Made Man

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maxtreme
Áhh, akkor a demon is lett volna 😊

mucsácsó
PlayStation 2 Made Man (c) Mastertronic *PAL* STRIKE 45x50 MB

itt van, egyelõre csak PS2-re... szerintem holnap, vagy ma éjszaka itt lesz PC-re is 😊 hacsak nem fertõzik be SF4-gyel, bár azt én kétlem...

hiszek neked, úgy legyen!

Maxtreme
Fraps

Törölt felhasználó
Mivel tudtál képet kifotózni?
Sima print screen-el nem jön össze.
mucsácsó
hát nemtok nagyon semmit róla, csak a megjelenést esetleg:
Made Man Mastertronic 11/30/06 US

amúgy ahogy elnéztem, ez a fejlesztõ nagyon nagyon rég óta fejleszt játékokat 😊
Palinko
és a mad manrõl nincsenek új hírek,hogy már atémánál is maradjunk?
mucsácsó
jha, az is hasonló 😊
csak nem toltam vmi sokáig, mert kegyetlenül akadt 😞
Palinko
"csak elsõ ránézésre meg próbára fura volt, azt hittem , hogy egy full átlagos kis tps. aztán döbbentem rá, hogy ez nem így van, mert tök kafa 😊"

na ez teljes egészében így van.de nem szeretem,hogy lehúzzák azokat a játékokat amelyikbõl még csak gyenge videók és rossz képek vannak.meg ha nem is csúcsszuper a grtafikája.úgy is a hangulat,mozgások teszi érdekessé,és nem is kell mellé nagyon drága grafikus.
azt mondták még jó ebben a stílusban a scarface majd kipróbálom...
mucsácsó
az még okés...
nade ki húzta le? 😊
mert én nem... én azt mondtam, hogy nekem bejön...
csak elsõ ránézésre meg próbára fura volt, azt hittem , hogy egy full átlagos kis tps. aztán döbbentem rá, hogy ez nem így van, mert tök kafa 😊
Palinko
csak nem szeretem ha lehúzzák k nélkül a játékokat,aki szereti a maffiás fílinget annak úgy is bejön.
mucsácsó
hát jóvan... 😄
Palinko
ja és a demo akkor is csak demo...
mucsácsó
kipróbáltam én is most 😊
hát elõször ahogy megláttam, meg elsõ próbálásra mondom ez rögtön exit és uninstall...de aztán nekiestem még1x, és megtetszett 😊
sztem nem rossz game, 2x is végigtoltam a DEMO-t.
tuti nem egy top game lesz, de azért el lehet majd vele szórakozni..
csak kár, hogy kicsit odébb van még a megjelenése..
Csibe001
Köszi az infot.Kipróbáltam közben én is.Hm, mit is mondjak asszem megint mafia-t viszem végig. 😞 Pedig régebbi képek alapján azt hittem ez végre hozza a hangulatot.De lehet velem van a baj, de nem nagyon tetszik.Talán majd a véglegesnek adok egy esélyt. 😞(

ThugEdge
de akkor ezek szerint a régi motorosok😛 nem

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

ThugEdge
hát õõ arra gondoltam,hogy mindenki gothicozik vagy bf-ezik

grebber
Heti termés mellett?? Ezt ugy mondod mintha kijött volna több említésre méltó game is,de sajnos nem 😞

Next PC upgrade: 2022

Maxtreme
Sem az El matador, sem a Just Cause, sem a Scarface 😊

ThugEdge
neked begyün a scarface? vagy a just cause? nekem nem😊

Maxtreme
Rövid, de nagyon jó szerintem.
Bemásolom ide a HWSW-s postom ha nem baj 😊

Elsõ post:
Gépigény nem nagy. Nálam 60-70 fpsel megy. 1024 highba.
- A gfx nem 1 ász, de nem is ronda. Valahol a gta vice city és az El matador között van.
- A tereprtárgyak bonthatók (legalábbis eddig amit lõttem azok szépen leamortizálódtak-
- Az irányíthatóság nem rossz, bár van némi konzolos beütés.

2-dik:

Nos végignyomtam a demot, (sajna nagyon rövid) a véleményem nem változott. Végre van 1 súter ami nekem is tetszik (mert ami mostanában kijöt...hátõõ). Szerintem nagyon hangulatos lett. :respect:

Csináltam pár képet:

Csibe001
Mennyire hosszú a demo, mert ahogy nézem 192 mega.
Akkor kipróbáltad a demót?Milyen?Persze kicsit bõvebben plz. 😊

ThugEdge
úgy látom senki
jó kis lvõs tps lesz ez,rendben van

ThugEdge

Honnan származik ez az információ?

Megjelenés: 2006. november 30.

Megjelenés: 2006 Október 13

Csak halkan, mert ez illegális...

ngcsnet
igazad van, pl. a fölsõ nagy képen, a távoli házak 1 lapnak tûnnek csak , nekem ebbõl az jön le hogy csak egy kis pálya területén lehet maradni...

sweech
sokmindenkit :|

Gerbill
A leírás szerint egy kihallgatáson, vagy interjún elmeséli a fõszereplõ az élete történetét, és mi ezeket játszhatjuk végi, szóval valószínûleg lineáris lesz.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

ngcsnet
és kit érdekel a csúcsgrafika?

Könyörgöm... Le van írva akárhol, hogy ez szabad játékmenetû lesz? Azért, mert van egy célkereszt, meg "hátulróllátodacsávót", még nem jön egybõl ez.

@Broafka: Ha neked a Mafia unalmas, nálad van a gond 😛.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Gerbill
A mafia szerintem a maga idejében volt szebb, és az emlékeidben az ragadt meg hogy hú de gyönyörû meg ilyesmik, de lemérném fogadni ha most elkezdenél játszani a mafiával akkor észrevennéd hogy nem is olyan szép.

Gerbill
A játék neve nem tudom mi lesz, mert a 576onlineon azt írják hogy:"A korábban Interview with a Made Man címen futó...", de több helyen mégis azt írják hogy Interview with a Made Man a címe

Broafka
a maffia bár unalmas játék (szvsz) mégis sokkal szebb ennél a kis vacaknál
de lehet hogy játékélményre jobb lesz
Jedi Knight 1 pl szerintem izgalmasabb volt már a vége felé, szemben a Jedi Knight 2-vel...

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Gerbill
Hát nem csúcsgrafikája van az biztos, de szerintem jó lesz.

Broafka
szerintem ronda!

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

ngcsnet
nagyon szerettem a mafia játékot, lehet jó lesz ez a gém is, de nem fog felérni az eredeti mafiával..
-klón-

Gerbill
A filmszerûség mostanság igencsak hangzatos reklámszövegnek hat, s talán egy picit erre is épít a hangzatos nevû Silverback Studios legújabb, harmadik-személy nézetet használó játéka. Az egyelõre még kiadó nélkül leledzõ Interview With a Made Man-ben egy "sikeres" maffiózó kihallgatásán lehetünk jelen, ki hosszú karrierje kezdetérõl, menetérõl és végérõl mesél nekünk - mi pedig beleélhetjük magunkat az összes állomásba, kezdve az alfától, Vietnám dzsungeleitõl egészen az omegáig, azaz a nagyvárosi leszámolások akciódús jeleneteiig. A történet David Fisher egyik best-sellerjére alapul, így minden bizonnyal nem a sztori lesz a gyenge pont - s hogy olyasmi lesz-e egyáltalán, a megjelenés valószínûleg még idei idõponján eldõl.
HC Gamer

Gerbill

Gerbill

Gerbill

Gerbill
A korábban Interview with a Made Man címen futó PC-s és PS2-es produktum a tervek szerint idén szeptemberben már tényleg megjelenik, írja a kiadásért felelõs Mastertronic közleménye. A 60-as, 70-es és 80-as évek szervezett bûnözésébe enged betekintést a produktum, azaz jófajta akciódús, mafiás alkotásra van kilátás. A játék elkészítésében egyébként Bill Bonnano, a hírhedt Bonnano család tagja is segédkezett, továbbá David Fisher, aki a téma jól ismert szakértõje, szintén szerepet vállalt a fejlesztésben.

← ElőzőOldal 3 / 3