935
A telekinézis(tárgyak mozgatása)
-
gyalikukac #335 Háát a kulcsos amikor mozgatni kéne nem nagyon megy. Log egy madzagon. A mogpiszkálót sem tudom elmozditani. Ti mit tudtok? Vagy van valami egyáltalán? -
#334 East park 3. epizód 10:20-nál nagyon tanulságos.. -
Jont100 #333 hupsz, fejlessz... -
Jont100 #332 Egyébként meg gratula az eredményedhez, fejlesz tovább!!! -
Jont100 #331 Nagyon örülünk, ha megosztod a tapasztalaidat és a véleményedet, de kérlek a csűnyább szavakat mellőzd, vagy, ha nagyon kívánja a mondat szerkezete használj ***-t -
gyalikukac #330 Hali!
Én Pár napja hallottam a TK-ról. Egy filmben láttam és azthittem, hogy vmi kitalált faszság. aztán rákerestem a neten és kiderult számomra, hogy még is van vmi valóságalapja. Kipróbáltam pár gyakorlatot. A Dobokockás jött össze a legjobban. Mikor erősen koncentrálok a számra majd dobok. És a szám lesz felul. Sajnos fogpiszkáloval még nem sikerult. Egyébként érdekes egy kozeli rokonom akinek hiszek, azmondta egyszer megmozditott a munkahelyen egy poharat es tobb centire eltolta az eredeti helyétől. By Attila -
legenx #329 és ha nem tudsz úszni sajnos megfulatsz budha -
legenx #328 jaaaaa szétrobbana a lázmérő , elektromos hálozat meg tönkre menne és áram nálkül maradna világ -
#327 Sztem jól ki lehetne használni a képességed. Ráköthetnéd magad az elektromos hálózatra. :) -
#326 nekem is van ilyen. Lázmérő. -
legenx #325 Olyan műszer amivel amivel radiokativitás tól elkezdev emberi tesi dolgokat is lehett mérni. Meg voltak egyébb müszerek ilyen mutatós , megg digitális ...stb Hasonló mint a trikorder.!
Tehát akkor hogy kezdjünk neki , és ti mit tudtok??? , télleg mióta csináljátok ? , mit hogyan kénne csinálnom , valamennyirőll van fogalmam de még is hogy mint csináljam? -
#324 egely-o-meter -
#323 És milyen kütyüvel mértétek le???:DDD -
legenx #322 Sziasztok uj vagyok még egyszer le mértük a bioenergiámat és nekem volt a legnagyobb és ezt szeretném kihasználni , gondolom jol jön ehhez a dolgokhoz léci segítsetek hogy mit hogyan kell csinálni akkár msn címet is adhaznátok hogy el beszégessünk. Télleg érdekel a dolog -remélem bevesztek .:) ! előre is köszi mindennap jövök ugy meg találhatok! -
Boros Gergő14 #321 ez durva volt
XD XD -
#320 de ő sötét
(tudom, a filmekben azt látjátok, hogy a sötét oldal erősebb, de ez nem igaz, mert neki még a saját sötétségével is meg kell küzdenie) -
#319 xD -
Boros Gergő14 #318 Azért nem mondanám hogy mágus mert akkor többet tudna mondani a dolgokról -
#317 "sötét-mágus" szabolcs xD -
#316 akinek meg sikerült az nem mondja el
nem akar gyökerek előtt tetszelegni
még "sötét-mágus" szabolcs sem dicsekedik... -
#315 Mivel még senkinek sem sikerül tárgyakat mozgatnia a gondolataival ezért nem csoda hogy nem pörög a topic...:) -
Boros Gergő14 #314 Akkor valki irjon valmit amire reagálni lehet:D
Majd benéhettek ebbe a forumba is amit irtam. -
Jont100 #313 nem, csak nincs mire reagállni :) -
Boros Gergő14 #312 Nah mivan mindenki elfutott?
Megint-_- -
Boros Gergő14 #311 AKi tényleg tk-zik és érdekli a dolog vagy hasonló az nézzen be ide :
http://www.ssforum.extra.hu/forum/index.php?act=idx
és irjon a kulkturába a pszi erőkhőz -
#310 hun voltál szabi?
mágustovábbképzésen? -
Boros Gergő14 #309 Igen ez igaz.De viszont a tk lényege hogy ellazulj -
mate317 #308 Ha valamire nagyon koncentrálsz az agyad elkezd flusztrálni és ezért úgy láthatod hogy megmozdult egy kicsit amit nagyon nézel. -
#307 "bár kezdöknek könnyebben megy a gyakorlás szénsavas vizzel (igaz ez kissé csalásnak minősül, de kezdeti begyakorlásnak megteszi) mert ugye abba már eleve "keletkeznek" buborékok"
Hát ezen beszartam a röhögéstől...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDd -
#306 Érdekes én még nem hallottam egy ilyen esetről sem hogy valaki így sérült volna meg..:DDDD -
Jont100 #305 Nem értem, remélem ad valami magyarázatot erre az ellentmondására. -
Jont100 #304 ha így lenne,az sugárzó mondataiból már rég kiderült volna. Egy mágus bölcs, és nem fennhéjűzó. -
#303 hazudott nekünk
kiröhögi a mágusokat, meg akik hisznek bennük, közbe meg ő a legnagyobb mágus itt -
#302 tegnap le tk.ztak 2x egymas utan a noobok... de igy full 100 hpra mondom kössz:D
-
Boros Gergő14 #301 Igen nagyon sok szélhámos van aki csal és azt mondja hogy tk-zik.Sokan igy akarnak hirnevet szerezni -
mate317 #300 Az a vicces hogy itt a fórumon csomóan képesek rá :D -
#299 Túl sok TV-t nézel.mate317-nek igaza van már nagyon sokan mondák hogy késpesek ilyesmire de érdekes módon ellenőrzött körülmények között mind megbuktak..:) -
Jont100 #298 Csak nem értelek. Az elmúlt emlékezetemben szereplő időkben az egyetlen témád az volt, hogy lelkes és gyakorló, tapasztalatokat megosztó és stb. embereken gyakorold a szemléleted és szánakozásodat. Minden egyes felvetett témára és tapasztalatra valami lenéző kritikát illettél. Vissza lehet olvasni. Most meg hozzászólsz, még építő jelleget is kölcsönzöl a szövegeidnek, tényleg nem értelek, őszintén csodaálkozok rajtad. Mi változott???? -
Boros Gergő14 #297 Nah figy. talán azért mert ah ezt megtudnák az emberk akkor bedugnák valami laborba és vizsgálnák mert nem hiszik el hogy mindeki képes rá.A másik meg az hogy elrabolnák azt rosszra kényszeritenék.Nah meg a tk nem arra van hogy igy szerzünk barátokat vagy dicsekedjünk és másoknak fájdalmat okozunk.Jah és aki rosszra akarja használni az meg se tudja tanulni mert nem lesz hozzá türelem. -
#296 külsősöknek nem is...-.-