Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sokan védték de nem volt értelme, örülök is hogy végre eltakarodsz innen.
fogyaszd egészséggel ezt
Amikor nem sikerül egy küldi visszalehet játszani, a telefonba van replay, yesre nyomok, és ujraindul 1bõl a küldi, igenám, csak ugye azt tudtok, h új szöveget mondanak a karakterek, új ruhába is lehetnek, szal nagyon reális ez is...viszont ha telóba újrajátszást nyomtam akkor egybõl, csak a feladatot irta ki alul, tehát a videó után rakott ki.
Lehet úgykellene, hogy mikor rákérdez a telónál No-ra nyomok és rendesen elmegyek a helyre ahol fel kell venni...majd megnézem, de tökmind1, mert mindig visszatöltöm Quick Save mentést...nem akarom, hogy rontsa még elõször a stasztitikát meg a 100% nak az idejét is fölöslegesen növeli.
Vélemény?
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Spirit of Perfomance Koenigsegg
Lol a ez a topik mióta Xboxos?
Komolyan mondom te néha ölnivalóvagy<#idiota>#idiota>
THERE WILL BE ONLY CHAOS!!!
Egyébként te tévesztettél (legalább) topikot, mert a 360 nem itt van.
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
tojok rá ha ezrét megszidtok de ez tényleg vicc.
Amúgy ha elite-t veszel, akkor ne az 576-nál vedd meg... Überkonzolnál az elite 88500 Ft 😄
No flame😄
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Ha volt már, akkor sorry. Nem tapasztaltatok olyat, hogy sötét a játék? Este megnézem még visszafogott fényeknél, de nappali viszonyok között, szabvány tükrözõdésekkel az SMS-ekhez fel kellett állnom és a TV-hez hajolni, hogy elolvassam.
"Dynamic" módra kellett állítani a panelt, pedig a beállításaim referenciaközeliek és minden forrásból eszelõsen élethû képet alkotnak.
PS3 via HDMI on Samsung LE40M87BD
#4511: Nem lehet bérelni, ahogy halad a story, úgy kapod az új lakásokat.
Nekem nincs a szobámban LCD tv de lenn a nappaliba van egy ugyanolyan SAMSUNG mint lejjebb az egyik képen és ott próbálgattam a különbésget component és vGA között. A komponenten több a rece de egy 82-es tv-t nem illik 1 méterrõl nézni és ha már 4-5 méterre ül az ember a recék fel sem tûnnek az meg hogy néhány árnyék meg ez az villódzik az a grafika sajátja és VGA-an is csinálja. VGA-val kevesebb a rece viszont Component kábellel olyan szép színes és élettel teli a kép hogycsak na, VGA-an jobb a felbontás(kevesebb rece) de akárhogy állítom nem tudom azt a színvilágot és élettelteliséget kihozni mint Componenten pedig a TV setupját is basztattam, tehát szerintem Component jobb viszont én rá vagyok kényszerülve a Monitorra VGA kábellel de nem bánom mert ez is HD és ha nincs is meg az a színvilág attól még nagyon szépek az élek és a tudat megnyugtat hogy ha még csak egy méterrõl is de a lehetõ legtisztább képet bámulom!
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
http://9gag.com/gag/5135249
mama2: olyan xboxot vegyél, amiben van HDD, ne szerencsétlenkedj már itt 20 hsz-en keresztül..
egyébként autosave a van a játékban vagy lehet "manuálisan" is menteni?
az normális,ha ugyan nem lassul be a game, de néha csak a semmibõl megjelennek objktumok...vagy alapban is bug-os a cucc?
(1ébként van HDD<#whatever>#whatever>a gépben)
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.