Heroes | Reborn
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
És azért gondolom ha meglácc egy képet ,mint most ezt, akkor tuti hogy a köv részbe fog történni valami (o.O)...
ez is az evad vegen lesz...nah ennyi eleg....
...
ugyanolyan féle mint az a henkelbáhh csodaolló amivel a lábujját vágta le
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Hogy lehet, hogy Clairnek ki van fúrva a füle?
Dihidrogén-monoxiddal szennyezik vizeinket. Ne tűrjük tovább!!!
ez valóban elég indok hogy megöld ha legközelebb meglátod.
<#hehe>#hehe><#worship>#worship>
Kojiro ergo sum.
peternek most rovid haja van es szerintem ebben az evadban igy is marad.
Westnek meg van indoka arra hogy megolje...
...
(oszt társak amiból rendelnek polot meg sapit 😄 és a rep út ingyen van)
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
...
Egyébként nem tudja vki, lehet Mo.-n Heroes szimbólumos nyakláncot kapni? Mert most látom, hogy USA-ban végre lehet. Ha vki esetleg akar rendelni Heroes-os cuccokat az USA-ból szóljon, mert most egyedül egy nyakláncért drága a szállítási költség...
DFTBA ಠ_ಠ
DFTBA ಠ_ಠ
a kocsin lévõ matricát elég sokáig mutatták,szóval az alapján már tényleg könnyen rá lehetett jönni
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
szerintem ez peter 😄 bar lehet nem
claire maci kocsija otthon 😞
mondjuk a peter meg a kocsi temat en se vagom , hogy jott ossze 😄
claire maci kocsija mikor a csikanok menekulnek vele :S
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
BlackWolf:milyen képen van Peter?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Fortuna fortes adiuvat.
DFTBA ಠ_ಠ
Hát rouge .. mikor megkapta Claire mutaták, mikor elindultak a mexikoiak mutaták!😄
Blackwolf: te milyen képrõl beszélsz?
Mert ha keretes szemüvegû szét lõt fejû (Claire apja) fickorol beszélünk, akkor az tuti Bennet!
Hisz kurvára ledöbben és Mohinder is mondja:
Benet: ameddig én élek addig Mohinder nem lesz bajod!!
Mohinder: igen, pont ettõl félek.
Ez a Mica család számomra rohadt unalmas. Nem szerettem õket.
És ez a Claire szerelem pán péterrel. Ez a pán péter rohadt szarul nézzki sztem. Ez a bajusz meg ez az egész!😮 Meg ez a fej. früü
Egyetlen egy lenne még király. Ha Ando-t vmi képességel felruháznák.
Peter meg vadállat ezzel az új stílussal. Viszont ha vissza emlékeztek az elsõ évadra volt vmi olyasmi rész, h õ a jövõbe rossz fiu!😄 Meg Mika anyjával smárol meg stb.!😄
Viszont amire nem emléxem:
Mika apja, h halt meg?!
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
én is gondoltam erre, de aztán arra jutottam, hogy az írók biztos úgy gondolják, hogy csak vészhelyzetben használja aképességét, az meg nem volt az. bár ha rádobta volna szerintem kirepítette volna.
respect to the man in the ice cream van
amugy nem volt rossz resz de remelem a kov. jobb lesz
amugy nekem is feltunt hogy azzal a nissan rouge-al menekultek amit clairetol elloptak. erdekes lesz
respect to the man in the ice cream van
Fortuna fortes adiuvat.
A csikanok claire maci kocsijaval menekulnek :S:S Gonosz madzsa 😄 na ebbol mit hoznak majd ki
a kepen meg szerintem peter van bar mindenki azt gondol bele amit akar ..
Fortuna fortes adiuvat.
amugy a darth vader-es poénon jót röhögtem xD
még annyit h átvezetö résznek tökéletes volt, föleg ha a köv. rész jól sikerül( legalább is a promo-ból ugy tünik az lesz)
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Bazinga!
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Peternél mókás volt a tetkó ahogy átváltozott a jellé aztán eltûnt😄 Pedig a csaj mennyit melózhatott rajta😄
Na szal jó lesz ez a szezon is😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...