513
Assassin\'s Creed
  • HAF Rigel
    Minden új területen azt kell csinálni toronyra fel , civilt menteni , elcsenni papirt , megverni valakit , megvan a célpont kinyirni , vissza a bázisra
  • bubu13
    olvass vissza már vagy százszor kibeszéltük a témát. Átmész egy kéken világító városrészbe felmászol egy toronyba körülnézel és onnan mehetsz tovább
  • FLeT
    csá nép!
    A 4. memory blocknál megakadtam...Elmentem mind a 3 városba beszéltem azzal a fő Assassinokkal de semmilyen küldetést nem kapok...
    Mit kell csinálni?
  • ballor
    #421-ben kérdeztem
    nem volt válasz, gyanítom azért, mert nem lehet

így van egy eladó AC-m
  • deep
    Engem az érdekelne, hogy miután végignyomtam a storyline-t, hogy lehet csak úgy barangolni és a maradék dolgokat megcsinálni? Mert nekem csak újrajátszani engedi a fejezeteket. De ami már megvan, nincs kedvem még egszer megcsinálni:)
  • SonicBoom
    és #387
  • amdrula
  • Haversrác
    Szasztok, a "credit" után mit lehet még csinálni, mert az aszisztens csajszi számítógépéből megszereztem annak az ajtónak a kódját ahol az a három öltönyös faszi magyarázott valamit. Ott a teremben találok egy notebook-ot de ACCES DENIED. Lehet egyátalán itt még valamit csinálni???????????
  • SonicBoom
    minden városba vizsgálódni kell, ami abból áll, hogy felmész magas helyekre, tornyokra és ott körülnézel, akkor megjelennek a térképen a lehetséges küldetések, amikből ha elegendőt csinálsz, mehetsz a fő célszemélyre abban a városrészben. kb ennyi az egész játék 10-szer ismételve.
  • gizzda
    Nincs valahol egy végigjátszás... leírás....

Elakadtam ott ,hogy mindegyik városba be kell menni és beszélni a Rejtekhelyen a fazonnal aki benn van a házban...minegyik városba bemegyek és beszélek az emberekkel de semmi nem történik.... vagy egy bizonyos sorendbe kell velük beszélni nem mindegy hol kezdem?!

Valaki tudjami lehet a baj?
  • Evogordon
    Aha megvan.
    Egyébként kár hogy ilyen gyengére sikerült ez a játék.. Minden fasza de hogy a játék 90% arról szól hogy felmászol egy toronyra meg hogy megmented az embereket áhh.
  • el bruja
    látod a jeleket, bemész a szobádba, felnézel az ágy feletti falra és jön a kredit.
  • ballor
    Az újrajátszásnál a kis DNS elemeket meg lehet szerezni? Tehát így lehet 100%-ra vinni? Esetleg jelöli valahogy azt, ami már okés a lánc kis pálcikáit?

Olvastam valamit a végigjátszá utáni sérülésmentességről. Ilyen akkor van?
  • Evogordon
    Pontosan ott tartok hogy felébredek abban a gépben és 3 öltönyös pali dumál nekünk valamit aztán elmegy mindenki és én ott vagyok a terembe és nem tudok semmit se csinálni.
  • Evogordon
    De nekem még nem volt kredit meg semmi... Még nem is vittem végig a játékot csak ott vagyok a terembe és se lefeküdni se semmit nem tudok..
  • el bruja
    lásd #414 hsz, #415hsz...
  • Evogordon
    Amikor kinyírtam a királyt és megszereztem tőle azt az erős hülyeséget aztán felébredek kimegy a professzor meg a csaj aztán mit kell csinálni? Jeleket látok a padlón..
  • Drephis
    köszi.
    azthittem még van valami fontosabb dolgom a játékban... :)
  • amdrula
    őőőő elolvasni emaileket, mászkálni, igény szerint újrajászani a küldetéseket :D
  • Drephis
    miután láttam ezeket a jeleket a falon bejön a credits és újra ott vagyok a szobában, itt mit kéne csinálnom?
  • woodbear
    oksa, na majd betesztelem! köszike!
  • amdrula
    Közel sétálsz hozzá és hidden blade-del megszúrkálod :D
  • woodbear
    azt, hogy? hátbaszúrom v mi? megdobom kis pengével? vagy hogyan? köszi
  • amdrula
    Mert nem harcolni kell velük, hanem észrevétlenül megölni őket.
  • woodbear
    köszi megvan, csak most megin kakiban vagyook, mert kaptam egy missont, hogy 3percem van valamit kell csinálni őrökkel , de ha megtámadom akkor egyből failed! nemtom mit kell csinálni :(
  • Evogordon
    Hát én felveszlek :D
  • SonicBoom
    ha az van hogy 0/6 investigation, akkor ahogyan már írtam fel kell mászni valahova egy "kilátóba" és körülnézni az "Y"-al. Minden város több részre van oszva, pontosabban háromra, ezt is kíírja, hogy melyik részen kell nyomozni pl.poor district=szegény negyed. Néha az újonnan megnyílt területet nem jelzi, ott úgymond vaktában keresni kell egy tornyot. Másik lehetőség, hogy rossz városban vagy, ahol épp nem is kell nyomozni.

XB-live gamertag: Peter Pliskin - ha kell segítség ide lehet csörögni.
  • raven505
    Ki jöhetne már PC-e is!
  • geri04
    Hali,kurva jo az assassins creed!Kijátszottam,és marhajo!
  • Evogordon
    Egyébként pl ha a törököknél nem csináltam meg minden küldetést akkor csak ákll nyomnom a memoy.. 2-r és vissza tesz vagy akkor újra kezdi az egészet?
  • woodbear
    én is ittvagyok felmásztam mind a 9toronyba, de semmit nem jelöl a térképen, csak azt írja a "back" lenyomásakor a map menüben, hogy 0/6 ivestigatinon.....mi után kell nyomozni vagy mi ez?
  • Evogordon
    Ahha köszi.
  • el bruja
    mindig magától ment. 1 városban pl. kirabolsz vkit és infót szerzel ,akkor ment, de ha kikapcsolod és később folytatod, akkor már az adott város "főhadiszálására" dob ki.
  • Evogordon
    Egyébként ez a játék hogy ment? mert amikor bekapcsolom a box-ot és nyomom a játékban hogy fojtatás akkor mindig a törököknél egy épületbe tesz be és ott egy űrge aki feladatokat ad.

Lehet valahogy menteni a játékban hogy pontosan onnan folytathassam?
  • el bruja
    lehet h nemtud angolul.
  • SonicBoom
    lényeg, hogy juss fel magas tornyokra és így meglátod a lehetséges küldetéseket. persze a torony tetején nyomj egy "Y"-t. Ha egy adott "főellenfelet" lenyomsz , újabb területek nyílnak meg minden városban, és ilyenkor néha vaktában találni kell egy magas helyet az újonnan nyílt területen, hogy jelöljön valamit a térkép az új területen.

Az eavesdrop-nál is az "Y"-al fogod be a beszélgető embereket.

Jó kombó az elején nincs, de még nem is kell, később megkapod az ellentámadást, ha jókor nyomod a gombot automatikusan hárít és ellentámad, ezt is könnyebb a rövid karddal csinálni. később védekezés nélkül "A", és előre lépés közben támadás a hosszú karddal, így megtöröd a védelmét, és lehet támadni, de ez csak a vége fele kell illetve csak akkor kapod meg.
  • amdrula
    Eavesdrop:
    Sit on a nearby bench and lock on the target to begin eavesdropping... :D

Elég szájbarágósan oda van írva.. Üj le egy közeli padra célozd be az arcot és lockolj rá és figyeljed mit dumálnak.
  • Evogordon
    Sziasztok
    Elakadtam a játékban még az eelején vagyok hátha tudtok segíteni

• Pityesz
    Sziasztok,úgy néz ki csak én vagyok ilyen béna, és én játszok vele, azért írok hátha valaki megszán!
    Most vagyok másodszorra Damaszkuszban, beszéltem az ürgével!
    Most nyomoznom kellene elméletileg, és felküldött egy wiwe pointra, sajnos nem jutok semerre!!!
    Egy kis segítség,please!
    Előre is köszi!
  • Pityesz
    Sziasztok, még egy kérdés, mivel víváskor nem jeleskedem, jó lenne egy pár combo!
    Xbox-n nyomom légyszives dobjatok meg egy -két mestervágásasal!
    Előe is köszi!