5187
Foci EB 2012
-
Ez oké, de a pénz beszél...nem ezen kellene spórolni.
Méhes Gábor?! Ő is BL-t közvetített a TV2nél. -
A 90perc nézhető volt a portugál focinak köszönhetően persze el kell ismerni kell egy balfácán csapat a másik oldalra aki ott álldogál és néha úgy tesz mintha focizni is jött volna xD -
Faragó a sport tv-n, Hajdú B a TV2-nél, sasszemű alatt meg nem tudom kire gondolsz. -
Ritka nagy szardarab ez a Horváth-Deák. Semmi köze a meccshez, menjen nyugdíjba!!!
Hol van Faragó, Hajdú B., és a sasszemű...-nem jut eszembe a neve-? -
Interstate 95 #4021
-
személyeskedés? lol -
Igen én sűrűn de te meg túl ritkán ez látszik és el is ismerted de a személyeskedést meg most befejezted vagy repülsz mert reportállak -
Te miről beszélsz? A labda nélküli játék sokkal több futással jár... -
Tomy Lee #4017 Most lesz Kassai interjú M1-en? -
Majd meglátjuk :) -
látszik sűrűn nézel focit. meccs végén is látszott h sokkal fáradtabbak.. -
Tomy Lee #4014 :DD -
Negyeddöntős cseh-görög meccset megnéztem volna, mit kezd egymással pengeélen a két mester csapat -
A szemükkel kísérni a labdát biztos az volt szegények nagyon belefáradtak már a végén homályosan is láttak tőle xD -
Interstate 95 #4011 Elnézve az EB eddigi történéseit, az ilyen hozzászólásoknak azt hiszem itt már nincs helye. -
Interstate 95 #4010 Ez így volt jó, Portugália a 4 -ben ! -
Na nembaj, majd a spanyolok hazazavarják őket az elődöntőben :D -
Tomy Lee #4008 Hát jó.Ma láttunk Portugál focit 90 percig
-
Gabe18 #4007 Baros-al azért sokan cserélnének. 4 EB meccset is a pályáról nézhetett végig... -
Balázs 17 #4006 én kiemelném még Meireles-t, rengeteget dolgozik a középpályán és Nani is rohadt jó volt -
ez a "bunkerfoci" sokkal fárasztóbb, mint a támadó csak úgy szólok. -
Tomy Lee #4004 Csehek de gyengék lol -
Na végre vége az anti focinak.
Mekkora taktika csak úgy belegondolva védekeznek mint állat közbe kipihenik magukat és egyszer előre törnek elég alattomos dolog de jó hogy bebukták. -
erről van szó..yeahh
#3996:oké főnők...rájöttem miért b***tatsz..mert nem egy csapatnak drukkolunk :)...relaaax -
Interstate 95 #4001 Jó kapus a Cech de eddig bírta, már ideje volt ez a gól. Ronaldo nagyon jól tolja ! -
Takezó #4000 ez buta érv - attól még, hogy az ember tudja magáról, hogy nem lenne benne jó, és így nem választja az adott hivatást, még tudhatja, hogy mások se jók benne; ) -
milyen meglepő,hogy ki szerezte
-
Na, csak odatette végre. -
Tomy Lee #3997 Ronaldo GOL!
1-0 -
Zenszkij #3996 állandóan szapuljátok őket, be lehet fejezni, ki lehet próbálni elmenni riporternek, hajrá -
nem pörgök..csak érdekel a dolog.Nem tudom miért kell bunkózni"nagyokos"..pff -
Interstate 95 #3994 Ezt el se hiszem... két kapufa, egy les gól, azt lehet hogy még a végén a portugálok kapják be a gólt. -
ma elég jó -
Èechnek menti meg ezt a csapatot.. -
vedd le a hangját és tegyél fel egy relax pl: jimmy CD-t -
Portugálok szépen profin fociznak megy a zsuga forgatják passzolnak lehet lesz lassan eredménye is de lehet hogy nem és megint bejön a görög antifoci mert véletlen 1x eljutnak az ellen kapujához bár idáig szépen védekeznek de akkor se érdemelnének győzelmet. -
Zenszkij #3989 te ezen pörögsz? sajnállak...közvetíts helyette nagyokos -
az érdekelne,hogy a riporter milyen meccset néz???..mert nem azt ami most megy az tuti...az még hagyján,hogy Nanit-és CR-t folyamatosan keveri..még az se baj hogy a labda ami méterekre(!) elkerüli a kaput úgy állítja be,hogy hajszál híján gól de egy kapufát aminek a csattanása idáig hallatszott úgy állítja be,hogy szép védés..az azért már túlzás :)..am hajrá Portugálok -
-
ő már tudja a végeredményt? :D