935
A telekinézis(tárgyak mozgatása)
-
BREMBO #375 a te idődből, életedből, egy kicsit sem vesz el, ő viszont örömét leli benne.
miért kell elvenni a kedvét tőle ?
ja, hogy az előbb már leírtam volna a választ ??!! -
#374 -
BREMBO #373 te clio figy én azt gondolom hogy te csak simán azért akarod lejáratni a telekinetizálókat hogy a saját telekintikus-képesség-fogyatékodat próbáld magadnak megmagyarázni :)))
ez is egy megoldás, gondold csak végig -
mate317 #372 Az emberek sok mindent kamuznak a nyilvánosságnak, hogy pénzt és hírnevet szerezzenek (pl Merlini 2mp alatt szabadult a láncoktól mikor fellőtték lol ! vagy a távdoki, ez csak 2 a sokezer szélhámos közül). Szerinted ha tényleg olyan sok ember lenne erre képes (ezen a fórumon majdnem mindenki aki beír, és más fórumokon is ez a helyzet), nem lenne legalább 1 ember a földön aki megmutatná a világnak a valós képességét? Ilyeneket rebesgettek itt hogy "akkor bedugnák valami laborba" + "a tk nem arra van hogy ...dicsekedjünk másoknak". Ez ezek szerint alap mindenkinél aki rájön hogy tud tk-zni...
Jobban nem tudom és nem is akarom elmagyarázni, lehet magamat járatom le mert csak szivattok minket...:D -
#371 Egyetértek.Vagy kinövik vagy pedig betelefonálós müsorokban fognak távgyógyítani...:D -
Jont100 #370 Szerintem ha utána jársz, kutatsz és gondolkodsz a témában, te is könyen rájössz, hogy ez nem ennyire egyoldalú. Nem ördöngős dolgok ezek, te is képes vagy minderre!!! -
Jont100 #369 Érted!
Nem baj, majd rájössz te is, hogy a világ nem olyan szánalmasan van kitalálva, mint gondolod... Figyelj, én tiszteletben tartom a véleményed, mert én is ezen a síkon mozogtam kisebb koromban. Ezt szerencsére kinőttem, mert volt lehetőségem, hogy kinőjem. Szerintem sok értelme nincs annak, hogy ezen a fórumon degradáld le a náladnál feljebb lévő embereket, mert ők úgy sem fognak véleményt változtatni, mivel vagy volt szerencséjük tapasztalni, vagy mert mélyen hisznek benne, mint te a másik oldalt. Ezzel nincs baj, de értelmetlen súlykoli, mert sajnos akármilyen rossz is, nincs igazad... -
mate317 #368 Az a baj, hogy nekem van igazam...
Nevetséges hogy egyesek miket beszélnek be maguknak...
Ideje felnőni, senki nem tud tárgyakat lebegtetni! Értem? -
Jont100 #367 Attól nekünk se rosszabb, se jobb nem lesz! Ez a te dolgod, és véleményed, szerintem nem sok embert befolyásol, hogy ki mit hisz. Bocs. -
mate317 #366 Én még mindig nem hiszem el hogy ti tudtok tárgyakat mozgatni így... -
Jont100 #365 Lefekteted az asztalra, és megpróbálod mozgatni? -
Boros Gergő14 #364 Eleinte csak rezgett a fogpiszkáló aztán némi gyakolrással nha elmozdult.(tanu szeme láttára is9 szóval nem scak beképzeltem.De sajnos eddig csak 2-3szor volt olyan eredményem mikor megmozdult -
#363 Jelentkezzetek ide!:D
Ezen a mondaton beszartam:Természetesen a másorba nem bűvészeket, illuzionistákat keresnek, hanem normális, hétköznapi embereket. -
Jont100 #362 Egyébként pontosan mit csinálsz azzal a fogpiszkálóval? Nem teljesen ismerem ezt a fajta gyakorlatot... -
#361 Ha az Aktívban volt akkor biztosan igaz...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd -
Boros Gergő14 #360 inkább enm erre akarom használni .De amugy a fogpiszkáló is megy.
a minap volt az aktivba hogy a csávóka lelökte a tollat az asztal széléről
-
#359 Akkor te egy Híro vagy.Jelentkez valamelyik tv csatornánál és hülyére keresheted magad...:D -
ETom #358 oops ... bocsi, nemolvastam sokat vissza, úgyhogyinkább csak elsüllyedek.. -
Jont100 #357 héééé!!!! Nem vagytok egyedül... Ugyan a búrás gyakorlatot nem nagyon műveltem, de azért eredményeim nekem is vltak több terén is a témának. -
ETom #356 huhh.. akkor megnyugodtam, nemis vagyok egyedül, akinek van már eredménye
..nameg azért is, mert úgynézki tényleg meglehet tanulni búra alatt is forgatni.
Minden gratum!
-
Easy Rider #355 feltöltitek magatokat 220-al, és olyan gyorsan fog pörögni az a papír h csak na -.- -
Boros Gergő14 #354 Már bocs de nekem ikerült búra alatt is.Kicsit nehezebb meg kevesebbet is fordult de forgott -
ETom #353 ..jah, hogyez ilyen ritkaszámbamenő képesség errefelé..?
Pedig egyik osztálytársam is tudja egész gyorsan forgatni néha..
Na de akkor majd most énis újra elkezdem a gyakorlást, mer az utolsó forgatásom már voltvagy fél éve.. majd hozom a fejleményeket, ha lesznek! mostahogyígy rögtönözve kipróbáltam, megse mozdult, rákell hangolódni. -
Jont100 #352 -
#351 Hát persze... -
Jont100 #350 Mondjuk ez nem így van... magasabb szinteken ez nem okoz nagy erőfeszítést. Attól, hogy nem láttad, még van. -
#349 Szólj ha üvegbúrával is megcsinálod mert szeretnék gratulálni ugyanis te leszel az első akinek ez sikerült...:DDD -
ETom #348 Én ilyen tűhegyen kiegyensúlyozott papírnégyzetet tudtam már forgatni másfél percig ( így ,csak teljes tenyeremmel, lassan, és csak egy irányba) bár a fél napomat rááldoztam a gyakorlására.. de nemtom írtátok-e már, hogy felnőtt embereknek könnyebb, mint fiatalabbaknak. Muter meg Fater odarakták a kezüket, ésmár forgott is nekik (persze nema kézlendület szelétől). Üveg alatt is próbálkoztam, deúgy sehogyse akart megmozdulni. Mindenesetre nagyon érdekes téma. -
#347 tk xD -
gyalikukac #346 feleslege. pff -
gyalikukac #345 Moat rám célzol? Én csak msn en kérdezgettelek. -
Boros Gergő14 #344 igen bár aki tényleg tárgyat akar mozgatni és nem prekogniciot gyakorolni annak feleslege micro-tk-t gyakorolni
-
gyalikukac #343 Jont felvehetnél msn-re, h dumáljunk. -
Jont100 #342 Szerintem itt mindenki még tanul, és fejlődik, már akit érdekelnek ezek a képességek alkalmazásai. Ezen út járása közben észlelünk, és tapasztalunk bizonyos effekteket, de szerintem nem nagyon vagyunk érdemesek arra még, hogy konkrét utasításokkal, és tanokkal lássunk el. Amit én ajánlani tudok, az ez: http://fenykeresok.atw.hu/honlap/honlap/irasok/pszichokinezis/Bevezetes-A-Telekinezisbe.htm
Olvasgass, szerintem kezdetnek bőven elég... -
gyalikukac #341 Nah tényleg aki szeretne nekem segiteni ebben az vegyen fel msn re.: [email protected] -
#340 Dehogy... egy kis segítségképpen először megnézed a Carrie 1, 2-őt, aztán nagy-nagy önbizalommal hozzálátsz.
Bár sztem egy tárgy mérete, súlya itt nem meghatározó. -
gyalikukac #339 Mikor elakarjátok mozditani a tárgyat, akkor mire gondoltok? Elképzelitek, hogy arrébmászik ? :D vagy, hogy van? -
Boros Gergő14 #338 Add meg az msn címed privátba vagy ide azt akkor könnyebben tudok segiteni. -
Jont100 #337 Általáben ezen gyakorlatok végrehajtását célszerű egy mélyebb meditációval megelőzni, ahol lenyugtatod, és kiüríted ideiglenesen a tudatodat, valamint könyebben tudsz majd egy dologra összpontosítani. -
Jont100 #336 Ami nem olyan nehéz, az a láng mozgatása és alakjának valamilyen mértékű formálásának befolyásolása. Nekem ez az egyik, ami megy, leginkább ment... Figyelj arra, hogy be és kifújt levegő ne befolyásolja a lángodat. Nem igényel akkora koncentrációt, mint tárgyak elmozdítása, és kezdésnek kitűnő szerintem...