telekinézis
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
-:-))) feljebb levõ embereket... szálljanak le a földre
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Akit tényleg érdekel a tk vagy volt valamilyen eredményei is az nézze meg ezt és megvitathatjuk a dolgokat és segithetünk egymásnak. EZ AZ :
http://psiprogbb.extra.hu/
miért kell elvenni a kedvét tõle ?
ja, hogy az elõbb már leírtam volna a választ ??!!
A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
ez is egy megoldás, gondold csak végig
Jobban nem tudom és nem is akarom elmagyarázni, lehet magamat járatom le mert csak szivattok minket...:D
Nem baj, majd rájössz te is, hogy a világ nem olyan szánalmasan van kitalálva, mint gondolod... Figyelj, én tiszteletben tartom a véleményed, mert én is ezen a síkon mozogtam kisebb koromban. Ezt szerencsére kinõttem, mert volt lehetõségem, hogy kinõjem. Szerintem sok értelme nincs annak, hogy ezen a fórumon degradáld le a náladnál feljebb lévõ embereket, mert õk úgy sem fognak véleményt változtatni, mivel vagy volt szerencséjük tapasztalni, vagy mert mélyen hisznek benne, mint te a másik oldalt. Ezzel nincs baj, de értelmetlen súlykoli, mert sajnos akármilyen rossz is, nincs igazad...
Nevetséges hogy egyesek miket beszélnek be maguknak...
Ideje felnõni, senki nem tud tárgyakat lebegtetni! Értem?
Ezen a mondaton beszartam:Természetesen a másorba nem bûvészeket, illuzionistákat keresnek, hanem normális, hétköznapi embereket.
a minap volt az aktivba hogy a csávóka lelökte a tollat az asztal szélérõl
..nameg azért is, mert úgynézki tényleg meglehet tanulni búra alatt is forgatni.
Minden gratum! <#taps>#taps>
Ha alszom megéhezem, az evéstõl meg elálmosodom! Szép az élet!
Pedig egyik osztálytársam is tudja egész gyorsan forgatni néha..
Na de akkor majd most énis újra elkezdem a gyakorlást, mer az utolsó forgatásom már voltvagy fél éve.. majd hozom a fejleményeket, ha lesznek! mostahogyígy rögtönözve kipróbáltam, megse mozdult, rákell hangolódni.
Olvasgass, szerintem kezdetnek bõven elég... <#eljen>#eljen>
Bár sztem egy tárgy mérete, súlya itt nem meghatározó.
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick