935
A telekinézis(tárgyak mozgatása)
  • sz4bolcs
    És csináltad is, vagy csak tudod, hogy képes vagy rá? :-)
  • Boros Gergő14
    ezt már végképp nem értem
    de igen képes vagyok rá
  • sz4bolcs
    "amit mondanak ki kell próbálni és tapsztalni." - csak innen gondoltam. ezek szerint rosszul.. :)
  • Boros Gergő14
    Mire lennék képes ? a tk-ra?
    hát arra igen de mostanában nem vok elememben .persze ezt se kell elhinned
    de legalább eldöntheted.
  • sz4bolcs
    "Nem állítottam, hogy tudok levitálni. Csa azt, hogy elvégeztem a tanfolyam első felét, és ez elég tudás ahhoz, hogy tudom, hogy bárki tudhat."
  • sz4bolcs
    "nem feltétlenül kell kapásból mindent elhinni amit mondanak ki kell próbálni és tapsztalni."
    -Ezek szerint te képes vagy rá?
  • Boros Gergő14
    Húh azt már ne mtom megmondani honnam szedtem már rég volt.
    Ezzel az egész szöveggel csak azt akartam kifejezni h nem feltétlenül kell kapásból mindent elhinni amit mondanak ki kell próbálni és tapsztalni.
    Én nagyon örülnék annak h csak azok mondanák h képessek a tk-ra akik valóban képessek mert ezzel saját magukat is becsapják.és sokkal jobb haegymással megtudjuk ozstani a tapsztlatokat és ezzel másoknak is segitenénk akik meg akarják tapasztalni a tk-t.
  • sz4bolcs
    erről a lobogó zászlóról légyszi linkelj valami videot, még nem láttam ilyet.
  • vegicsek
    A holdon nemhogy oxigén, egyáltalán légkör sincs.
    A fizika törvényeit nemcsak mondta egy csávó...
  • Boros Gergő14
    AZ a helyzet h sajan Uri Geller is csak egy szimpla csaló .
    Én nem azt állitom h képes vok a tk-ra de voltak már tapasztaltaim és még egyéb dolgokban nem csak a tk.Akármenynire hiszed gyalikukac ezkre a dolgokra mindenki képes,csak a vannak oylanok mint te akik feltétlenül elhiszik a fizika törvéyneit és az akkor ugyvan mert egy csávó azt mondta.
    pl.: az is lehetséges h nem is jártak a Holdon 69-ben.csak szimpla felvétel.ja különben a Holdon állitolag ninsc oxigén mégis lobogott a zászló na mind1.
    Szal simán kitalálnak valamit az emberek és azt te(ti) 99%-a az emberiségnek.Az a maradandó 1 az aki legalább elgondolkozik a dolgokon .
  • sz4bolcs
    "Ahol a mosópor nem intelligens, és a kávé nem a legtöbb, ami adható."
    Hidd csak el, amit kiköp a gép...
  • Guilty01
    Uri Geller?
    amúgy meg bárki mehet tv-be úgyse hisz neki senki, ebben a kva világban mindenki folyton csak kételkedik...
  • gyalikukac
    jah meditálj. Ulj torokulésbe a szobad kozepen es vard, h anyukad bejojjon es hulyenek nezzen. Ugye.... TK nem ertitek? Hogy lennetek ti kepesek ra? Ezzel a fejlettségi szintel? Gondolkozz mar. Nem azt cáfolom, h ez nem létezik, mert biztos képesek leszunk mi emberek valamikor ra, de h ti ezt tudjátok es muveljetek azt nem hiszem. akarmien videotok is van. Biztos vannak olyan emberek akik tenyleg kepesek ra, de hogy itt a forumon mindenki tudja ezt muvelni az nevetseges. Legalabbis sztem. Akkor mert nem mutatta be idaig senki, a tv elott? ha ezt annyian tudnak csinalni akkor mar reg telelenne a sajto ezekkel meg a tv ben is sokxor lenne errol szo. Majd ha az agyunk mar fejletteb lesz akkor elhiszem mert biztos van vmien ero sot sok amirol meg nwem tudunk, de h egy 14 eves vagy hany eves gyere mint te ti nem tudnak ilyert. ebben 100 % ig biztos vagyok. Akkor tessek. linkelj be egy videot amin valami termeszetfeletti dolgot muvelsz. Vagy menj vmi tv-s musorba es ott csinald meg.
  • Jont100
    Először is hinned kell ebben. AZ agyad és tudatalattid csk úgy fogadja el ezeket a dolgokat, ha hiszel bennük. A másik lépés a meditáció. Meditálj sokat.
  • PcBalu
    Hi!

Segítene valaki hogy a telekinézisben hogy hogyan kezdjek neki? Mert ha jól tudom ehez kell új mozgatások stb...
  • Bakutyin
    van ez a búrás videó, hát én most nem voltam rest és kipróbáltam:D:D
    akármilyen hihetetlen, búra alatt is lehet fújni, feltéve hogy valami olyan anyagra helyezted az üvegbúrát amin egy nagyonkicsi rés lehet.(magyarul nem szigetel)
    Ebből következik hogyha a búrát nem egy sima asztalra teszed hanem mondjuk valami kicsit puhább műanyagra,(mondjuk egy puhafedeles, neljonborítós németmunkafüzetre) akkor ki lehet küszöbölni az akaratlan szuszogást, és levegő nem jut be, akárhogy fújod.
  • Boros Gergő14
    NA megállt a forum
    és legyen már egy normális forum
    és AZOk akik tényleg tanulják nem csak ámitók azok regizenek a forumon.
    és ethetnek javaslatokat ezen a címen:
    www.psiprogbb.extra.hu
  • Boros Gergő14
    Nem
    csak kiváncsi lennék hogy lehet ezzt a trükköt megcsinálni
    pls legalább privbe ird meg.
  • gyalikukac
    Pont ugy. Egy bűvésztrükk volt. Én találtam ki. Ennyi nem elég?
  • vegicsek
    Azt már megtárgyaltuk, hogy nem saját
  • Boros Gergő14
    Gyalikukac elmondanád hogy csináltad a kártya mozgatást?
  • Timbo
    "nem kéne az ujjaimat mozgatni ahhoz, hogy neked válaszoljak" És ki az isten találta fel a számítógépet amivel válaszolsz? A telepaták mindenbizonnyal
  • sz4bolcs
    Ismered a három kismalac meséjét...
  • Jont100
    Egyébként ami engem illet... 0%-os az ebbe vetett bizalmam megingása, mivel már bizonyítottam magamnak, és ennél többet nem tudok tenni. Gyalikukac hibázott, de végül aztán rájött, hogy nem jó irányba mozdította el a véleménye kinyilvánosítását. Megértem, azt, ha ilyenkor harag, vagy felháborodás lép fel az emberekben, de szerintem elnézhető az affér, mivel videók százezrei készültek ugyanezzel az indittatással és céllal, és ma is keringenek real néven. Ilyenek vannak, lesznek, ki kell tudni szűrni őket, amai sajnos egyáltalán nem könnyű. A biztos, ha magad tapasztalod, vagy élőben látod, kész.
  • pipeppers
    Akkor most menj és köpd le a templomban a papot. Ha neked az okoz örömet, hogy más hitét tépázgasd, csak tedd, te hitetlen...
  • pipeppers
    Azért ez egy plusz neki, viszont rombolja az emberek hitét. Ez nem jó. Az ember idejön, hogy itt nincsenek olyan parasztok, akiknek csak az fontos, hogy hogy lehet csalni, ezzel hátráltatva azt a folyamatot, amit meg kell tenni az embereknek; ezek szerint egyedül. Pedig közösen könnyebb lenne, de hát az "ember" csak "ember", gyarló -.-
  • pipeppers
    Ha a tudósok ehhez hasonló baromságokkal foglalkoznának, most lehet, hogy nem kéne az ujjaimat mozgatni ahhoz, hogy neked válaszoljak, sőt talán még arra is képes lennék, hogy a negatív érzéseimet irányodba kisugározzam :))
  • pipeppers
    Csak az a baj, hogy a hitemet rombolják a gyalikukac-féle hsz-ek.
  • gyalikukac
    hát igen, de kiderult és nem is bánom. Igy legalább ráébrednek az igazságra.
  • homeless
    Nem akarok hinni ebben, és nem is irigykedek, hogy milyen "képességeik" vannak.
  • sz4bolcs
    Az a helyzet, ha nem vallottad volna be, hogy kamu, akkor most az itteni fórumozók szent grálként hordozták volna körbe a videodat.
  • homeless
    Ha a tudósok ehez hasonló baromságokban hittek volna akkor az emberiség már kihalt volna. A legtöbb felfedezés méréseken és tényeken alapult, ezért a tudományt kár volt összehasonlítanod ezzel az ostobasággal.

A linkelt videó pedig ismét bebizonyította, hogy egyeseket milyen könnyű átverni(ha visszaolvástál akkor láthattad, hogy egy bűvésztrükk az egész, nem pedig telekinézis).
  • sz4bolcs
    Nos. Csak az a különbség, hogy itt egyetlen tudós sincs, aki valamit is bizonyítana, vagy hajlandóságot mutatna erre. Ehelyett van takarózás azzal, hogy ezek a képességek nem cirkuszi mutatványok, nem mutiba készültek, stb. stb.
    Ha ez nem lenne elég, mind e-közben a hitet hangsúlyozzák, aminek köze sincsa bizonyításhoz.
  • gyalikukac
    Elnézést kérek mindenkitől, akinek csalódást okoztam. Egyszerűen be akartam izonyitani, h mmilyen konnyu elhitetni egy hivovel valamit. De már bánom amti tettem, mert Jont100 hitét talán tönkretettem. Azért mert én meg sok más ember nem vagyunk képesek erre, más képes lehet. És valjuk be mi is örulnénk ennek. Még1x ezer bocs mindenkitol.
  • pipeppers
    Ez hatalmas :))))
  • pipeppers
    Aki itt van, az nem szkeptikus :) Hidd el. Hinni akarnak, különben nem lennének itt. Azzal, ha elűzöd őket, kisebb lesz a csoportotok, pedig szükség van mindenkire. Légy türelemmel :)
  • pipeppers
    Oké, tévedtem, én vagyok itt az egyetlen, aki nem tudja.
    Én is akarom!!!!
  • pipeppers
    Azért remélem néha gondolsz arra, hogy ha mindenki így gondolkodna, soha semmit nem találtak volna fel. Adva van egy "idióta" tudós, aki hisz halamit, amit más esetleg nem, és az egész életét rászánja, hogy azt bebizonyítsa a hozzád hasonlóknak. Miközbe persze te röhögsz rajtuk...
    Ha én képes lennék a telekinézisre, tuti, hogy hagynálak kétkedni.
  • pipeppers
    Látom te is istent játszol. Azért vedd észre, hogy a kutya például úgy él, hogy semmit nem pazarol el. Csak azt pusztítja el, amire szüksége van, és nem uralkodik senki felett csak azért, mert nagyobb az agya. Ha szerinted az ember bölcs... hát legyen, de nekem más a véleményem.
  • pipeppers
    Szeretném, ha egy-két tulajdonságom olyan fejlett lenne, mint egy kutyának...
    A legnagyobb baj az velünk, hogy csak a saját különleges tulajdonságait akarjuk észrevenni.