Heroes | Reborn
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sztem majd neki is kitörlik a memóriáját (haiti) és bezárják úgy egy konténerbe mint Petert.
Vagy simán Peter bezárja egy konténerbe mert ott nem ér semmit Elle az elektromosságával.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"
\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"
1. Amint Noah is mondta, az elsõ Kaito (Hiro-papa) halála.
2. Az elõzõ részbõl az is világosan kiderült, hogy az a kép, amelyiken Claire halottan fekszik a lépcsõn, a második.
3. Az egyiken képen látszik a szám, és a promo-ból is kiderül, hogy az a kép, amelyiken Peter olyan furcsán néz, az lesz a 3.
A csoportos kép alapján én a Nikis képet 5/8-nak vettem ki, az ampullás képet 4/8-nak. Javítsatok ki, ha tévedek. Több képet is megnéztem, szerintem így helyes a sorrend.
4. Ez valószínûleg szintén a következõ részben lesz, és az ismételt világvégével lehet kapcsolatban.
5. Itt pedig ugye Niki/Jessica(?) vagy be szeretne jutni valahová, vagy onnan ki.
A sor vége pedig ugye teljesen egyértelmû, mert feliratozva is lettek a képek. Tehát:
6. Hiro és Kensei harca.
7. Suresh lövése.
8. Noah halála.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
1.Kaito papa halála
2.
3.ez vmi fiolás
4.ezen hiro harcol takezo-val
5.ezen egy borostás férfi lõ éppen
6.
7.
8.és ezen van noah halála.
(a 3.,4.,5.,-re emlékszm csak így fejbõl de a többit is láttuk már)
DFTBA ಠ_ಠ
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
a zongorás rész tökre tetszett viszont, hogy csak a mozdulatsort utánozta le, ritmusérzéke meg ugye eleve nagyon jó...
de ez a "nesze itt van a világ összes harcmüvészete" dolog egy kicst dúrva azért 😄 (neo lehuzhatja magát a klotyón)
már várom a jessica vs monica fightot vagy valami ilyesmit <#boxer>#boxer>
Kojiro ergo sum.
én meg azon gondolkoztam, hogy mi lenne ha felvennék videóra ahogy nathan repül, monicának megmutatnák, akkor tudna repülni? 😊
DFTBA ಠ_ಠ
7-es rész:
Amikor az egyik rég elfelejtett képessége hírtelen manifesztálódik, Peter és Caitlin nagy válságba kerülnek és elsõkézbõl megtapasztalják, mennyire halálos is a vírus, ami az ilyen képességgel rendelkezõ embereket támad meg.
Suresh, Matt, Nathan, Niki és Bob szembeszállnak Nighmareman-nel!
West rájön, hogy Claire apja az, aki annak idején elrabolta.
Eközben Hiro és Kensei kalandja a feudális japánban drámai fordulatot vesz.
8-as rész:
Ez a rész 4 hónappal korábban játszódik:
Nathan hatalmas árat fizet hõstettéért. Miközben Peter túléli a robbanást NY felett, a Cég a legnagyobb fenyegetésnek tekinti Petert a világra, ami elvezet egy nagy összeütközéshez Ellével és a Haitival. D.L. egy végsõ nagy áldozatot hogy Nikiért és Micahért.
Maya felfedezi félelmetes képességét, ami arra ösztönzi õt és Alejandrót, hogy Amerikába induljon segítségért.
Egy rejtélyes, már ismerõs, arc mutatkozik be.
Kojiro ergo sum.
DFTBA ಠ_ಠ
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
amugy rájöttem: Elle apja = Adam (= Takezo)
de ez most jut eszembe h már másnak is eszébe jutott 😄
DFTBA ಠ_ಠ
nemtudom mejikötök monta hogy akkor semlegesítõdne a cucc.. 😄 dehát Sylar ere nem gondol. 😄
http://loal.atw.hu