Assassin\'s Creed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN: berghold
Ez egy aláírás!
XB-live gamertag: Peter Pliskin - ha kell segítség ide lehet csörögni.
Ez egy aláírás!
Lehet valahogy menteni a játékban hogy pontosan onnan folytathassam?
Az eavesdrop-nál is az "Y"-al fogod be a beszélgetõ embereket.
Jó kombó az elején nincs, de még nem is kell, késõbb megkapod az ellentámadást, ha jókor nyomod a gombot automatikusan hárít és ellentámad, ezt is könnyebb a rövid karddal csinálni. késõbb védekezés nélkül "A", és elõre lépés közben támadás a hosszú karddal, így megtöröd a védelmét, és lehet támadni, de ez csak a vége fele kell illetve csak akkor kapod meg.
Sit on a nearby bench and lock on the target to begin eavesdropping... :D
Elég szájbarágósan oda van írva.. Üj le egy közeli padra célozd be az arcot és lockolj rá és figyeljed mit dumálnak.
Most vagyok másodszorra Damaszkuszban, beszéltem az ürgével!
Most nyomoznom kellene elméletileg, és felküldött egy wiwe pointra, sajnos nem jutok semerre!!!
Egy kis segítség,please!
Elõre is köszi!
Xbox-n nyomom légyszives dobjatok meg egy -két mestervágásasal!
Elõe is köszi!
segítsetek légyszi!
mellékküldetéssel van gondom!
A tornyok megmászása,civilek megmentése,zsebtolvajlás,bunyó, imádkozás ok.
Sajnos nem tudom mit kell tenni akkor amikor 4- 5 beszélgetnek egy csoportban, a térképen egy x jelöli!
Elõre is köszi!
Vki nem szeretné eladni a gémet?
°°·.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.·°° °°·.:| XBOX 360 |:.·°° by FLeT®
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
És akkor további SPOILER Hoz_Hun spoileréhez (csak akkor olvasd tovább, ha már végignyomtad, vagy úgysem értetted igazán):
Szóval Desmond azért kellett nekik, mert nem tudták hol van a kegytárgy (a golyó, "alma" stb...), és tulajdonképpen az emlékbõl derült ki, ahogy a játékosnak is, hogy az öregnél van. Az a földgömb kivetítés gondolom a többi golyó helyzetét mutatja. A Japán utalás egy sziget neve amit #16 írt a vérével a padlóra és eagle vision-nal látod. Az, hogy több golyó kell az egész világ irányításához, az email-ekbõl derül ki, az egyik reggel, amikor az öreg tudós a jelenben elég morcos és az ablakon bámul ki, el lehet lopni a zsebébõl a kártyáját és késõbb lehet nézegetni az email-jeit. Van egy jó oldal a weben ahol ez angolul igen részletesen kivesézik, ha nagyon kell, utánanézek.
Ha új játékot kezdek akkor törli az eddig elérteket?
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
SPOILER SonicBoom spoilerjéhez:
Nekem az nem jött le hogy ezután Japánban fog játszódni a történet (bár jó lenne). Desmond elötti alany a #16-nak egy õse járt távolkeleten, a firkákból kiderül, hogy japánban, hisz azokat õ rajzolta. Arra én nem láttam utalást, hogy most akkor ott fogják folytatni. Nagyon sajnálom, hogy a "jelent" ilyen csapnivalóan fejezték be. Ami azt illeti az egész jelen téma kár volt. Ráadásul Desmond arra sem volt képes hogy kocogjon, végig csak vánszorog egyik terembõl a másikba. Nekem úgy tünt Desmond emléke arra kellet hogy a végén a földgömböt a kegytárgyak helyével meglássák, és azok közül mindössze egyre van szükségük a sikerhez, de azért a többit is begyûjtik. Hogy konkrétan Altair féle kegytárgyat megszerzik-e arról nincs szó, hisz az is lehet Altair megsemmisítette (ha tudta).
De segítek, 2008, elsõ negyedév.
PC megjelenés 2008 Q1
Menj át az eddig lezárt városrészbe és mássz meg egy tornyot.
1000/1000-200/200: 161 Folyamatban: Williams Collection, Carnival games, Dead Island, Angry Birds, WDSI,, Zombie Attack 2, The Oregon trail
Van képed beírni?
Elõtted írták a választ... ennyi.
1000/1000-200/200: 161 Folyamatban: Williams Collection, Carnival games, Dead Island, Angry Birds, WDSI,, Zombie Attack 2, The Oregon trail
Par kerdesre nem talaltam a valaszt:
Mikre jo a bonus kuldetesek: zaszlok megtalalasa, templomos lovagok kinyirasa, civilek megmentese, osszes torony megmaszasa.....
Nehanyat ugye teljesiteni kell hogy eleg infot kapjunk a fogonosz megolesehez a tobbi mar csak bonus. De mire jo ez a bonus? Vmi mail megszerzeserol irtatok....
Megöltem akiket meg kellet, és most aztán nemtom mi van.
Villong a 3 város, de egyikben sincs célpont semilyen... mind3 beraeuf-al beszéltem, de semmi... közölték hogy nyomozzak... ahha ok...
Én sem tudok felmenni a tornyokba, hiszen mindegyikben voltam már fent, Jeruzsálemben, Damaszkuszban és Arce-ban is, sõt még a Kingdomban is. Ezenfelül már az összes csókát megmentettem a gonosz õröktõl...
Pls help :)
GW2 - Solon.1207 - To Mega Therion [TMT]:Gunnar\'s Hold - tmtguild.eu