Foci EB 2012
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Portugália is szépen megtartotta továbbjutást viszont itt hozzá kell tenni ha nincs nekik C.Ronaldo akkor bajba kerülhettek volna.
Hollandok borzasztó mit mûveltek,ha ezt nevezik futball-nak akkor ott komoly problémák vannak,megérdemelték a kiesést.
Dánok-ról már ezt nem mondhatom,õk legalább szereztek pontot de egy Német csapat ellen lássuk be nem sok esélyük volt.
★ 汤姆 李
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Ezért is mondtam magamnak,de jó hogy nem az m1-el kezdtem!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
tegnapelõtt viszont tényleg pofátlanul mondták a másik meccs eredményét valóban... biztos kaptak egy vagon anyázós levelet és szóltak a kommentátoroknak, hogy nem kéne spoilerezni 😄
Bazinga!
Tegnap a sport1-en jó volt, hogy Faragó Richard figyelmeztetett mielõtt bemondta volna az m1-en lévõ meccs pillanatnyi állását.Így megtudtam nézni felvételrõl a Portugál-Holland mérkõzést is.
Ellenben az m1-en lévõ kommentátorról ugyan ez nem mondható el!
Nem tudom a sport1-nél ez bevált szokás vagy kommentátor válogatja?
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
de ha ez a világ idiótája Van Marwijk a kezdetektõl fogva így játszatja a csapatot akkor valszeg a dánokat leverik és a többi meccs is alakulhatott volna máshogy
azzal magyarázta az a pöcs kapitány, hogy nem fér el a csapatban két ilyen játékos egy idõben a pályán... rohadt érdekes, más csapatokban elférnek a legjobb játékosok egy idõben a pályán... nem kell messzire menni, pl. a németek
na mind1. sajnálom a hollandokat mert az egyik kedvenc csapatom... na majd a VB -n!
Bazinga!
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
A tegnapi mûsorod után meg ugye ezt nem gondoltad komolyan ?! ("szép focit játszani nem csak az ilyen görög antifoci van")
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
személyeskedés!
jelentettelek!
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Dánoknak atom respect...tessék egy tökéletes példa, hogy ha az egyéniségek hiányoznak és a tudása a csapatnak gyengébb még akkor is lehet normális,szimaptikus és szép focit játszani nem csak az ilyen görög antifoci van...
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Be happy. :) Running!
Szép volt Nationalelf!
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
PSN ID: Lord_Mortanius
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
http://goo.gl/gd6Zi5
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár