Nagydög#2504
Ball trigger befogas, A, B, X csipes, rugas, karmolas.
Nagydög#2503
Mikor egyes texturak, vagy egesz objektumok hirtelen feltunnek a semmibol. Akkor idegesito, mikor mar az orrod elott tortenik.
Ezek szerint mast nem zavar, hogy az autok mogott tul alacsonyan van a kamera? Asszem, most leulok, es eroltetem kisse a jatekot, hatha en is hozzaszokok.
Amikor menet közben bukkannak fel az ojjektumok a képen. Lejjebb írta valaki, hogy ment autóval 100-zal, aztán egyszerre csak nekiment valaminek, amit csak pár tized másodperces késéssel tett ki a program a képernyőre.
Verekedésről tudsz valamit mondani? Hogyan? Mit kell nyomni?
Képtelenség. A warez verzió sem egy moddolt valami hanem 1 on 1 másolata az eredetinek. Nincs különbség, legfeljebb annyi ha valaki szar lemezre írja a játék akkor az szar is lesz...
Vinyó nélküliek problémája, h nem tudja olyan gyorsan betölteni a textúrákat (és objecteket!) a játék, amilyen sebességgel haladsz a kocsival.
En nem tudom , de en nem figyeltem meg akadast a jatekban... pedig tolam eleget.
Mi az a popup ?:D
Még egy dolog (bocsánat a flood-ért):
A tegnap belinkelt review-ban egyértelműen szerepelt a merevlemezes install lehetősége is, mi a csuda miatt nem látjuk mi ezt? Lehet, hogy a tört verzió sajátja ez a hiba és a hivatalos release már tartalmazni fogja a lehetőséget?
Ja igen: van popup még vincsivel is, de nem nagyon zavaró. Néha lehet csak észrevenni. A játszhatóságot eddig nem befolyásolta.
Tegnap játszottam másfél órát, a harmadik küldetésig jutottam. Amiket felfedeztem:
-Kegyetlen szép lett a város. Gyönyörű, magasan veri San Andreast
-Jók az autók, jó lett a sérülésmodell (kedvencem, hogy elgázoltam egy gyalogost és az autó horpadása tiszta vér lett )
-Az átvezető animációk minősége nem kimagasló, de nem is rossz
-A story eleje (első pár küldetés alapján) nem rossz. A szokásos humor és képi megvalósítás kíséri
-Radio Vladivostok... Besz@rás
Kérdések: hogyan lehet verekedni? Becélzom az ürgét, kiválasztom az ököl ikont és próbálom nyomkodni a tűzgombot de semmi? Hogyan lehet valakit megagyalni? Erre sajna nem jöttem rá.
Az autók előfordulása még mindig úgy van mint a régebbi részekben? Tehát egy adott területen néha szinte csak 2-3 féle autó jön? Vagy itt most nagyobb a változatosság?
Arulja el nekem valaki mi ez a Popup? En ejjel haromig toltam , es nem figyeltem meg csak egy bugot... az is , hogy remeg a feje mikozben Tv-et nez. (igaz nem is a bugokat figyeltem).
Tehat mi ez a pop-up?
fellepsz netre , es a live lecsekkolja a geped serialnumberet , es ha bannolnak azt fogjak bannolni , ilyen 1x-u
igen, ez az auto kanyarodik, de a kamera nem koveti dolog engem is elegge zavar, foleg kanyarba.
Amugy tenyleg nagyon jo a jatek, tegnap fel orat csak a tengerparton farolgattam :)
Foxhound1980#2488
A gép logolja mikor raktad be szóval ha az alapján lesz bannhullám akkor csoki.
amdrula#2487
Tegnap úgy játszottam, hogy kiszedtem winyót, csak memkari+új profil (hátha így nem ban-olnak :D). Remélem hdd-vel tényleg használható a dolog, mert így eléggé a játszhatóság alsó határán van :D
ellington#2483
valaki játszik úgy a játékkal, hogy nincs vinyója? nekem sincs sajnos, és kiábrándító eléggé..
Foxhound1980#2482
Én is. Azt mondta az ember, hogy a héten hívni fognak az előrendeléssel kapcsolatban mindenkit.
Valaki aki kiprobalta, az autok toresmodelljerol irhatna picit!
En is platinumbol rendeltem elo, de csak webshopon keresztul. remelem keddre ideer.
Foxhound1980#2479
T2-nek volt már reakciója a kiszivárogtatással kapcsolatban?
Foxhound1980#2478
NA menjetek ti a p.csába Jómunkásember meg sz.pik.
Délután én is írok egy hosszabb leírást, most nincs időm :)
Azt hadd kérdezzem már meg hogy hogy kell taxit hívni?
Elején vagyok még csak, Niko geci részeg, nem tud vezetni sem, sem lábraállni. ha vezetek akkor jönnek a zsaruk a piás vezetés miatt :o
na szóval hogy kell taxit hívni? :)
Most cvsomagolom ki.Szerencsére verbám van itthon pár darab
Huh gyerekek lehet valahol budaörösön verbát kapni? Mert MM-be nem volt tegnap, blu-ray bezzeg...
99%... Kemény nap lesz ez. Főleg, hogy egy óra múlva el kell mennem...
szar game nem elég hogy nem fizetsz érte, még nem is tetszik, szégyentelen
Én is kipróbáltam! Ami nagyon látszik, hogy ez a régi engine még mindig, tehát PC-n lehet majd megint moddolgatni, Abból látszik ahogy HDD nélkül ugyanaz a probléma, mint a régi GTA-knál mosott textúrák, popup, valamint sokat ismétlődnek az autótípusok. Nembaj holnap rohanok, veszek egy vinyót.
Ami nem tetszik: Kamerakezelés vezetésnél, kanyarodok, és nem fordul a kamera az autóval, nem látom merre megyek, nagyon zavaró. És az összes állás ilyen elcseszett, csak a motorházas nézet használható.
Nagyot röhögtem még: Cocqette :D:D:D beszarás ez az autónév
Atyaég mekkora fíling ukrán rapzenére lassan gördülni egy kabrió Cadillacben az ébredező városban... padló.
Nomeg az is eszméletlen klassz, hogy kiszállsz a kocsiból valamit intézni, aztán visszafelé közeledve a kocsihoz egyre jobban hallatszik a zene ami megy benne, majd beszállsz és bamm full hangerő, guruljunk! :D