Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ahova ti mentek én már onnan rég vissza fele jövök....
http://9gag.com/gag/5135249
http://9gag.com/gag/5135249
Amúgy a másodi sziget hanyadik százaléknál lesz?
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Igaz 360-as on próbáltam ki 😞 Holnap egy ps3 at is bedugok HDMI vel kíváncsiságbol.
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

jól néz ki, szolid és egyszerû
belseje tetszik a legjobban, tiszta narancssárga, tele rockstar logókkal
(és igen, használni is fogom)
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
Niko Old Country-nak nevezi a hazáját, ugye?
Amikor a RUSSIAN SHOPBAN vesz mindenféle dolgot (misszió), akkor felhívja Roman-t, h 'Vettem cuccot, de úgy néz ki minden, mintha az Old Countryból hozták volna'
Remélem értitek.
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
www.napisajto.hu
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
A hugával kapcsolatban van valami infód? (Az elsõ küldetésnél úgy láttam, tetszik neki Niko)
Zilog Z80A @ 3.54 MHz, 48K RAM, 256 x 192 x 4bit
XBOX Live Gamertag:Waczkor
ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G
Majd egyszer rászánom az idõt hogy megkeressem.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Nem segít a félmilliárdos rekordbevétel a GTA4 kiadóján
Surname : Del Rio
First Name : Lola
Place of birth : San Fierro
Affiliations : N/A
Criminal Record : 2003 - Prostitution
2005 - Public Lewdness
2007 - Prostitution
Notes: - Believed to have moved to LibertyCity from San Fierro to pursue a stadge career
- One of the first prostitutes to return to Star Junction after it was said to be a family friendly zone
- Often seen sucking on a red lollipop
Nem Jakobnál vásárolok, pedig haver.
Minek neked soksok pénz? Ami kell azt ellopod.
Ebber rejlik a GTA varázsa 😊
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
http://topgearhungary.blogspot.com/
Arcade(flash)+origi game no HDD, minimális popup, ha ezrrel megyek
bármely gépjármûvel akkor esetleg, de nem zavaró, szerzek hdd-t
kiváncsi vagyok javul e?
Hogy lehet sok sok pénz keresni?
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Ez egész játékot áthatja ez az Amerika-fricska (ha még valakinek nem esett volna le). Britek csinálták a játékot, és köztudottan õk sincsenek nagy véleménnyel az Amerikai "kultúráról".
Packie hugával össze lehet jönni a késõbbiekben?
Zilog Z80A @ 3.54 MHz, 48K RAM, 256 x 192 x 4bit
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600