Heroes | Reborn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Flamer
amúgy azaz overclokcing-os jel minek a jele?:o kéne nkm az az ikon vagy logo vagy mindegy milyen méret 😄

http://loal.atw.hu

Kicsikiraly
semmit se tud, pause mellett van. (Pause=Hiro)

DFTBA ಠ_ಠ

light00
Copy-Paste XDDD
De én Andot nem vágom :$

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

Flamer
még ijeneket 😄D überzorall 😄

http://loal.atw.hu

dotkom
sztem meg Nikki xD

http://atwwebmaker.tx.hu/

Scroll Lock<#idiota>
Kicsikiraly
szvsz Ando a legloálabb xD

DFTBA &#3232;_&#3232;

LasDen
Peter meg Micah az odavág 😄DD

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Pharaoh
Ja, tuti, hogy az egész csak egy illúzió, Candide se olyan hülye, hogy kettesben legyen a semmi közepén egy õrûlt gyilkossal. Valójában a cég egyik bunkerében van és kapja a képességgátló teát.

Zomil
áhh ez naggyon nagy 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Kicsikiraly
lol 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

precision
lol 😄

Bazinga!

vérbeli kocka poén, de üt rendesen... <#hehe><#hehe>
Fido4life
egy-két részen belül úgyis kiderül...
LasDen
azaz erõltetés Hiro részérõl azé van, hogy a nagy Takezo Kensei történetekben is ez volt....persze lehet más is a háttérben..... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

erre eddig még nemis golndoltam 😮 tényleg, annyira erõltetik ezt a szálat, hogy ki kell szabadítania... akkor csak van valami jelentõssége
Kicsikiraly
na ez viszont már tényleg érdekes. akkor a kardkészítõ csaj apja is vmi fontos ember lesz. lehet hogy õ a superevil? végülis Takezo ki fogja õt szabadítani.

DFTBA &#3232;_&#3232;

Kicsikiraly
a fejlevágás szvsz telekinézis. megint csak az Éledõ csillagokat idézem (képregény): volt egy csaj, akinek az volt a képessége hogy apró tárgyakat mozgasson. nem találták hasznosnak, egészen addig, amíg rá nem jöttek hogy a nyaki ütõér is egy egészen apró dolog, vagyis ha azt elszorítja teljesen simán feltünésmentesen és visszanyomozhatatlanul megölhet egy embert. Magyarul: egy képességet bármire lehet használni, csak tudni kell hogy mire. jelen esetben: szétválasztja a bõrt stb. én sosem értettem a szuperhõsök miért nem használják így a telekinézist. tul.képp a telekinézis már az összes képesség együttvéve.

DFTBA &#3232;_&#3232;

LasDen
de a jel csak a kardon van, ami meg nem az övé volt eredetileg, hanem a csajnak a faterjáé......

Én azt hittem Kensei jele, hisz õ van a 17 sz. ban. Mintha az elõbb lett volna )))))))
én eddig úgy vettem észre, hogy logikus, hogy akinek van valami képessége, az általában a szüleitõl örökölte... szvsz így valószinû, hogy Sylar ölte meg Molly szüleit
LasDen
sztem lényegtelen hogy azt honnan szerezte....elég sok képességérõl nem tudni, hogy honnan van....fagyasztás pl.....

ancsie18
Pl. azt se mondták meg, hogy azt a képességet honnan szerezte, hogy odamutat valaki fejére, és mint egy lézerrel, már le is vágta. Szóval, hogy alapvetõen hogy kezdõdött az egész, és hogy jutott eszébe emberi agyakat megenni. És gondolom ez a levágás-dolog is valakinek a képessége volt.

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

de elvileg késöbb megtudtuk hogy sylar kiktõl szerezte a képességeit akkor kellett volna hogy legyen egy ilyen visszautalás hogy molly-tõl is megakarta szerezni

gondolom kereste Molly-t azok meg nem mondták meg h hol van

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

BlackShadow
már megint hülyeségbõl alakítotok történetet 😛
ahogy elsõ évad végén nyilatkozta az õsatya.. ez a sorozat nem igényel gondolkodást, csak nézd a történetet, mindenre kapsz egyszerû magyarázatot.
sylar nyírta ki molly szüleit, haláluk módja alap rá. ha a fõmumus lett volna, akkor molly is halott hisz õ látja molly-t. készpontszevasz 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

ancsie18
Szerintem meg lehet igaza volt annak, aki azt írta, hogy nem Sylar volt, mert õ tényleg egyrészt csak annak vágja le a fejét, akitõl képességet is tud szerezni, másrészt a kislány Sylartõl sohasem félt, hanem mindig is attól, aki õt látja (azaz valószínúleg Kenseitõl), és ha jól emlékszem Parkman is ilyesmiket hall a kislány fejében, amikor keresi.

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

most hogy mondjátok, az kiderült hogy miért nyírta ki sylar õket? Mert elvileg õ csak oylan embereket ölt meg akiknek volt valamilyen képessége. Vagyis molly szüleinek is volt valamilyen ereje vagy nem is sylar ölte meg õket

ancsie18
Bocs, nem "ho," hanem "hol".

ancsie18
Én nem találom... Ho, találtad te ki hogy dns-jel? Egyébként ahogy az #5689-ben már írtam, a készítõk is célozgatnak rá, hogy az egy fél dns-lánc.

Kicsikiraly
most kitaláltam h dns jel és mindenki így hívja 😄 Godsend amúgy, ez egy japán betûkombináció vagy mittudomén nem értek a japánhoz. de azt jelenti hogy Godsend, rengetegszer említik s01-ben és s02-ben is.

DFTBA &#3232;_&#3232;

akkor, amikor azt mondták? amikor körbevágta a fejüket.

a dns-jel az elsõ 3 részben rengeteg helyen ott volt. elõször volt az és utána találták ki, hogy legyen kensei jele. ez csak geg, hogy úgy volt a csõ, easter egg, semmi több.
Mikor derült ki hogy Sylar volt? Szerintem az a szál elvaratlan. Kensei volt. Még a jele is ott lebegett a vizen. most néztem meg még1x
de, amikor kiderült, hogy parkman gondolatolvasó
Toodmayne
Ööö... Molly szüleit nem nyírta ki Sylar az elsõ részek valamelyikében??

-Kell kabát? -Kinek? Mennyiért? -Kell-e kabát kintre te hülyegyerek? :)

Most hogy megnéztem Molly szüleit. Hát az apja erõsen Bob-nak (kanalas) néz ki. Ezért érdeklõdhet a kiscsaj felöl? Az a szál akkor elvaratlan maradt
ancsie18
Igen, én sem vagyok perfect angol, de simán megértettem. Némelyik film felirata ezerszer bonyolultabb.

BlackShadow
képregénynet olyan lassan fordítja a képregényeket, h a sorozat végeztével még pár évig folyamatosan jönnének 😄 nincs túl bonyolult nyelvezete az eredetinek, bárki aki konyít egy picit az angolhoz simán megértené.. még kiszótárazva is gyorsabb 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

VinylToy
Közben megtaláltam a kepregeny.net-en

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Itt az elsõ 21

ancsie18
Igen, a képregényt én is olvastam, még sajnáltam is, mert ezt az oldalát a filmben egyáltalán nem mutatták, és ezek szerint már nem is fogják...

VinylToy
Biztos volt már róla szó, én most szeretném megkérdezni a képregény magyar nyelven elérhetõ-e valamilyen formában?

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

BlackShadow
meg a képregényben is volt kb 3 részen át 😄 nagy dagadt rokker 😄

"sztem Candice egy dagadt disznó, és most beigazolódott a gyanúm"

Ezt konkrétan tudtuk mert Candice már mondta magáról a S01-ben. 😊

II Rocky II
köszi azért.httpsre gondoltam nekem vhogy a torentek mindig 3kbel jönnek :$ 😄 de meglesem hátha ez kivétel lessz. 😊

24 - Exile -Nov.23

scorpeeon
Most néztem meg. Még az elsõ évadban megemlítettem, hogy sztem Candice egy dagadt disznó, és most beigazolódott a gyanúm 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Shiwo
2. mert nem tudja pontosan belõni az idõpontot, csak körülbellülre.. és mivel valszeg nem lenne túl jó ötlet megkockázatni, hogy összetalálkozzon a visszaugrás elötti önmagával, így inkább valamivel késöbbre próbálja belõni az érkezést..és a pontatlansága miatt ez sok idõ is lehet..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Valaki akinek még megvan az elsõ(?) rész, amiben Mollyt megpróbálta megölni a kapucnis az elsõ évadban, összehasonlíthatná, mennyire egyezik meg Kenseiel a testalakata.