144
-
csoola #104 gondolom a max payne 1 röl van szo, arra emlékszek pont, távcsövessel löttem ki a köteleket, aztán mire felszállt a k+!%a a helivel rádölt az egész:D tööök jooo asszem megint elöveszem:D -
#103 Normálon annyira könnyű, hogy nevetséges. Viszont újra nem kezdem, annyira nemjó.... -
#102 Hát vazze ha valaki itt elakad, bele sem merek gondolni mit kezdeni mondjuk egy silent hill4-el :) -
#101 Mutatja a videó, lődd a kötelek alatt a betont. -
#100 Hát én hardon nyomtam, így azért van 1-2 map ami hosszúra nyúlik :D -
Hellsing47 #99 kb hány óra az??
7-8?
vagy annyi nincs??:D -
#98 Azze még mutatja is előtte a film hogy mit kell csinálni :) -
#97 Kivégeztem.
17 chapterből áll. -
#96 Nem tudja valaki hogy a rádiótoronynál a csajt hogy kell megakadályozni, hogy felmásszon rá? -
xido #95 na..meglestem..jópofa..nem seggreesés,de kis időtöltésnek pont jó...egy pálya..kis nyugi,hogy ne legyen monoton:) -
#94 hehe, egy rugóra jár az eszünk :D
én pont az előbb tettem fel!! :)
kis nosztalgia...mostanában csak régebbi gamikkal tolom úgyis :)
amúgy tényleg az nagyon nagyon nagy game, lehetne 2. része ...:(
bár én sztem is Max Payne a legjobb tps :) de ízlések ugye... -
csoola #93 nálam a max payne a BEST -
foldi6 #92 hány fejezetből áll a játék, eddig nagyon tetszik, bár a hang néha beakad és 1 kicsit sz@rakszik, de azért méh élvezhető -
Fox44 #91 A Freedom Fighters-el en is jatszottam es tenyleg jo!! -
#90 Akinek tetszik ez a gém, az szerezze be a Freedom Fighters-t...
TPS-ben nálam azt még nem űberelte semmi.
honlap
HCGamer -
Hellsing47 #89 nekem tetszik!! :D
bár a graf (föleg az átvezetö videok és animáciok) leragadt a Max Payne szinvonalán :-//
de sebaj... -
priluki #88 Ja bocs akkor félreértettem,amugy annyira unalmas sztm hogy uninstall -
#87 Tényleg elég jó kis cucc ez! A franc se hitte volna :DDD
Szerintem egyébként egyáltalán nem olyan csúnya. Persze, nem egy Gears of War, de azért a célnak bőven megfelel, ráadásul feelinges, pörgős, jól eltalált a játékmenet, hát mi kell még?
Azok a jó kis vietnami flashbackek meg csak a hab a tortán. Le a kalappal! -
#86 húh, kipróbáltam a game-et...
nekem nagyon-nagyon tetszik :)
tökjó az egész, jó pergős, tényleg jól is fut, meg minden...fizika is van azért, rongybaba is van...ezt szeretem egy tps-ben :)
jó, grafika nem egy Crysis, ezt aláírom, de szerintem nem csúnya ez :)
először nem tudtam, hogy miért akad be egy pillantra a hang, de aztán rájöttem, hogy mikor ment, akkor szokott így beakadni...
eddig semmi bajom a játékkal, 1-2 bugot láttam, de amúgy...tökjó ;) -
#85 Lődd a faszit!
Egy idő után véres lesz a távcsöve, visszaszaladsz medkit-ért, megint odabaszol neki aztán annyi. -
loserman #84 Lőni kell ész nélkül... -
loserman #83 Helikopteres küldinél mit kell? -
#82 Akkor rosszat akarsz nyitogatni :D -
#81 jójó de ha nem nyílik ki a raktár ajtó? ott brékelek már fél órája -
#80 Nem is lehet. (mondja is a csákó) Fuss forest fuss :) A szembelévő raktárhelységbe. -
#79 na azt mondja meg nekem valaki mit kell csinálni a két sniperrel mert sehogy se tudom kilőni őket ezzel a kétcsövű szarral, a helikopteres rész után vagyok.... -
#78 Nemtom, de nálam is ez a baj.. Már említettem :(
Pedig simán menne 4XAA-val.. -
#77 Na akkor kéremszépen valaki mondja meg, hogy mi a jó **** ért nem használ antialisinget a game még akkor sem, ha driverben beállítom???
7900gs -
#76 MONDOM AZ IRÁNYÍTÁSA.
Nem maga a játék. -
priluki #75 Azért a Max paynel ne emlitsd egy lapon,az kicsit jobb game pedig sokkal idösebb!! -
#74 Kb olyan mint a max payne-é, szal no para :) -
Hellsing47 #73 thx..
hát remélem...a kameranézet miatt sokszor szivtam már :DD
-
#72 Nem. Enyémet sem kezeli. (de nem is kell mert nagyon jó az irányíthatósága)
-
Hellsing47 #71 egy kérdés...
támogatja a Logitech Rumlepad 2-t??
egyáltalán lehet vele gémpaddal jáccani???:)) -
priluki #70 Elkezdtem játtszani vekele,most vagyok a temetös résznél hát mitmondjak,eddig itt csak dicséretet halottam... sztm eddig baromi unalmas,mész lösz mész lösz,ennyi semmi változatosság,a graf meg idejemult.... -
Hellsing47 #69 nah ahogy olvasom elég sok mnkinek bejön tehát én is lakapom :DD
én se maradjak ki a jóból :DD
-
#68 Valószinűleg :( -
Djemba #67 akkor rövid nem? -
#66 Az iso ~ 1gb
Feltelepítve ~ 1.3gb -
#65 :DDDD