Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na jo. Akkor most sorold fel az Europai orszagokat! De elfogadom harom tetszolegesen valasztott USA allam fovarosat is. Mer' ugye nekik egy majd Europanyi orszaguk van. 😊 Sz'al az egy felreertes, hogy aki nem ismeri a mi portankat, az egy bunko.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Még nálam is volt HDD-vel, eredeti gammával...fõleg hajózásnál a bójákat késõbb rakta be, meg a fákon lehet látni a popupot...Cache rendberakás után semmi gond nincs...elõtte se volt zavaró, sõt olyan se volt, h emiatt ütköztem volna pl egy táblába.

Frame is nálam nagyon stabil, nem volt még érezhetõ leesés...szal fasza ilyen téren is minden.

Bocs hogy felteszem ezt a valószinû ezerszer elismételt kérdést, de nem akarok visszaolvasni az esetleges Spoilerek miatt. Kérdésem: Van popup olyan embernél is aki EREDETI játékkal játszik Arcade flashelt boxon ( Benq driveos) HDD nélkül. Köszönöm a választ

Jah.

és sokuk számára Európa egy ország.. xD
_________
amúgy Niko teljes neve Nikolai Bellic
KG21
Amerikaiak szerint minden kelet-európai orosz... voltam kint, állandóan azt kérdezték, ez milyen akcentus, orosz? 😄 Csak azokat ismeri a legtöbb bunkó 😄

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Petyus_
"Ha Szerb hát Szerb, de legalább nem Szlovák."

<#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2>

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Fel lehet fogni, de nem mindenkinek nyilvánvaló ez elsõre a játékból (nekem se). Fõleg hogy a ruszki negyedben kezdünk, ahol orosz üzletben öltözködhetünk, meg az unokatesó is az orosz negyedben él. Én is végig azt hittem (míg itt le nem írták), hogy orosz.
Ha Szerb hát Szerb, de legalább nem Szlovák.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

En is ugy emlekszem, tobben celoztak ra, hogy orosz. Szerintem konkretan mondtak is, meg a Voros Hadsereggl is piszkaltak. De ez nem jelent semmit. Nekik szlav szlav.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

LordAndrew
Jaja. Az egyik küldetésben (amiben építõipari szakszervezeti vezetõket kellett likvidálni egy építkezésen) például azt üvöltötték a melósok nekem, hogy "Meghalsz rohadt polák"... Nem minden ember áll a helyzet magaslatán a hovatartozás megítélésében. (Egy másik küldetésben pedig simán Nyikolaj-nak szólított egy ügyvéd, azt gondolván, hogy a Niko annak a becézett alakja)

Zilog Z80A @ 3.54 MHz, 48K RAM, 256 x 192 x 4bit

Énse értem miért nem lehet felfogni, h nem Orosz.
Azok is vannak a játékba, sõt olaszok is...de az se rémlik, h Nikot oroszként emlegették volna...

Petyus_
Nikónak már a keresztneve is délszláv, a háborúban pedig nem "zsoldosként" vett részt, mivel Roman anyját konkrétan a délszláv válságban nyírták ki.

Tehát valóban szerb vagy horvát lehet leginkább.

Az, hogy többen oroszként hivatkoznak rá, nem jelent semmit, Playboy X, Brucie és társai nyilván nincsenek annnyira tisztában az európai dolgokkal. =)

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Azt a Lola nevû nyalókás csajt akivel a gamet reklámozzák, megtalálta valaki? Állítólag a valami dokkoknál van és prostituált.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Meg napelemes Casio kalkulatoron.
Nem. Csak nextgen, esetleg egyszer majd PC. A Box hatarait is feszegeti.

cenobite
Csak X360-ra és PS3-ra jött ki.

gamertag: kenobita

Ezt a játékot PS2-n is lehet játszani?
Engem inkabb a fix kamera korul vadul lengo kasztni zavar a belso nezetben. Nem is nagyon eroltetem, mert van egy olyan erzesem, hogy tiz perc utan tengeri beteg lennek tole.

A belsõ nézetben az a nehéz, hogy ugye csak a kocsi elejét látni és így nehéz korrigálni (fõleg ha kézifékezik az ember fia), mert nem látni mindig merre is megyek😊.
A külön nehézség meg a kontroller megszokása 15 év PC-zés után, mellett.
Igaz volt egy logitech gamepad-em a Lego SW-hoz, de az durván más.

deep
Hát igen, ez sokaknak furcsa, nekem is az volt, de már megszoktam. Amugy a back gombbal tudsz váltani, én belsõ nézetbõl szoktam vezetni, az a legpontosabb.
Sziasztok,
tegnap vetem x360at és gta4et.
A graf-tól nem vagyok elájulva a többi után, de lehet az a baj, hogy monitoron kell nézzem LCCD TV hiányában. Majd ma nézek TV-t.
Az 1es sziget felét leamortizáltam, mivel a száguldozás közben a kamera mindig "lekúszik" kocsitetõ/hátsó lámpa magasságra.
Nem lehet befixálni a kamera állást vagy legalább a magasságát, hogy ne kelljen folyton korrigálni? Olyan zavaró.

cenobite
Tudom. De ma már nincs szovjetúnió. Orosz-t akartam írni Niko származására, csak már nem volt kedvem javítani. 😊

Tényleg Szerb, legalább is több amcsi oldalon is ezt hozták le. Én is Ruszkinak hittem(még nem játszottam a játékkal, csak videókat láttam) az akcentusa miatt, az inkább oroszra hasonlít mint szerbre.😊 Attol függetlenûl nagyon jó😊
Snexi
A Munkás-Paraszt Vöröshadsereg (red army) szovjet és nem ukrán.

A tegnapi blikkben már volt cikk a gta4-rõl, vagyis jobban mondva az erõszakos játékokról, és benne volt a gta is egy bekezdésnyire.
Majd lehet beidézem ha kiváncsi vki rá, hogy mit gagyogtak.
rambuu
Jaja Szerb az alak!!!
Az én hazafim!

Győri Devi
kérném a wiki segitségét! tessék
szerbnek írják itt

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Checkerboy
Az újság mitõl tudna többet mint mi? 😛

Nem Orosz aki a Szerb háborúban harcolt? 😄

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

John Cena
"A játék sztorija talán az egyik legnagyobb erõssége. Niko Bellic, a szerb fõszereplõ nem éppen elegánsan érkezik meg Liberty Citybe: egy koszos kereskedelmi hajó fedélzetérõl száll le a város kikötõjébe. Hõsünk katonaként megjárta a boszniai háború poklát, unokatestvére, Roman hívó szavára hagyta el Szerbiát és hajózott el „az álmok hazájába”. Niko persze hamar ráébred, hogy Liberty City valósága korántsem az a tejjel-mézzel folyó Kánaán, mint amilyennek nagyszájú és mindent megszépítõ rokona beállította. Nikó­nak a nulláról indulva kell mindent megszereznie."

Szerb d eén is úyg tuttam hogy Orosz a csóka

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Alwares
Lolmár, ezt a Badsector írta 😄

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

<#nyes>

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

mucsácsó
De végülis tök mindegy...Balkánról származik, nem gyenge európai akcentussal.. 😄 Nagy kõarc a figura, ez a lényeg 😊
Egyébként itt a teljes metrós cikk:

http://www.metro.hu/techtud/it/cikk/241506
Alwares
Nem Nico orosz csak szerbiában harcolt a háborúban, el is meséli az egyik küldiben.

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

nézd meg az intrót, Roman mondja hogy "better than my serbian"
és szerbül is köszönti õt Niko: "Zdravo burazeru!"
cenobite
Én is úgy tudom, hogy ukrán. Meg állandóan szövegelnek neki a red army-ról, stb...

Snexi
Szerb köszöntéssel köszönti Roman amikor megérkezik LC-be.

Checkerboy
De ez az infó honnan jön? Nem Orosz? 😞

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

Snexi
Nico szerb

Checkerboy
...Niko nem Orosz?

Többször mondják neki játék közben, h "YOU RUSSIAN IMMIGRANT F*CK".

Szal Orosz. Nyet?

cenobite
Szerb? LOL! Kíváncsi vagyok a Blikk mikor rittyent valami jó kis dilettáns cikket a játékról.

Csabesz100
Kiki Jenkins-sel hogy lehet találkozni? Nincs benne a telefonomban, de a stats-ban benne van, hogy 50%-oasan kedvel.

PS3 ID: Csabesz82

grizzly21
nem ukran?

egy nagy felbontasu mappot lokhetne valaki

bertino
megérdemlik.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

SHADOWEYES7
Takarítást kértek elakadásjelzõkkel?

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

dugesz1112
jólvan nyugi van már emberek talán felfogta 😊

BiG G
sok vagy már, nagyon sok. picit fogd magad takarékra, örülj hogy nem permbant kaptál és játszogass csendben 😉

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Metro is lehozta 😄

Yoda001
most te vagy végighazudtad azt is hogy megvan ez a rohadt játék, vagy ekkora láma vagy... nem természetes neked hogy néha bekukkantasz a többi menüpontba? az meg más dolog hogy percenként írod a faszságaidat... bocsánat a kifejezésekért de mára már felhúztak...

http://9gag.com/gag/5135249

toysoldier
úgy volt h elmész sg-rõl örökre.
miért vagy itt?

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

mucsácsó
Így van, bár pár hsz-szel ezelõtt ezt írtem...ez ilyen mama2 kérlek.. 😊
Amúgy a statok között ott meg tudod nézni...hogy pontosan hol azt passz, de asszem valahol ott a generalban.