Heroes | Reborn
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
miért gyógyította meg Nathan-t?hát azért,hogy Peter 100%-ig megbízzon benne.ahogy Bob is mondta:elérte,hogy másokat irányítson!a francokat akarja megmenteni a világot!csak Peter-nek állítja be így a dolgokat
és vannak aktív,ill. passzív képességkek!a falon átmenés aktív,míg a regenerálódás passzív.tehát az egyiket aktiválni kell,a másik folyamatosan az.legalábbis szerintem így van.Claire-nek nem kell arra gondolnia,hogy gyógyuljon,sõt,ha nem akarná,akkor is gyógyulna...
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
-Kell kabát? -Kinek? Mennyiért? -Kell-e kabát kintre te hülyegyerek? :)
\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"
Tehát Adam regenerálodni tud. Peter megügye bár tudja ezt a képességet Claire-tõl. Amúgy Peter anyja mondta, h Peter a leghatalmasabb.
Na de nem a vért másolja Peter hanem a képességet. Viszont Adamnek benne van magába a képessége a sejtjeibe. Ezért adja be õ. Amúgy ha virusos lenne Adam vére akkor már Peter is fertözöt lenne az elméleted szerint.
Másik: h a virust már beadták Nikinek!!!
Amúgy még az s01-be volt egy rész mikor az idõbe elõre mentek. Peternek szét volt vágva az arca és Niki volt a csaja!😄 Az volt sztem a leges legjobb rész!😄
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Tényleg! Peter csak annak a képességét másolja le, aki használja, amikor mellette van?
http://loal.atw.hu
a falon átjárás képesség volt.. azt simán lekopizhatta.. de a gyógyító vért nem lehet.
30:34 - uhh 😄 szivesen lennék Peter 😄 hagy rázzon 😄D NYAMM!! 😄
nos.. és szerintem nem Adam vére a virus.. õ tényleg csak meggyógyította Nathant.. átadott magából pár sejtet igy tudott regenerálódni. ez teljesen hihetõ..
a vírust Bob és csapata kísérletezte ki.. és gondolom majd vkinek beaggyák.. ha nem teszi Peter a dolgát.
de ez majd kiderül. 😄
Maya szál télleg sux.
ya. és a felirat hibás volt amikor Elle beszél magáról Peternek.
ha yól értettme akkor azis ottvan hogy "soha nem úsztam"
és bennemradt az angol. szóvla ott volt egy kis kavarodás.
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Tim Kring feltett szándéka, hogy 1 évad ne egy fejezetet jelentsen. Az elõzõ évadban egybeesett a kettõ, de ez az évad 3 fjezetbõl állt volna. Az elsõ 11, a második 4, a harmadik azt hiszem 9 részbõl állt volna.
A fejezetnek sztrájk ide vagy oda, mindenképpen itt lett volna vége. Annyi a különbség, hogy ha nem ér véget a sztrájk, akkor a 11. rész vége egyben a szezon végét is jelenti majd és a következõ fejezetet jövõre (2008 õszén) adják majd csak le.
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
Nekem olyan erzesem van, hogy Adam vere valojaban nem ilyen jotekony hatasu. Eloszor elhiteti az embereket, hogy gyogyito ereju, de kesobb halalos virusa alakul. Onnan sejtem, hogy 2008-ban a Peter mamaja mondja, Nathan az elso korben kapott virust.
DL halalara nem ilyen egyszerure gondoltam... pont akkor hagyott ki az ereje, bezzeg amikor pofan akart utni, atment a fejen az okol?
A Maya szalat tenyleg felesleges volt beletenni, eddig nem sok erdekesseget tudtunk meg roluk. De ha ennyire akarjak megtartani, akkor van egy gyanum, belole lesz az a kepesseg, amitol Sylar meg gonoszabb lesz.
Ki Elle apja, ugye nem Bob? Sztem max neveloapja.
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
http://www.janosekweb.com/hosszupuska/feliratok/3508.zip
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
amúgy ma gondoltam elõre gondolok, korán reggel letöltöm. drága édes nõvérkém (<#idiota>#idiota>) mondta hogy majd õ reggel elkezdi letölteni. hát persze hogy egy olyat talált ami 0.0-val jött egész nap :@ megint holnap hajnali heroes lesz 😄
DFTBA ಠ_ಠ
Sylart meg nem menthette meg mert a robbanás idején be volt zárva már 30 éve.
9/10-es rész. Mikor lesz már kedd? Addig olyan leszek mint Mahone a pb s03e08-ban 😊
"A felirat késni fog, lehet, hogy csak holnap lesz.
Remélem megértitek, kösz."
Te beszélni madzsar? <#vigyor3>#vigyor3>
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
DL,Niki/Jessice/Mica triót kiírni a fenébe!most!!!!!!!!!
Maya,Alejandro:eleve így kellett volna exponálni õket!
rosszul van összerakva ez a második évad :\ a történések nagyon jók,talán jobbak is mint az elsõben,csak a tempóval és a sorrenddel van a baj
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
akkor nem csak én éreztem így 😛
jah a köv rész elég jónak igérkezik
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
várjuk a köv. részt,aminek bizony nagyon durva lett a PROMOJA 😊
"...don't; miss; a moment!" 😄
DL halála no comment.. vmit ki kellett találni, h, h tüntessék el.
Maya + Alejandro - kezd egyre unalmasabbá válni a story.. túl elnyújtják
Adam - na erre kiváncsi leszek.. most akkor mégis jófiú? kétlem.. inkább az évek tapasztalata nyújtotta ravaszsága kreál belõle vmi zseniális szuperevilt 😄
asszem ennyi 😛
http://www.heroes-website.extra.hu/index.php?x=epizod_letoltesek ja láttom innét!😄