5187
Foci EB 2012
-
#3985 Platini unja a meccset! Hát persze, mert a szponzortált csapata játszik....
-
Interstate 95 #3984 Muszáj mindenre úgy reagálni, mint ha bárkinek is az anyját szidták volna ? -
#3983 Persze, az a lényeg a fociban. Te normális vagy? -
#3982 rendben az durva lenne valóban (bár Rooney mégis nagyon népszerű az agresszív stílusával együtt)
illene ha nem is egynek de két védőnek komolyabban figyelni rá -
Zenszkij #3981 Hajrá csehek, remélem behúzzák! -
#3980 miért kellene eltörni a lábát? Ez nem K1. Van hogy a legjobb védelem nem tud vele mit kezdeni azt úgy szaladgál ahogy akar. -
#3979 Paraszt. -
#3978 Messit se nagyon tudja megfogni egyik klubcsapat sem (még a real madrid védőin is simán átmegy néha (lásd 2011-es RM - Barca elődöntő) akkor ott is mindenki láma?:D -
#3977 cseheknél nincs egy korrekt védő?
vagy egy bevállalós aki eltöri a lábát? -
#3976 Jó hát nem is egy megye2es focistát kell fogniuk... -
#3975 Mekkora noobok ezek a csehek.
Ronaldo 10 percenként gólveszélyes és nem tudják rendesen fogni.
lol -
Tomy Lee #3974 Nagyon jó Ronaldo megint de gól nem jön össze:)
Na majd második félidőben! -
#3973 kapufa király xD -
#3972 ...de ha egyszer összejön, akkor az brutálszép :D -
#3971 Még mindig az. -
Gabe18 #3970 Riporter kész röhej.
A bíró nevét se tudja, a lefújt akcióról már vagy 5x elmondta mekkora helyzet volt... -
Interstate 95 #3969 Pedig ha most az ollója bement volna, az idei EB legszebb gólja valószínűleg. -
#3968 Ronaldót bármikor látom játszani, mindig ez jut eszembe. -
Interstate 95 #3967 Webb, rendőr volt korábban ha jól tudom. -
#3966 a bíró jól ki van gyúrva
nem fognak nagyon beszólni neki xD -
#3965 Na hajrá csehek! -
Interstate 95 #3964 El se hiszem hogy a hirado.hu ennyire képtelen felkészülni a meccsekre, hogy már megint hang nélkül megy a stream... Ha ennyire képtelenek biztosítani a normális HD adást akkor inkább tolják SD -be lol, és akkor nézek tv -t. -
Interstate 95 #3963 Na hajrá Portugália, remélem CR megint formában van. -
#3962 hali,
arra van otlet, hogy a hirado.hu-s stream miert nem mukodik?
thx -
#3961 lol
:S:D:D:S:D:D:D -
Grenzjager #3960 kezdő 11 (denik.cz) -
#3959 Nah zsír -
Tomy Lee #3958 Igen.Ma már kiesik a vesztes,ha kell lesz hosszabítás majd büntetők is ha szükség lesz rá -
#3957 ma már hullanak ki a csapatok ? -
Grenzjager #3956 kispados lesz Rosicky -
#3955 érdekes egy személyiség az biztos,tipikusan az a futballista akit vagy gyűlölnek vagy istenítenek. :D nekem csak annyi bajom van vele,hogy az önéletrajzi könyvében mocskolta a Barcat,de a játékát azt szeretem -
Tomy Lee #3954 Rosicky ma játszik már? -
Grenzjager #3953 a svédek ezért estek ki?
Ibrahomovic nagyon tud ölelni...
érdekes edzés
-
Tomy Lee #3952 Gyönyörű volt az a gól.EB legszebb gólja eddig!
Aztán VDV mi gólt rúgott az is nagy volt:)
-
#3951 Az a baj, hogy Ibra gólja helyett a bírói bénázásról beszél mindenki. :( -
Tomy Lee #3950 Hát ott végig aláztak le Brazilok mindenkit a világon:D
Én nagyon szerettem a régi focit és a jelenlegit is.
Na de tessék nézni 0:40-nél az esetet.Volt problem?NEM!Hazaküldtek bárkit is?Számított ez?
-
#3949 Ez így igaz. -
#3948 teljesen más volt akkor a játék, eleve hülyeség összehasonlítani. ha Puskásék ma játszanának, akkor mai, "korszerű" játékkal lennének a legjobbak. ;) -
#3947 akkoriban lassabb volt a foci, de sokkal labda-biztosabbak voltak. Ma már örülünk, ha a válogatott meccsen látunk 3-4 egymást követő pontos passzt. -
Odacsap77 #3946 Egyébként nem hülyeség, nézd vissza pl. a 70-es VB döntőt.. sétál mindenki jobbra balra, senki sem támadja a labdást vissza kocorásznak aki a labdával van megáll és elíveli valahova.. ez már megye 3-ban sem csinálható meg