8556

GTA IV Wiki | Walkthrough #1 | Walkthrough #2

PC-sek ide

• Nagydög
    Ball trigger befogas, A, B, X csipes, rugas, karmolas.
  • Nagydög
    Mikor egyes texturak, vagy egesz objektumok hirtelen feltunnek a semmibol. Akkor idegesito, mikor mar az orrod elott tortenik.

Ezek szerint mast nem zavar, hogy az autok mogott tul alacsonyan van a kamera? Asszem, most leulok, es eroltetem kisse a jatekot, hatha en is hozzaszokok.
  • BiG G
    [BŐG]
  • LordAndrew
    Amikor menet közben bukkannak fel az ojjektumok a képen. Lejjebb írta valaki, hogy ment autóval 100-zal, aztán egyszerre csak nekiment valaminek, amit csak pár tized másodperces késéssel tett ki a program a képernyőre.

Verekedésről tudsz valamit mondani? Hogyan? Mit kell nyomni?
  • Alwares
    Képtelenség. A warez verzió sem egy moddolt valami hanem 1 on 1 másolata az eredetinek. Nincs különbség, legfeljebb annyi ha valaki szar lemezre írja a játék akkor az szar is lesz...
  • edios
    Vinyó nélküliek problémája, h nem tudja olyan gyorsan betölteni a textúrákat (és objecteket!) a játék, amilyen sebességgel haladsz a kocsival.
  • Sephi
    En nem tudom , de en nem figyeltem meg akadast a jatekban... pedig tolam eleget.

Mi az a popup ?:D
  • LordAndrew
    Még egy dolog (bocsánat a flood-ért):
    A tegnap belinkelt review-ban egyértelműen szerepelt a merevlemezes install lehetősége is, mi a csuda miatt nem látjuk mi ezt? Lehet, hogy a tört verzió sajátja ez a hiba és a hivatalos release már tartalmazni fogja a lehetőséget?
  • LordAndrew
    Ja igen: van popup még vincsivel is, de nem nagyon zavaró. Néha lehet csak észrevenni. A játszhatóságot eddig nem befolyásolta.
  • LordAndrew
    Tegnap játszottam másfél órát, a harmadik küldetésig jutottam. Amiket felfedeztem:
    -Kegyetlen szép lett a város. Gyönyörű, magasan veri San Andreast
    -Jók az autók, jó lett a sérülésmodell (kedvencem, hogy elgázoltam egy gyalogost és az autó horpadása tiszta vér lett )
    -Az átvezető animációk minősége nem kimagasló, de nem is rossz
    -A story eleje (első pár küldetés alapján) nem rossz. A szokásos humor és képi megvalósítás kíséri
    -Radio Vladivostok... Besz@rás

Kérdések: hogyan lehet verekedni? Becélzom az ürgét, kiválasztom az ököl ikont és próbálom nyomkodni a tűzgombot de semmi? Hogyan lehet valakit megagyalni? Erre sajna nem jöttem rá.

• cenobite
    Az autók előfordulása még mindig úgy van mint a régebbi részekben? Tehát egy adott területen néha szinte csak 2-3 féle autó jön? Vagy itt most nagyobb a változatosság?
  • Sephi
    Arulja el nekem valaki mi ez a Popup? En ejjel haromig toltam , es nem figyeltem meg csak egy bugot... az is , hogy remeg a feje mikozben Tv-et nez. (igaz nem is a bugokat figyeltem).

Tehat mi ez a pop-up?
  • AnarchoiD
    fellepsz netre , es a live lecsekkolja a geped serialnumberet , es ha bannolnak azt fogjak bannolni , ilyen 1x-u
  • hali
    igen, ez az auto kanyarodik, de a kamera nem koveti dolog engem is elegge zavar, foleg kanyarba.
    Amugy tenyleg nagyon jo a jatek, tegnap fel orat csak a tengerparton farolgattam :)
  • Alwares
    Cash-be XD
  • hali
    es hova logol? ramba?:)
  • Foxhound1980
    A gép logolja mikor raktad be szóval ha az alapján lesz bannhullám akkor csoki.
  • amdrula
    Tegnap úgy játszottam, hogy kiszedtem winyót, csak memkari+új profil (hátha így nem ban-olnak :D). Remélem hdd-vel tényleg használható a dolog, mert így eléggé a játszhatóság alsó határán van :D

Amúgy a játék elég maga elég jó ;)
  • Foxhound1980
    Megnéztem az első 5 mp-et... OMFG!!! :DDDDDD
  • DePreSsZYo
    nyisson má ki a bolt h vegyek dl-t
  • EmThor
    nézd meg a részeges videót!!
  • ellington
    valaki játszik úgy a játékkal, hogy nincs vinyója? nekem sincs sajnos, és kiábrándító eléggé..
  • Foxhound1980
    Én is. Azt mondta az ember, hogy a héten hívni fognak az előrendeléssel kapcsolatban mindenkit.
  • gergou
    Valaki aki kiprobalta, az autok toresmodelljerol irhatna picit!
    En is platinumbol rendeltem elo, de csak webshopon keresztul. remelem keddre ideer.
  • Foxhound1980
    Uhh...Az a széttört taxi igen durván fest...
  • Foxhound1980
    T2-nek volt már reakciója a kiszivárogtatással kapcsolatban?
  • Foxhound1980
    NA menjetek ti a p.csába Jómunkásember meg sz.pik.
  • Sland
    Délután én is írok egy hosszabb leírást, most nincs időm :)

Azt hadd kérdezzem már meg hogy hogy kell taxit hívni?
    Elején vagyok még csak, Niko geci részeg, nem tud vezetni sem, sem lábraállni. ha vezetek akkor jönnek a zsaruk a piás vezetés miatt :o
    na szóval hogy kell taxit hívni? :)
  • pc killer
    Most cvsomagolom ki.Szerencsére verbám van itthon pár darab
  • Alwares
    Huh gyerekek lehet valahol budaörösön verbát kapni? Mert MM-be nem volt tegnap, blu-ray bezzeg...
  • pc killer
    99%... Kemény nap lesz ez. Főleg, hogy egy óra múlva el kell mennem...
  • Foxhound1980
    Ezt már végképp nem nézem meg...:D
  • EmThor
    netes videók alapján -> isten! többet nem nézek keddig... de lehet héfőre itt lesz ha holnap feladják :D

autók rugózása fasza, kicsit hamar borulnak -> eddig is ilyen volt mondjuk

amit mindenkinek látnia kell

részeg gameplay
  • EmThor
    szar game nem elég hogy nem fizetsz érte, még nem is tetszik, szégyentelen
  • KG21
    Én is kipróbáltam! Ami nagyon látszik, hogy ez a régi engine még mindig, tehát PC-n lehet majd megint moddolgatni, Abból látszik ahogy HDD nélkül ugyanaz a probléma, mint a régi GTA-knál mosott textúrák, popup, valamint sokat ismétlődnek az autótípusok. Nembaj holnap rohanok, veszek egy vinyót.
    Ami nem tetszik: Kamerakezelés vezetésnél, kanyarodok, és nem fordul a kamera az autóval, nem látom merre megyek, nagyon zavaró. És az összes állás ilyen elcseszett, csak a motorházas nézet használható.

Nagyot röhögtem még: Cocqette :D:D:D beszarás ez az autónév
  • EmThor
    nini megtanultak programozni :) THX

/imádkozik h a GAME holnap postára adja :D
  • DanielT
    Egyet sem láttam. Jó, hogy kérded, mert tényleg, (szerencsére) totál elfelejtettem mennyire "divat" ez mostanában.
  • EmThor
    v-sync hiba, szal ilyen képszétesés van? nekem az a gyengém, gyűlölöm.

rossz példa: assa creed, jó példa: burnout paradise

thx
  • Ragnar360
    ÚJ IGN interjú (article) LEZLIE BENZIES -el!!!! Új képek, infók stb.
    (Majd ha felkeltem átnyálazom az biztos, de most fáradt vagyok ehhez, reggel 10-től ...pfff)
  • DanielT
    Atyaég mekkora fíling ukrán rapzenére lassan gördülni egy kabrió Cadillacben az ébredező városban... padló.

Nomeg az is eszméletlen klassz, hogy kiszállsz a kocsiból valamit intézni, aztán visszafelé közeledve a kocsihoz egyre jobban hallatszik a zene ami megy benne, majd beszállsz és bamm full hangerő, guruljunk! :D