Heroes | Reborn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fido4life
Claire és Elle rulez<#eljen>
amúgy West én vagyok a sorozatban, csak mellékesen szólok

Shiwo
rá majd 5 év múlva ,)

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

szucsy89
meg Mollyra se<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>
Shiwo
érdekes..Monicára senki se gerjed <#hehe>

szucsy89
nah hamár ilyen csaj szavazás van:
1.Elle
2.Claire
3.Maya
4.Niki
ProGabe
esetleg ha (vissza)olvasnál is és nem csak írnál,akkor már tudnád...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

AntiHero
mind 2 egyszerre + maya és akkor nem duzzogok😄

Maya + claire a best girl in the series. (vagy valami ilyesmi😄)

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

GTheo
Elle a tuti 😄
Heroesban ugye mostanában nem lesz szünet? vagy Heroesban hogy vannak "szünetek"? mert szökésben most lesz 😞

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

claire viszi. elle se rossz, de azért claremaci jobb. Mindkettõt... 😊
Bocs nem írtam spoilerbe 😄
AntiHero
Nekem se jön be a csaj. Nagyon nem jön be.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

ancsie18
Jól van na, csak vicceltem.

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

ancsie18
Vazze... Dugd a konnektorba, ha ilyen bajod van folyton. <#vigyor3>

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

dotkom
<#nyes>

http://atwwebmaker.tx.hu/

light00
Elle szerepe ténylge egy kicsit érdekesre sikerült, remélem azért kiforr majd néhány rész múlva, hogy mi is akar lenni.

#7106:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én azért mindkettõt duknám<#idiota>

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

dotkom
telleg erre eddig nem is gondoltam, pedig ereztem hogy vmi hibadzik azer claire-nel.

dotkom
ja a szerepe az kisse telleg beteges, meg igy nem tom hova tenni, de attol meg jol nez ki.

ancsie18
Hát szerintem meg tök gáz feje van ennek a Kristen Bellnek, ahogy körülrajongtátok, sokkal szebbre számítottam. De ez csak az én véleményem... Claire-nek csak annyi baja van, hogy nagy a feje, de amúgy szerintem nagyon szép.

gabi89
Nem 11 részes lesz csak a második fejezet 11részes.A 2.évad pedig 24részes.
Az oldal feléig kellett volna visszaolvasni ancsie18 írta:
"Tim Kring feltett szándéka, hogy 1 évad ne egy fejezetet jelentsen. Az elõzõ évadban egybeesett a kettõ, de ez az évad 3 fjezetbõl állt volna. Az elsõ 11, a második 4, a harmadik azt hiszem 9 részbõl állt volna.
A fejezetnek sztrájk ide vagy oda, mindenképpen itt lett volna vége. Annyi a különbség, hogy ha nem ér véget a sztrájk, akkor a 11. rész vége egyben a szezon végét is jelenti majd és a következõ fejezetet jövõre (2008 õszén) adják majd csak le."

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Picizöldfül
akkor basszák szájba a jó büdös kurva anyjukat😞(((( aszittem ez az egész nem lesz olyan nagy hord erejû...

BlackShadow
írói sztrájk.. nem így tervezték hidd el 😛

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Picizöldfül
és kár hogy csak 11 részes lesz...basszák meg...

Picizöldfül
Nemtom hogy vagytok vele,de szerintem Elle ezerszer jobb nõ mint Claire maci...jah és ez a rész az évad eddigi legjobbika volt sztem..

szucsy89
hát sztem nem fog meghalni, hisz nemrég jött😄
BlackShadow
persze h megsüsse a farkad a 220? 😄

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Dynamic
Mélységesen egyetértek, iszonyat irritáló nõ.Remélem hamar mekdöklik<#violent>
Flamer
ahah.- énmeg aszittem megfekteti. 😄 a hejébe én azért mielõtt elszöktem volna.. 😄

http://loal.atw.hu

ancsie18
Szerintem meg ez az Elle rohadt idegesítõ. Sz*r a szerepe is, tiszta beteg a viselkedése. Alig vártam, hogy Peter pofánvágja.

Talán majd a köv. részben... kicsit én is hiányoltam

gabi89
Ez igaz de ahogy én látom Sylart nagyon kivonták a forgalomból 😞
Egyik részben sem kapott túl nagy szerepet.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Toodmayne
Az hogy négy hónapig mûtögették?? Mikor felébredt azt láttuk, az elõtt nem hiszem hogy sok érdekes történt volna vele.

-Kell kabát? -Kinek? Mennyiért? -Kell-e kabát kintre te hülyegyerek? :)

burki6
Vaz Sylarrõl miért nem volt egy szó se ebben a részben? Az õ története a robbanás után lett volna sztem a legizgalmasabb :S

Adi
Ahogy elnézzem Elle-re elég sokan ráálltak. CSak nem õ les az új kedvenc claire helyett?😄😄 Biztos azzér, mert Claire maci foglalt!?😄😄
Amúgy tényleg jó pofa ez a ELLE. És tényleg ez a rész jó volt. Kicsit vissza jött ez a régi heroes feeling.
Mondjuk DL halála elég pocsékra sikeredet!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

dotkom
juj de csunya.. xD
egyebkent sztem nagyon jo resz volt, foleg hogy egesz sokat mutattak Elle-t az elozo reszekhez kepest <#finom>

Kicsikiraly
<#eljen>😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

Adi
Aki meg nem látta a tegnapit az nézze meg!😄 ennyi

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

ancsie18
A szabadsággal felelõsség is jár.

Aki ide jön, de nem látta, az vállalja is érte a felelõsséget.

Shiwo
nah látod, ez már értelmesebb indok 😊

gabi89
Figyelj mindenki járhat erre mert szabad fórum...
Meg lehet van olyanis aki még nem látta a tegnapi rész.

Kicsikiraly
a topik címe Heroes(NBC), van egy Heroes (TV2) topik is, aki a magyart nézi oda jár 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

ProGabe
aki nem nézi,mert a magyarra vár,az miért járna ide? 😮

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

gabi89
Talán azért mert itthon még nem adták le 😄 és aki nem nézi angolul hanem várja a magyar vetítést (ami úgye még nincs) annak igenis spoileres...
Amúgy Nathan nagyon durván néz ki.Elle meg egyre jobban bejön.Adamrõl meg hát nem tudom mit gondoljak van amikor azaz érzésem,hogy õ az új "rossz fiú" van mikor meg nem :S

Kicsikiraly
ez mét spoileres? maga a rész tegnap volt, ez meg egy poénkép 😊

DFTBA &#3232;_&#3232;

LasDen
SPOILERES kép.....linkelem nehogy vkinek baja essen.....
A 2 testvér 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

szucsy89
szvsz gagyi lenne 2 halhatatlan csatája, ezt úgyse rakják bele...

btw Elle nagyon kis vadocska, leszenek még vele gondokxDxDtele van energiával😄
Shiwo
asszem akkor Bob lesz

Kicsikiraly
Mohinder a szája elé tette a kezét, nem feltétlenül rá fogták azt a pisztolyt. viszont aki térdel az biztos h szemüveges 😊

DFTBA &#3232;_&#3232;

Shiwo
mondjuk az lenne a szép, ha Peter és Takezo a legvégén 1másnak esne..öldökölnék 1más egy jó darabig, majd Peter nyerne..arannyá változtatva ellenfelét...

Flamer
de errõl mi nem is beszéltünk. 😄 ne mértme miért irod ezt nekem meg most. 😄

http://loal.atw.hu

ProGabe
ezt írtam én is!

atomboy
Ha halalos sebet kap, akkor is. Szal nem gondolat vezerli a regeneralodas.

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka