Heroes | Reborn
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Kell kabát? -Kinek? Mennyiért? -Kell-e kabát kintre te hülyegyerek? :)
DFTBA ಠ_ಠ
Bazinga!
Haverral épp hülyeségeken agyaltunk, és azon gondolkodtunk el, hogy vajon Maya hogy öli meg az ellent? Mégis milyen halálnem? És hogy szerintünk ez lesz a kulcs a végkifejlethez. Mert nem ok nékül rakták be, s lehet hogy ezt nem lehet visszaregenerálni. És akkor egy-két emberrel valõszínûleg így bánnak el.
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"
\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"
Szánalom az utóbbi 100 nyálcsorgatós komment.
Nyissatok egy "blokkolnám ellet" topikot <#hehe>#hehe>
amúgy meg maya aztán niki <#vigyor2>#vigyor2>
Kojiro ergo sum.
Arról volt szó, hogy a f i l m -bõl kinek melyik csaj jön be. Én a karakterre gondoltam, nem a színésznõre.
Ja, ez nem egy film topic-ja?
24 éves szûz? Na az még rosszabb. 😊
😊
Nem, mert az új Star Trek film forgatásáról van...
az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?
respect to the man in the ice cream van
respect to the man in the ice cream van
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
Ez nem spoiler-kép? 😊
Amúgy Elle ennyi mindenkinek bejön? Egy kb 17 éves szûz csaj? 😊
<#hehe>#hehe>
az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?
http://loal.atw.hu
ERRÕL én miért nem tudtam!? 😮 ráadásul John Rhys-Davies kommentárjával! (gyk. õ Gimli a LOTR-ban és a prof a Slidersben 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
KATT!
én egy képnek kifejezetten örülnék!valaki aki úgy érzi,hogy nem tud ellenállni a kísértésnek,és venne nekem egyet,én nem tartom vissza 😛
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
az lesz a durva,amikor Peter találkozik Monicával.szinte Neo lesz belõle,már csak Flash-sel kell összefutnia 😄
(tudom, tudom, én kezdtem...- és azért Takezo csaja is jóféle)
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
1.Elle,Claire maci
2.Niki
3.Maya (bár õt le is hagynám szívem szerint.)
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...