Heroes | Reborn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

light00
Ukrajnában rohangál mindennemû melegruha nélkül és nem fázik meg?<#idiota>
akkor valamirõl lemaradtam...

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

II Rocky II
õneki is van képessége ...

24 - Exile -Nov.23

light00
Hát mondjuk nem is értem a bannerben mit keres Noah, a sok hiró között, õ az egyetlen "normális". Najó, fõszereplõ meg minden...najó...

szucsy89
a bannerba is így szerepel...onnan lehet lesni😄
II Rocky II
akkor a festmény átváltozik majd másmilyen inggé😄 de nme értem mért Noahnak nevezitek,elsõre nem is vágtam hogy kirõl van szó,😄mivel én ugy ismertem hogy : Mr. Bennet 😊Matt is ilyen azt meg Parkmannak,Mohinder meg Dr. Suresh,de jovan ez még oké...de egyedül a Noah a szembetûnõ alegjobbvan.😄meg mondom a Matt inkább Parkman...😄

24 - Exile -Nov.23

Kicsikiraly
viszont ha ezt noah is tudná, akkor így meg tudná akadályozni a festmény beteljesülését: minden fekete kockás ingét elégeti és több olyat nem vesz 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

Kicsikiraly
lol jó érv 😄

ték

DFTBA &#3232;_&#3232;

szucsy89
tényleg azt lehet tudni melyik részben fog meghalni Noah: amelyikben fekete kockás ing lesz rajta xD
Kicsikiraly
ezt én is észrevettem már, de nem hiszem hogy van összefüggése a képeknek. (bár a fiola+peter ablak elõtt kicsit összeillik, de még meglátjuk)

DFTBA &#3232;_&#3232;

Csak nekem ugrik be a képek alapjn hogy Suresh lõ és Noah pedig golyót kap a következõ képen?
Kicsikiraly
már csak ha elkezditek felsorolni a szereplõket, õ ne maradjon már ki 😛

DFTBA &#3232;_&#3232;

Kicsikiraly
Molly?

DFTBA &#3232;_&#3232;

Timbo
szerintem Parkman a következõ.

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

szucsy89
jah vagy lehet meghal Peter, Hiro, Sylar, és akkor abba is hagyom a Heroest<#idiota>
ProGabe
és ha 2114-be teleportált "vissza" akkor mi van?nem kell neki pont akkorra visszatérnie,amikor a sorozat mittomén,mondjuk 6-ik része tart...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Shiwo
akár a haiti is lehet még egy elhalálozó figura..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Shiwo
nem úgy értettem..inkább a csaj miatt marad ott..

light00
Nekem mondjuk Claire csípi ennyire a szememet. Csak Sylar ne haljon meg 😄

AntiHero
Niki + Micah mehet a koporsóba nem fognak hiányozni😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

BlackShadow
niki niki niki niki!! DIEEEE 😄

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

ancsie18
De a "további két szereplõ", azok lehetnek õk.

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

Toodmayne
Nah, az úgy már más! 😊

-Kell kabát? -Kinek? Mennyiért? -Kell-e kabát kintre te hülyegyerek? :)

light00
Olvasd el újra a cikket. A "nagy csapat"ból tervezik a kiírást. Tehát régi szereplõk.

macselek
Én nekem legalább is😊

Toodmayne
mér ne lenne? :s

macselek
Hiro nélkül nem lenne értelme a sorozatnak

ha belegondolsz logikus h meghal mivel ha nem akkor már visszajött volna

az mekkroa volt mikor Sylar elmesélte Alejandro nak h mit tervez vele xDD

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

danikarate
Sztem Maya és Alejandro is meghal! A másik tippem az, hogy Niki!

Noah valszeg bár New York se robbant fel 😊

light00
Jaja, ez alapján én is kezdek aggódni a Kensei vs Hiro csata kimenetele felõl...

Shiwo
hát... sztem az egyik Noah lesz..félek, hogy egy másik bizony Hiro 😞

light00
Nah, erre kíváncsi leszek...biztos Claire<#idiota>

Shiwo

ancsie18
Ja igen, ezt nekem is mesélte egyik csoporttársam, mert én is el voltam tévedve ezügyben, hogy a skizofréniának köze nincs ahhoz, hogy valakinek van egy másik énje meg ilyenek. Ha látta valaki a 24 4. évadát, abban pl. a fõnökasszony lánya skizofrén, ami ugye tudathasadást jelent, de nem abban az értelemben, hogy a személyisége hasad ketté, hanem a gondolkodás és a cselekvés kettéhasadását, azaz nem tudja mit miért tesz, furcsákat beszél mikor "bekattan" és ön-és közveszélyessé válik, késõbb pedig nem tud magyarázatot adni a tetteire.
"Gyakori az asszociációk felbomlása, az önmagukban értelmes, de összefüggésükben értelmetlen szavak használata. Sokszor jelentkeznek vo­natkoztatási és üldöztetési téveszmék, észlelési és koncentrációs zavarok, (elsõsorban akusztikus) hallucinációk, bizarr motoros aktivitások. Az érzelmi eltompulás mögött belsõ nyugtalanság feszül, amely olykor dührohamok formájában tör a felszínre." (forrás: wikipédia)

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

Kicsikiraly
<#eljen>

DFTBA &#3232;_&#3232;

Toodmayne
ööö, ez a történet szempontjából semmit nem számít csak engem idegesít, hogy mindenki azt írja h skizo powergirl, stb... Niki nem skizofrén!!!! A betegség neve amiben szenved többszörös személyiségzavar. A skizofrénia teljesen más, és ott szó sincs több személyiségrõl.

Toodmayne
jah, télleg ezt elfelejtettem.

ancsie18
Azt nézem, hogy Peter ezen a képen valószínûleg egy üvegen néz keresztül, mert a matrica oldalt fordítva van feliratozva, szóval Peter áll az üveg elõtt és azon van rajta. Az üveg meg valami olyannak kell lennie, ami megérdemli a Biohazard feliratot...

ancsie18
Nem, azért nem lehet, mert a Peteres kép, amit linkeltél, a hármas, ez tuti, az egyik képen világosan látszik.

Toodmayne
Az ampullás kép nem lehet a legutóbbi részbõl, amikor Bob Mohindernek mutatja a Shanti vírus variánsát? Ez pedig a köv rész amerikai promojában van:

Kicsikiraly
lehet h abban a 4 hónapban tört el 😄 Ando nézegette és elejtette 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

LasDen
azok voltak a tündék 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ancsie18
De ha Hiro azóta úgy befolyásolta a múltat, hogy nem azé lesz a kard, akié, akkor lehet hogy ezáltal a jelenben nem lett összekovácsolva, nem?

Shiwo
pedig de...összekovácsolták az uccsó v. uccsó elötti részben az elsõ szezonban

ProGabe
nem lehet kardot összekovácsolni!pontosabban ilyet csak tündék tudnak 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

joshua
Azon már én is gondolkodtam, hogy mért volt eltörve....nemtudom<#szomoru1>

Kicsikiraly
na és most akkor nézzük h mik történtek meg:
1, 2. pont sorrendben 😄 tehát ez azt jelenti hogy amelyiken peter furán néz (ahogy heroeswikin le van írva egy biohazardos ajtó elõtt állnak) tehát ez a köv. részben is lehet akár, mivel ez az a vírusos jövõ vagy mi, az ampullás is, a niki ki/be jutása még kérdéses, de szerintem a hiro kensei harcot a végére hagyják, teát a mohinder lövése és noah halála is valószínûleg a végefelé lesz. de javítsatok ki ha tévedek 😄 mivel lehet az is hogy hiro és kensei nemsokára összecsapnak.

ja és egy másik dolog: amikor még anno Ando kivette a kardot, ketté volt törve. nem kovácsolták azt össze?

DFTBA &#3232;_&#3232;

Kicsikiraly
szerintem is niki, már csak azért, mert õt festette le mindíg így Isaac 😊 (már régebbi képekhez viszonyítva)

DFTBA &#3232;_&#3232;

LasDen
sztem Niki

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár