Heroes | Reborn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zomil
EMP-t is tudott igy szökött meg matt-el és bennettel a cég börtönéböl 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Kicsikiraly
semmilyét=semmijét

már csak hogy Shiwo-t idegesitsem 😄

DFTBA ಠ_ಠ

LasDen
de EMP-t is tudott nyomni......

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Bucser
Ted nem EMP-t nyomott hanem maghasadást fejlesztett magában. (ebbe halt bele a felesége) Ezt a képeséget vette át Peter mikor találkoztak.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
ezt a képregénybõl tök régóta lehet tudni.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

N1ggA
Én csak egyszer láttam az utolsó részt, de jól láttam, hogy lehet, hogy Candice egy rondta testes nõ és a szépnõ Candice is csak illúzió volt? 😊 Mert ha igen akkor tök jó ötlet 😊

Spread De Love!

Flamer

http://loal.atw.hu

Shiwo

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Zomil
jó kérdés, én elöször ted-re gondoltam, mert neki az emp-féle kékes lökése volt hasonlo 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

drowns41
szerintem elég nyilvánvalóan meghalt.
Sylar azért nem tudja használni a képességet, mert gyenge.
még semmilyét nem tudja használni. de ezt mondta Candice is.

Amúgy nem kaptam rá választ hogy: Peter kitõl vette át a szikrás képességét? 😊

http://sum41.uw.hu

Kicsikiraly
az egy olyan idõsík ami nem következik be. ezt már régesrég kitárgyaltuk.

DFTBA ಠ_ಠ

Amúgy szerintem Candice nem halt meg és Sylar is azért nem tudta a képességét használni mert illúzió volt, amúgy meg így, hogy Candice megmaradt, legalább lehet sejteni, hogy Sylar honnan lett alakváltó (lásd még az Öt év múlva epizódot, ahol, ugyebár Nathannek adta ki magát.)
na ja
light00
Valamivel el kell ütni az idöt keddig 😄

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

ti mennyit agyaltok full érthetõ dolgokon<#falbav>

Klemice
rövid hajjal nem jó de hosszúval igen

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Nem értem mit kell vitatkozni azon a tényen, hogy Sylar a mumus...
Zomil
igy van 😊

Megnéztem. tényleg sylar a mumus :-(
Csak egy embert nem akar meghatározni molly aki még Sylarnél is sokkal rosszabb, mert látja amikor õ rágondol. (de meg tudja határozni õt is hogy hol van állítólag)
Kicsikiraly
jó nem vitatkozom, magadnak hazudsz.

DFTBA &#3232;_&#3232;

Nem Sylar a mumus!Nézd meg még 1x.

For the greater good

Így van!

Kicsikiraly
sylar a mumus, a superevil mumusnál is rosszabb. megnéztem újra. pont.

DFTBA &#3232;_&#3232;

Zomil
sztem azt mondja h az az ember a mumusnál is rosszabb 😊 nah mind1

Mit nem értetek? Hogy lenne már Sylar a mumus? ÁÁÁÁ
Mollytól kérdezik, hogy a mumus Sylar-e, mire azt válaszolja, hogy nem, mert a mumos nála is sokkal rosszabb.
Flamer
persze. 😄 naná 😄a yó muffoknak mindig örülni kell 😄

Zomil
sztem te keversz valamit, inkább nézd meg ujra az uccso 2részt 😊

"csak 1 embert nem mert ha rágondol az az ember is látja, erre kérdezték töle h ö sylar?"
"erre molly azt felelte h ö még a mumusnál is rosszabb 😊 "

tehát az az 1 ember rosszabb a mumusnál(Sylar), aki látja õt...
Shiwo
jah hogy jó csaj..nem értettem, miért nevetsz, de akkor csak öröm volt ?

precision
hát jó, legyen
mindenesetre nem értem, hogy beszél a mumusról, hogy nem mer rá gondolni mert látja õt, aztán Sylarre meg mer gondolni (és Sylar nem is látja õt)

Bazinga!

Zomil
nah akkor mégis jól emléxem 😄DDD

szerintem csak te 😄
Sylar a mumus...
Zomil
igazábol kezdek én is elbizonytalanodni akinek megvan az uccso 2rész az nézze már meg pls 😊

precision
én úgy emlékszem hogy Molly azt az embert nevezte mumusnak aki látja õt ha rá gondol

Bazinga!

Zomil
mi ebben az ellentét? Syler=mumus| fögonosz, aki képes látni molly-t = a mumusnál is rosszabb
igy már érthetö?😄DD

precision
"ugyanis Molly Sylar-t nevezi mumusnak"
"erre kérdezték töle h ö sylar? erre molly azt felelte h ö még a mumusnál is rosszabb"

én érzek csak ellentétet? 😄

Bazinga!

Zomil
nem értek veled egyet ugyanis Molly Sylar-t nevezi mumusnak, ezt onnan lehet tudni, h mikor mikor mohinder, matt és még talán bennet is ott volt mondta molly h mindenkit meg talál csak 1 embert nem mert ha rágondol az az ember is látja, erre kérdezték töle h ö sylar? erre molly azt felelte h ö még a mumusnál is rosszabb 😊

már nem emlékszek pontosan, de úgyrémlik, hogy csak az apucinak volt levágva a búrája, aki az asztalnál ült...
LasDen
kavarod a ...-t

Sylar nem egyenlõ a mumussal....a mumus olyan ember, aki látja Mollyt ha rá gondol....Sylar nem látja, ha Molly rágondol...ezt bizonyítja az 1. évad utolsó 2 része amiben többször is megemlíti Molly hogy Sylar éppen hol van, míg a mumusra nem mer gondolni, mert az látja ilyenkor....a szülei képességérõl annyit, hogy v csak az apjának v csak az anyjának v mindkettõnek volt képessége és sztem mindkettõnek volt, mert feleslegesen Sylar nem ölne ártatlant és megtudta volna oldani, hogy ne legyenek szemtanúk....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Flamer

Shiwo
<#fejvakaras>

Flamer
ahah 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kristen Bell
😄DDDD

Shiwo
hát Sylernek több képessége is van, bármelyik lehetett Molly szüleié..

Toodmayne
Sztem molly apját Sylar megölte a képességéért, amit nem tudunk h mi, mivel a fejlevevágós agykiszedõs módzser erõsen Sylarre utal, az anyját meg lehet csak azért mert ott volt és szemtanúk nem kellenének. Olyanról nem volt szó hogy az új fõgonosz is vagdosna fejeket. És Molly igenis fét Sylartõl. Mollyval kerestették Sylart azaz a mumust. Ha Molly sose tudott volna Sylarrõl, akkor hogy tudott volna rá gondolni, és mért nevezte volna el mumusnak? Egyébként biztos nem Bob Molly apja, mivel Bob még él, Molly apja meg nem.

-Kell kabát? -Kinek? Mennyiért? -Kell-e kabát kintre te hülyegyerek? :)

Shiwo
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"A második évad ötödik részében pedig bemutatkozik Elle (Kristen Bell), aki egy Írországban ragadt hõs után veti magát és, akinek a képességeibõl az elõzõ részekben már kaphattak a nézõk egy kis ízleítõt, igaz nem tõle." <sztem innen..

forrás

light00
ó, lemaradtam :C

precision
Az anyja már megjelent az elsõ évadban. Rövid pályafutása volt 😊

Bazinga!

light00
Tedtöl?? Ugy tudom, neki besugárzos, hevitös(nukleáris) képessége volt. Ez pedig határozottan villám alapu.
A telekinézist meg Sylartöl, mikor a láthatatlan fickoval eddz Peter, el is mondja. Tényleg, jut is eszembe, lehet hogy hülye kérdés, de szerintetek Sylar szülei megjelennek a sorozatban? Hamár mindenkinek vannak?

Zomil
a szikrásat Ted-töl 😊 a telekinézist meg sztem Sylar-töl 😊

drowns41
Peter a szikrás képességét kitõl tanulta meg?
A telekinetikát Sylartõl?

http://sum41.uw.hu