Heroes | Reborn
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szerintem nem tudjuk. De meg fogjuk. 😊
\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"
\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"
E8500 | OCZ | Gainward | Raid | Razer | Lian Li | PVA nick: Tibiajax Car: Farboud ~ fullblack/st3/manual, TDU: youtube és \'Tibiajax\'
Hát elég nagy baj ha nem látjátok az összafüggéseket. 😊
Elsõ jó volt, ez már kezd néha átmenni röhejesbe, sõt, szánalmasba.
Lásd, 5.részben a villámkezû nyomozónõt "tudok magamra vigyázni.." lol
á..sajnálom, személy szerint.
E8500 | OCZ | Gainward | Raid | Razer | Lian Li | PVA nick: Tibiajax Car: Farboud ~ fullblack/st3/manual, TDU: youtube és \'Tibiajax\'
Senki nem mondta, hogy az lesz hanem ez egy lehetséges jövõ (ami ellen persze küzdeni kell majd) 😊
elég gyér rész volt mitnemondjak...még a vége se volt annyira jó, már láthattuk hogy a jövõ megváltoztatható, szal úgyse ez lesz amit most Peterék láttak....
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Hát Kenny, ezen a fordításon majd betojtam:
"Maga az én személyes Tibi bácsim."
Nagyonjó! 😊
-Kell kabát? -Kinek? Mennyiért? -Kell-e kabát kintre te hülyegyerek? :)
Ha valaki nem láttam volna a képet a junkie-n.
DFTBA ಠ_ಠ
😄😄
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
sztem Kenny a fõgonosz 😄
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Ha lenne egy kis sütnivalótok, tudnátok, hogy mindig az a fõgonosz, akinek a legtöbb a HP-ja... ez pedig Kensei <#hehe>#hehe>
Kojiro ergo sum.
Nna, Kensei volt már fõgonosz, Petrelli-apu, most Adam, legközelebb ki lesz? Zorro? Vagy a Batman?
(vagy a denveri mustang-ok bajnokcsapata) 😊
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
HRG meg ando vitte a primet, de ez a csirlidörös dolog is béna lett meg Peter szálon sem történt semmi.
most a képek nem sorba mennek? Mert pl a 5. már volt, de 1,2 még nem.
Adam biztos Kensei lesz. Ebbõl a részbõl erre lehet következtetni szerintem. de lehet hogy nem. Passz.
a nagy spoilereket,amiket külföldi oldalak írnak,azokat meg úgyis spoilerbe kell írni
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148
ha pl. a #6491,6493-asakat nem tesszük spoilerbe,és elolvassa valaki,aki még nem látta a 6-os részt,jogosan anyázhat.ezek ugyebár egy gyors összefoglalók,és a tettek miértjeit írjuk le,hogy mi hogyan érezzük azt hogy ki,mit,miért csinált.általában ezeket azok írják le,akik elõször látják a részt,hiszen ezek hirtelen felindulásból elkövetett hsz-ek 😊 komoly spoilerek meg persze hogy vannak máshol,de ez itt egy topik,ahol a sorozattal kapcsolatos infókat is gyûjtjük,és megosztjuk azokkal,akik nem szánnak arra idõt,hogy a különbözõ oldalakat átböngésszék.ezek meg persze hogy dobozba mennek
a képeket nagyon köszi!
szerintem az ampullásra a válasz ez a rész volt,a Nikisre talán már az elõzõben választ kaptunk
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Sry, már annyira vártam, hogy nem bírtam magammal :$
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!