a legjobb elvárás dolga, de a legszebb az objektivitás kérdése
ez pedig mindamellett, hogy valóban jó és szorakoztató játék NEM a legszebb, jól néz ki maradjunk ennyiben
smusher#6435
már ne is haragudj, de azt végképp nem lehet rá mondani, hogy össze lett csapva. az egyik legkomplexebb és legrészletesebb játék a világon. meg a legjobb. meg a legszebb
SZerintem se lett akkora hogy 10/10-et érdemelne.Első pár napban valóban nagyon jó,de sokkal hamarabb beleuntam,mint a San Andreasba,vagy a Vice City-be(főleg hogy ez a 2 rész végig érdekes volt).Nekem jobban bejött a 3 város a San Andreasban,valamint a Vice City is nagyon durva hangulattal volt megáldva.Azokat végigizgultam,itt a 4-ben inkább úgy voltam ele,hogy legyen már vége a storynak és csak azért csináltam hogy ne maradjon ki ez a rész se.Vége amúgy is meg se közelíti a többi GTA végét.Eléggé össze lett csapva szerintem.De ettől függetlenül nagyon jó játék lett.
De én is így utólag már máshogy látom,mint elsőre.
smusher#6432
jövő október vice, azután pedig san andreas... nos, tőlem akár legyen így, egy nextgen san andreas nekem egyenlő lenne a mennyországgal
Sztem a köv rész, olyan jövő október körül fog megjelenni, GTA 4: Vice City címmel :P
biztos hogy nem 4 évente fognak megjelenni a következő részek, ebbe a 4 évbe a motor kidolgozása és benne volt, mostmár csak átkell modolni az egészet egy új mappal, storyval és újralehet dobozolni kb 5 éven keresztül.. aztán jöhet a GTA 5 PS 4-re és Xbox 720-ra :)
lehet hogy 4 évig fejlesztették, de már egy meglévő alapra könnyebb legyártani a kiegészítőt egy másik várossal.
2001-es GTA3 után is jött két évre a Vice City, remélem most is így lesz, főleg hogy egy csomó utalás van a játékban Vice Cityről, persze ez semmit nem jelent, de én reménykedem, imádnék egy nextgen Miamit :)
smusher#6428
így van, más generáció. az előző gta-kat EGYMÁSSAL össze lehet hasonlítani, de EZZEL nem, nem azért mert EZ jobb, hanem mert EZ egy sokkal fejlettebb hardverre készült. én nagyon drukkolok, hogy a többi 4 város is készüljön el, bár ezt 4 évig fejlesztették, nos 4 évente 1 gta nem valami jó perspektíva... a gta3-tól a vice city stories-ig összesen 5 év telt el...
Skyline#6427
Nállam 9/10 mert az MI soxor enyhényszólva hülye,főleg a közlekedés....Amúgy minden oké...Hogy unalmas? Ha végigviszed akkor utánna tény,AZ...Ellehet vele utnna is bohóckodni de unalombafullad...
nade ehhez képest mennyire egyszerűbb kivitelezésben jelent az meg? Bűn összehasonlítani a 4-el, ez már egy másik lépcsőfok!
hát Én is így gondolom, a San Andreas Nekem is jobban bejött, azok a vidéki hegyek, traktorok, a sivatagi repülős kiképzés, ejtőernyőzés stb...
na mindegy persze ez a rész is nagyon jó, de az jobban tetszett
Én sem 10/10 -re értékelném a gamét az eddig látottak alapján. Ha végigjátszottam, majd megírom (addig még változhat a pontszám)
Ez egy vélemény, az ő izlésének megfelelő értékítélet... Izlésen pedig nem érdemes vitatkozni: kinek a pap, kinek a paplan.
Ragnar360#6422
unalmas ? hülye-e vagy ?
Elég sok embernek kikéne már mosni itt az agyát. Csak legyintek az ilyenekre...
GTA4 is ugyan olyan unalmas mint a többi GTA... elején odavoltam meg minden, meglett minden sziget és hót unalomba átment, azóta be se raktam a lemezet... az egészbe bezártságéreztem van, semmi változatosság, csak a nyomasztó város meg a szigetek.
Nemrossz gém, csodálatos teknikailag, de vannak benne hibák.
Kihagyhatatlan. San Andreast látni kell. Próbáld ki! Először én sem gondoltam, hogy bele tudom élni magam egy gettóban lakó afroamerikai fiatalember életébe, de sikerült. Szerintem jobb, mint a GTA4 (na mindjárt nekemesnek). Egyszer, ha végigvittem a GTA4 sztoriját kifejtem majd, hogy miért gondolom így.
igen, csak neked való, mi meg se érdemeljük, végig se játsszuk inkább, majd úgy is elmeséled nekünk.
Hogy hagyhatta ki valaki a San Andreast? Óriási 3 város környező falvakkal. Rengeteg bónuszlehetőség: autótuning, gyúrás, részletes öltözködés stb... több opció van benne, mint a 4 ben, persze egyszerűbb kivitelben, ezért a GTA4-el nem lehet egy lapon említeni, de mégis kihagyhatatlan. Pláne modern moddal :)
Ragnar360#6417
Biztos nem értettétek a (igazán) sztorit...én másodjára játszom épp és sokkal jobban imádom mint...több részletre odafigyelek stb.
Nem nektek való ez
Hoz_Hun#6416
San Andres ennyire jó volt? Én nem játszottam vele csak a Vice City-vel játszottam az tetszet, de a néger csóka szerepébe valahogy nem éreztem azt hogy bele tudnám élni magam.
A GTA4 is nagyon tetszett ismételten, de a San Andreasra még nem vitt rá a lélek, pedig ezt a Hot Caffe dolgot is jó ötletnek tartom (ami sajna a GTA4-ből kimaradt).
smusher#6415
a san andreas valszeg minden idők egyik legjobb játéka, önmagában áll, versenytársak nélkül örökre de ez is meghozza a maga fílingjét, időt kell adni neki. megnéztem a napokban a gta 3-at ismét, és azt kell mondjam, valahol ahhoz kell "hasonlítani", hiszen annak a városnak az újabb generációs megjelenítése, és azt a fílinget hozza igazán. nagyon remélem, lesz vice is, los santos is stb., amik teljesen mások lesznek, mint liberty.
Srácok vki írta nem rég,hogy egyfajta "fájlcserélőn" megtalálta a full gta 4 soundtracket(1.14 vmennyi giga körül volt).
Megtenné hogy megdob egy privivel hol találta.
Ja mielőtt jönnének a lehurrogó üzik,megvan eredetiben a játék,akárcsak minden más xboxos játékom:)Már végig is vittem és király a játék,csinálgatom az extrakat.
Köszi.
akkor meg mit keresel itt, én sem megyek be mindenféle számomra érdektelen játék topicjába kijelenteni, hogy ez engem mennyire nem érdekel
Én nem éreztem ezt, vége lett a fősztorinak, de még mindig ott van a telóban egy csomó küldetés, meg miegymás amivel még hosszú ideig elszórakozgatok majd. A boxon eddig ezzel játszottam a legtöbbet és ez így is marad sztem a következő GTA-ig.
én egyszerűen konzolon nemérzem azt hogy végigtolnám is akár :-|
1 feladatig jutottam,nem is játszok vele.összesen 3x :D:AADSADS_SD
na erre basszatok valamit :-|
megértelek
nekem detto ez az érzésem volt az assassins creed esetében
és az a játék volt az ami miatt első sorban x-et vettem,persze nem gond mert van rajat kívül még egy raklapnyi jó gém a platformra,de mégis szomorú kicsit
Hát, én meg letettem egy időre, mert kezdett sablonossá válni...nem tudom, pedig imádom a GTA-kat..és mindig várom a "San Andreas"ban érezhető hangulatot, és nincs meg..
amúgy az személyes szoc. problem hogy a játék végigvitele után (ami két hét volt kb 40 óra, extrém rövid) kicsit keserűszájízt adott a játék maga után ? I mean én már minimum 3 éve vártam erre a játékra, emiatt ruháztam be egy boxra aztán lehetséges hogy túlságosan forradalmit vártam, egy szimpla városos action helyett.
eredetiben én nem tapasztaltam ilyet (Xbox 360 Arcade, HDD nélkül)
Forcee#6401
szasztok
igazakazok a hirek hogy csomoszor kifagy és meg akad meg tele van bugokkal?
smusher#6400
csákány. bár nem közvetlenül a játékhoz tartozik, nem tudja valaki, lehet-e valahol xbox 360-ra special editiont kapni kis hazánkban?
köszi igy már világos. pedig már több küldetést is csináltam neki, de nemfigyeltem a nevét, csak azt, hogy nem mobilról kell hivni hanem fülkéből :)