Heroes | Reborn
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
DFTBA ಠ_ಠ
Gigabyte GA-MA770T-UD3P|AMD Phenom II X3 BE 720|GeiL Value CL7-7-7 2x2 GB DDR3-1333|Asus ENGTX560 DCII/OC/2DI/1GD5
DFTBA ಠ_ಠ
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"hogy valaki irányítani képes másokat" igen,Matt apja 😊amikor Bob azt mondta,hogy Adam Monroe képes másokat befolyásolni,azt nem a képességére értette.ugyebár tudjuk hogy õ Takezo...
kérdés,hogy Tekezo azt amit tett,mennyire bosszúból tette.lehet hogy végig csak Hiro-n akart bosszút állni? 😮
Tecnamo:esetleg bankkártyám kóddal együtt nem kell? D:
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Elõre is köszi...
Gigabyte GA-MA770T-UD3P|AMD Phenom II X3 BE 720|GeiL Value CL7-7-7 2x2 GB DDR3-1333|Asus ENGTX560 DCII/OC/2DI/1GD5
ACER Aspire 5738ZG
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
US promo
Klemice:a 11-es rész után vagy szünet lesz,vagy vége lesz a 2-ik évadnak.attól függ,hogy mi lesz a sztrájkkal
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
nekem nagyon bejött ez a rész is!kis túlzással már tudtam hogy ki fog felbukkanni a rész végén,de inkább elégedett voltam,mintsem mérges
embertelen sok mindent belesûrítettek, le a kalappal 😊
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
ACER Aspire 5738ZG
Többet nem jövök ebbe a topikba, se sehol nem olvasok utána, inkább megpróbálom élvezni a sorozatot innentõl kezdve...
bb
<#wave>#wave>
Kojiro ergo sum.
24 - Exile -Nov.23
Fortuna fortes adiuvat.
Heroes.S02E07.HDTV.XviD-LOL
Uploaded 1m, 5s after pre. 28 10 2007-11-06 03:21:17
Fortuna fortes adiuvat.
...
\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"
\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
Viszont sztem nem lehet gyermeke szal ez bukott 😄
Kojiro ergo sum.
Kojiro ergo sum.