Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Evogordon
Melyik rádió adón van az a zene mikor elkezdõdik a játék és be kell ülni Roman kocsijába az a zene szól, így hangzik valahogy ein zwei drei... 😄 ??

Már az elsõn is bekövetekezik 1-2 órán belül szvsz ahogy kezdi az ember felfedezni a gémet..

Insomnia93
nem rossz a grafikája ( csak az irányitása elég szar ) bár hogyha meg szokod akkor már nem olyan rossz de elösször elég furcsa xDD😄

Ahova ti mentek én már onnan rég vissza fele jövök....

Yoda001
"Mert annak nem valami nagy a grafikája." játszottál már vele? õgylátszik nem

http://9gag.com/gag/5135249

Insomnia93
hallod a topic neve az GTA 4 = grand theft auto 4 xDDD 😄😄😄

GT 4 az nem a Gran Turismo 4? Mert annak nem valami nagy a grafikája.<#idiota>
Yoda001
hülyeség... attól függ mekkora tv-n nyomod, szerintem, azért lesz különbség a homályosságnál egy 82"-es és egy 32"esnél

mama2
Grafika gyengusz? Ember te látsz? A Grafika a legjobb baszod😮.
Amúgy a másodi sziget hanyadik százaléknál lesz?

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Insomnia93
és egyébként meg ps3-on homályosabb a kép szoval nyugottan probálld xDD

Kandurex
ezt a grafika gyengusz dolgot, akkor mond, ha mondjuk átértél a második szigetre, nagyjából ekkora fogod azt mondani, hogy a grafika az erõssége a játéknak <#vigyor>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

jaszy
Ma próbáltam ki a GT4 et. Jó játéknak tünik de a grafika elég gyengusz.
Igaz 360-as on próbáltam ki 😞 Holnap egy ps3 at is bedugok HDMI vel kíváncsiságbol.

Yoda001
ez engem is érdekelne :S

james69holden
van valami leírás arról h melyik barátunkat hova érdemes elvinni szórakozni? mit szeretnek, meg pl. a csajoknak melyik ruhák jönnek be!?

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

james69holden
olyan, fehér logós

Grove4
Nagyon köszi.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

itt van egy, talán megfelel
De nem igy néz ki ugye tudod?! 😊

james69holden
ma hozta meg a postás <#worship>

jól néz ki, szolid és egyszerû
belseje tetszik a legjobban, tiszta narancssárga, tele rockstar logókkal
(és igen, használni is fogom)

Azt nem értem miért akarják egyátalán hogy felvásárolják õket. Amíg ilyenek a bevételeik, semmi szükség egy multi csicskájává lenni
Checkerboy
Hááát...megoszlanak a vélemények:

Niko Old Country-nak nevezi a hazáját, ugye?

Amikor a RUSSIAN SHOPBAN vesz mindenféle dolgot (misszió), akkor felhívja Roman-t, h 'Vettem cuccot, de úgy néz ki minden, mintha az Old Countryból hozták volna'

Remélem értitek.

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

R* van akkora név mint pl Will Wright, akkora szabadságot kap mindkettõ bármelyik kiadónál is legyen amennyit szeretne. A Spore is csúszik évek óta, EA meg tûri nyugalommal.

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Különösebb következménye nincs. Ha Frank marad meg és haver lesz, akkor a játék végéig leszedi a wanted csilagokat ha hívod, utánna többé már nem. Ha Derrick akkor semmi, de lehet õ meg ad két újabb küldit, de ebben nem vagyok biztos. Amelyik neked tetszik. ja meg a temetés máshogy zajlik kicsit.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

hali
Csak annyi hogy ki kit valasztott, es milyen kovetkezmenyei vannak ha egyiket vagy a masikat nyirod ki 😊

www.napisajto.hu

Szerintem többen is. Mi'é?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

LordAndrew
Köszi a választ. Az a küldetés már olyan régen volt, hogy most már abszolúte nem emlékeztem rá, hogy kire kellett vigyáznom.

A hugával kapcsolatban van valami infód? (Az elsõ küldetésnél úgy láttam, tetszik neki Niko)

Zilog Z80A @ 3.54 MHz, 48K RAM, 256 x 192 x 4bit

hali
blood brothers missiont nyomta mar valaki?😊

www.napisajto.hu

Thx! Ha esetleg vki megtalálná fotozza már ki legyenszives.

Szerintem Kínában valamerre...

deep
Hol lehet e pillanatban a legolcsóbban megvásárolni a szoftvert X360-ra?😊
Waczkor
Én is remélem nem vásárolják fel,mert akkor az electronic arts nem csak a need for speed sorozatot,nba,nhl játékokat,hanem még1et tönkre fog tenni😞

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Alwares
Újra lehet valódi életet élni 😄

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

ha végeztem a küldetésekkel utána mia lópikulát kelll csinálni mert 65%-on állok, miket lehet még csinálni? (packinek, meg brucinak meg a barátoknak csinálom a küldiket de ezen kivûl?)

ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G

Kocsiban nincs benne, csak a netesben. Star Junction környékén van, páran állítják, hogy megtalálták este 2 és 4 között. Lehet nem mindegy mijen autóval mész. Abban a ruhában és nyalókával van mint a képen. Fell lehet venni kocsiba aztán tesztelni a nyalókás profilját. 😊
Majd egyszer rászánom az idõt hogy megkeressem.

Szomorú, remélem nem történik meg.

Attila8805
Ügyes vagy és most hogy jáccol miden lépést be fogsz írni?

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Aha... Na köszi majd lehívom az adatbázisból.

Alwares
Hát részemrõl index-nek ilyen kérdésekben is kuss a neve...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Az internetes rendõrségi nyílvántartásban benne van:
Surname : Del Rio
First Name : Lola
Place of birth : San Fierro
Affiliations : N/A
Criminal Record : 2003 - Prostitution
2005 - Public Lewdness
2007 - Prostitution

Notes: - Believed to have moved to LibertyCity from San Fierro to pursue a stadge career
- One of the first prostitutes to return to Star Junction after it was said to be a family friendly zone
- Often seen sucking on a red lollipop

Köszönöm a válaszokat.

Na erre én is kiváncsi lennék, azt hittem szerves része lesz a sztorinak...

Gondolom fegverre kell neki. A bankrablásos misszo után nem voltak anyagi gondjaim. Utolsó 3-5 missonban mondjuk eltapsoltam vagy százezret (rakétavetõ+gránát költséges mulatság), de maradt elég.
Nem Jakobnál vásárolok, pedig haver.

Küldiket csinálsz.

Minek neked soksok pénz? Ami kell azt ellopod.

Ebber rejlik a GTA varázsa 😊

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

Minstrel
Biztos ami biztos spolerbe teszem..
Roman barátnõje (Mallorie) mutatta be Elizabetha Torres-t, õ meg Packie-val küldött az elsõ sniper-es küldetésre

http://topgearhungary.blogspot.com/

Szia!

Arcade(flash)+origi game no HDD, minimális popup, ha ezrrel megyek
bármely gépjármûvel akkor esetleg, de nem zavaró, szerzek hdd-t
kiváncsi vagyok javul e?

Hogy lehet sok sok pénz keresni?
Grove4
Nem tudjátok hol találok magyar achievment leírást a játékhoz?

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Nico-t azér mondja mindenki orosznak, meg "red army"-nak stb., mert ez is csak egy része az Amerika-gúnyolásnak (mivel számukra ott mindenki, aki furcsán beszél és kelet európai, az biztos Orosz).

Ez egész játékot áthatja ez az Amerika-fricska (ha még valakinek nem esett volna le). Britek csinálták a játékot, és köztudottan õk sincsenek nagy véleménnyel az Amerikai "kultúráról".

LordAndrew
Skacok, kicsoda az a Packie-gyerek? Hol ismertem meg õt? Rajta van a térképen, küldetést is lehet csinálni neki, de nem igazán rémlik, hogy ki mutatta be nekem és hogy került a képbe, hogy ismerkedtünk össze...

Packie hugával össze lehet jönni a késõbbiekben?

Zilog Z80A @ 3.54 MHz, 48K RAM, 256 x 192 x 4bit

KG21
jajj nem kell ez a védjük õket duma, tapasztalat beszélt belõlem, nem kell hinni nekem, ha nem akarsz.

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Nem kell túlspirázni. Tény hogy az amcsik kevésbé vannak képben földrajz illetõen mint más országok. Nem csak mi szóljuk le õket, néz szét külföldi fórumokon ott is szopatják õket ezzel. Amúgy meg hülyét meg okossat lehet találni mindenhol, kár ilyen kérdéseket feltenni (forumon meg pláne, mert rákeres wikin vagy akár hol 'oszt jónapot).