Hátha majd az adonokkal lesznek új lehetőségek is.
fapipa#6395
A baloldali sziget közepén a fegyverbolttal szemben kicsit feljebb a zebránál van egy utcai telefonfülke.Na ez a fixer. (assassin) Ha odamész,ad bérgyilkos küldiket lóvéért.kb.6-8 at.
Megvan a game, bár sajnos nem tudok sokat játszani vele. Kb. 20-25%-nál vagyok. Egy rövid kérdésem lenne, ami nem tiszta, és nem is láttam sehol leírva. Lesz másik házad, vagy az egész játékban az a pici lakás a safehouse?
Köszi:
gold
ja, ja ezt én is hiányoltam, amikor rájöttem, hogy semmit nem számít, két kézzel kezdtem szórni a pénzt a fegyverekre, mellényre :/
pénznek ebben a GTAban sem sok szerepe van, történet végére kb 800 000 dodóm lett, gyakorlatilag bármit meglehet venni, taxizgatni stb, nem kell a lóvéval foglalkozni, ami sztem kár. Tök jó lenne, ha lehetne üzleteket, meg házakat venni.
ja és a neve Securicar és egy Gruppe 6 felirat van az oldalán. Több mint 1000 dodót tud "adni" :)
Sok mindent találtam mostanában: trükköket, spéci járgányokat stb.
Sok időm nincs regéket írni, de van egy olyan, hogy ha szerzel egy pénzszállítót és felrobbantod, akkor egy rahedli zsetont lehet szerezni.
Csak el kell vinni egy nagyon csendes helyre, mert ha nem teszed, akkor azonnal kapsz egy 2 csillagos kőrözést.
Ha nem sikerül találni ilyen járgányt, akkor menj az Industrial részre, ülj be valami nagy szarba, aztán előbb utóbb jönni fognak a pénzszállítók.
a telefonkönyven a Fixer az kicsoda? nem veszi fel és nemtudom mikor került oda
Ragnar360#6385
Nem a kölcsönadással van a baj, hanem az időponttal érted ?!!!!! Ilyen játékot nem szabad kölcsön adni, hogy neked ne legyen meg, LEGALÁBBIS ne az elején mikor még te se játszottad ki, meg alig is játszottál vele. VÁÁÁÁGOOD!!!!
Ugye a távcsövessel kell először kinyírnod 6 embert, és utána leszaladni Pegorino-ért!
Na miután kinyírtad ezt a 6-ot, még bejön a képbe egy autó, abba 4 ember.
Azokat is szedd ki fentről távcsövessel!
Utána leszalad, a raktárépület előttieket gyors kinyír, majd beszalad a jobb oldali fapalánkos épületrészbe és ott szaladj végig egyenesen anélkül h valakit is kinyírnál!
Nekem is így sikerült másodszorra
a Pegorino's Pride küldetésnél akadtam el... Simán lelövöm az összes embert a távcsöves puskával, aztán elindulok lefelé mr. Pegorino-ért, útközben viszonylag könnyen kinyírom a csúnya bácsikat, de soha nem tudom elérni Pegorino-t, mert mindig meghal... (én nem is látom őt, egy épület másik felén vanÖ. Mit kell csinálni? Ha rohanok hozzá, akkor az ott lévő 20 gonosz kinyír, ha nem rohanok, lövöm a gonoszokat, akkor meg meghal... A walktrough linkről nekem eltűntek a videók...
Hjajj olyan jó a TE GTA-dal játszani...el se hiszed xDDD
* Legszebb h ő végigvitte a condemnedet 2 nap alatt énmeg több mint napi 8 órát nyomom a GTA-t (köszönöm érettségi!!!) és még sehol sem tartok xDDDD PC-s poén odavág xD
Lenne egy kérdésem,ha már egyszer megszereztem a spec képességeket és később a barátok hanyagolása miatt azokat elvesztem,akkor a 100%-ból levonnak?(a többi tételezzük fel h kész)
Belőled mondjuk kinézem ha a legjobb barátod kölcsön kérné a GTA-dat akkor le is köpnéd hogy hogy mer ilyet kérni
1. Barátok vagyunk 2. mikor vettük a box-okat megbeszéltük hogy nem flesheltetjük inkább vesszük a játékokat eredetibe és cserélgetjük egymás közt. Én oda adtam neki hogy kijátssza a GTA-t ő oda adta a Condemned2-őt. Így nem kellett 2 GTA-t és 2 Condemnedet ha már megvan valamelyikőnknek ÉRTED MÁR??
Ragnar360#6367
Kölcsönadni, hogy neked ne legyen ? Téged se árasztottak el túl sok ésszel -.-
Sajnos én nem tudok játszani mert kölcsön adtam egy hete haveromnak és még nem került vissza..
Annyit játszik vele hogy az valami hihetetlen ilyen 8 órát egyhuzamban kb. Múltkor játszott megállt a kép és bevillant neki a 3 piros led másnap indította a box-ot és semmi baja :DDD és azóta is csak játszik és játszik piros ledek nélkül a szerencsés pofáját :D
Ragnar360#6365
Ezeken kivül rengeteg jó szám van még a játékban, amit kiemelhetnék, nem hinném, hogy továbbiakban sok értelme lenne, NA MIND1.
(Kanye West-et kibaszottul bírom, a Flashing Lights-nak nem az a offi klipje, csak ez a fanmade videó kurvajó, meg (feat)Dwele-vel nyomja, akárcsak ami a játékban van, KURVAJÓÓÓÓÓÓ :D)