Heroes | Reborn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shiwo
te értetted félre amit írtam

"...valaki irányítani képes másokat, meg pl hogy Takezó a fekete ló..." < nincs közte "és" kapcsolat..nem úgy értettem, hogy Takezo irányít másokat[/spoiler]

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Kicsikiraly
htx, már töltöm 😊 (bár innen is vmiért lassan jön pedig kb 30k seeder van :S)

DFTBA &#3232;_&#3232;

Gigabyte GA-MA770T-UD3P|AMD Phenom II X3 BE 720|GeiL Value CL7-7-7 2x2 GB DDR3-1333|Asus ENGTX560 DCII/OC/2DI/1GD5

Kicsikiraly
ja és: valaki múltkor írta, hogy miért nem töltjük eztv-rõl vagy honnan. egy linket tudna adni az illetõ? 😊

DFTBA &#3232;_&#3232;

Kicsikiraly
azért reméljük hogy csak szünet lesz, és az is csak kicsi.

DFTBA &#3232;_&#3232;

ProGabe
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
most lehet jól félreértem hogy te valami félreértettél 😄
"hogy valaki irányítani képes másokat" igen,Matt apja 😊amikor Bob azt mondta,hogy Adam Monroe képes másokat befolyásolni,azt nem a képességére értette.ugyebár tudjuk hogy õ Takezo...

kérdés,hogy Tekezo azt amit tett,mennyire bosszúból tette.lehet hogy végig csak Hiro-n akart bosszút állni? 😮

Tecnamo:esetleg bankkártyám kóddal együtt nem kell? D:

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Üdv, valaki nemtudná pm-ben elküldeni az ftp elérését? Seriesfreerõl valaki tölt a koliban :S
Elõre is köszi...

Gigabyte GA-MA770T-UD3P|AMD Phenom II X3 BE 720|GeiL Value CL7-7-7 2x2 GB DDR3-1333|Asus ENGTX560 DCII/OC/2DI/1GD5

Shiwo
hát elég sokminden bejött..hogy valaki irányítani képes másokat, meg pl hogy Takezó a fekete ló...Mohi überostoba volt sztem, Noah nagy szrban van, és még Syler is befog kavarni, az is tuti...Matt meg kezd 1re dúrvább lenni képességügyileg, lassan beéri Hírót és Petert...

vki
Ja, sorry. Azt hittem, hogy az "úgy olvastad el a #6754-est hogy nem láttad a részt?" nekem szólt. Nem néztem, hogy Rocky-nak válaszoltál. Sorry. Mellesleg köszi a promo linket. Fasza lesz.

ACER Aspire 5738ZG

ProGabe
igen,tudom.amit Rocky elolvasott úgy,hogy nem látta a részt.nem szeretem az ilyet.a készítõk vért izzadnak,hogy a lehetõ legtöbbet hozzák ki egy szituációból,amit ugyebár a megfelelõ dramaturgiával lehet elérni.valahogy nem ugyan az hogy elolvas egy ilyen szintû dolgot,mintha a saját szemével látná úgy,ahogy azt a készítõk megálmodták (na ezt sem most írtam le elõször 😊 szóval magára vessen az,aki spoilert olvas...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

vki
A #6754-est én írtam be.

ACER Aspire 5738ZG

ProGabe
úgy olvastad el a #6754-est hogy nem láttad a részt? 😮 hát ehhez most külön gratulálok 😛P

US promo

Klemice:a 11-es rész után vagy szünet lesz,vagy vége lesz a 2-ik évadnak.attól függ,hogy mi lesz a sztrájkkal

vki
Egy linket dobhatnál a promo-ról.

ACER Aspire 5738ZG

Klemice
emberek lesz szünet a sorozatban vagy végigteper az összes rész?

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

ProGabe
ehh,bejött egy-két tipp.ha meg azokat a spoilereket olvasta el,amiknél külön oda volt írva hogy über-spoiler,akkor magára vessen 😊

nekem nagyon bejött ez a rész is!kis túlzással már tudtam hogy ki fog felbukkanni a rész végén,de inkább elégedett voltam,mintsem mérges

danikarate
Láttátok a következõ rész promóját? Nagyon jó lesz. Végre kiderül, minden. Vagy nem.

The Garrett
hát a mai rész igen csavaros volt 😄

embertelen sok mindent belesûrítettek, le a kalappal 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

II Rocky II
WOW,ma meglesem én is a sorit...😄 azért jó tudni....😊

24 - Exile -Nov.23

vki
Adam Monroe = Takezo Kensei bár szerintem ez nem annyira meglepõ. 😊 Azért írtam amúgy SPOILERBE, mert már azzal is elárultam valamit, hogy megmondtam, hogy benne lesz <#idiota>

ACER Aspire 5738ZG

Flamer
üdvcsá

http://loal.atw.hu

Kojiro
- fav 😞)

Kojiro ergo sum.

Kojiro
Hát az van kedves Heroes rajongók, hogy ezen oldalakon már minden le lett írva annó és minden úgy is történik!!!, és így ez az egész szar.
Többet nem jövök ebbe a topikba, se sehol nem olvasok utána, inkább megpróbálom élvezni a sorozatot innentõl kezdve...

bb
<#wave>

Kojiro ergo sum.

II Rocky II
és ki õ? mert amit irtál ez nem spoilert😄 a lényeg lenne a spoiler,hogy kiis õ valójában.-..

24 - Exile -Nov.23

vki
Végre kiderül, hogy ki Adam Monroe.

ACER Aspire 5738ZG

Nekem is...de megnéztem! Jó rész, kíváncsi vok, mit szólnak hozzá a topik "Elemzõi".

Fortuna fortes adiuvat.

Shiwo
nekem is lejött, csak nekem mennem kell melózni 😞

Na ti agyaltok, én már nézem is. Letöltõdött!😊
Heroes.S02E07.HDTV.XviD-LOL
Uploaded 1m, 5s after pre. 28 10 2007-11-06 03:21:17

Fortuna fortes adiuvat.

Kicsikiraly
régebbrõl idézek:

"valamivel el kell ütni az idõt keddig" 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

ScarY MAN
betegek vagytok xD ... milenne ha eljonne MO-ra... fogadjunk odarohannatok a kordonhoz es rogton: "Te figyumá' ! Hogy is van ez a szûzhártya tema?! xD "

...

precision
látom unatkoztok <#beka2>

Bazinga!

skinnyman
Ejj, nagyon nem bírunk itt magunkkal ahogy elnézem 😊

Regards,

ancsie18
<#violent>

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

light00
nõn? <#idiota>

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

ancsie18
Szerintem is. Óvodások lovagolnak ilyesmin.

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

Flamer
yó sztem hagyuk má ezt a témát 😄

http://loal.atw.hu

ancsie18
Na akkor én is hozzáfûznék valamit a témához: a szûzhártya megléte egyáltalán nem akadálya a szülésnek. Én úgy olvastam, hogy van olyan nõ, akinek annyira rugalmas, hogy csak a 2.-3. gyereknél szakad át.

Kicsikiraly
#6731,#6732 = VAJON <#banplz>

😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

light00
De, minden nõ immunrendszere megölné a gyereket, ezért van elszeparálva. Így ugyanúgy lehet Clairenek is.

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

Kojiro
kislányom, ha nem rax rendet a szobádban, megsütlek... megint 😊

Kojiro ergo sum.

Shiwo
anyuci 😊

Kojiro
és vajjon ki okozhatta a tüzet lol 😄

Kojiro ergo sum.

Shiwo
azt tudjuk, hogy kiskorában nem veszett oda a tûzben..valyon miért..

Pharaoh
Kéréds, hogy mikortól aktív a képessége.

Kojiro
ezek fontos kérdések, ugyanis én már arra is gonoltam annó, hogy mivel Takezó annyira hajaz Claire-re, szóval az idõutazási s megoldott, mivan, ha Takezó egy késõbbi de multban élõ Claire gyermeke? <#vigyor2>
Viszont sztem nem lehet gyermeke szal ez bukott 😄

Kojiro ergo sum.

nem semmi területre kavarodtunk a heroes fórumon :-)
Kojiro
na rendben de a fogantatás egy kicsit összetettebb kérdés, ugyanis, ha ennyire jó az immunrendszere egy nõnek, tuti nem lehet gyereke

Kojiro ergo sum.

Shiwo
ill másik eshetõség ami valószínû, hogy a test automatikusan regenerálja az életveszélyes ill "halálos" sérüléseket, míg a többi függ Claire akaratától.. (ill van amit tudat alatt regenerál, míg van amit nem regenerál, ha nem akarja..)

Shiwo
nem azért, de sztem a regeneráció úgy müxik, hogy a test normál funkcióit ne zavarja...egy nõ esetében a szülés normál funkció, amit sztem ép szüzhártyával érdekesebb lenne kivitelezni szegény csecsemõnek, ebbõl kifolyólag az vszeg nem regenerálódna..és sztem a testszõrzete is épp az ilyen zavarás-téma miatt csak bizonyos hosszmértékig nõ vissza.. (különben az életben nem tudná levágni a haját, és már lenne neki vagy 5 méteres...)

skinnyman
Vízszintesben számít az valamit? 😊

Regards,

skinnyman
Betegek vagytok 😊
Eléggé hülyeség ezen vitázni, de sztem nem feltétlenül regenerálódna vissza, ennyi erõvel a köldökzsinor is visszaregenerálódott volna 😊

Regards,