Assassin\'s Creed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Grafika: 10/10 fényviszonyok, részletesség, abszolút nagyon üt.
Hang: 10/10 zene nagyon jol lett hangolva, amikor üldöznek begyorsul, valamint mikor nyugivan, laza nyugodt. Ofc komolyzene. .)
Irányítás: 9/10 néha egy kicsit zavart, hogy mindenbe bele nyulni Altair, nem mindig akartam mászni, és felkezdett mászni. :)
Story: 10/10 Nagyon jol összerakott story, várom hogyan folytatják :))
Egyéb: 7/10 itt arra gondolok, hogy csak a fõ küldetés volt normálisan megcsinálva, van pár mentcs meg civilt, meg rabolj ki ez+azt, és folyamatosan csak ezek vannak, kicsit unalmas... :(
playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360
Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)
Lehet, hogy már olt leirva, amit kérdezni szeretnék, de nincs kedvem visszaolvasni 300 hozzászolást...
Szoval az a kérdésem, hogy kik azok a fekete csuhás emberek? Mindig mikor megmentek egy civilt, rájuk megy a kamera, viszont semmi infot nem mond a játék, hogy kik ök, hogyan lehet velük spanolni, stb... (a térképen is külön jelzést kapnak)...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Szeplõtelen szûz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P
Gabe koléga a megmondhatója,hogy már ezért a játékért remegett a seggem hónapok óta,mert hát ubi féle pop-ok mind királyságosak voltak,nálam amúgy is az ubi a numero 1 kiadó,szal hatalmas bizakodással néztem elébe
na belekzdtem, hát már a legeleje is szép volt,de ahogy beindult a story hát le is fosikáltam a zoknim,hogy milyen szép a grafika
csinálgattam az elsõ memory blockot, és már akkor olvasgattam rivjúkban,hogy fasza meg minden,de unalmas-há mondom ezek nem normálisak
sajnos így a vége felé azt kell mondjam egy 10-es játékból az ismételgetések miatt nálam levonódik 1.5 pont, mert az 1 kevés levonás lenne szvsz,amiért a játékos kedvét elveszik attól,amiért odaül:a JÁTÉKtól
ezt leszámítva egy tökéletes produktummal van dolgunk,de sajna pont ez a hiba igen fájó egy gémernek,ennél engem sokkal kevésbé izgat,ha a grafika nem 2007-es egy játékban
ui:
bizakodva várom az új next gen pop szériát(koncept artok már voltak róla)
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
PSN: berghold
A feladatok tényleg lehettek volna változatosabbak( a mellékfeladatok)
Szerencsére gyors utazást csináltak, nem kell mindig átlovagolni a városok közt.
Egyszóóval akinek tetszik az ügyességet igénylõ tps (third person sworder:)) az fogyassza egészséggel. Akinek meg nem, mert másra számított az ne.
Remélem így senkit sem sértettem meg.
Ezek a kihallgatós,meg lopkodós feladatok újra meg újra rettentõ kiábránditóak,a zászlókeresgetés meg csak idõhúzásnak jó.
Ha már egyszer valamiféle bérgyilkost alakitunk,mért nem erre mentek rá rendessen?Még az informátoroknak történõ bérgyilkolás is igen gagyin van megoldva hogy ha kettõ,ha öt áldozatot kell leölni,az mind ott mászkál a környezõ utcákon,ráadásul persze rohanni kell mint állat mert idõre megy.Legalább ezektõl kapnánk normális feladatokat,hogy ölj meg egy kereskedõt,szerzetest, vagy mit tudom én.
Hát az õrök viselkedése meg aztán teljessen irreális legtöbbször.Meglát,2 centit visszahúzodom,már nem is érdekli,és ehhez hasonlók.Persze ha túl élethûre csinálják,akkor meg túl nehéz lehetett volna...
Na persze a látvány sokmindenért kárpótol,és igen izgalmas pergõ szituációk is ki tudnak alakulni.Szóval jó volt,szép volt,de egy kis változatosság a feladatokban nagyot dobott volna rajta.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
BTW a játék messze nem tökéletes, de nagyon jó.
PSN: berghold
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
Lehet, hogy ezért van néhány problémám....az ugrálós játékokkal.
De most már kezd érdekesebb lenni a dolog... most már nem múlok ki egy õrnek a baráti vállonveregetésétõl.
Egyébként az ugribugriban, az nem tetszett ha üldözöl valakit, és átugrasz egy 20 cm-s kerítést, idõnként kedves assasinunk megpihen a tetején, és nem átugorja.
HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!
ez a baj, mert nem kell taktikázni a végefelé szerintem sajna, hanem berongyolsz és meggyilkolsz mindenkit.
Mi az utolsó pálya? írtsd ki egész jeruzsálemet?:)))))
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Azért kaptam fel a vizet, mert taktikusabb lopakodósabb játékra
számítottam.
De azt az állításomat fenntartom, hogy az õrõk ugrálnak tetõrõl tetõre is.(Én pl csilláron is láttam egyet átugrani:)
Ami az aláirásomban van az meg a mostani aktuális persze. :)
KAPLAN aláirásába a gamertag :foxhound1980 , neked hunfoxhound , de van ps3 as foxhound is meg mindenfajta már :D a gamer365ön is ,h van ez?
menj abba a városrészbe ahol még nem voltál , mássz fel egy toronyra(nem jelzi a térképen,neked kell találnod 1et az uj keruletben , nem nehéz!) és Y-al nézz körbe és már meg is van , kiad mindent!
elakadtam ... elvileg mindent megcsináltam és mégis vannak olyan városrészek amik levannak zárva, és már nincs több kilátó amivel feltudnám térképezni a lezárt részeket ...
mit tegyek?