513
Assassin\'s Creed
  • Pityesz
    Köszi!!!!
  • el bruja
    azokkal semmit se kell tenned, ők segítenek, ha menekülsz az őrök elől, elálják az utat stb, ha meg üldözöl vkit megfogják.
  • Pityesz
    Sziasztok,
    segítsetek légyszi!
    mellékküldetéssel van gondom!
    A tornyok megmászása,civilek megmentése,zsebtolvajlás,bunyó, imádkozás ok.
    Sajnos nem tudom mit kell tenni akkor amikor 4- 5 beszélgetnek egy csoportban, a térképen egy x jelöli!
    Előre is köszi!
  • el bruja
    tod hányszor reklámozták már itt...
  • FLeT
    csá nép!
    Vki nem szeretné eladni a gémet?
  • Hoz_Hun
    Aha, köszi. Most másodjára viszem végig, jobban odafigyelek a párbeszédekre. Remélem most unlockolja a Lucy-s Archvmentet.
  • SonicBoom
    Csak egy befejezés van.

És akkor további SPOILER Hoz_Hun spoileréhez (csak akkor olvasd tovább, ha már végignyomtad, vagy úgysem értetted igazán):

Szóval Desmond azért kellett nekik, mert nem tudták hol van a kegytárgy (a golyó, "alma" stb...), és tulajdonképpen az emlékből derült ki, ahogy a játékosnak is, hogy az öregnél van. Az a földgömb kivetítés gondolom a többi golyó helyzetét mutatja. A Japán utalás egy sziget neve amit #16 írt a vérével a padlóra és eagle vision-nal látod. Az, hogy több golyó kell az egész világ irányításához, az email-ekből derül ki, az egyik reggel, amikor az öreg tudós a jelenben elég morcos és az ablakon bámul ki, el lehet lopni a zsebéből a kártyáját és később lehet nézegetni az email-jeit. Van egy jó oldal a weben ahol ez angolul igen részletesen kivesézik, ha nagyon kell, utánanézek.
  • Drephis
    a játéknak többféle befejezése van?
  • Hoz_Hun
    A játék maga lenyűgöző volt. A város és a forgatag benne hihetetlenül életszerű volt. Szóval mindent összevetve nagyon jó játék.

Ha új játékot kezdek akkor törli az eddig elérteket?
  • Hoz_Hun
    Én most fejeztem be (azaz tegnap). Nagyon jó játék sok apro zavaró tényezővel a sztoriban.

SPOILER SonicBoom spoilerjéhez:
    Nekem az nem jött le hogy ezután Japánban fog játszódni a történet (bár jó lenne). Desmond elötti alany a #16-nak egy őse járt távolkeleten, a firkákból kiderül, hogy japánban, hisz azokat ő rajzolta. Arra én nem láttam utalást, hogy most akkor ott fogják folytatni. Nagyon sajnálom, hogy a "jelent" ilyen csapnivalóan fejezték be. Ami azt illeti az egész jelen téma kár volt. Ráadásul Desmond arra sem volt képes hogy kocogjon, végig csak vánszorog egyik teremből a másikba. Nekem úgy tünt Desmond emléke arra kellet hogy a végén a földgömböt a kegytárgyak helyével meglássák, és azok közül mindössze egyre van szükségük a sikerhez, de azért a többit is begyűjtik. Hogy konkrétan Altair féle kegytárgyat megszerzik-e arról nincs szó, hisz az is lehet Altair megsemmisítette (ha tudta).
  • LPKENJI
    köszi szépen
  • Torry
    Ott írta utolsó sorban:D
    De segítek, 2008, első negyedév.
  • Tisszi
    2008 február 12-én,ha nincs semmi gubanc
  • LPKENJI
    és mikor fog megjelenni kb?
  • amdrula
    PC-re le tudod tölteni az X360-as és a PS3-as változatot, de sokra nem mész vele gondolom...
    PC megjelenés 2008 Q1
  • LPKENJI
    hello! PC-re honnan tudnám letölteni ezt a játékot? előre is köszi
  • amdrula
    Már beírtam...
  • Jissi
    Ennyi karakterből pont a választ is beírhattad volna.

Menj át az eddig lezárt városrészbe és mássz meg egy tornyot.
  • amdrula
    Nagyjából végigfutottad a topicot?
    Van képed beírni?
    Előtted írták a választ... ennyi.
  • Balli
    Koszonom, negyedik emberemet kellene megolnom Jeruzsalemben. Megmaztam minden tornyot, megmentettem minden civet kozben es nem tudom hogyan tovabb. A gps nem mutat semmit, honnan kellene szereznem infot?
  • Jissi
    Semmire sem jók, achievementek. A megmentett civilek segítenek az őrök ellen, feltartják őket vagy elrejtőzhetsz köztük.
  • polo493
    üdv ! eladó assissians creedet keresek [email protected]
  • Balli
    Nagyjabol vegigfutottam a topicot.
    Par kerdesre nem talaltam a valaszt:
    Mikre jo a bonus kuldetesek: zaszlok megtalalasa, templomos lovagok kinyirasa, civilek megmentese, osszes torony megmaszasa.....
    Nehanyat ugye teljesiteni kell hogy eleg infot kapjunk a fogonosz megolesehez a tobbi mar csak bonus. De mire jo ez a bonus? Vmi mail megszerzeserol irtatok....
  • Grizzly4x4
    Én is szívtam vele rendesen nekem is ez volt hogy nem tudtam hogy hogyan tovább. Pedig úgy van ahogy leírták valamelyik város valamelyik új része nyitva lesz asszem damascus az első. Nem jelez semmit sem a térkép csak annyi lesz hogy azok a kék falak eltűnnek valamelyik részről és át lehet menni probálkozni kell hogy melyik része van nyitva a városnak. Mintmár mondtam a térképen nem lesz semmi magadtól kell keresned az új városrészben egy kilátót és megnyomni az y-t és utána már mindent kijelez a térkép az új városrészben is. Nekem igy sikerült remélem tudtam segíteni mindenkinek kellemes ünnepeket kívánok!
  • Naxos
    szerinted nem próbáltam? le van zárva az mindenhol az újjabb városrész....
  • amdrula
    Mintha már nem lett volna ez kitárgyalva... Menjetek új kerületbe és másszatok fel egy viewpointra...
  • totyak
    Ezt a játékot mire sikerült nektek rákarcolni? DL DVD-re rádobom, akkor megy a boxban rendesen, mert simára nem fér? Ja és mit kell mahinálni a boxon, hogy menjenek a másolt gémek. THX
  • Naxos
    hehe... én már feladtam, mert tönkreb*ssza az idegrendszeremet. szerintem ez egy bug és nemtudunk vele mit kezdeni.
  • Solon
    Nekem is ugyanez a problémám

Megöltem akiket meg kellet, és most aztán nemtom mi van.
    Villong a 3 város, de egyikben sincs célpont semilyen... mind3 beraeuf-al beszéltem, de semmi... közölték hogy nyomozzak... ahha ok...
    Én sem tudok felmenni a tornyokba, hiszen mindegyikben voltam már fent, Jeruzsálemben, Damaszkuszban és Arce-ban is, sőt még a Kingdomban is. Ezenfelül már az összes csókát megmentettem a gonosz őröktől...

Pls help :)
  • Naxos
    ha jelezne valamit a térképen akkor megölném. de semmi. kimegyek a városbol villog a jeruzsálemi, acrei és damascusi ikon. megnyomom a back gombot a térkép jobb felső sarkában írja hogy beszéljek ezekben a városokban a beraeufokkal. elmegyek beszélek velük és nem történik semmi. bármelyik vásoban a beraeuf beszélgetése után megnézem a térképet a jobb felső sarokban írja hogy 0/6 investigation complete és hogy másszak fel a weiv pointokba, de már felmásztam az összesbe még városokon kívül is és mindenhol nyomtam Y-t. a célpont mégsincs jelölve sehol.
  • el bruja
    és megölted má a célpontot is?
  • Naxos
    az összes toronyba felmásztam már és nyomtam Y-t is. mégse mutat a térképen semmi extrát csak a faszikat akik feltartják a katonákat ha meg akarnának verni meg a fehér ruhás csávókat. sehol nincs nyitva újjabb városrész.
  • el bruja
    mert miután beszéltél velük, mindegyik mondja mitkéne tenned... infót gyűjteni az adott vársoban, de előbb feltérképezed a helyet a tornyokkal, és így kiírja hol juthacc a szükséges információhoz.
  • Naxos
    én is elakadtam de már totál kikészít idegileg. kimegyek a városbol nyomok egy back gombot ott a térképnél azt írja hogy beszéljek Bureau-val Acre-ban, Jerusalem-ben és Damascus-ban. elmegyek pofázok velük de utánna nem történik semmi.
  • el bruja
    a kék fal kb. ott lesz, amíg el nem jutsz a játék végéig... majd eltűnik az 1ik, ha továbbmész a "szinteken" , szal nem az a cél, hogy a tornyokat keserd, nem akadtál el...
  • Laci08
    Sziasztok!

Légyszi segítsen vki!
    Nem rég óta játszok a játékkal de sajnos sikerült elekadnom.
    Ott járok amikor 12 tornyot kell megkerseni és felmászni rájuk. Már kb ötöt meg is találtam de a többihez sehogy se tudok eljutni. Ahányszor elindulok hogy megkeressem a hozzájuk vezető utat a térkép alapján mindig kék falba ütközök egyik út sincs nyitva a többi toronyhoz.
    Már az összes létező variációt kipróbáltam a térképet figyelve hogy egy új toronyhoz jussak el de semmi, egyszerűen mindenhol kék fal!!

Előre is köszönet a segítőkenek!!!!!!!
  • Winz
    A konzolt olvasván ráébredtem,hogy jó volt nem megvenni az AC-t,ellenben másokkal
  • Alwares
    Counter attackolni kell :)
  • el bruja
    elöször nyomsz 1 "step gombot" harc közben (360on asszem A) és utána vágsz oda a kardoddal.
  • Grizzly4x4
    Valaki íja le legyenszíves hogy lehet összehozni ezt a Brake Defense dolgot amit újításként kaptam az öregtől mert sehogy nem akar sikerülni valaki írja le hogy konkrétan mit mikor kell nyomni mert nekem csak annyi jött le belőle hogy mikor ellépek nyomni kell az x-et dehát semmi extra nem történik. Előre is köszi a segítséget