Heroes | Reborn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ProGabe
Adam-nek nem gonoszak a szándékai?szerintem azok!
miért gyógyította meg Nathan-t?hát azért,hogy Peter 100%-ig megbízzon benne.ahogy Bob is mondta:elérte,hogy másokat irányítson!a francokat akarja megmenteni a világot!csak Peter-nek állítja be így a dolgokat

és vannak aktív,ill. passzív képességkek!a falon átmenés aktív,míg a regenerálódás passzív.tehát az egyiket aktiválni kell,a másik folyamatosan az.legalábbis szerintem így van.Claire-nek nem kell arra gondolnia,hogy gyógyuljon,sõt,ha nem akarná,akkor is gyógyulna...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

szucsy89
így van
szucsy89
áá zsír rész volt, végre egy olyan rész amibõl megtudhatjuk az elõzményeket...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
azért nem gondoltam volna hogy Peter és Nathan így került ki a robbanásból...és mostmár biztos hogy Petrelli mama képessége a "meggyõzés", valamint még az a nem tiszta hogy Adam mit ért a világ megmentésén? Elpusztítani a céget?? sztem igen...
Toodmayne
Szerintem mivel Adam képessége a regenerálódás, ebbõl következik, hogy gyógyító a vére is. (Ugyan ez van Claire-rel is, ezét akarják megtalálni). Szóval ha Peter átvette Adam képességét, (de még arra sincs szüksége, mivel Claire-é már megvan neki) akkor az õ vére is gyógyító, mivelhogy a regeneráció spontán képesség és nem kell elõhívnia. Szerintem!

-Kell kabát? -Kinek? Mennyiért? -Kell-e kabát kintre te hülyegyerek? :)

ancsie18
Jó rész volt amúgy szerintem ez a mostani nagyon. Teljesen más hangulata volt, mint eddig az évadnak.

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

Adi
Elöször is elejen Peter annak vette át a képességét aki a közelbe volt. Aztán megtanulta, hogyan hívja õket elõ!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Flamer
igaz.

http://loal.atw.hu

Flamer
ennek nem értme miköze ahhoz hogy hogy lopja el a képességeket.. 😄

light00
Nem így van, mikor elõször találkozott Teddel, asse tudta ki az, de Peter keze rögtön elkezdett izzani. Azét veszi át, aki a közelében van, de nem feltétlenül tud róla, hogy átvette.

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

ancsie18
Nem úgy gondoltuk, hoga csak akkor használja, ha ott van mellette, akié a képesség, hanem hogy csak azért tudja átvenni, aki használja is, nem csak pl. villamoson összefutnak, nem is tudnak egymásról, aztán átveszi.

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

Adi
Adamnek a regeneráció a képessége. Mint Clairenek. Amúgy Adam és Claire sokkal jöbban össze illene sztem mint ezzel a Westel de mindegy. 😮
Tehát Adam regenerálodni tud. Peter megügye bár tudja ezt a képességet Claire-tõl. Amúgy Peter anyja mondta, h Peter a leghatalmasabb.
Na de nem a vért másolja Peter hanem a képességet. Viszont Adamnek benne van magába a képessége a sejtjeibe. Ezért adja be õ. Amúgy ha virusos lenne Adam vére akkor már Peter is fertözöt lenne az elméleted szerint.
Másik: h a virust már beadták Nikinek!!!
Amúgy még az s01-be volt egy rész mikor az idõbe elõre mentek. Peternek szét volt vágva az arca és Niki volt a csaja!😄 Az volt sztem a leges legjobb rész!😄

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
Már nem. Régen ügye a NOAH társa tanította meg, h hozza elõ. Ha emlékeztek lelökte a tetöröl és leesett. Erre meggyógyult. Aztán mikor elkellett lopni a táskát és láthatatlanná válnia. Ezeket mind tudatosan elõ kellett, h hozza.

Adi
00:21 ott a cég csávó térdel. BOB ra fogja Noah a pisztolyt.

Flamer
igen ugytudom.

ancsie18
<#wow3> Ijjj... Igazad van. De kár érte... Érdekes lett volna! Bár ugyanakkor kicsit sok is. <#vigyor5>

Tényleg! Peter csak annak a képességét másolja le, aki használja, amikor mellette van?

Flamer
nem, 😄 ha belegondolszakkor amikor ottvolt a haiti közelébe akkor épp nem tudta használni a képességeit.. és mivel az õ eredeti képessége a kopizás ezért lese tudta másolni azt hogy blokkoljon másokat 😄

ancsie18
De jelen állás szerint már mások képességeit is kell(ene) tudnia blokkolni és emlékeket törölni.

ancsie18
Dehát Adamnek ez a képessége. És Peter pont azt tudja lemásolni.

macselek
Szerintem ugyanúgy tudja másolni azt is.

Flamer
marhaság..
Peter képessége a másolás.. és nem másolja a vért.
a falon átjárás képesség volt.. azt simán lekopizhatta.. de a gyógyító vért nem lehet.

Flamer
ahah 😄DD

30:34 - uhh 😄 szivesen lennék Peter 😄 hagy rázzon 😄D NYAMM!! 😄

nos.. és szerintem nem Adam vére a virus.. õ tényleg csak meggyógyította Nathant.. átadott magából pár sejtet igy tudott regenerálódni. ez teljesen hihetõ..
a vírust Bob és csapata kísérletezte ki.. és gondolom majd vkinek beaggyák.. ha nem teszi Peter a dolgát.
de ez majd kiderül. 😄

Maya szál télleg sux.

ya. és a felirat hibás volt amikor Elle beszél magáról Peternek.
ha yól értettme akkor azis ottvan hogy "soha nem úsztam"
és bennemradt az angol. szóvla ott volt egy kis kavarodás.

ancsie18
Hát pedig az eddigiek alapján át kellene neki. Ha át tudott menni a falon... Akkor már ezt is igazán tudhatja.

BlackShadow
nathant adam vére gyógyította meg.. és hát nemhiszem h peter a vért is átveszi 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

ancsie18
Hát ez csak akkor lehetséges ha max 2-3 héten belül megegyeznek, mert szerintem egyik csatorna sem akar a sorozataival belecsúszni a nyárba.

gabi89
Így igaz annyival azért kiegészíteném,hogy ha a sztrájl elhúzodiik akkor se biztos,hogy 2008 õszétõl folytatják mert lehet ahogy vége van a sztrájknak folytatják ebybõl.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

ancsie18
Minden sorozatból van még leforgatva 2-3 rész, tehát ezt az évet már kihúzzák, utána úgyis szünetre mentek volna. A sztrájk miatt pedig sajnos nem csak csúszni fognak a sorozatok, hanem egyszerûen erre az évadra befejezõdnek itt, vagy el sem kezdik leadni õket, lásd 24.

ancsie18
Mégegyszer és utoljára.
Tim Kring feltett szándéka, hogy 1 évad ne egy fejezetet jelentsen. Az elõzõ évadban egybeesett a kettõ, de ez az évad 3 fjezetbõl állt volna. Az elsõ 11, a második 4, a harmadik azt hiszem 9 részbõl állt volna.
A fejezetnek sztrájk ide vagy oda, mindenképpen itt lett volna vége. Annyi a különbség, hogy ha nem ér véget a sztrájk, akkor a 11. rész vége egyben a szezon végét is jelenti majd és a következõ fejezetet jövõre (2008 õszén) adják majd csak le.

Sziasztok! Én megnéztem a tegnapit, meg a jövõ heti elõzetesét is és... most akkor mi van ezzel a sztrájkkal? Az elõzetesben az volt, hogy még 3 rész áll a rendelkezésükre, hogy megváltoztassák a jövõt. Ez a második évad eredetileg is csak 11 részes lett volna? Vagy a sztrájk miatt befejezik hamarabb? Vagy csak csúszik? Hm?
a.carkey
Skacok! Heroes még lesz jövõ héten? Vagy a sztrájk miatt az is csúszik?

A medve nem játék.

light00
énis meglepõdtem hogy Adam így meggyógyította Nathant. Akkor mért nem tudta ugyanezt megtenni Peter is vele, elvégre is ugyanaz a regenerációs képességük van, nemde? De lehet kitalálnak bele egy dupla-tripla csavart már.

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

Flamer
DL már egy ideje halott 😄 nem értme ezt mért most irod meg ez már nem is spoiler 😄

atomboy

Nekem olyan erzesem van, hogy Adam vere valojaban nem ilyen jotekony hatasu. Eloszor elhiteti az embereket, hogy gyogyito ereju, de kesobb halalos virusa alakul. Onnan sejtem, hogy 2008-ban a Peter mamaja mondja, Nathan az elso korben kapott virust.

DL halalara nem ilyen egyszerure gondoltam... pont akkor hagyott ki az ereje, bezzeg amikor pofan akart utni, atment a fejen az okol?

A Maya szalat tenyleg felesleges volt beletenni, eddig nem sok erdekesseget tudtunk meg roluk. De ha ennyire akarjak megtartani, akkor van egy gyanum, belole lesz az a kepesseg, amitol Sylar meg gonoszabb lesz.

Ki Elle apja, ugye nem Bob? Sztem max neveloapja.

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

kuci06

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Kicsikiraly
mai részbõl kiderül 😄

amúgy ma gondoltam elõre gondolok, korán reggel letöltöm. drága édes nõvérkém (<#idiota>) mondta hogy majd õ reggel elkezdi letölteni. hát persze hogy egy olyat talált ami 0.0-val jött egész nap :@ megint holnap hajnali heroes lesz 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

skyli991
Nekem se tûnik gonosznak. Noah inkább gonosz szerintem 😄 De ki tudja, lehet hogy Adam csak tetteti hogy jó 😊

Csak nekem van az az érzésem, hogy Adam nem gonosz? a virust simán lehetne semlegesíteni a vérébõl nem?
Sylart meg nem menthette meg mert a robbanás idején be volt zárva már 30 éve.
9/10-es rész. Mikor lesz már kedd? Addig olyan leszek mint Mahone a pb s03e08-ban 😊
Shiwo
bocsi.. a jó lemaradt 😛 szal engem jóformán csak..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

danikarate
Ezt írta Kenny a hosszupuska fórumán:
"A felirat késni fog, lehet, hogy csak holnap lesz.
Remélem megértitek, kösz."

ancsie18
"engem formán csak..."

Te beszélni madzsar? <#vigyor3>

Shiwo
engem formán csak Nathan meggyógyítási megoldása lepett meg..azt hittem eddig, hogy Peter gyógyította meg Linderman képességével..

Shiwo
trükkösen van összevágva..(vagy elvan rontva a vágás) Noah ráfogja valakire a pisztolyt, lepausáltam, nekem úgy tûnik, hogy az szemüveges ember..utána képen Mohinder, amint ráfognak 1 pisztolyt..de rajta nincs szemüveg..

ProGabe
jaj,ezeket kihagytam XD

Elle-nek én is szívesen lennék a játéka,csak a villámokat hanyagolhatná 😊

DL,Niki/Jessice/Mica triót kiírni a fenébe!most!!!!!!!!!
Maya,Alejandro:eleve így kellett volna exponálni õket!

Sylart meg jegelni az elõzõ részig,és az ezt következõben összehozni a mehikóiakkal.ezt miért írtam spoiler-be? XD

rosszul van összerakva ez a második évad :\ a történések nagyon jók,talán jobbak is mint az elsõben,csak a tempóval és a sorrenddel van a baj

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

BlackShadow
"megoldása olyan egyszerû,mint a pofon 😊"
akkor nem csak én éreztem így 😛

jah a köv rész elég jónak igérkezik

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

ProGabe
érdekes egy rész volt.olyan nagyon nagy dolgokat nem árultak el.inkább azt volt durva látni,hogy azoknak a dolgoknak,amikrõl mi itt gyártjuk a "hülyébbnél-hülyébb" teóriákat,a megoldása olyan egyszerû,mint a pofon 😊

várjuk a köv. részt,aminek bizony nagyon durva lett a PROMOJA 😊

"...don't; miss; a moment!" 😄

BlackShadow
nem volt rossz rész 😊 bár kicsit rövidnek találtam..
olyan jó volt h végre tudjuk mi történt eddig, (bár nekem a konténeres storynál a reakcióm -animal cannibals után szabadon- csak ennyi!??) s utána vártam volna, hogy na most milesz.. erre vége 😛
DL halála no comment.. vmit ki kellett találni, h, h tüntessék el.
Maya + Alejandro - kezd egyre unalmasabbá válni a story.. túl elnyújtják
Adam - na erre kiváncsi leszek.. most akkor mégis jófiú? kétlem.. inkább az évek tapasztalata nyújtotta ravaszsága kreál belõle vmi zseniális szuperevilt 😄

asszem ennyi 😛

szucsy89
én pl. meghívásos torrentoldalról, de eztv-rõl is lehet ahoz nem kell regelni
Adi
ti amúgy honnét szeditek le az epizodokat?!
http://www.heroes-website.extra.hu/index.php?x=epizod_letoltesek ja láttom innét!😄

szucsy89
megsüketültem...😊
Adi
Mhh. de mexikoiak nem?😄

spidey91
OK BOCSI CSAK NEM NAON VOLT IDÖM ME MENTEM EL MOST MÁR VAN ÉS LÁTOM THX KOS)Z BOCSI!

Gépem ati X1900 4200