.

Dihidrogén-monoxiddal szennyezik vizeinket. Ne tűrjük tovább!!!

Kicsikiraly
ja és thx Kenny a feliratot 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

Shiwo
lál <#banplz>

Kicsikiraly
sry igazatok van 😄 pedig érthettem volna, frencsül tanulok 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

Shiwo
nem beszélem 1iket se, így hallás alapján nem tudtam megitélni..ezért is kérdeztem, hogy biztos-e amit Kicsi állított, meg írtam is, hogyha franciául beszélt, akkor stimmel a dolog (lsd #5581)

ProGabe
"lévén haiti hivatalos nyelve a francia és a kreol"

Mohinder ezen a két nyelven beszélt ott.pontosítok:franciául és valahogy 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Kövi részben lesz (promoban benne van)
Hát bazz sztem hga begyógyul ha nem akkor is fáj neki xD
Mekkorát röhögtem "Szálljon ki a fejembõl" 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Shiwo
úgy stimmel a dolog, jó nyelvet használtak a készítõk..

Shiwo
vszeg még korábban kapta el a kiscsajtól, mikor még a cégnek dolgozott...Mohinak meg direkt törölték az emlékezetét, ahogy Mr Benettnek is..Peter meg még nem biztos abban, hogy is mûködnek a képességei, és inkább nem kockáztatott..látszott rajt, hogy 1 kis ideig tétovázott, felmérte, hogy képes lenne-e leszedni a csókát..meg van benne annyi becsületesség, ha 1szer rábólintott az üzletre, hogy segít a dobozért cserébe, akkor nem bombázza le a csókát utána, mikor az kivette a tûz fölül a dobozt..

Shiwo
az ipodos ragaszkodás tényleg értelmetlen, bár utalások voltak rá, hogy megbízták a bandát, és vszeg megszorongatják a bandafõnök golyóit, ha nem áll elõ az ipodokkal..így kínjában nem tudott mit csinálni, mint ragaszkodni az egyetlen dologhoz, ami kapcsolatban állhat az ipodok eltünésével, és ez Peter..vszeg annyira nem zseni, hogy rájöjjön, az ipod-dolog csak fedezés volt, hogy elszállítsák valahova Petert titokban..Híró sztem magával hozza a jelenbe a csajt, nem marad ott vele..nekem úgy rémlik, mintha Claire olvasgatta volna a könyvet, de lehet, hogy tévedek...Maya és Alejandro..sztem Maja sötétséget hordoz magában, ahogy a filmben is említették, és Alejandro meg fényt..mikor megfogta a huga kezét, akkor pl fel is fénylettek a szemei..késöbbi szerepük esetleg az lehet, hogy Maja intézi el a fõgenyát, hisz a vajákos csaj is megmondta, a sötétségével még az ördögöt is megölné..Mohinder biztos, hogy spanyolul beszél ? mert akkor tényleg elbsztak valamit, lévén haiti hivatalos nyelve a francia és a kreol..mondjuk indiaiul nem felejtett el, de miért beszélt volna azon a nyelven a haitihez, aki vszeg nem beszéli..ráadásul a haiti váltott át angolra, mikor dumáltak, és utána kezdett Mohi is angolul beszélni (gondolom azért váltottak, hogy ne kelljen sokat olvasni az amcsiknak 😊

Flamer

nos.. izé.. a Haiti él.. de hogy kapta el a betegséget? :o
Claire zúzda.. teccik hogy visszatudja növeszteni is magát 😄 én lehet vagdosnám le a kezem lábam csakhogy lásam visszanõni. izgi 😄

Mohinder szerintem nem felejtett el semmit.. 😄 csak megjáccotta.
holvan Sylar!? 😄 miss U! 😄

Peter meg egy trágya.. 😄 simán leszerelhetné a dobozkás csávót.. még mielõtt odadobná a tûzbe.. 😄 erre õ nekiáll majd segíteni.. 😄

ya és Hiro.. 😄 hát.. Takezo életben marad ezmár biztos.. õis regenerálódik mint Claire..
és ez furcsa.. mer akkor már 1600-ban lekezdõdött ez az egész, és lehet valaki valakinek a leszármazotta.. 😄
ráadásul akkor már 1600-ban elkezdõdött a mutáció.. és azóta vannak "mások"..

QuippeR
Mohinder franciául beszélt, nem spanyolul. Engem egyébként az is zavar, mikor Hiro és Kensei angolul dumálnak. Japánul jobb lenne, csak akkor ugye olvasni kell, amit sokan nem szeretnek...

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Kicsikiraly
na akkor sztem még spoilerbe írom:

Namármost 😄 a Peter szál az tetszik nagyon, bár nem értem hogy miért keresik rajta az iPodokat, oda volt láncolva, megkötözve bezárták oda, és nem önszántából ment be, ez látszott. De azért látszik hogy emlékszik egy része a képességekre, mert csak úgy tudja õket használni ugyebár.

A Hiro szál az viszont nagyon lol lesz 😊 remélem 😊 ez ahogy így átveszi Kensei szerepét, ez már várható volt. Õszintén, azt kivánom h haljon meg az igazi és Hiro maradjon ott. vagy legfeljebb elõreutazik az idõben, aztán ilyen Back to the future Emett Brownosan ottmarad a múltban a szerelmével 😄

A Claire szál se rossz, a trailerben látni h összehaverkodik ezzel a Westtel. És csodálkozom, hogy hogyhogy nem olvasta Claire még Chandra könyvét? 4 hónap alatt lett volna rá ideje és az apja elvileg ismerte. Ja és kiváncsi vok mik a határai 😄 (ki játssza Westet? nagyon ismerõs a színész de nem tudom honnan.)

Ja és erre a szögletes zárójelen belüli részhez kapcsolódva: nekem a Heroes már az elején úgy tûnt mintha soksok szuperhõsös képregény, könyv stb-bõl vették volna az infókat. csak nem ismertek és ezért nem fedezték fel sokan, pl Matt az egy az egybe ott volt szinte az Éledõ csillagokban (Rising Stars, képregény.net-en fennvan elvileg)

Ha már Matt, akkor Ando és Petrelli mama gyilkossági kísérlet 😛 Amikor néztem, rögtön vagy a Láthatatlan ember, vagy Sylar, aki találkozott a láthatatlan emberrel. Nagyon nagy arra az esély amugy hogy a láthatatlan ember egy a kilenc közül.

Maya és Alejandro.. na hát ez az a szál ami vhogy nem jön be. túl keveset mutatnak belõle, azt se tudjuk mi a képességének az alapvetõ lényege. Ja és várható volt hogy Alejandro csökkenti a képességét, elvégre ikrek, szóval kiegészítõi egymásnak.

Mohinder szál, pedig szintén nem olyan rossz, pláne hogy most visszajött a Haiti a képbe. õt bírtam. Mohinderhez kapcsolódva: Hiroék japánul beszélnek, felirattal. Maya és Alejandro, valamint Mohinder ebben a részben spanyolul beszélnek, felirattal. Mohinder mér nem tud indiaiul beszélni?! oké hogy amerikában van, de az elsõ évadban igazán megtehették volna :S

Azt hiszem egyik szálat se hagytam ki. 😄 (megint mennyit irtam :| )

DFTBA &#3232;_&#3232;

ProGabe
tényleg!ezt ha jól emlékszem már írta valaki,még nyár elején.mármint a "mások irányítása" teóriát.az is lehet hogy én voltam,össze folynak a dolgok azokról a messzi-messzi idõkrõl <#idiota>

Shiwo
hát jah, érdekes elmélet..vagy akár lehet van valaki, aki képes átvenni mások fölött az uralmat..Híró papát mondjuk kinyiratta Nathannan,
Petrelli-mamát megtámadtatta a láthatatlan ipsével
, stb..

ProGabe
"ha peter gyilkolászná kaitot"

pont most olvastam el junkie-n a postotad,és akkor már ide írom,hogy ez a teória bizony rohadtul,mocskosul tetszik 😊 mindemelett remélem nem ez lesz!ez nagyon nagy kavarás lenne

nagy felfedezés már a 4-ik részben?akkor jól éreztem én ezt!ezek szerint junkie-n a sok Heroes spoileres postban ezt írtad?azokat ugyanis mindig nagy ívben kerültem

köv rész promo

fincsi lesz 😊

a negyedik részben lesz egy nagy felfedezés a spoilerek szerint😊 kissé elvetemült és közhelyes, de feledezés.

nekem az jutott eszembe, hogy mekkora poén lenne, ha peter gyilkolászná kaitot, mivel másik idõben van, mint a többi szereplõ (értsd az õ sztorija csak pár nappal a finálé után játszódik)

az érdekes viszont az lesz, hogy hiro mit változtat a jelenen.
vagy inkább hiro az <#gonosz1>

BUDA > miskolc.

jacky87
Huh, ez a rész nekem is nagyon tetszett! Az 1. rész nem annyira, de ez naon faxa volt! Remélem ilyen lesz a többi is!
Ja és köszi Kenny! 😊

Tanulok, mert a befektetett energia egyszer meghozza gyümölcsét...és mint tudjuk, a gyümölcsből pálinkát lehet főzni! ;) http://nyaralasitthon.com