Heroes | Reborn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ProGabe
off

EZT már rég bemásoltam a Lost topikba,úgy látszik elkerülte a figyelmed.az utolsó elõtti mondat a lényeges

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ancsie18
Na igen... De én még mindig abban bízok, hogy csupán a második évadokra amúgy jellemzõ völgyrõl van szó, és lassan elkezd majd felfelé ívelni a sztori. Ilyen elsõ évad után szörnyû lenne itt abbahagyni. Bár tegyük hozzá, hogy az író (nem tudom hogy hívják) abszolúte unszimpatikusan nyilatkozgatott az évad végén, nekem akkor kicsit elment a kedvem attól, hogy az õ malmára hajtsam a vizet.

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

szucsy89
"...a Hõsök második évada korántsem hozza a várt nézettségi adatokat..." - nah ettõl féltem...<#szomoru1>
ancsie18
Arról sosem volt szó, hogy a Lost ne indulna, a forgatókönyveket már jóelõre elkészítették és a 16 résznek már a fele le is van forgatva. Ponthogy õk azok, akiknek nem kell emiatt izgulniuk.

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

atomboy
Az elso aldozat...

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

ProGabe
nem is hallottatok róla?

lehet emiatt csúszik/elmarad majd a 24 és a Lost új évada,és sok sorozat pedig egyszerûen leáll.tehát ez nem csak a Heroes-ra hatna ki,hanem szinte az összes sorozatra!
már jópár hónapja húzódik az ügy,de az utolsó pillanatban úgyis megegyeznek,hiszen hatalmas pénzekrõl van szó...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

light00
De azért srácok, ez még 5 (najó, kisivel több, mint 4) hét, szerintem megoldják ennyi idõ alatt. Jó, ez a nagyvilág dolgaiban nem sok idõ, de bízzunk benne 😊

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

Pharaoh
Nem hiszem, hoyg a csávó necrofil lett volna, eazárt volt meztelen, mert a pomppnlányruhában elég könnyû lett volna Claire azonosítása.

szucsy89
írói sztrájk?<#confused><#wilting>
LasDen
UPDATE: Majd egy nap késéssel Ausiello is megírta hírként a dolgot (megbízható fórumos infó volt, de jó tudni, hogy igaz), és õ is kiemeli, hogy az írói sztrájk az oka az alternatív befejezés leforgatásának. Ha megegyeznek, minden megy tovább a maga útján.

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ancsie18
Ha kiadják a második évadot dvd-n, biztos felteszik rá extrának.

szucsy89
húú akármelyik részt is adják le, én kiváncsi leszek a másik verzióra is...bár sztem azt sose fogjuk megtudni mi lett volna a másik...<#szomoru1>
light00
Hogy mindig nekünk kell szívni :C
Tényleg kíváncsi lennék az okokra, habár tényleg leginkább ez a gyilkolászós a legjobb magyarázat rá.

Mincsi
szal megit pár hónap szünet lesz?

Rush!

LasDen
a 11-es rész a volume 2 záró része és akko ennyi lenne??? az szívás...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Shiwo
hát 11 rész az nem túl combos 😞

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

ancsie18
Ja én is most olvastam el a teljes cikket. Szóval aza lényeg, hogy ha a 11. rész tv-ben való leadásáig nem tud megegyeznia csatorna az írókkal, akkor ezt adják le, és ez egyben évadzáró is lesz (lehet) szóval valszeg ha ez a B verzió kerül majd adásba akkor ennyi volt a 2. évad.

ancsie18
Reméljük hogy pozitív értelemben sikerül majd változtatniuk...

"fejezetzáró" ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

LasDen
nem feltétlenül a 11-es részben kell megölni vkit.....sztam csak annyi, hogy túl gynege lett és jobbat akartak.....v vmi durva befejezést......

ancsie18
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem lehet, hogy valaki olyat nyírtak ki a 11. rész végén (amirõl a hírek legutóbb szóltak, hogy a régi csapat tagja), aki nélkül már a 12-13. részben is láthatü volt, hogy nagyon döcög a sztori és nem lesz ez így jó, és még gyorsan csinálni kell valamit és végül nem ölnek semmi nagy szereplõt a 11. részben? Jó lenne! <#vigyor0>

Picizöldfül
Haydent dugják azóta mint a bizonyos biciklit😄DD

én is azért kérdem 😊

N1ggA
36 centi van közöttünk

Spread De Love!

N1ggA
egy a bajom a nõvel hogy túl kicsi

Spread De Love!

Nem mind1. Ugyis visszaregenerálódik neki. :-)
ez a west egy szerencsés gyerek ;-)
N1ggA
Igazából Clairet "megszexuálták" miután meghalt. Még az elsõ évadban. Az orvos mondta, hogy meztelenül találták. Tehát már nem szûz. Amúgy ez amerika, ez a West is megfogja hamar 😊

Spread De Love!

18+

Claire örökre szûz marad ?

N1ggA
én is. dübörög az 😊

Spread De Love!

precision
azt kizártnak tartom

Bazinga!

Shiwo
vagy nem megy a szekér, és leáll a project ?

precision
hát érdekes... lehet hogy idõközben változtattak a sztorin?

Bazinga!

Sorozatjunkie: "Nem tudom, hogy érdemes-e valami extrát belegondolni, de még elég friss a hír és nincs semmi háttérinfó sem, így nem tudni, hogy mit jelent, de az NBC leállította a jelenleg 13-14. részét forgató Heroes felvételeit és a fejezetzáró 11. rész végének újraforgatását kérte..."
Kicsikiraly
én is hasonlóra gondoltam de nem mertem leírni. xD

DFTBA &#3232;_&#3232;

AntiHero
Noahnak az a képessége hogy ha leveszi a szemüveget és a süt a nap, meg tud égetni a hangyákat. Ha tovább fejleszti akkor tüzet is tud gyújtani vele.<#banplz>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Shiwo
hát az már gázos lenne a sorozatban sztem, ha neki is lenne képessége

Kicsikiraly
és ez is ték volt xD (23:23)

DFTBA &#3232;_&#3232;

LasDen
az nem a képességre utalt sztem....ott az volt, hogy Ivan monta asszem hogy én tanítottalak meg minden és arra válaszolta.....szóval az sztem a kínzás módszereire utalt mint a képességére, de ttõl függetlenül lehet neki, bár sztem az szar lenne...

Kicsikiraly
noahnak is lehet hogy van képessége. Ivannak mondta: ne kelljen megmutatnom mire vagyok képes

DFTBA &#3232;_&#3232;

LasDen
ha kiderülne hogy van képessége legalább mindig lenne kin kisérleteznie 😄

Shiwo
nahja..sanszos..

loal, vagy vmi szuperszervezete van (ugye túléli a vírust)

LasDen
Sureshnek emberfeletti módon tud genetikuskodni......

szucsy89
lol ugyanaz😄
light00
Alejandro have a anti-Maya skill. De tényleg. Neki van. Mohindernek...meg a nõvérének volt...akkor neki is lenne? :\

Shiwo
Alejandronak van..semlegesíteni tudja Maya képességét...

LasDen
Alejandronak van is.....miko Naya lezúz mindenkit akkor õ lenyugtatja és közbe feléleszti akik megmurdáltak Maya miatt.....

szucsy89
Alejandronak van is...
ha már képesség: Alejandronak is kéne lennie nem ?
ill banerban van Mohinder is ...

Toodmayne
ez elég jó képesség 😄

-Kell kabát? -Kinek? Mennyiért? -Kell-e kabát kintre te hülyegyerek? :)