5187
Foci EB 2012
  • The Sopranos
    Ez oké, de a pénz beszél...nem ezen kellene spórolni.
    Méhes Gábor?! Ő is BL-t közvetített a TV2nél.
  • noname23
    A 90perc nézhető volt a portugál focinak köszönhetően persze el kell ismerni kell egy balfácán csapat a másik oldalra aki ott álldogál és néha úgy tesz mintha focizni is jött volna xD
  • [HUN]FaTaL
    Faragó a sport tv-n, Hajdú B a TV2-nél, sasszemű alatt meg nem tudom kire gondolsz.
  • The Sopranos
    Ritka nagy szardarab ez a Horváth-Deák. Semmi köze a meccshez, menjen nyugdíjba!!!
    Hol van Faragó, Hajdú B., és a sasszemű...-nem jut eszembe a neve-?
  • Interstate 95

• arsnl
    személyeskedés? lol
  • noname23
    Igen én sűrűn de te meg túl ritkán ez látszik és el is ismerted de a személyeskedést meg most befejezted vagy repülsz mert reportállak
  • [HUN]FaTaL
    Te miről beszélsz? A labda nélküli játék sokkal több futással jár...
  • Tomy Lee
    Most lesz Kassai interjú M1-en?
  • [HUN]FaTaL
    Majd meglátjuk :)
  • arsnl
    látszik sűrűn nézel focit. meccs végén is látszott h sokkal fáradtabbak..
  • Tomy Lee
    :DD
  • noname23
    Negyeddöntős cseh-görög meccset megnéztem volna, mit kezd egymással pengeélen a két mester csapat
  • noname23
    A szemükkel kísérni a labdát biztos az volt szegények nagyon belefáradtak már a végén homályosan is láttak tőle xD
  • Interstate 95
    Elnézve az EB eddigi történéseit, az ilyen hozzászólásoknak azt hiszem itt már nincs helye.
  • Interstate 95
    Ez így volt jó, Portugália a 4 -ben !
  • [HUN]FaTaL
    Na nembaj, majd a spanyolok hazazavarják őket az elődöntőben :D
  • Tomy Lee
    Hát jó.Ma láttunk Portugál focit 90 percig
  • Gabe18
    Baros-al azért sokan cserélnének. 4 EB meccset is a pályáról nézhetett végig...
  • Balázs 17
    én kiemelném még Meireles-t, rengeteget dolgozik a középpályán és Nani is rohadt jó volt
  • arsnl
    ez a "bunkerfoci" sokkal fárasztóbb, mint a támadó csak úgy szólok.
  • Tomy Lee
    Csehek de gyengék lol
  • noname23
    Na végre vége az anti focinak.

Mekkora taktika csak úgy belegondolva védekeznek mint állat közbe kipihenik magukat és egyszer előre törnek elég alattomos dolog de jó hogy bebukták.
  • nan76
    erről van szó..yeahh

#3996:oké főnők...rájöttem miért b***tatsz..mert nem egy csapatnak drukkolunk :)...relaaax
  • Interstate 95
    Jó kapus a Cech de eddig bírta, már ideje volt ez a gól. Ronaldo nagyon jól tolja !
  • Takezó
    ez buta érv - attól még, hogy az ember tudja magáról, hogy nem lenne benne jó, és így nem választja az adott hivatást, még tudhatja, hogy mások se jók benne; )
  • desigo
    milyen meglepő,hogy ki szerezte
  • HappyHunter
    Na, csak odatette végre.
  • Tomy Lee
    Ronaldo GOL!
    1-0
  • Zenszkij
    állandóan szapuljátok őket, be lehet fejezni, ki lehet próbálni elmenni riporternek, hajrá
  • nan76
    nem pörgök..csak érdekel a dolog.Nem tudom miért kell bunkózni"nagyokos"..pff
  • Interstate 95
    Ezt el se hiszem... két kapufa, egy les gól, azt lehet hogy még a végén a portugálok kapják be a gólt.
  • desigo
    ma elég jó
  • HappyHunter
    Èechnek menti meg ezt a csapatot..
  • noname23
    vedd le a hangját és tegyél fel egy relax pl: jimmy CD-t
  • noname23
    Portugálok szépen profin fociznak megy a zsuga forgatják passzolnak lehet lesz lassan eredménye is de lehet hogy nem és megint bejön a görög antifoci mert véletlen 1x eljutnak az ellen kapujához bár idáig szépen védekeznek de akkor se érdemelnének győzelmet.
  • Zenszkij
    te ezen pörögsz? sajnállak...közvetíts helyette nagyokos
  • nan76
    az érdekelne,hogy a riporter milyen meccset néz???..mert nem azt ami most megy az tuti...az még hagyján,hogy Nanit-és CR-t folyamatosan keveri..még az se baj hogy a labda ami méterekre(!) elkerüli a kaput úgy állítja be,hogy hajszál híján gól de egy kapufát aminek a csattanása idáig hallatszott úgy állítja be,hogy szép védés..az azért már túlzás :)..am hajrá Portugálok
  • noname23
  • HappyHunter
    ő már tudja a végeredményt? :D