de most figyelljetek ( csak egy véleményt mondok ) ha a san andreas meg érdemelte a 10/10-et legalábbis hivatalosan annyit kapott akkkor a ( GTA 4 ) nem érdemli meg a 10/10-et én csak ezen vagyok kiakadva xDD azért a gta 4 egy csöppet jobb mint a SanAndreas
Nagy dilemmába vagyok, mivel lejátszottam mind2 befejezést...mind2re ott van a sok érv ami miatt az a helyes út...Ha az üzletet választjuk (ezt nyomtam elöször)...Roman is biztat minket, hogy válaljuk el, Pegorino már könyörög Niko-nak, mire ő ucsó nagy dobásként rábólint. Bosszú vagy alku bosszú vagy üzlet :P ...gondolván, hogy a bosszú nem mindig olyan "édes"...és reménykedve, hogy ettől függetlenül még Dimitrit kicsinálhatjuk, főleg azután, hogy Niko felhívja telefonon mikor megérkeztünk, és mondja, hogy lelép a droggal stb...szal meginnt átbaszott, naugye ezután megyünk Phil-el az áruért, kb. mindent vagy semmit alapon. Az hogy az esküvőn gengszter/maffia filmeket idéző esemény történik sajnos benne volt a dologba. A döntés azért is nehéz, mivel egy nyomoréknak sikerült még korábban elspoilerezni, hogy Roman nála meghalt (külföldi fórumon írta) szal már előre sejthettem vmit, de az élményt nem rontotta el vele egyáltalán...ha erröl az infóról sejtésem se lett volna, akkor kapásból a Dealt válaszottam volna...
És mint GTA rajongó magamnak is a fentebb említett néhány indokkal magyarázom ezt - be -. Viszont a másik oldlaon is, tehát ha Revenge részét visszük ott vannak az arra billentő érvek...pl.: Niko jelleme a játék során, Kate telefon hívása [pl csak az 1ik végigjátszásnál jön el az eksüvőre...:D] Dimitrit mindenféleképp el kell tenni lábalól, egy rohadt kis patkány, kígyó, szarjancsi :D
Ti, hogy vagytok ezzel ? Szal tanácstalan vagyok, miután mindent láttam, hogy melyiket folytassam úgymond ?!
Dix#6025
Ragnar, köszönjük a tesztet frankón leírtad. A csávóval meg ne foglalkozz aki cinkel, merem állítani, még a nyolc elemije sincs meg. Mindig azok cinkeskednek, akik valamiért ki akarnak tűnni, de valójában a legalacsonyabb réteget képviselik.
Szerintem remek lett az írásod. Üdv.
Speciel én csak kíváncsi voltam, mivel még nem vettem meg a játékot (sőt még élőben se láttam), és mesélték hogy ebben már nincs ilyen feature.
Nagydög#6023
Ok. Akkor most neki kene allnod vegignyalazni a topikot, es mindenkinek megkoszonni, aki elmondta a velemenyet a jatekrol! Ha csak a forumba firkal valaki, szerintem akkor is illik odafigyelnie a helyesirasara. Onmaga miatt.(A buszon se tajekoztatsz rola mindenkit, hogy esetleg budos, de te tisztalkodsz, attol fuggetlenul, hogy valoszinuleg neked se szolnanak.) Ha meg valaki teszt/cikk iro akar lenni, akkor kokemenyen kell vegye a helyesirast, a fogalmazast es a stilust is, mert az mar egy masik mufaj. Ragnarnak meg csiszolodnia kell, vagy rajonnie, hogy alkalmatlan erre. Egyik sem megy, ha mindenki csak bologat neki. Meglatjuk, mi lesz belole.
U.i.: Az en helyesirasom sem valami hires(ezert is probalok nem szolni emiatt masnak), de azert igyekszem. Egyebkent mar a -ba/be -ban/ben ragok helyes hasznalata is nagy elorelepes lenne sokaknal, mert az nem helyesirasi kerdes, csak netto igenytelenseg.
smusher#6022
úristen, ez szempont lenne? néhányan pixelszexre veritek?
nem kötöttem beléd... neked rossz másnak meg jo ennyi...
Én meg rossznak tartom. Ez az én véleményem. Akkor miért kell belekötni?
Egyébként most is csak adtam egy értékelést, és leírtam, h miért nem tetszik az a 10/10 multira.
Erre megint beszólsz, teljesen baromságot.
Úgy szeretlek, komolyan mondom :/
jooo ( akkor egyezünk emg annyiba h kinek mi a jó ) van akinek ez tetszik van akinek az de akkor sem kell lefikázzni mert egy gyerek jo game-nek gondolja nekem eza véleményem a többi meg nem érdekell xDD
saddi#6017
jajj...
miért rakod be akkor? nem véleményt akartál? vélemény lehet pozitív, és negatív is, ezt el kell fogadnod. nem felelhetsz meg mindenki elvárásának (de a magyar nyelv szabályait nem árt betartani, ha valamit kiadsz a kezedből, mivel ez alapján ítélnek meg)
attól függetlenül, hogy a magatartásodat nem tolerálom, segítő szándékkal leírtam röviden, tömören, mi az ami nem tetszik, vagy hibás. aztán kifejtettem, amikor értetlenkedtél. felőlem szard le amit mondok, de ha a kritikára nem figyelsz oda, és a hibáidat nem próbálod meg javítani, csak a dícséretet hallod, akkor ennyi.
befejeztem az offolást, ne válaszolj se itt, se privátban.
Többen küldetéseket? Milyen küldetéseket? Bomb da Base meg Hangman's NOOSE? Talán Deal Breaker? Ez 3, amit egy óra alatt végigviszel egy pajtásoddal.
Multi unalmas. Legalábbis nem 10/10
Ragnar360#6014
Nincsennek online haverok mi mindent lehet rámondani, csak azthogy nem, hogy unalmas -.-
De egyébként a 'review' jó, mindent leírtál amit lehetett. Talán egy kicsit elhamarkodott az a 10 pont...Lesz ennél jobb játék is.
hát evvel pedig nem értek eggyet mert nagyon jol ellehet lenni a multiba-n... föleg h lehet többen csinállni küldetéseket stb... és egyébként olyan mint sa-mp-ben tiszta unalmas mert kajak elalszol de h ha van pörgés és van valami izgalmas akkor orákig ellehet vele game-ni...
Nem olvastam el de elég sokat írtál:P és biztos jó:)
Mondjuk az nem csoda, h nem nagyon fogadják szeretettel, miután mindenkit teleflamelt mindenféle baromságért. Visszaüthetünk azért?
Multiplayer 10/10, nem értek egyet.
Ne vegyük a grafikát, semmit a singleből, inkább a multinak az élvezhetőségét.
Játszottam multin...Unalom. Free-for-all? Lövöldözni egymást? 3 kör után elalszol...Inkább elővettem CoD4et és ott multiztam. Sokkal izgalmasabb.
Free Mode jó, haverokkal. (Haverokkal minden jó)
Talán kicsit lapos a multi rész, adok neki 7 pontot talán..
Ragnar360#6009
Azért fikázzák, mert én írtam...figyeltem a helyesírásra és a mondatszerkesztésre is, amennyire kellett kötött voltam, de próbáltam a stílust több helyen olyanra venni, hogy minél élvezhetőbb legyen.
Egyébként ezt olvassátok el, átdolgozott, javított verzió! www.GTAPlace.hu
meg alapbol nem h meg köszönnétek azt h irt egy tesztet h milyen a játék hanem még fikázzátok is ... :@ ( szánalom.hu-ra menjetek ne az sg.hu-ra )
Komolyan nevetséges, hogy képesek vagytok nekiállni helyesírási hibákat keresni egy fórumban. Másrészt nem értem mi a probléma azzal hogy írt egy ilyen "tesztet" / saját véleményt. Ez miért fáj? Nem kell egyszerűen elolvasni, ha zavar hogy nem ír helyesen / hülyeségeket ír / stb.
Természetesen lehet pozitív negatív véleményt is írni, csak unalmas már a 20ik hsz-t olvasni arról egy gta topicban, hogy hol is vétett helyesírási hibákat az elöbb.
saddi#6006
először is bocsi az offért.
figyelj, berakod a szöveget, és idézem a 3. mondatot: A bővitett, javított verziót nemsokára olvashatjátok az oldalon is.
gondolom azért raktad be, hogy véleményt kapj. nem akartam a hibákat
kiemelni, de legyen:
az első mondatban hiányzik egy névelő. aztán az írásjelek nincsenek a helyükön, vagy hiányoznak, fogalmazás sántít, mondatszerkesztés sem túl jó, és a helyesírás "érdekes".
2-3 mondatonként egy hiba, persze néhol egy mondatban több is helyet kap.
helyesírás és mondatszerkesztés 1-es. fogalmazás talán 2-es, nem olvastam végig, talán jobban is jársz ;)
szóval magyarul írd le, nagyjából helyesen, mert ezzel csak magadat égeted. bárhova beadsz egy ilyet szöveget, pár mondat után elvérzel (és még csak a helyesírásnál tartunk)
ha "hivatalos" iratot készítesz, minimum ezekre nem ártana oda figyelni.
elmagyarázom, mit jelent a "teszt" szó: fogunk egy terméket, anyagot, vagy bármit, esetedben egy szoftvert, és megnézzük, milyen célt szolgál. felmérjük a piacon fellelhető versenytársait (valamilyen viszonyítási alap kell, akár az előző rész). ezt nem kell leírni, csak nem árt képben lenni. ha ez megvan:
megnézzük, mik a jó újdonságai/tulajdonságai, mik teszik színesebbé a játékot, miben nyújt többet, miben nem esetleg. megnézzük, milyen hibái vannak (mindenben vannak hibák, tökéletes nem létezik). ha te nem találsz szinte semmilyen zavaró tényezőt a játékban, számodra majdnem minden "tökéletes", akkor legalább arról írj, hogy bizonyos gépeken ilyen probléma van, meg olyan, mert ugye ez a játékélményt jópárakak elrontja. a teszt nem csak formailag "meghatározott".
elismerem, hogy mindenkinek van egy kedvenc játéka.
de pont arról az egyről nem szabad értékelő tesztet írnia, mivel elfogult véleményt alkot.
olvass könyveket, hogy megtanulj rendesen/helyesen fogalmazni, és talán a helyesírásod is javul
ja vágom,tehtá akkor csak idő kérdése aztán küldi, jolvan köszz!
Én úgy csináltam hogy mikor megtaláltam a keresett járművet utána elmentem az egyik safehouse-ba és mentettem a játékot,utána egyből jött tőle a következő sms!
javitva küldött meg is csináltam egyet de azota semmi :)
Steve küld neked sms-ket egy képpel amin mindig szerepel egy jármű amit meg kell szerezned és azt kell a garázsba vinned!
Az első 30 óráig nekem se volt popup. Azóta van, hiába töröltem cache-t is semmit se javított, sőt még szarabb lett az egész. Egyszer olyan volt, hogy átszáguldottam a középső hídon és a nagy semmi közepén voltam. Nagyon gáz volt, két perc volt míg egyenként betöltötte a várost, fákat házakat, járműveket és végül fényeket és a legvégén a részletes textúrákat...