Hogy lehet meg kapaszkodni a kamionba? Mert ha rá ugrok és el indul akkor egy-ből leesik.
Nekem eredeti-ben van meg a Gta IV és szerencsére nincs Pop-up.
zottyantas#6474
Kösz a válaszokat. Nem warezolok nekem ps3-on van meg csak egy cimborámnak most lett meg boxon és szólt nekem, hogy ez van, de amúgy igazatok van, írott a gém. Akkor így járt, köszönöm a gyors válaszokat.
Írott game,plusz nincs vinyó...Írott game és vinyóval is előjön...Vedd meg,nem lesz popup...
pop-up :( tömegbetegség...de még premiumon is ezt csinálja...de még ha csak a textúrák jönnének be később...gyorsabban hajtom a cometet vágom a kanyarokat azt az út közepén nekimegyek a levegőnek...mifaszom? azt kellett neki pár másodperc mire bejött a virágágyás ilyen kövekből kirakott emelvényen! és még a mass effectet hurrogták a pop-up miatt...ott csak a text jött be 2 másodpercel később és csak akkor ha új teret töltött be...ittmeg megyek a városba azt mindenhol ezvan :(
Azta ....!!!! Na ez az amit még életemben nem láttam sehol. Megyek át szép napkeltekor az egyik hídon, nagy karambol van a közepénél. Félreállok, kiszállok, hátha segíthetek valakinek. Volt pár sértült, hívtam a mentőket (911-en keresztül). Kiért a mentő és én a híd közvetlen szélénél álldogáltam, mikor hirtelen nekemtolatott egy taxi. Niko átpördült a kis "korlátszerűségen" (ilyen betontömb vagy mi, de alacsony), és már épp azt hittem a mélybe zuhanok, mikor megfogta(!!) a Taxi hátulját!!! ott lógtam, aztán a taxi elindult előre, és azt hittem sikerül tartani magam és megmenekülök, de sajnos a végén nem bírta tovább Niko, elengedte és a mélybe zuhantam... Na erre varrjon valaki gombot :DD
zottyantas#6466
Valaki mondja már meg hogy miért lehet az xboxon, hogy nem jön be egyből az összes textura, kcist gondolkodik a gép és így néha lebeg a kocsi meg hasonlók. Arcade gépről van szó.
Nah asszem nekem is jól kezdődik a hétvége, megjött a kaja is, irány Liberty City :D
Sorry, tudom a középső kép kicsit OFF :D :P
Érdekes, hogy csak te kötöttél bele. Ezek szerint mindenki más megértette amit írt Waczkor, azaz senki sem értelmezte félre Úgy tűnik egyedül te értetted félre :)
smusher#6459
ez megy 50 és 60 Hz-n is, ha vmelyik játék esetleg nem megy mindkettőn, azt külön fel szokták tüntetni a dobozán, úgyhogy ez kizárható.
smusher#6458
2 feladatot van jelenleg, ezek szerint. 1. Megtanulni érthetően fogalmazni, illetve helyesen írni magyar nyelven. 2. Tartózkodni a hsz-ek írásától. A kettő némileg összefügg
Én már végig vittem a Gta IV-t, nagyon jó volt. Ma reggel kezdtem el új-ból.Ja és alak nem tudja hogy hoganlehet fel nyitni az auto csomag taroját? Vagy fel se lehet.
yenka#6456
Ez jó "csak a helyet foglalja", nálam 82 cm-t foglal :)
Majd valaki, aki ért is hozzá megmondja a tutit, addig is egy pár tipp:
Pal/NTSC probléma okozhat ilyet (PAL-os TV-n NTSC tartalom lejátszásakor)... Sima TV-n az is számíthat, ha a játék 60Hz-et támogat és a TV esetleg nem tudja (van egy pár játék, ami állítólag csak 60Hz-en indul el és ezt nem minden TV tudja)
Igazgasd meg húzd ki/dugd be a kábeleket, nézd meg a kapcsolót a kábel box felöli végén, hogy normál TV-re van-e kapcsolva. Nézd meg a felbontást a dashboard-on, hogy normál TV felbontás van-e beállítva.
Ellenőrizd, hogy PAL-os-e a játék (nem tudom, hogy NTSC egyáltalán elindulna-e)
Hirtelen ennyi jutott eszembe, remélem valaki kiegészít/kijavít
jui#6451
Nem tudjátok nálam miért fekete fehér a játék?
Nem HD-tévém van.
fapipa#6449
A 2. legjobb 'story'játék a MAFIA óta!
Hangulat,karakterek,dialóg-ok!
Még tuti eljátszogatok vele míg nem jön ki a MAFIA 2.Viszont az mindent le fog nyomni !
kapuor#6448
Nem tudja valaki hogy a középső szigeten hány autó szalon van? És merre vannak.
Most vittem végig az előbb...szerintem nagyon jó játék lett de azért rülök neki h nem vettem meg csak kölkcsönbe van mert már nem tudnék vele játszani...szépen kijátszogattam a lehetőségeket...exotic exports, assassinationt is megcsináltam. Sztorit 2 féle képpenis(mind a 2 nagyon elszomorított, és egyben feldühített h nincs neki normális vége, bár talán pont ezért egyedi h nem hepiend) és ezután olyan üres lett a játék mint az előző részei...ha vége a fősztorinak akkor megáll az élet, oké elmehetünk dartsozni meg minden de áhhh...nemazigazi! Viszem is vissza haverommnak...így utólag visszagondolva tényleg nem 10/10es de amikor először betettem...nem is tudtam volna jobb játékot elképzelni...igazi évjátékát láttam benne...hádde ezvan :D azért első osztályú szórakozást nyújtott még sokilyet :)
fapipa#6445
Én most végeztem a (mindkét)story -val.
Szal maradt a stunt a galamb,
meg a rablókeresősdi,vagy milyen extra van még?
A játék valóban nagyon jó.Vki szerint túlhype-olt,vki szerint megérdemelten kapta a 10/10-es értékeléseket.Ki kell próbálni!
Egyébként a www.gamerankings.com-on a gta4 megelőzte az eddigi 1998óta abszolút csúcstartó Legend of zelda ocarina of timeot, persze japánban még nem jelent meg a játék, és ott reálisabban értékeknek, ezek alapján inkább 9 pont.
Végig olvastam az utolsó néhány hozzászólást, tehát akkor nem olyan jó a játék mint amilyennek mondják, csak a sok hype miatt kapott mindenhol 10 pontot, vagy igazi nagy 10 pontos játék, csak sokkal forradalmibbat vártatok?
"Azokat végigizgultam,itt a 4-ben inkább úgy voltam ele,hogy legyen már vége a storynak és csak azért csináltam hogy ne maradjon ki ez a rész se.Vége amúgy is meg se közelíti a többi GTA végét.===>Eléggé össze lett csapva szerintem.!!!De ettől függetlenül nagyon jó játék lett!!!.
NC ezek után.
Ilyenkor mindig megfogadom,hogy maradok annál amit a többség művél,és csak elolvasom a hszeket és nem írok,mert ilyen díszhuszárok mindig vannak,akik mindig mindent jobban tudnak a többinél.
te biztos nagy gta fan vagy, tehát akár objektív akár szubjektív a véleményed kurvára nem mérvadó gyk:nem objektív
so?
smusher#6439
én tudok szöveget értelmezni. azt írtad, eléggé össze lett csapva szerintem. előtte írtál hangulatról is, sztoriról is, majd egy újabb mondattal utaltál arra, hogy össze lett csapva. ez félreérthető. tanulj meg rendesen fogalmazni, és majd utána adj tanácsokat szmájlikkal kapcsolatban
smusher#6438
a legszebb objektivitás kérdése? ekkora baromságot már rég hallottam. a szépség megítélése eléggé szubjektív dolog.
Ha tudnád értelmezni a szöveget amit írtam,rájönnél hogy nem a játékra írtam hogy össze lett csapva.Hanem a story végére.Nekem nem tetszett,hogy ilyen lett a befejezése.
Az utolsó smile amit beírtál meg....
Ha nem tudsz egy írott szöveget értelmezni,legalább ne írj hszt.