513
Assassin\'s Creed
-
Grizzly4x4 #353 köszi szépen akkor szerintem biztos az amit mondasz mert új extra mozdulatot ezúttal nem tanultam -
el bruja #352 sztem az 1. emlék "befejezése" után, de ha a barlangba vagy még nem tul sokat jutottál benne előre, szal nem is lett volna értelme elmenteni. -
el bruja #351 az sztem a tőr. Tod vannak a dobálókéseid, ha távol van az ellenséged akkor azt dobod, ha már ott van előtted, akkor előveszi a hátán lévő tőrt, és azzal harcol. Ha harc közben jön a másik oldalról 1 ellenség, akkor azt meg közbe rá meg tudsz dobni 1kést. -
Grizzly4x4 #350 Hali lenne egy kérdésem kaptam valami + kést azt öreg főnökömtől de nem tudom hogyan kell használni a gyakorlórésznél nem lehet kiprobálni mert nincs benn a felsoroltak között egyébként minden ilyen tulajdonság megvan a legutóbb azt kaptam hogy el tudtam ugrani az ütés/vágás elől most meg valami új kést írt ki mikor végeztem az öreggel a beszélgetés után szóval valaki írja le nekem légyszi hogy ezt hogy lehet hasznáni. előre is köszi a segítséget -
#349 helo, hol ment elöször a játék? vagy hol lehet menteni? mert a barlangban vagyok az ugrándozós résznél és ott kiléptem de nem mentette el :( -
#348 Régiek ezek.
-
vili 27 #347 Xbox360-on vittem végig a game-et, de ezekkel a demokkal nem találkoztam. ??????
http://youtube.com/watch?v=o6h0Apl8zrg
http://youtube.com/watch?v=nkPRO4jQvtg&feature=related -
SonicBoom #346 az elejéről egy kicsit tényleg lemaradtam, de a többi így van. egyrészt értem, másrészt utánaolvastam. ha valaki ki akarja egészíteni, nyugodtan tegye meg. -
#345 Hat nem. Ahany ember annyi verzió de ez sántít. -
Zyz #344 Az usa verzióhoz jo az Eu-s patch vagy csak az amcsi? -
SonicBoom #343 SPOILER ALERT! alábbiakban röviden a sztori, csak azok olvassák, akik már végignyomták és nem igazán értették, vagy tudják hogy nem fognak belőle értni sokat:
Szóval a játék 2012-ben játszódik, Desmond, a főszereplő egy nagy cégnél "fogoly", és egy gép segítségével a génjeiben hordozott, az ősei által otthagyott emlékeket tudja átélni. Altair 1191-ben élt, és az ő kalandjaira "emlékszik" vissza Desmond.
A sztori elején Altair-t lefokozzák az engedetlensége miatt, és lassan vissza kell nyernie a öreg főnök bizalmát (gyakorlatilag ez a játék maga). Miközben a küldetéseit vérehajtja, egyre bizonytalanabb abban, hogy a jó ügyért küzd. Menet közben kiderül hogy egy nagyon nagy erővel bíró tárgy, egy kis gömb körül forog a dolog, amivel az emberek tudatát lehet totálisan befolyásolni (pl. Bibliai csodatételek). Az öreg főnök, akinél ez a gömb van, azt mondja, hogy azért kell megölni a 9 fő ellenfelet a játék során, hogy azt nehogy rosszra használják (ők a Templomosok illetve főbb tagjai).
De az utolsó ellenfél halálakor elmondja, hogy volt egy tízedik ember is ott, amikor megtalálták ezt a gömböt, aki nem más mint az öreg főnököd. Ezért ő az utolsó főellenfél, mert ő akarta felhasználni a gömböt arra, hogy "békét" teremtsen azáltal, hogy mindenkit megfoszt saját akaratától.
Namost 2012-ben sem más a helyzet. Mint kiderül a cég ahol Desmond fogságban van a Templomosok tulajdona, és csak azért kutatnak Desmond emlékeiben, hogy a gömböt megtalálják. A vége felé kiderül, hogy a segéd lány is a bérgyilkos klán tagja és segíteni próbál Desmondnak, de csak egy kis haladékot tud elérni, hogy Desmondot ne öljék meg azonnal (ez a game over, ott mászkálhatsz egyedül, újrajátszahtod a már kész pályákat, olvasgathatod az emaileket).
Desmond, mint a többi kísérleti alany előtte, egyre jobban összenő régi énjével és megkapja az "eagle vision" képességet, ezzel az előző foglyok írásait látod a falakon (a folytatásban további tulajdonságokat kaphat vissza?).
A Templomosok elmennek a gömbért és fel akarják lőni egy műholdra, hogy az egész világot irányítsák. Kiderül az is, hogy ehhez azért több gömb kell, de nem baj mert van az is, de máshol, más ember emlékeiben (ez lessz az Assassins Creed 2, valahol Japánban fog játszódni, valahol itt volt annak az ősi civilizációnak a helye, akik ezeket a gömböket hátrahagyták). -
Grizzly4x4 #342 Engem is érdekel valamelyest a sztori ezért én is folyamatosan utánanézek meg próbálom megérteni de ennél a játéknal azt sem bánnám ha nem nem értenék belőle semmit annyira élvezetes. ilyen szinten ilyen nagy területeket hogy lehet kidolgozni nem is értem. Most érzem igazán hogy jó volt váltani box-ra. Ja és ez az egyetlen olyan játék amit a sima "mezei" tv-men is élvezetes volt nagyon játszani azután hogy láttam milyen HD-ben. Mert a többi játékot nem élveztem utána már annnyira de mostmár mind1 nemsokára jön a jó kis VGA kábelem és nyomhatom a jó kis LCD-men -
#341 -
el bruja #340 nemszótam -
#339 ne fuss:P lassan menj. No gondolom templomosok kergetnek:P Ős ellenség vagy szal ott cseszheted -
SlickAdam #338 Méééé van az hogyha elmegyek egy ilyen őr vagy milyen koma mellett lóháton, máris elkezdenek üldözni???? Ezzel az erővel már a városban is kergethetnének csak úgy különösebb ok nélkül... -
#337 tudom. épp ezért mondtam. és nem az egyed tehet róla hogy nem érti a nyelvet. mélyebb gondok van itt, de az már politka így nem akarok bele menni -
el bruja #336 jo, de mondjuk aki nem jó angolból, a legtöbb információt nem érti meg a képekből. -
#335 nem kuncogunk. Csak konstatáljuk. Hogy ez van. Semmi leszólás. Csak furcsa. -
vili 27 #334 Az egy dolog hogy a képekből meglehet tudni 'valamit', de én részletesen szeretném tudni hogy miről szólt. Az meg egyértelmű, hogy ha valaki nem ért angolul csak töredékét fogja megérteni a teljes történetnek. A folytatás az nem volt kérdéses. És 11 éves korom óta azért az elmúlt 15évben néhány konzolon, néhány játékot már végigdaráltam. Előfordult már néhányszor hogy nem voltam tisztában a történetekkel, és most ezért kértem a segítségeteket. De ti ahelyett hogy segítenétek csak azon kuncogtok hogy 'nézd már a sok marhát' -
#333 ezen énis:P az egy dolog hogy nincs felirat, de a képekből is szinte minden kiderül. kivéve az apró részletek amik utlanak a második részre stb. -
#332 Csodalakozom.... 10 emberből 3-4 ha megerti a lényeget az sok. -
vili 27 #331 A hétvégén sikerült befejeznem nekem is a játékot. Ha valaki megírná hogy akkor most mi is történt a játék végén a [email protected] -ra várnám befejezés rövid tartalmát. Köszönöm. -
#330 Probáljátok ki, amikor már megvan a counter attack, hogy kardal egyszer rányomtok a counterre aztán átváltotok hidden blade-re, így a hidden bladel is lehet counter attackolni, érdekes mozgásokat tud csinálni kedves altair :) -
#329 Hát nekem általában akkor nem mászik mikor akarom ;-) -
#328 köszi szépen, igy már jo... :) -
peter31 #327 Na én is végeztem. Jöhet a második rész. Visszanézek a kimardt küldetésekre mg egyébként tök jó volt. -
#326 Akkor el kell menned egyik városban egy olyan területre, ahova eddig nem bírtál menni (kék fal blokkolta az utad). Térképen nézegesd, hogy átértél-e már (térképen mutat ilyen vastagabb vonalat, az választja el a területeket). Ha átértél az új részlegbe (district), akkor ott magadnak kell megkeresned az első view pointot. Keress maga épületet, ami szerinted az lehet...ha megvan az első, akkor onnantól kezdve a többit is mutatni fogja az adott térségben, akárcsak eddig...csak arra figyelj, hogy olyan térségbe menj, ahol eddig nem jártál, tehát ami nincs felfedezve, magas épületre fel, és már folytatod is. -
#325 asszem nem értjük egymást... Egyszerüen semmit nem jelez a térkép , még csak egy viewpontot sem (mellesleg az adott területen már az összesre felmásztam...), szal ez is felejtös... Még valami? -
amdrula #324 Ha maxon van az """életed""", akkor láthatod vele a pirosan az őröket meg ilyen dolgokat, továbbá, ha egy új viewpointon vagy, akkor is azt kell megnyomni. -
#323 Hali Az "Y" gomb mire jó? -
amdrula #322 Mássz fel egy új viewpointra... -
#321 nem, mert onnan jövök... -
#320 Szerintem vissza kell menned a rend vezetőjéhez...minden likvidált célpont után vissza kell menned. -
#319 nemhinném. :Ccc -
Bucsek #318 üdv nemvágom annyira a konzoltémát, de lehetséges h wii-re is kjön majd a assassin creed? -
#317 Sziasztok!
Elakadtam a játékban:
Mit kell csinálnom akkor, amikor visszamegyek Jeruzsálembe, és beszélek az ottani Assassin-os emberrel, ös mond valamit, hogy csináljam meg (sajna nem értettem mi az), és miutá elmondta, nem jelenik meg semmi a térképen... Most akkor mivan? Valaki tudna segíteni?
Ez a rész a templomos főmufti kinyirása után van, aki az elején egy lovas foszerrel vitatkozik, és utána a várban kell kinyírnom... (asszem ö a 3. vagy 4. föellenség akit már kinyirtam) -
#316 Nah igen ebbe gondolj bele vszinű sokkal jobb játékok is jönnek ki a jövőben mint az AC éppen ezért érdemelnének alapból 10-est de lehet, hogy ugyebár az Assasin's-nál jobb de a saját korában a vetélytárs játékok között meg éppen csak átlagosnak minősül nem pedig kiemelkedőnek mint most szerinted az Assassin's Creed amivel egyébként egyetértek! Nah akko, hogy is van ez? -
#315 Nyilván tiz év mulva, sokkal jobb játékok jönnek, ki de mivel azokkal nem játszottam, nehezen tudnám megállapítani, hogy hanyast adnék nekik. -
#314 Igen ez rendben de ha visszagondolsz rá amikor tolod az új 10-es játékot akkor csak belegondolsz ha eszedbe jut, hogy 10-est attam arra a szutyokra nah ne már akkor ez mit érdemel? Nem tudom, hogy ismered-e a GameOver című műsort a fix.tv-n nah ott is igy osztályoznak eleinte hülyeségnek tartottam de belegondolva nem is annyira az!