Heroes | Reborn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha *.srt-re gondolsz van, már le is töltöttem opensubtitles.com -ról. Kétféle verzió is van.

Fortuna fortes adiuvat.

kuci06
angol sub már van hozzá?

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Zomil
remélem most a LOL verziohoz készül felirat, mert most csak azt találtam 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Én meg ezt nevezem jó sorozatnak! 😊

Már alig várom, hogy hazakeveredjek melóból, és megnézhessem. Szerencsére ma kevés a beteg.

Fortuna fortes adiuvat.

Kojiro
na ezt nevezem én jó résznek omg megnézem még1x 😄

Kojiro ergo sum.

3 perc alatt lejött.😊 De nekem serverem van, nagy sávszéllel. 100Mb/100 Mb
OFF
Bocs, ezek külföldi torrentoldalak. De szigorúan tagság kell. SCT=Scenetorrents FTN = Feed The Net. Nehéz bekerülni, de gyorsan ott vannak a cuccok, és jó a seed is (sok nagy sebességû Feltöltõ).
Mondjuk ez a magyar privát oldalak némelyikérõl is elmondható (Aszfalt, Mag, Kapu, Kacsás oldal). Nem szabályos a rendes nevükön nevezni õket, ezért írom körül...
ON

Fortuna fortes adiuvat.

precision

Bazinga!

Ti honnan szeditek le ilyen gyorsan? Mondjatok már torrenetet vagy vmit
SCT FTN? Mik ezek
OK, megvan, Eastern Time (NY)

9:00 PM Heroes THE KINDNESS OF STRANGERS All New HDTV

Fortuna fortes adiuvat.

Magyar idõ szerint mikor vetítik a részt? Éjszakai munkát végzek (fent maradok), és ha kijön, lekapom egy gyors tracker-rõl. SCT-rõl, vagy FTN-rõl.
Kösz elõre is!

Fortuna fortes adiuvat.

Petert akartam írni
Kicsikiraly
loooool 😄

DFTBA ಠ_ಠ

Shiwo
"Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az Ö szintjükre, és ott legyöznek a rutinjukkal." <#nezze>

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Zomil
jóvan kötekeggyé még 😄DDDD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Shiwo
miért ? IT guy az van a gépen ? <#fejvakaras>

Zomil
mert olyat nincs a gépen az "csak" egy film 😊

Shiwo
miért nem rögtön Mátrix ? 😊

Zomil
inkább candice = daemon tools(virtuális meghajto)😄, mert ugye nála sincs környezet csak azt láttatja h van 😛

Kicsikiraly
jajóóó 😄 sry, n00bkodtam

DFTBA &#3232;_&#3232;

Úgy hogy Peterét nem a superevil rakta a konténerbe.
Amúgy a láng a cd írás jele is.
Candice = nero burning rom
LoL😊

For the greater good

Flamer
nem.. :o omg. Ted-nél lévõ logo.. az minek a jele..

#5946: õõ.. a túlhúzás nyert. :o

http://loal.atw.hu

Az az overload! 😊

Kicsikiraly
lánG??? a symbolra gondolsz? ami a bannerba is van?

DFTBA &#3232;_&#3232;

Flamer
az tökmindegy.. amugy túlhúzást, túlterhelést jelent.. de minek a logoja az a láng? biztos vlamai számtekes cucc.. :o de mié?.o

Kicsikiraly
mi az az overclockin?

DFTBA &#3232;_&#3232;

Shiwo
jóvanna..este van, hajnalba keltem, 8 órát melóztam, most egy "a-e" tévesztést nézzetek el nekem 😊

Flamer

szucsy89
majdnem olyan, mert õ utána nem marad élve a páciensxD

Sylar amúgy😛
Shiwo
az biztos 😊

Kicsikiraly
és akitõl elveszi az nem is használja többet <#ravasz1>

DFTBA &#3232;_&#3232;

Shiwo
ha belegondolsz, Syler is olyan, csak más alapokon nyeri el a képességet..

Kicsikiraly
nem úgy értettem az elvevést 😄 hanem úgy veszi el mint PEter. ha már Takezo is regenerálódik, west is repül, miért ne lehetne egy olyan superevil mint a supergood?

DFTBA &#3232;_&#3232;

Shiwo
ha elvenné a képességeket, hogy használná Peter ?

Lehet hogy az a képesságe mint a 4400 ba jézus imitátor faszinak aki elveszi mások képességét.
Kicsikiraly
lehet h a superevil volt. vmi über Sylar Peter féle aki zsákmányolj a képességeket 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

Shiwo
ki tudja..lehet Peter kérte, hogy láncolják le és felejtessenek el vele mindent 😛

spiduola
Nem biztos, hogy a Cég tette oda Petert. Kiengedték volna a kezükbõl, nem vizsgálják meg úgy, mint Sylart?

Dihidrogén-monoxiddal szennyezik vizeinket. Ne tűrjük tovább!!!

Fido4life
milyen fanztázia dús emberek írkálnak ide 😄

AntiHero
Akkor:
Matt = Spyware

Csak hogy én is írjak😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Zomil
jut eszembe, Sylar: Download manager 😄DDD (bár az sajna nincs benne h meg is öli az áldozatokat)

tényleg inkább molly a google 😄 vagy inkább a google earth 😄
sylar-re meg aztmondanám, hogy valamilyen vírus...
Zomil
amugy erre kicsit visszatérve, én molly-t nevezném google-nek 😄
sylar-t meg vmi tárolonak 😄

Akár a Haiti is csinálhatta, nem? Kitöröltették vele, aztán "beteggé tették".
ancsie18
Furcsa, amikor megtalálták, és nem emlékezett, hogy hogy került oda, meg ki õ, egybõl a Haitire gondoltam. Aztán a következõ részben meg mutatják, hogy betegen fekszik valahol messze-messze Petertõl... De ha a Cég a Haitit használta arra, hogy kitörölje az emberek emlékezetét, akkor mégis hogyan másképpen tudták ezt megtenni, miután õ úgymond meglógott (mármint a Haiti)?

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

N1ggA
Képregényt nem olvasok, de lehet kéne 😊

Spread De Love!

Shiwo
most nem belém kötöttél, nem idegesít 😊

Kmarha
Khmm.. Peter nem önszántából vágta le a haját, keresett egy nyakbavalót, majd verte magát láncra egy konténerben. Valaki odatette. És hát kik kevernék a szart, ha nem a cég emberei, melyek között számos képességgel rendelkezõ emberke is helyet foglal.

Szóval rengetek olyan képességet felszedhetett még Peter, amirõl mi nem is tudhatunk.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Klemice
miután peter felrobbant már tudta uralni a képességet igy jött az EMP is vagy mi ? :S na mindegy majd megtudjuk
amugy meg az új hõs akirõl olvashattunk lehet ilyen képességekkel bír

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;