Heroes | Reborn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Picizöldfül
Kezdenek megint a képek összeállni na szal az én teóriám:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sztem Sylar elveszi Maya és a testvére képességét,és ezt ?megállítván? fog a képbe jönni peter vagy a vírus amit szabadjára engednek hogy megölje a képességekkel rendelkezõket?? Noah pedig durvul😄 Niki nem is Niki sztem,hanem a manipulált Jessica😄 Nekem Peterrel kapcsolatban van egy olyan sejtésem,hogy amikor az elsõ évad végén felrobbant,akkor elment Montreálba és fedõnéven a Cégnek dolgozott de Noahék megtalálták és a Haiti kitörölte az emlékeit?? Mint feltevés de érdemes ezeken agyalni...

Szerintem nem tudjuk. De meg fogjuk. 😊

burki6
Ez a vírus az a vírus amivel Bob-ék kísérleteznek? Mert nekem az volt az elsõ gondolatom, h ha Maya elszabadulna NY-ban, és sorra hullanának az emberek, a hatóságoknak mi lenne az elsõ gondolata? Az, h egy vírus öli meg az embereket, így evakuálják a lakosságot. Szerintetek?

ancsie18
Amúgy is, úgy fenyegetõztök itt a fórumon többen, hogy nem fogjátok nézni tovább, mintha legalábbis a többiektõl várnátok, hogy tegyenek valamit. Ha nem tetszik, nem nézed. Ez szerintem itt senkit nem érdekel.

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

ancsie18
Szerintem meg még így is sokkal jobb, mint a legtöbb a sorozat. És ott volt pl. a Lost is. A második évadot hányan szítták már. Aztán mekkora 3. évad lett belõle... Szerintem olyan fantasztikus kezdés után, mint amilyet a Heroes magáénak tudhat, nincs mit csodálkozni azon, hogy az a színvonal nem volt tartható. Persze, biztos lehetne jobb is. De akkor váljék belõletek amerikai forgatókönyvíró, és hajrá, mutassátok meg.

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

És az is egyre gázabb, hogy egymás után jönnek a power-es emberek..Kicsit sok lesz már, sztem.. a néger kiscsajnál is már ezt gondoltam, de a puruttya szokepicsa nyomozócsaj végleg sok volt már nekem. Takezo-val meg csak simán az a bajom, hogy annyira de annyira nem néz kis 17.sz-beli angolnak, h az vmi röhej. Erõsen fontolom a folytatását a töltögetésnek..lehet h marad a jó öreg Earl nekem..

E8500 | OCZ | Gainward | Raid | Razer | Lian Li | PVA nick: Tibiajax Car: Farboud ~ fullblack/st3/manual, TDU: youtube és \'Tibiajax\'

Hát elég nagy baj ha nem látjátok az összafüggéseket. 😊

Én veled értek egyet. Sztem egyre gagyibb és kommerszebb a sorozat.
Elsõ jó volt, ez már kezd néha átmenni röhejesbe, sõt, szánalmasba.
Lásd, 5.részben a villámkezû nyomozónõt "tudok magamra vigyázni.." lol
á..sajnálom, személy szerint.

E8500 | OCZ | Gainward | Raid | Razer | Lian Li | PVA nick: Tibiajax Car: Farboud ~ fullblack/st3/manual, TDU: youtube és \'Tibiajax\'

Flamer
ya. oltás érsz volt. engemis érdekell kiazaz adam..

http://loal.atw.hu

Senki nem mondta, hogy az lesz hanem ez egy lehetséges jövõ (ami ellen persze küzdeni kell majd) 😊

szucsy89
spoiler lehet vkinek

elég gyér rész volt mitnemondjak...még a vége se volt annyira jó, már láthattuk hogy a jövõ megváltoztatható, szal úgyse ez lesz amit most Peterék láttak....
LasDen
egy férfi...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Adi
Ez az Adam Monrea ki lehet.. ?

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

ancsie18
És itt az általam finomított/retrósított változat.

Hát Kenny, ezen a fordításon majd betojtam:
"Maga az én személyes Tibi bácsim."
Nagyonjó! 😊

szucsy89
Toodmayne
Kész a felirat! Thx Kenny!!

-Kell kabát? -Kinek? Mennyiért? -Kell-e kabát kintre te hülyegyerek? :)

ancsie18

Ha valaki nem láttam volna a képet a junkie-n.

Kicsikiraly
nincs.

DFTBA ಠ_ಠ

Kicsikiraly
jó volt ez a rész szerintem 😄 szvsz most kezd beindulni, végre meg tudjuk, most mi baja lesz a világnak amit meg kell menteni 😊 trailer alapján gondolom vmi vírus lesz, nem? (nekem ezek a képek ezek a szövegek nagyon erre utaltak)

DFTBA ಠ_ಠ

spidey91
Hali magyar felrt mikor lesz? ha van akkor holkeressem a hatos részhez???

Gépem ati X1900 4200

Adi
csalodnom kell benne! 😞
😄😄

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Toodmayne
Nem tudom, de nekem is egy kicsit ilyen érzésem volt 😊

BlackShadow
ooh.. ez a rész nagyon bejött 😊
miért van az az érzésem, hogy nem niki a niki? 😛

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

aucs 😞 gonosz

sztem Kenny a fõgonosz 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

szucsy89
tom ottis nézem de hátha itt gyorsabb vki
Kojiro
ki van rugva!

(vitzeltem imádom kennyt) <#worship>

Kojiro ergo sum.

Kojiro
ok helyesbitek:
akit nehezebb kinyirni...

klerbernek nincs szamurájos kardja 😄

Kojiro ergo sum.

5w0rdf15h
Kenny szólt elõre h késik vele és csak holnap lesz 😊

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Toodmayne
Mér kell a feliratot linkelni? 😊 hosszupuskára felmész és vagy ott van vagy nem.

Shiwo
és Claire ? 😛

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

szucsy89
én se láttam még a részt, de bekukkantok hátha linkelt már vki feliratot...de úgy látszik még nem...aért remélem még ma lesz..
Kojiro
Jaja van fõgonosz meg mellékgonosz, meg algonosz... tiszta hülyeség.
Ha lenne egy kis sütnivalótok, tudnátok, hogy mindig az a fõgonosz, akinek a legtöbb a HP-ja... ez pedig Kensei <#hehe>

Kojiro ergo sum.

Toodmayne
"Adam biztos Kensei lesz. Ebbõl a részbõl erre lehet következtetni szerintem" - erre abból jöttél rá, hogy van egy aktája? Ebbõl hogy következik hogy õ Kensei?

Nna, Kensei volt már fõgonosz, Petrelli-apu, most Adam, legközelebb ki lesz? Zorro? Vagy a Batman?

(vagy a denveri mustang-ok bajnokcsapata) 😊

Fritz Von...
Nekem ez sokkal jobban tetszik, mint az elsõ sorozat, pedig az is nagyon jó volt. Most már mindenkit ismerünk, meg a világot is, hogy speciális képességek, stb... És így minden részbe jut valami érdekes. De én azért várom már, hogy Sylar magához térjen. 😊

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

ScarY MAN
magyar felirat meg mindig nincs?

...

Hát eddig csöpögött a nyálam, de ez a rész az eddigi legunalmasabb. Bluboxot hagyjuk, még mindig gatya.
HRG meg ando vitte a primet, de ez a csirlidörös dolog is béna lett meg Peter szálon sem történt semmi.
most a képek nem sorba mennek? Mert pl a 5. már volt, de 1,2 még nem.
Adam biztos Kensei lesz. Ebbõl a részbõl erre lehet következtetni szerintem. de lehet hogy nem. Passz.
skyli991
bocs, az elözõt törölje valaki, nem tudtam a kódot.

szerintem meg Matt apja a fõgonosz. Szegény Molly 😞

Insider gyereknek igaza lesz. Besz@rok. Tehát Kensei a fõgonosz. Ennyi, alias Adam Monroe
ProGabe
ne kezdjük el megint a kell spoiler/minek spoiler vitát!én sem szoktam idejönni,amíg nem nézem meg,de van aki nem így gondolkodik,anyázáshoz pedig nagyon ért.jobb a békesség címszó alatt spoilerezünk és kész!

a nagy spoilereket,amiket külföldi oldalak írnak,azokat meg úgyis spoilerbe kell írni

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Toodmayne
igaz, aki nem látta a részt minek jön addig ide? Hogy jól lecseszhessen mindenkit hogy mér nem spoilerbe ír? 😄

Klemice
én se jövök fel addig amig meg nem néztem az aktuális részt 😛

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

wtf nincs még magyar felirat ? :S

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Sound
episode release napján heroes fórumokat olvasni, úgy hogy nem láttad az aktuális részt, az már az illetõ baja. 😄

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

szucsy89
bazz már megörültem hogy nézhetem<#duma> mind1 türelem feliratot terem<#wow3>
ProGabe
"minek kell mindent spoileres dobozba írogatni, komoly spoilereket amúgy se illik postolni, megtalálhatok más oldalakon is"

ha pl. a #6491,6493-asakat nem tesszük spoilerbe,és elolvassa valaki,aki még nem látta a 6-os részt,jogosan anyázhat.ezek ugyebár egy gyors összefoglalók,és a tettek miértjeit írjuk le,hogy mi hogyan érezzük azt hogy ki,mit,miért csinált.általában ezeket azok írják le,akik elõször látják a részt,hiszen ezek hirtelen felindulásból elkövetett hsz-ek 😊 komoly spoilerek meg persze hogy vannak máshol,de ez itt egy topik,ahol a sorozattal kapcsolatos infókat is gyûjtjük,és megosztjuk azokkal,akik nem szánnak arra idõt,hogy a különbözõ oldalakat átböngésszék.ezek meg persze hogy dobozba mennek

a képeket nagyon köszi!

szerintem az ampullásra a válasz ez a rész volt,a Nikisre talán már az elõzõben választ kaptunk

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

light00
Jáj, pazze, elnéztem a zászlókat egy sorral -.-'
Sry, már annyira vártam, hogy nem bírtam magammal :$

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

skinnyman
Jaa, ez már fél napja kint van, azt hittem Kenny félére gondolsz 😊

Regards,