Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De egy update elkelne már most...bár lehet, hogy csak a szerverek vannak túlterhelve rankedba...most állítottam a routeren, sztem jólesz.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
"Missing Downloadable Content
You need the Episode ~1~ downloadable content to enter this multiplayer game. Returning to single player..."
eredeti szövegesfájlból
ez most kijött...
Ezt a egykerekezést is star junctionön csináltam meg éjszaka, NRG-vel, nem volt egyszerû de sokkal jobban élveztem mintha ily könnyed módon értem volna el...
A 6 csillagos körözésnél is nem 5 percre raktam volna, hanem 30 perc kb. Túl sok pontot ér az 5 perces munka ...30 perc az már kemény lenne, az kéne nekem!
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
30
30
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Amugy kishijján bebuktam azt a küldit mikor azt a buzi "havert" kell elkisérni a futására aztán követni. Közben sipítozott: "Watch MY ass, Nickie!!" Grrrrrr. Majdnem agyonlõtem. Ráadásul olyan hülye buzisan futott.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Amúgy jah, nincsenek túlzottan oda az ingyenszállításért a taxisofõrök 😊
Zilog Z80A @ 3.54 MHz, 48K RAM, 256 x 192 x 4bit
én voltam nem nagy szám:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
amúgy én is csak olvastam a lehetõséget nem magamtól jöttem rá, érdemes egy próbát tenni vele
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Amúgy: A boxot hogy kapcsoljam ki? Én úgy szoktam hogy gamepad kikapcsol, játék kivesz, box kikapcsol. Jól csinálom?
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
Sikerült valami felüljáró alá bekempelni magam így a helikopterek nem is láttak, töltényem meg gránátom meg volt bõven 😊
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
Rendõrõk nem tolerálták amikor rakétavetõvel leszedtem a helikopterüket. A másodiknak végép nem örültek, de amikor a kommandosok kocsiját is kilõtem rakétavetõval, na akkor igazán bepöccentek. Sajna nem volt (ép) kocsi a közelben.
ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G
Üdv a klubban. <#eljen>#eljen>
Rettegjetek konzolosok😄
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Hol van X apartmanjában a helikopter leszálló? Szereztem helit a sétarepülõ cégtõl (a bácsi kedvesen kiszállt és átadta a helyét, amikor kértem), de nem tudom hova tenni... A tetõn legalábbis nem találtam H betût, pedig valaki mintha monta volna, hogy van... Csak az apartman tetejére tudtam leszállni, ahol viszont nincs létra lefelé.