Heroes | Reborn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vagy megrendezte az egészet. Van ott ilyen sok kis terasz ahová be lehetett ugrani
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Most olvastam, hogy chaten a szerzõk közül azt irta az egyik, arra a kérdésre hogy miért ilyen könnyen halt meg Hiropapa.
Hogy könnyen? Nem néztétek meg rendesen a helyszínt.
Hát ez elgondolkodtatott. Már töltöm is újra a részt hogy megnézzem mit is nem vettem észre. lehet hogy õ a fogonosz? Netán klónozza magát és csak vmi kamu halt meg. Tuti nem véletlen hogy nem tudjuk még mi aképessége.
Kmarha
1.: rendben, meg lehet változtatni a jövõt. Igen ám, de a festõ csak egy jövõt láthatott, NY felrobbanását (mivel hogy végtelen dolgot látni lehetetlen.. bár igaz, falon átmenni meg villámot szórni is). Ergo, nem azt a jövõt, melyben Hiropapa meghal, és melyben Benet is meghal. Azok a festmények akkor most mik?

2.: idõ-tér ugrabugra. Hiro elugrik A idõpontból, X idõpontba. Vissza miért nem A-ba megy? Neki az volt a jelen, miért akarna egy bizonytalan B jövõpontba ugrani visszatérés gyanánt (ergo miért keresik, mikor a múltban eltöltött idõnek és a teleportálásos pontnak teljesen függetlennek kéne lennie?) Lehet Hiro nem is megy a múltból sehova sem?

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

dotkom
http://www.eztvefnet.org/index.php itt rakeresel arra hogy heroes. ha http-s letoltesre gondoltal olyat nem tok, de innen jon olyan gyorsan mint egy szerverrol.

http://atwwebmaker.tx.hu/

trident
Köszönöm!😊
(én azt önmagamban dramaturgiai fogásnak értékeltem)

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

ancsie18
Nem õ az a lány, aki a Veronica Marsban szerepelt?

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

Kicsikiraly
az a szõke nõ azon az 5 új hõs képen a superevil 😄 még anno spoilerbe volt színészlistánál.

DFTBA ಠ_ಠ

ancsie18
Naaaa, jól van már, azért össze ne vesszetek. Sokan tudták és gondolták ezt így május óta, sokan meg nem. Inkább szerepeljen valami kétszer, mint egyszer se. NYUGI!

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

Na, mindegy...Két malomban õrölünk. Én ezt így , ilyen koherensen nem láttam kifejtve, Mon Ami - tõled pedig biztosan nem. Igaz, hogy nem töltök itt annyi idõt, mint a törzstagok. Mea maxima culpa.😊

Fortuna fortes adiuvat.

"Amit akkor is fenntartok, ha te ezzel nem értesz egyet. "

ööö, persze, hogy logikus, mivel május óta errõl megy a vita. miért ne értenék egyet vele, csak azt írtam, hogy nem spanyolviasz.
Flamer
ná. :C

http://loal.atw.hu

Shiwo
én meg azon filózom, hogy ügyebár Petrelli-mama azt mondta, hogy régóta nem feküdt le Híró-papával.. ebböl is jött, hogyha Takezo lenne Petrelli-papa, lenne oka megölni Híró-papát (féltékenységbõl...)

nahde elõferdülhet az is, hogy Petrelli-mama eredetileg Híró-papa csaja volt, és Petrelli-papa nyúlta le a kezérõl...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Szerintem akkor is logikus és jó volt az argumentáció - jól meg volt indokolva. De mivel nem akartam idegen tollakkal ékeskedni, ezért írtam le a véleményem. Amit akkor is fenntartok, ha te ezzel nem értesz egyet. Én nem olvastam azt, amit írtál, tehát az újdonság erejével hatott rám a teória.

Fortuna fortes adiuvat.

Zomil
ott van a jelmagyarázat nem tudod elolvasni? 😄DDDD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Flamer
mitõlpiros meg zöld meg fekete a név?😄 mit jelentenek aszinek?.o

II Rocky II
tudom ilyet nemkéne kérdezni de bátorkodom megprobálkozni vele.szal vki linket nemtud adni ahonnan a sorozat egyes részeit (3.évad) lelehet szedni?PB topicba is belinkelt vki egy oldalt és naon jo,csak ott a pb van fennt a heroes meg nem.

24 - Exile -Nov.23

"különleges képessége lenne a feltámadás ? sztem nem.."

jó kérdés, nemsokára ki fog derülni, hogy mi a kül. képessége.
"De a legdurvább - s leglogikusabb - okfejtést, spoilert az Index fórumán olvastam. Lelke rajtam, aki akarja. Lehet vele vitatkozni - nekem meggyõzõ... http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9151011"

ez nem annyira durva, mivel már májusban kijött a hír (igaz-nemigaz, más kérdés), hogy ki lesz a 2. évad fõgonosza. aztán kijött, hogy kit castingoltak, hogy neki két neve is van, kiderült a képessége - ráadásul az illetõ állandó szereplõ lesz, szóval a teóriát innen építette fel a kollega. így igazából nyitott kapukat dönget, mert nagyjából a hiropapa gyilkos, ha ismerjük (és a kapucni miatt, ez feltételezhetõ, max 2, esetleg három ember lehet. peter vagy õ)
Shiwo
különleges képessége lenne a feltámadás ? sztem nem..

HA hiropapa elhalálozott.
az he, csak rosszul érteni😊
...és mikor Hiro Papa elhalálozott. Csak egy test volt a földön. Én megint mást olvastam az amerikai fórumokon a Gonosz identitásáról...

Fortuna fortes adiuvat.

Shiwo
nem lehet, hogy a promóba másra utal Molly ?

precision
Elég jók a gondolatok, bár én úgy tudom nõ lesz a superevil, köv rész promójában Molly is "she" -ként utal rá, szal nõnemû. Hát nemtom, ettõl még a teória lehet igaz (lehet hogy tényleg õ ölte meg Hirofatert), csak nemhiszem hogy õ lesz a fõgonosz. Én a mexikói lányra gondolok. Sztem vhogy meg fog halni a bátyja és be fog durvulni.

Bazinga!

precision
"A láthatatlanságra nem emlékszem, ez hol mikor volt?"

Mikor megtámadta Petrelli mamát.

Bazinga!

Gratula...Komoly kis ábra...

Fortuna fortes adiuvat.

AntiHero
NA még ezt berakom hátha segít a filózgatásban😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

AntiHero
Hozzá teszem hogy itt vannak a S2. "FÕ ÚJ Hõsõk" 2 emberel még nem találkoztunk a sorozatba. Kíváncsi leszek õk kicsodák.

JA és még filóztam kicsit. A csóvó aki Mayá-ék kiszöktettek. Aszért lophatta el Claire kocsiját mert menekül. Hogy miért menekült? Mert õ lökte le Hiro apját.

Ezek csak az én feltételezéseim. Majd a sorozat közben meglátom hogy igazam volt vagy sem.

AntiHero
Sztem nagyon is eltalálta. Pont ezen gondolkodtam a film közepe fele. (mármint azon hogy Kensei lesz majd a fõgonosz) De nálam ez ott bukott meg hogy öngyógyitani tudja magát. Viszont tuti öregszik is.

Amúgy azt akit Mayá-ék kiszökttek. Azért volt börtönbe mert átjött a határon Claire kocsijával (mert õ lopta el). Tuti van neki is képessége.

Hja kérem...David Lynch csak egy van - elnézést az OFF-ért, Hölgyek, Urak...

Fortuna fortes adiuvat.

trident
Re teória. Rendben, jól felfûzött. Én megpróbálom csak nézni és élvezni a sorozatot. Egy kérdésem lenne csak a teóriához visszatérve. Nemfogfájni azt írta, hogy: "Öngyógyító, azt már láttuk, láthatatatlan is, azt is 'láttuk', és telepatikus is, mert tudja, ha rágondolnak."

A láthatatlanságra nem emlékszem, ez hol mikor volt? A telepata képesség meg gondolom koncepció, mert ilyenre sem emlékszem.😊

A heroes szórakoztató számomra, más sorozatot nem nézek, nem is szeretem (sõt általában elutasítom a sorozatokat), egyedül a twin peaks volt, ami szerintem azóta is egyedülálló és egyetlen a maga nevében. Az volt az egyetlen, aminek az ismétlését is újra és újra vártam és gondolkodtam az apró részeken és sok, talán csak mûvészi fantáziával bíró szálakon és részleteken...😊

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

ScarY MAN
<#ijedt> logikus 😊

...

Seth
nagyon jó teória

PSN ID.: Beegabor

De a legdurvább - s leglogikusabb - okfejtést, spoilert az Index fórumán olvastam. Lelke rajtam, aki akarja. Lehet vele vitatkozni - nekem meggyõzõ...
http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9151011

Fortuna fortes adiuvat.

Shiwo
pláne mivel kétpetéjü ikrek..

Shiwo
érdekes dolgot vetett fel a barátnõm....mi van, ha Claire és Takezo regenerációja hasonlóan mûkszik mint az x-man Rozsomák (gyökereknek Farkas😊 regenerációja..tehát a sejtöregedést is lassítja..ügyebár õ megvan vagy 120 éves, és kábé harmincas éveiben jár.. kábé 20 éves korában jöttek ki rajta a képességei, mondhatni 100 év alatt 10 évet öregszik..ha ez igaz lenne a Heroesban is, akkor még felbukkanhat a jelenben Takezo Kensei, úgy dúrván 60 éves fejjel...

Flamer
csakazér mer kiakarta hozni mindenáron a testvérét?.o te nem tennéd meg a testvéredért?
és gondolj bele.. õk összenõve éltek 😄 mármint mindenhova együtmentek együttcsinátlak mindent.. akkor kicsit para lehet acsajnak ha nics ottm ellette a tesója..

Klemice
mexikói kislány eléggé gonosz lett
eddig azt hittem kis félénk de nem az

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Zomil
looool xD
ez tetszett 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Kojiro
megfogja az egyik kezével a másikat, letérdel és elkezd magának spanyol altatódalokat énekelni <#confused>

Kojiro ergo sum.

Shiwo
és hogy fog rá hatni, hogy egymagába birtokolja kettõjük képességét..

Toodmayne
Sztem elég egyértelmû h Claire van a képen. Azért volt olyan kicsit "fura" a hangulat amikor jó éjszakát kívántak egymásnak. Claire megtudta h az apja csinált vmit Westtel, Noah meg látta a képet ahol halott és a háttérbe a lánya smárol vkivel 😊 (egyébként mért lenne Peter???? õ is a rokona)

-Kell kabát? -Kinek? Mennyiért? -Kell-e kabát kintre te hülyegyerek? :)

light00
Nah tul vagyok a 3. részen. Érdekes, érdekes, csak kicsit visszavettek az izgalombol. Najo, Sylarnek örülök 😄
Arra leszek kiváncsi, mi lesz, ha Peter találkozik a két (vmi ujlatin, guatemalai?) testvérrel, hogy fog reagálni? 😄

#5756: A nyakbavalo engem is érdekelne!

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

Shiwo
nem olvastad a képregényeket a hivatalos oldalon ? abban szerepelt, szal tudni lehetett, hogy nem túl vékony..

Shiwo
ööö..bocsesz...összekevertem, hogy kinél láttátok a kocsit..bár amit leírtam, lényegében bejöhet, kivéve ami Peterre vonatkozik..

köszi szépen<#taps>
ez olyan nyakláncot énis beszereznék...
Fido4life
az se állapot 😄 mit képzelsz rólam, hogy elég lenne nekm holmi Prison Break egy hétre ? 😄 Neem ez így oké hogy most az elsõ három részt teleb*szták vele, de nagyon remélem hogy az elkövetkezendõ részekben már hanyagolják..

ProGabe
várd meg a DVD-ripet és akkor nem fog 😛PP

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.