Heroes | Reborn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fido4life
Na végre én is bepótoltam az elsõ három részt, és örömmel konstruáltam hogy a sorozat kezdi visszahozni azt igazi Heroesos hangulatot amit az elsõ évad elején tapasztaltam 😊 Negatív élménynek annyi sorolható fel hogyha a negyedik részben is felfog bukkani ez a bionic women reklám, marha ideges leszek 😄

tudna valaki linkelni egy képet a festményrõl?(nincs fent a fraps<#idiota>)
ProGabe
West repül,Takezo gyógyul,elõzetes alapján az új karakternek sem új képessége lesz.szerintem ez nem véletlen!majd meglátjuk mi sül ki belõle 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

szucsy89
sztem is az évad végén fog teljesülni ez a festmény...amúgy érdekes hogy West is repül...mivan nem tudnak új képességet kitalálni? meg Mayának ez a "mindenkimeghalkörülöttem" is elég gagyi...azért tetszik a 2.évad, eddig jobban bejön mint pl. a PB
ScarY MAN
nemfigyeltél eléggé...meg nem gondolsz bele barátom... nézd meg megint ezt a részt és utana mondj valamit...
És azért gondolom ha meglácc egy képet ,mint most ezt, akkor tuti hogy a köv részbe fog történni valami (o.O)...
ez is az evad vegen lesz...nah ennyi eleg....

...

Klemice
horst fuchs signature WS teleshop fülbevalót tett bele és így nem tud benõni
ugyanolyan féle mint az a henkelbáhh csodaolló amivel a lábujját vágta le

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

a.carkey
Jó ez a sorozat. A 24 Lexus ez meg Nissan reklám. 😊

A medve nem játék.

spiduola
Lassan az egész Star Trek megjelenik.

Hogy lehet, hogy Clairnek ki van fúrva a füle?

Dihidrogén-monoxiddal szennyezik vizeinket. Ne tűrjük tovább!!!

Kojiro
ja persze egyszer biciklizel és látsz egy pasit az ut mellett aki a neveden szólít. utána otthon ébredsz.
ez valóban elég indok hogy megöld ha legközelebb meglátod.
<#hehe><#worship>

Kojiro ergo sum.

ScarY MAN
sztem meg nem😊
peternek most rovid haja van es szerintem ebben az evadban igy is marad.
Westnek meg van indoka arra hogy megolje...

...

nem ingyen van ?
(oszt társak amiból rendelnek polot meg sapit 😄 és a rep út ingyen van)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

zolee90
hát ha a feje alakját nézzük, inkább Nathan/Peter, mint West. És akkor már gondolom Peter, nem az apja 😄

ScarY MAN
jah...meg csírlidõr ruha van rajta....nezzetek mar meg jobban... veszt és kler az...ennyi..köszi..csõ

...

zolee90
ugyanaz a rendszám 😊 bár ez lehet amiatt is, mert nem kaptak csak 1 kocsit a Nissan-tól 😄

Egyébként nem tudja vki, lehet Mo.-n Heroes szimbólumos nyakláncot kapni? Mert most látom, hogy USA-ban végre lehet. Ha vki esetleg akar rendelni Heroes-os cuccokat az USA-ból szóljon, mert most egyedül egy nyakláncért drága a szállítási költség...

Kicsikiraly
jó a Niki Dles cuccot visszavontam 😄 a képen az embernek fehér keze van, Niki em is Dl-t kéri vissza stb. 😊

DFTBA &#3232;_&#3232;

Kicsikiraly
na mi jutott eszembe. Spoilert már nem írok, már szerda van. naszóval az a képen Niki + DL. tudom DL meghalt de, Niki megöli a cégnek noah-t és feltámasztják DL-t 😊 ha megnézitek egy kopasz négerrel smárol 😛 amugy ötletes ahogy Hiro üzen Andonak 😊 Ja és sejthetõ volt hogy Candice igazából kövér. még 1. évadba volt amikor egyfolytában zabált és Micah megkérdezte tõle, hogy hogyhogy nem kövér, erre õ visszakérdezett hogy honnan tudod hogy valójában nem vagyok az? 😊 Amugy a kocsi tényleg elég valószínû hogy clairé, mivel õk is Californiában vannak, az meg közel van a Mexikó USA határhoz. na egyelõre ennyi 😊

DFTBA &#3232;_&#3232;

ProGabe
ja azon a képen!

a kocsin lévõ matricát elég sokáig mutatták,szóval az alapján már tényleg könnyen rá lehetett jönni

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Zomil
jó kérdés 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

ProGabe
hogy hoztad össze Petert a kocsival? 😮

BlackWolf:milyen képen van Peter?

Shiwo
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
belegondoltam, hogy mit lehet belõle kihozni...hát elõször is a rendörség keresni fogja a kocsi gazdáját..akinek ügyebár hamisak a papírjai és az autó ellopását se jelentették..és ha hivatalos ügy lesz a dologból, a cég is tudomást szerezhet róla..és ha megtalálják a kocsit..és ha a rendõrség rábukkan a kocsira, megtalálják benne Peter ujjlenyomatait (visszanéztem, nem volt rajta kesztyû..).. és Peter ujjlenyomatai benne van a rendörség adatbázisában, hisz gyanusítottként letartóztatták, miután Sylerrel lepottyant a tetõrõl..nem lepõdnék meg, ha a nyomozást ezekután a frissen kinevezett Parkman nyomozóra bíznák...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Minek az embernek autó, ha az Ember lányának van egy saját, beszélõ repülõgépe (full service-szel)?

Fortuna fortes adiuvat.

precision
Linderman lõtte le

Bazinga!

köszi a spoilereket paszmek <#banplz><#zavart2><#wow3><#gun>
Kicsikiraly
na reggelre lejött. csak sajnos most mennem kell és nem tudom megnézni :S 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

Adi
Nem vetted ezt észre?!😄
Hát rouge .. mikor megkapta Claire mutaták, mikor elindultak a mexikoiak mutaták!😄
Blackwolf: te milyen képrõl beszélsz?
Mert ha keretes szemüvegû szét lõt fejû (Claire apja) fickorol beszélünk, akkor az tuti Bennet!
Hisz kurvára ledöbben és Mohinder is mondja:
Benet: ameddig én élek addig Mohinder nem lesz bajod!!
Mohinder: igen, pont ettõl félek.

Ez a Mica család számomra rohadt unalmas. Nem szerettem õket.
És ez a Claire szerelem pán péterrel. Ez a pán péter rohadt szarul nézzki sztem. Ez a bajusz meg ez az egész!😮 Meg ez a fej. früü
Egyetlen egy lenne még király. Ha Ando-t vmi képességel felruháznák.
Peter meg vadállat ezzel az új stílussal. Viszont ha vissza emlékeztek az elsõ évadra volt vmi olyasmi rész, h õ a jövõbe rossz fiu!😄 Meg Mika anyjával smárol meg stb.!😄
Viszont amire nem emléxem:
Mika apja, h halt meg?!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

magus
olvastam vhol, ami tok jogos, hogyha nem lenne amneziaja akkor maszkalna egy szuperman, aki ha levetkozi azt hogy egy puhapocs, akkor a vilag ura lehetne. elcsepelt szar klise, de ez van : |

én is gondoltam erre, de aztán arra jutottam, hogy az írók biztos úgy gondolják, hogy csak vészhelyzetben használja aképességét, az meg nem volt az. bár ha rádobta volna szerintem kirepítette volna.

cement
nekem nem tetszik ez hogy peter elfelejtett mindent, mi a francer kellett igy megkombinalni. amugy meg... amikor a csavo a tuzre akarta dobni a dobozt, siman kikaphatta volna a kezebol az erejevel, es akkor nem kell neki segiteni a rablasban..

respect to the man in the ice cream van

cement
testverpar kepessege... hat hogy a csajszi ha begurul v nemtom mikor akkor mindenkit kinyir aki a kozelebe van. eleg brutko, a csavo meg vissza tudja ezt forditani
amugy nem volt rossz resz de remelem a kov. jobb lesz
amugy nekem is feltunt hogy azzal a nissan rouge-al menekultek amit clairetol elloptak. erdekes lesz

respect to the man in the ice cream van

magus
ja és ha benyögtek volna abban a jelenetben akárcsak 1 starwarsos poént is, Peter elkezd hörögni vagy akármi én sírtam volna a röhögéstõl

magus
végre, azért nézem ezt a sorozatot mert természetfeletti képességekkel rendelkezõ emberek vannak benne, és nem azértmert egy tini sorozatot akarok nézni, nagyon tetszett, hogy Peter használta az erejét, az elõzõ évadban is az tetszett vele kapcsolatban a legjobban, mikor dühöngött, mikor levetkõzte ezt a puhapöcs jellemét, és kifakat magából, minden képességét kombinálta. kár, hogyn em ölte meg, szívesen végignéztem volna, ahogy darabokra szaggatja (bár ezt most lehet csak azért mondom mert Dextert függök mostanában)

Neked mik feltûnnek, vazze! Igen jó megfigyelõ vagy, eszembe nem jutott volna, hogy ez azonos a lopott jószággal. Várjál, lehet, még Kring sem tudja.😊 Minden mindennel összefügg.

Fortuna fortes adiuvat.

Flamer
értem. kay.

http://loal.atw.hu

Shiwo
lál.. találó kifejezés 😄D

spoiler

A csikanok claire maci kocsijaval menekulnek :S:S Gonosz madzsa 😄 na ebbol mit hoznak majd ki
a kepen meg szerintem peter van bar mindenki azt gondol bele amit akar ..

Még nem érzi igazán biztonságban Kreatúráját...

Fortuna fortes adiuvat.

Shiwo
azért nem ment neki, mert nem akarta igazán

ScarY MAN
sylar fogadjunk hogy a Szigeten van... és blokkolja a képességeit... <#idiota>

...

Zomil
egyetértek 😊

amugy a darth vader-es poénon jót röhögtem xD

még annyit h átvezetö résznek tökéletes volt, föleg ha a köv. rész jól sikerül( legalább is a promo-ból ugy tünik az lesz)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Flamer
nem.. megprobálta.. és ne mment.

Nekem is így jött le, hogy saját döntés, nem kényszerûség.

precision
Többen is írtátok, hogy Hiro nem tud visszamenni...nemtom, ugyanazt a filmet néztem? 😄 Nekem úgy tûnt, hogy _egyelõre_ még nem akar visszamenni... írja is hogy "Sry Ando, I can't come home...not yet."

Bazinga!

szucsy89
köv rész odabasz majd..
szucsy89
nekem bejött ez a rész, Peter kezdi megtanulni a képességeit, Sylar meg jól beszopta a dzsungel közepén😛
ToCsEk
Nah megnéztem a 3. részt és hát fincsi volt, volt pár koppanás benne. 😄
Gondoltam hogy Calire meg a fiú összejöttek, jött a kis érzelems részecske és elrepültek. Aztán Peter nagyon állat volt, nyomta a jedi eröt. 😊 Az is kemény volt amikor a tetkója átalakult és eltünt. Szegén Hiro beszopta nem tudott visszajönni. 😞 Saylernek meg gg, végre örültem hogy Camdice él erre ez a nyominger meg megöli dehát beszívta ott a dzsungel kellõs közepén. Kiváncsi leszek hogy Claire appja meghal-e majd. Hát elég érzelems részre sikerült, én várom a kövi részt is. Amugy akihez ment Maika az a néger csaj is tuti hõs szerintem. Jah valaki árulja már el a 2testvérpár képességét mert azt nem nagyon vágom.

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Bucser
Szerintem Sylar át lett baszva😄 nem ölte meg candice-t csak azt mutatta mintha hisz eléggé repetitív volt az erdõ körülöttük. Mondjuk érdekelne, hogy kerültek oda.

Peternél mókás volt a tetkó ahogy átváltozott a jellé aztán eltûnt😄 Pedig a csaj mennyit melózhatott rajta😄

Na szal jó lesz ez a szezon is😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Flamer
akkorse tudom azokra a választ.. elmonták valamejiket is?.o

ez ütõs rész lett ! fõleg a vége 😮

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

kuci06
nah, én is megnéztem:

Végre Sylar visszatért, bár nem pont erre számítottam 😄 Candice meg... gondoltam, hogy nem úgy néz ki 😛 Peter meg végre darkos lesz? 😄 Király lenne 😄 Amikor a csávót a falnak vágta, meg fojtogatta, látszott, hogy megölte volna (y)

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

ProGabe
mármint MÉGegyszer...