Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Frame is nálam nagyon stabil, nem volt még érezhetõ leesés...szal fasza ilyen téren is minden.
_________
amúgy Niko teljes neve Nikolai Bellic
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
<#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Ha Szerb hát Szerb, de legalább nem Szlovák.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Zilog Z80A @ 3.54 MHz, 48K RAM, 256 x 192 x 4bit
Azok is vannak a játékba, sõt olaszok is...de az se rémlik, h Nikot oroszként emlegették volna...
Tehát valóban szerb vagy horvát lehet leginkább.
Az, hogy többen oroszként hivatkoznak rá, nem jelent semmit, Playboy X, Brucie és társai nyilván nincsenek annnyira tisztában az európai dolgokkal. =)
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Nem. Csak nextgen, esetleg egyszer majd PC. A Box hatarait is feszegeti.
A külön nehézség meg a kontroller megszokása 15 év PC-zés után, mellett.
Igaz volt egy logitech gamepad-em a Lego SW-hoz, de az durván más.
tegnap vetem x360at és gta4et.
A graf-tól nem vagyok elájulva a többi után, de lehet az a baj, hogy monitoron kell nézzem LCCD TV hiányában. Majd ma nézek TV-t.
Az 1es sziget felét leamortizáltam, mivel a száguldozás közben a kamera mindig "lekúszik" kocsitetõ/hátsó lámpa magasságra.
Nem lehet befixálni a kamera állást vagy legalább a magasságát, hogy ne kelljen folyton korrigálni? Olyan zavaró.
gamertag: kenobita
Majd lehet beidézem ha kiváncsi vki rá, hogy mit gagyogtak.
szerbnek írják itt
やられたらやり返す。倍返しだ!
Nem Orosz aki a Szerb háborúban harcolt? 😄
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
Szerb d eén is úyg tuttam hogy Orosz a csóka
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
http://www.metro.hu/techtud/it/cikk/241506
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
és szerbül is köszönti õt Niko: "Zdravo burazeru!"
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
Többször mondják neki játék közben, h "YOU RUSSIAN IMMIGRANT F*CK".
Szal Orosz. Nyet?
PS3 ID: Csabesz82
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

http://9gag.com/gag/5135249
miért vagy itt?
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.