935
A telekinézis(tárgyak mozgatása)
  • sz4bolcs
    mesélnél arról, hogy a mezsgyéket hogyan lehet betartani? :D
  • Jont100

Oké, ez a véleményed, nem szeretnék vitázni. Az a baj a megmutatással, hogy a kutyát nem érdekli, hogy te, vagy ki hiszi el, vagy sem. Azzal, hogy na elhiszem, még nem fog szívességet tenni senkinek. Jó, rendbeb. Te ezt tartod hülyeségnek, és meg az ellenkezőjét. Ezt hívják ellentétes gondolkodásnak, és ezért nem vagyunk egyformák.
  • homeless
    Én meg annál nagyobb hülyeséget nem hallottam még, hogy valaki tárgyakat mozgat a gondolatával. A kutyát meg csak példának írtam, de írhattam volna majmot is. Pl egy majomnak is vannak érzelmei. Az csak egy dolog, hogy pár dolgot ösztönösen csinál. De az embernek pl pont a fejlett gondolkodása vezetett oda, hogy kitaláljon minden szart, amivel különlegesnek hiheti magát. Szar érzés átlagosnak lenni, kell valami plusz. Amúgy mindenkivel történnek látszólag megmagyarázhatatlan dolgok, csak valaki komolyan veszi őket és mindenféle hülyeség lát mögé, valaki meg leszarja. Akik túl komolyan veszik ezeket, azokból lesznek a jósok, halottlátók, gondolattal tárgyakat mozgatók és a hasonló szélhámosok mint gyurcsók a távgyógyító. Az a baj ezekkel, hogy egyikre sincs normális bizonyítok, csak rosz minőségű fényképek és videók. A telekinézissel meg különösen egyszerű csalni. Még akár élőben is. Gondoljunk csak a bűvészekre. De egye fene, ha valaki élőben megmutatja nekem, hogy működik akkor elhiszem. De ne egy tollpihét lökjön arrébb 1 centivel, hanem mondjuk egy telefont toljon arréb 2 méterrel.
  • Jont100
    Egyébként kicsit visszatérve az előző hozzászólásomhoz nagyon tudom sajnálni azokat, akik tényleg, valójában magukba nézve is így gondolják. Tisztelni kell, és nem szabad alábecsülni semmilyen élőlényt, de azért vannak vékony mezsgyék, amiket jó betartani. Ez az én véleményem.
  • Jont100
    Egyébként nekem sem tetszik ez az angolosított úgymond magyar tk honlap, elég rossz hangulatot és hatást kelt az egész lap sajnos.
  • Jont100
    Mobdjuk ennél nagyobb hülyeséget ritkán hall az ember... Értem a gondolatmenetedet, de sajnos ki kell ábrándítsalak, nem vagyunk egyenlők a kutyával. Lehet, hogy biológiai struktúrális egyességek sok van bennünk, de az emberti elme, tudat és személyiség emeli az embgert oda, ahol ma is hgelyet foglal. A Föld nevű bolygó uralkodó fajává, és tudatosan cselekvő saját és csak egyénre jellemző lőlénnyé.
  • gyalikukac
    Igen, mindenki ugy látja.
  • Guilty01
    a magyar TK honlap (psiprog) csak nekem néz ki ilyen furcsán?? A fejléc végig angol, kezdőlapon viszont van egy pár soros magyar bevezető szöveg. Oszt ennyi.
  • homeless
    Ez az egész azért van, mert az ember szeretné magát különlegesnek hinni, de az igazság az, hogy nem sokkal vagyunk különlegesebbek pl egy kutyánál...
  • Jont100
    Ebben igazat adok, senki sem állította, hogy ő aztán tényleg tud. Az emberek max, csak bizonyos pozitív effekteket vettek észre gyakorlataik során, amik bíztatóak, de semmiféleképpen sem nevezhetők konkrét tudásnak.
  • gyalikukac
  • gyalikukac
    Ebben teljesen egyetértek veled (a korral kapcsolatban) és el nem is tagadom, h az ember olyan dolgokra lenne hangsulyozom LENNE képes, amit ép ésszel nehéz lenne elfogadni. De. hogy itt a forumon mindenki képes lenne erre... ezt nem hiszem.
  • pipeppers
    Nem az a fontos, hogy az alany hány éves, sőt, elméletileg minél fiatalabb, annál fogékonyab kéne, hogy legyen a dologra. És az a baj, hogy ti, földhözragadt népség, mindent csak akkor fogadtok el, ha az már bizonyított. De ha mindenki mivel mindenki arra vár, hogy az orra alá dugják a bizonyítékot, senkio nem hiszi igazán. És vannak dolgok, amiket hit nélkül nem lehet megtenni. Úgy értem, hogy ha NEM HISZED igazán, hogy meg tudod tenni, nem is leszel rá képes.

Szerintem ez a képesség mindannyiunkban ott van, de úgy rendeztük be a világot magunk körül, hogy nincs rá szükségünk, ezért nem is tanultuk meg használni. Nem tudjuk, hogy mitől és hogy jön elő, aki képes rá, az sem tudja. Kell hogy létezzenek paranormális tulajdonságaink, kell hogy higgyünk ebben.
  • gyalikukac
    De ha adtok linket, vagy rendes bizonyitékot (amit kétlek) akkor jobban utánnajárok ennek a dolognak és majd akkor mondok véleményt
  • gyalikukac
    Hát én probálgattam ezt az egész tk dolgot de nem jártma sikerel. Amikor tudjátok porgetni azt a papir izét pshee vagy mi, akkor nincs uveg bura alatt. Nah mi a magyarazat? Huzat. Biztos vannak természetfeletti erők, de nem hiszem, h akik ide irnak tudnának is valami. Clioval egyetértek. De hangsulyozom, azt nem cáfolom, h van olyan ero amirol nem tudunk. De, h egy 15 éves gyerek ezt tudná hasznositani? ez nevetseges.. elnezest a helyesirasi hibakert es azekezetek lehagyasaert.
  • vegicsek
    Nem ez az erő sötét oldala:)
  • REALista
  • nyaSGem
    Telekinézis - tárgyak mozgatása

Én egy parafenomén vagyok.
    A minap a szomszédom kicsit túl szertelen volt. Addig veszítette a húrt, hogy egy óvatlan pillanatban, összezárt öklömet finoman az álcsúcsához érintettem.
    No ekkor a szomszéd a levegőbe emelkedett, ellebegett a mintegy 2 méterre lévő kerítésig és ekkor megszünt a varázserő, mert a szomszéd lepuffant a földre.
    Ez Telekinézis? És a Teleki lát is vagy csak néz is???
  • Boros Gergő14
    pontossan .AZ embereknewk eltérő véleményeik vanank a dolgokról de ettől még nem kell másokra is ráerőltetni a véleményt.
    teljessen egyetértek Jont-al
  • Jont100
    Ennyi erővel lehetne vitázni az ufókon, szellemeken, a " Lélek " fogalmán, a világ értelmén, a hiperugráson, Isten létezésén, akármin...
    Valaki hiszi, valaki nem, és kész.
  • Jont100
    Mondom, jó, oké, nem kell civakodni, egyesek nem hiszik, és ellent mond a véleményükkel, mások meg hiszik vagy tudják, vagy mindkettő... Ezzel nincs baj, mindenki szíve joga. KÉSZ!!!!
  • Jont100
    Az a baj, hogy a szerző neve hallatán, vagy láttán máris pattogni fog mindenki, pedig egy okos és nagyra becsült pailról van szó, de rendben.
    Egely György: titokzatos Erők?
    Egyébként némi tudományos magyarázati próbálgatások is megtalálhatóak a könyvben. A könyvben megtalálhatóak a pontos dokumentált gyűjtemények, és nevek, helyszínek, ami kell...
  • Jont100
  • sz4bolcs
    Ok. Források, dokumentálás? Pontos címeket írj.
  • mate317
    Bocs, de ez amit leírtál újabb süket duma! Megint a szokásos "nem akarnak dicsekedni vele" vagy "rossz kezekbe kerülhet" ezért nem hallunk róla. Ja és mi a könyv(ek) címe? Eskü beleolvasok ha tudok!
  • Jont100
    Az a baj, hogy a " fórumozgatók " szintjén is csak részeredmények és alkalmankénti sikerek vannak... Egyikünk sincs olyan tudás birtokában, amivel ki mernénk állni bármikor és bárhol. A biztosan tudók nem igazán foglalkoznak azzal, hogy ki hiszi, vagy ki nem, mert számukra lényegtelen, és valahol igazuk van. Nem azt mondom, hogy nem lenne jó egy konkért bbc-s felvétel, ahol egy nagy kínai mágus lebegteti a korsó sört, de a dolgok nem így mennek.
  • Jont100
    NA, legalább már letisztult véleményeket kaptam a véleményekről. Egyébként több könyvben visszakereshető, és pontosan dokumentált kísérletek, és feljegyzések vannak ilyen jellegű dolgokról. Ország, hely, idő, ember neve, és minden részletesen. Persze mindenbe bele lehet támadni, ha akar az ember. Nem ez az egyetlen dolog, amiről titkok és miszticizmus vesz körül. Kár kiragadni csak ezt. A kormány, mindenki mindenről hallgat sajnos... Ilyen világot élünk.
  • sz4bolcs
    Én még nem láttam olyan hiteles forrást, ami a telekinézis létezését számomra igazolná. Ennyi a véleményem.
    Olyan szintekről hallottam eddig, amiket diliházban alakítottak ki a különböző tévképzetek kezelésére.
  • mate317
    Ha valaki mutat nekem egy cikket amiben leírják, hogy ez a jelenség létezik vagy valaki tanubizonyságott tett ilyen képességéről akkor elhiszem! Addig komolytalan az egész téma amíg csak fórumokon irogatja mindenki hogy ő tud tk-zni!
  • Jont100
    És igen, nem vagy azon a szinten, mint amikor azok beszélnek, akiknek személyes élményeik is vannak. ( kivéve akik poénból kamuznak, vagy csinálnak hamis felvételeket, hogy nagyobbnak tűntesség fel magukat.)
    SAjnos ez van. De nem értelek, mert úgy tudom, neked is voltak bizonyos élményeid és tapasztalataid. Te egy külön eset vagy... Egyszer magyarázd már meg, hogy mit gondolsz erről az egészről.
  • Jont100
    igen, ebben igazad van, de azok, akik esetleg egyszer-kétszer sikerrel jártak, vagy tapasztaltak mástól, láttak dolgokat, azok mérvadóbbak a témában.
  • sz4bolcs
    Én is sok mindenhol informálódtam, mégsem vagyok se feljebb, se lejjebb..
  • Jont100
    Igen, valószínúleg a fogalmazási hibáimból származnak ezek a félreértések. A gőgös és fennhéjázónak tűnő kijelentés valójában csak e témában lévő tapasztaltabb emberekre értendő. természetesen, mint ember nem lehet feljebb, de bizony ebben a témában egy olyan ember, aki kemény munkát és időt fektetett abba, hogy szélesebb körben szerezzen információkat, és tapasztalataokat, az ebben az értelemben feljebb van a témában, és kompetensebb, mint aki csak ítélkezik vakon... Mégegyszer hangsúlyozom, CSAK ebben az értelemben értendő.
  • sz4bolcs
    "Szerintem sok értelme nincs annak, hogy ezen a fórumon degradáld le a náladnál feljebb lévő embereket, mert ők úgy sem fognak véleményt változtatni, mivel vagy volt szerencséjük tapasztalni, vagy mert mélyen hisznek benne, mint te a másik oldalt. "

-:-))) feljebb levő embereket... szálljanak le a földre
  • Jont100
    Túl sok előítélet árad a válaszodból... Ha így érzed, szíved jogos, én nem így gondolom.
  • vegicsek
    Túl sok felsőbbrendiségi komplexus árad a hsz.-odból.
  • Jont100
    Szerintem nem feltétlen probléma az, ha a véleményünk és a felfogásunk külömbözik. Ne erőltessük az elképzeléseinket a másikra, csak mert valamiről azt gondoljuk, hogy nekünk van igazunk. Mint téma, egyenlőre a szkeptikus részleg az, akinek se infói, se tapasztalatai nincsenek erről, csak laikusként gondolkodik, ezzel semmi baj sincs, szíve joga, de ne próbálja a nála ebben hozzáértőbbet ráerőltetni valamire, amihez nem is ért. Mi hisszük, hogy az ember jóval magasztosabb és összetettebb univerzális lény, valamint a világ, amiben él, mint ahogyan egyesek gondolják. Kérek mindenkit, hogy ezt fogadja el, és tartsa meg a rosszalló és lenéző véleményét. Köszönöm.
  • Boros Gergő14
    Igen leteszem az asztalra és elképzelem ahogyan löködöm és ennek a hatására gurul.de mostanában csak rezeg vagy azt sem.de mivel mostanáan nem gyakoroltam néha nem is rezeg.

Akit tényleg érdekel a tk vagy volt valamilyen eredményei is az nézze meg ezt és megvitathatjuk a dolgokat és segithetünk egymásnak. EZ AZ :
    http://psiprogbb.extra.hu/
  • Boros Gergő14
    Hátha te nem hiszed el CUo hogy tárgyakat tudsz mozgatni tk-val akkor az a te dolgod .De csak ugy megsugom hogy felesleges mondani hogy nem létezik meg ezek aki már tapasztalta az már enm fog kételkedni benne.
  • BREMBO