935
A telekinézis(tárgyak mozgatása)
  • pipeppers
    Nem azért vagyunk itt, mert képesek vagyunk rá, hanem mert érdekel a téma :))
    Jó is lenne...
  • Jont100
    nem kell felkapni a vizet embert! Szolidaritásból teszem mindezt, mert megkértek rá, nem pedig szórakoztatom magam a mártír szereppel.
    Szeretem, ha egyenes, és tiszta az ember. Remélem az illető nem fog megharagudni nem is nagyon teheti, mert nem érdemlik meg az itt kisebbségben lévő valóban gyakorló és ezt hívő emberek, hogy becsapva legyenek. Legyen: Az itt feltűntetett videó kamu sajnos, egy egyszerű trükk. Nem akarom, hogy a többiek is bakajálják, amit én egyszer bekajáltam. Ez nem azt jelenti, hogy általánosítani lehet, de sajnos az ilyen videók vannak többségben.
  • light00
    nehezedre esne egyértelmüen kifejteni, hogy mi bajod?
  • Jont100
    Rosszul ítéltem meg a dolgokat, mert homályos volt a látásom. Hangsúlyozom, ez csak az utóbbi eseményekre korlátozódik.
  • Jont100
    Elfogult voltam olyan dologgal kapcsolatban, amit jobban meg kellett volna vizsgáljak, és jobban át kellett volna gondoljak. A lelkességem sajnos most ellenem dolgozott, mégegyszer bocsánat mindenkitől, aki sértve érzi magát.
  • Jont100
    Okom van rá. Sajnos ....
  • light00
    mert?
  • Jont100
    Kivéve 422, 423 :)
  • light00
    Ez loál video. Eddig passziv figyelöje voltam a topiknak, leginkább csak szorakoztatásomért jártam ide, de mostmár minden elismerésem, habár tudnék belekötni. Egészen a lebegtetésig.
  • Jont100
    a 418-as hozzászólásomtól felfele minden leírt mondatomért elnézést kérek mindenkitől
  • gyalikukac
    Nah nézzétek csak meg szkeptikusok a videot. És most tamadjatok le.
  • gyalikukac
    Csak fogadd el.
  • gyalikukac
    Felvettelek msn-re
  • Jont100
    Mindenki megszopta, na látod, hiába pofásztam nektek!!!! Nagyon örülök, hogy ilyen kemény vagy!
  • Jont100
    Oké, egyeztethetünk.... :)
  • gyalikukac
    Koszi
  • gyalikukac
    msn cimed
    priviben elkuldheted
  • Jont100
    GRatulaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • gyalikukac
    Nah ezt irtam én is
  • Jont100
    Figyu! Ezt a szintet az emberek sok év és kemény gyakorlás után érik el. Ha ez valóban nálad ilyen hamar ment végbe, akkor had nyújtsak kezet, és gratuláljak neked!!!!! Szeretnék találkozni veled élőben is, hogy tapasztalatokat cseréljünk, és én is mutathassak valamit :)
  • gyalikukac
    Homeless ezt most buktad. Itt a bizonyiték. Nektek akik kritizaltok csak az a bajotok,h nrm tudtok ilyet.
  • gyalikukac
    Én ezt szeretném magasabb szinten is végezni. Akit komiolyabban foglalkoztat, annak majd az msn cime jol jonne. akár éloben si talalkozhatnank es megmutatnank mit tudunk
  • gyalikukac
    ott letotlod a tomoritett mappat es benne lesz a video. UHH még mindig nem hiszem el. Talán képes leszem mást is
  • Jont100
    Persze, hogy képes vagy, ha visszaolvasol már régen leírtam, hogy mindenki képes rá! :)
  • gyalikukac
    Nah itt a link: http://www.videoim.atw.hu
    Neharagudjatok az oldal minosege miatt mert most csinaltam: Csak, h feltegyem a videot.
  • gyalikukac
    Egész nap ezt mondogattam magamnak, h ez léteztik és képes vagyok rá
  • gyalikukac
    nem elkuldom itt. Hogy lássák nem kamu
  • Jont100
    asszem akad...
  • gyalikukac
    csomagolva teszem fel egy oldalra amit elobb csinaltam. Van csomagolo progid? abban van a video
  • Jont100
    Küldheted pritávban is, mert a többiek úgy is letolnak, vagy kicikiznek, mert nekik nem megy, és irigyek rád :D
  • gyalikukac
    Varj 5 perc
    csak feltoltom
  • gyalikukac
    Nah mindjart adom a linket.
  • Jont100
    kapásból, ha én nagyon nem értek egyet valamivel, és butaságnak, lehetetlennek tartom, akkor kell, hogy legyen annyi tartásom, hogy otthagyom a szerintem " balga hívőket, akik tudatlanul hisznek ilyen jelenségekben" és keresek valami olyat, amihez élpítő jelleggel hozzá tudok szólni...
  • Jont100
    Igazából tényleg jobb lenne, ha a szkeptikus banda ( akik már hónapok óta lógnak ezen a topicon) leszakadnának, mert ezzel csak visszafogják, és hátráltatják azokat, akikért ez létre lett hozva. Egy idő után egy olyan témában lógni, amit full elutasítok, és megvetek szánalmas, és érthetetlen dolog. Aki tényleg teljesen és végleg elveti ezt, és nem ért vele egyet, az kérem, hogy hagyja el, és keressen ás szórakozást magának. Nem értem, mi ebben az örörm....
  • sz4bolcs
    Példa rá éppen ez a hozzászólásod.
  • Jont100
    Most máre te is láthatod, hogy milyen primitíven gondolkodnak itt egyesek, és végre átérzed ezt a szánalmat.
  • Jont100
    örülök...
  • Jont100
    Gratula, csak így tovább Ennek tényleg örülöük.
  • gyalikukac
    Atyauristen! Sikerult!!! Eddig nem hittem benne, de már látom igazatok volt!!!!!!! Letakarok egy kártyát uvegge vagy vmivel ami átlátszo es 1-2 perc koncentrálás után tudom forgati. BÁrmikor!! ezt tok joO!! CSak ugy kiprobaltam,. mondogattam maganknak 1 napig h létezik meg minden hulyeseget és tenyleg mukodik. fogpiszkalot is siman tologatom ugy, h levan takarva! Linkelek ben videot ha felverttem
  • sz4bolcs
    nem is kérte számon senkin, hogy érdekelje, hogy mit gondol, vagy se..