144
-
#24 Rövid, de nagyon jó szerintem.
Bemásolom ide a HWSW-s postom ha nem baj :)
Első post:
Gépigény nem nagy. Nálam 60-70 fpsel megy. 1024 highba.
- A gfx nem 1 ász, de nem is ronda. Valahol a gta vice city és az El matador között van.
- A tereprtárgyak bonthatók (legalábbis eddig amit lőttem [sírkövek :D] azok szépen leamortizálódtak-
- Az irányíthatóság nem rossz, bár van némi konzolos beütés.
2-dik:
Nos végignyomtam a demot, (sajna nagyon rövid) a véleményem nem változott. Végre van 1 súter ami nekem is tetszik (mert ami mostanában kijöt...hátőő). Szerintem nagyon hangulatos lett. :respect:
Csináltam pár képet:
-
#23 Mennyire hosszú a demo, mert ahogy nézem 192 mega.
Akkor kipróbáltad a demót?Milyen?Persze kicsit bővebben plz. :) -
#22 úgy látom senki
jó kis lvős tps lesz ez,rendben van -
#21 ha valakinek van rá ideje a heti termés mellett:))-nekem van -
kene84 #20 Megjelenési infó -
Gyusz #19 Honnan származik ez az információ? -
kene84 #18 Megjelenés: 2006. november 30. -
zsotee #17 Megjelenés: 2006 Október 13 -
#16 igazad van, pl. a fölső nagy képen, a távoli házak 1 lapnak tűnnek csak , nekem ebből az jön le hogy csak egy kis pálya területén lehet maradni... -
#15 sokmindenkit :| -
#14 A leírás szerint egy kihallgatáson, vagy interjún elmeséli a főszereplő az élete történetét, és mi ezeket játszhatjuk végi, szóval valószínűleg lineáris lesz. -
#13 és kit érdekel a csúcsgrafika? -
moralosan #12 Könyörgöm... Le van írva akárhol, hogy ez szabad játékmenetű lesz? Azért, mert van egy célkereszt, meg "hátulróllátodacsávót", még nem jön egyből ez.
@Broafka: Ha neked a Mafia unalmas, nálad van a gond :P. -
#11 A mafia szerintem a maga idejében volt szebb, és az emlékeidben az ragadt meg hogy hú de gyönyörű meg ilyesmik, de lemérném fogadni ha most elkezdenél játszani a mafiával akkor észrevennéd hogy nem is olyan szép. -
#10 A játék neve nem tudom mi lesz, mert a 576onlineon azt írják hogy:"A korábban Interview with a Made Man címen futó...", de több helyen mégis azt írják hogy Interview with a Made Man a címe -
#9 a maffia bár unalmas játék (szvsz) mégis sokkal szebb ennél a kis vacaknál
de lehet hogy játékélményre jobb lesz
Jedi Knight 1 pl szerintem izgalmasabb volt már a vége felé, szemben a Jedi Knight 2-vel... -
#8 Hát nem csúcsgrafikája van az biztos, de szerintem jó lesz. -
#7 szerintem ronda! -
#6 nagyon szerettem a mafia játékot, lehet jó lesz ez a gém is, de nem fog felérni az eredeti mafiával..
-klón- -
#5 A filmszerűség mostanság igencsak hangzatos reklámszövegnek hat, s talán egy picit erre is épít a hangzatos nevű Silverback Studios legújabb, harmadik-személy nézetet használó játéka. Az egyelőre még kiadó nélkül leledző Interview With a Made Man-ben egy "sikeres" maffiózó kihallgatásán lehetünk jelen, ki hosszú karrierje kezdetéről, menetéről és végéről mesél nekünk - mi pedig beleélhetjük magunkat az összes állomásba, kezdve az alfától, Vietnám dzsungeleitől egészen az omegáig, azaz a nagyvárosi leszámolások akciódús jeleneteiig. A történet David Fisher egyik best-sellerjére alapul, így minden bizonnyal nem a sztori lesz a gyenge pont - s hogy olyasmi lesz-e egyáltalán, a megjelenés valószínűleg még idei időponján eldől.
HC Gamer -
#4 További képek -
#3 -
#2 -
#1 A korábban Interview with a Made Man címen futó PC-s és PS2-es produktum a tervek szerint idén szeptemberben már tényleg megjelenik, írja a kiadásért felelős Mastertronic közleménye. A 60-as, 70-es és 80-as évek szervezett bűnözésébe enged betekintést a produktum, azaz jófajta akciódús, mafiás alkotásra van kilátás. A játék elkészítésében egyébként Bill Bonnano, a hírhedt Bonnano család tagja is segédkezett, továbbá David Fisher, aki a téma jól ismert szakértője, szintén szerepet vállalt a fejlesztésben.