Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mama2
Na most egyet mondajtok meg:az ilyen prenium gépet ha veszek, akkor nem lenne popáp meg semmi? Szépen futna?

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Snexi
Bár a címe szerintem nem passzol hozzá

Snexi
Ez rohadtul tetszett amikor elsõre meghallotám már akkor is 😄

AntiHero

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

ebben a videoban nem tudjatok hogy mi a szamok cime? ez az intro, ha valaki tudna fejbol 😄.

Semmisem biztos. Akkor az sem biztos, hogy semmisem biztos.

AntiHero
Nekem 1366*768van asszem. A többit nem tudom. De azt igen hogy így szép😊

No attetem componesrol vga-ra az lcd-n tenyleg eg es fold a kulonbseg ezt elismerem az xbox menuben a displaynal tok minde1 mire allitom a felbontast?? Most jelenleg 1360*768, a jatek ugyis maganak allitja be? Masik kerdes reference leves standard intermidiet expanded ezek mik mit valaszak? Elore is koszonom a segitseget. 3adik dolog meg mindig nem tudok ertelmesen kilepni a jatekbol csak nagy x gomb es y utanna hogy lehet ezt kulturaltabban?
mama2
Amúgy furcsálom hogy itt még nem olvastam olyat hogy:szar a játék szar a grafika stb. Itt eddig csak odákat zengenek a játékról, meg azt hogy magamalá hugyozok,összefostam a bokám,stb. Pedig sok itt az sg-n a Vérpistike. De még ezt a topikot nem fedezték fel(hála a jó Istennek).

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

AntiHero

Kratos86
Nagy01 felvettelek friend listámra majd igazolj vissza ja és te próbáltad a multit valamelyik ismerõsöddel?

THERE WILL BE ONLY CHAOS!!!

Crysis-t nem próbáltam, de a Far Cry az nagyon jó kis játék! Jó dolog a dzsungelháború 😊
Azt mondják, hogy a Crysisnek jó grafikája van és bonyolult fizikai számításokat végez...

Thx majd mindjárt kipróbálom😊

Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

AntiHero
Nekem lényegesebben szebb VGA-val (kevesebb rece, sõõõt)

AnarchoiD
en componentel hasznalom ha az a kerdes hdmi vagy component szebb, szerintem a component , megneztem hdmi-vel is es szvsz egy paraszt hajszallal jobb a componentes 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Grafikailag nincs jobb.Ezért hoztam fel példaként.De egyébként meg szvsz semmi másban nem tud újat mutatni.Arról meg nem is beszélve hogy nincs olyan gép amin elmegy veryhighon vista alatt dx10ben.

Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

mama2
Bocs<#idiota>.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

mama2
A Crysisba mi a jó pazze? Az hogy az egész játékba dzsungelbe mászkálsz.
Hát élvezetes lehet hallod(én is kipróbáltam de blöee...

Kössz hogy letelefonoztad az 5.1megapixeles fényképezõgépemet.<#idiota>

mama2
Jóhogy nem szép képeken. Ezek a képek többsége telefonnal készült, jóhogy nem szép.

A másik meg nem 1méterrõl kell nézni ezt a gamet😄D.Hanem 3-4-5😄.Úgy már nem veszi észre az ember a recéket😊.És nem is kell élsimi😊.

Megnyugtatlak, élõben sem az...

Kmarha
én úgy le....nám.. csak menne már a PC-men! 😄

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Nem egy crysis ez tény.

Snexi
Ezen a képen nekem nem tûnik olyan hû de gyönyörûnek :/

Denes888
OFF: Valaki tudja milyen átalakító az amibe be lehet dubni a sima analog piros meg fehér hangkábelt, és átlakítja számtógépes hangfal végûre. Mert Tv tunerres monitorom van, és vettem egy vga kábeltz, de a tv úgy van beállítva, hogy amikor a dvi vagy d subon van, akkor a sima számítógépes hangbemenetnél várja a hangot, és nem az analogot.

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

Kratos86
Aki tudott játszani az ismijével multiban az mondja már meg hogy hogy kell? Én nem látok egyetlen egy servert sem ez az egyik! A másik meg az hogy ha meghívnak engem vagy fordítva az egyik multi játékba akkor ezt írja ki: The game session no longer exist! Nem értem... <#fejvakaras>

THERE WILL BE ONLY CHAOS!!!

Huh most hagytam abba a gamet.Fárasztó volt már 8óra után😄.De már hiányzik😄.Kérdés: AVG kábellel szebb mint hdmi vel?:/

BiG G
aki nem játszik tisztességesen multiban, azt úgyis ki fogja magából vetni a közösség 😊

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Nagyon is elkéne...

mama2
Amúgy nem kéne valami FAQ szerûség?

mama2
Onlineon nem fogom játszani.
#4467:Rosszul fogalmaztam:Amikor csak kódot használtam, akkor nem csináltam küldiket. A mindig is rossz kifejezés, akkor használtam kódot, amikor csak hülyültem.
#4467: Letöltöttem igen, mert elvesztek amikor újraraktuk a géépet(C-vel együtt) és nem akartam mégegyszer kijátszani.

Dante73
És anyuci ezért vesz neki konzolt+game-t. (min 80) Ha az online is befigyel neki, biztos csípni fogjátok...
De jó dolga van egyeseknek....

http://www.freetvmaci.info/

Drephis
"Egyébként a taxist hogy lehet leinteni a játékban?"

LB-vel fütyül egyet a taxisnak, aztán vagy megáll vagy nem.
De akár oda is mehetsz a taxihoz és az Y-t hosszan nyomva beül hátulra.

help

sziasztok!Nem csatlakoztattam még a gépemet livra és most a gta miatt szeretném!Felismeri a modemet az ip-t a dns-t de az MTU-ra Failedet ir ki!Miért?és az mi?

Köszi
Csacsi
Az hagyján letöltött 100%-os savegamet, hogy kaszinózhason. Ha végigjátszotta háromszor minek kellet 100%-os savegame? 😄

Dehát 13 éves ilyenkor aza menõ, hogy nagy dolgokat mondunk 😄

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

DJ Skyline
"Küldetéseket nem csináltam" <-> "amikor egyszer már kivittem a játékot 100%-ra^^. Persze mindezt 3-szor^^."
"Amúgy én a SA-t, mindig kóddal toltam." <-> "De én csakis akkor használtam Cheatot amikor egyszer már kivittem"

csak én érzem az erõs ellentmondásokat? magyarázd már el légyszives mivan, mert nem értem :| egyik pillanatban azt írod hogy hozzá sem nyúltál a küldetésekhez, aztán meg hogy 3x is megcsináltad. aztán hogy non-stop csíteltél, majd pedig hogy 1 kódot nem írtál be addig amíg végig nem vitted

LordAndrew
Köszönöm <#worship>

Zilog Z80A @ 3.54 MHz, 48K RAM, 256 x 192 x 4bit

a kódoknak még 100% után sem látom sok értelmét, de te tudod...
A mellékküldikkel mennyi lehet a játékidô?
Az SA-ba beletoltam 100+ órát és még korántsem voltam 100%on.
Mondjuk kegyetlen sokat bringáztam az erdôben meg a hegyen, hátha összefutok a jetivel 😉
Töltsd és élvezd!

De a kamerakezelés nem változott, csak megszokta addigra az ember.
Vagy rosszul emlékeznék? (Egyébként PC-s verzióról beszélek.)
mama2
New game cheat on, de volt hogy leszedtem egy 100% savegamot, igen, a kaszinók miatt.
De én csakis akkor használtam Cheatot amikor egyszer már kivittem a játékot 100%-ra^^.
Persze mindezt 3-szor^^.

DJ Skyline
és ennek mi értelme? new game és akkor cheat on. vagy leszedtél egy 100%-os mentést mellé még? ^^

mama2
Amúgy én a SA-t, mindig kóddal toltam. Küldetéseket nem csináltam, csak beíram hogy: a rendõrök ne körözzeken(AEZAKMI)
összes 3-as szintû fegyó
sose fogy ki semelyik fegyverbõl a golyó
meg a respect maximális
meg izmos leegyek
vonzerõ max
vezetési képesség max
fegyverhasználat max, azt evvel elvoltam😄. Meg néha beírtam a repülõ autót, fellszáltam, beírtam az ejtõernyõt, azt kiugrottam😄. Meg a nagy ugrás
nagy ütés kód😄.

mama2
Jól emlékszel.

San Andreasban fejlõdött a vezetési képességed és egy idõ után jobb lett. (ha jól emléxem)

PSN: berghold

A GTA 3-ban még normális volt a kamerakezelés, és emlékeim szerint a VC-ben is, a San Andreasban rontották el.
LordAndrew
Sajna nincs. Még soha nem volt live-ra kötve a gépem. (Flash miatt)

Zilog Z80A @ 3.54 MHz, 48K RAM, 256 x 192 x 4bit

rajtam kívül ki rendelte meg Special Edition-ben?????????????

(\"Vérzik a busz. Komolyan nem hazudok.\")

Vegyél fel mert én lusta vok, a tagem ott van az aláírásban...meg kenobite is felvehet ha gondolja, meg freak is, lord andrewnak van tagje ? Na mindenki vegyen fel mindenkit aztán lesz ne mulass...gépet kikapcsolom, fölöslegesen ne menjen, este valszeg még leszek pc-n, na go game!