Ragnar360#2461
A tömör gyönyör képekben, szvsz a játékról megjelent eddigi legjobb képek között van.
A játék felismeri, hogy van benne HDD és folyamatosan cachel rá.
Ragnar360#2459
Nana :DDD nekem van HDD-m, eszembe se jutott anno anélkül megvenni. :)
Kemuri#2458
HDD nélkül kb. játszhatatlan. Mikor gyorsan kell menni, üldözni valakit kis idő után már nem csak a textúra részletesség késik hanem ojjektumok is. Így játszhatatlan. Amúgy csak egy núb kérdés, ha nincs install opció, hogy lehet a HDD-ről futtatni? Nemrég vettem gépet nem tudok ilyeneket még =(
lehet még jobb lett volna, ha csak ps-re jön ki mert ott alap a vinyó és 30 ezerért 250 gigásta veszel :D
Ragnar360#2456
Én is azt tudom ajánlani, hogy szerezz be egy vinyót!
Sajnos, azt többször megmondták a Rockstaros srácok is, hogy kompromisszumokat kell kötni! (értsd: többféleképpen:D)
Bully-ra is sokan panaszkodtak, ilyen téren, én mégse vettem észre semmit, de lehet nem is akartam. Jó, hogyha néha elfogult az ember.
Számomra meg az hihetetlen, hogy a PS2 GTA-k szaggatós popup szar verziók után egyáltalán megcsinálta a R* hogy menjen vinyó nélkül...
HDD required. Kész.
Számomra kicsit hihetetlen, hogy így adnak ki egy ilyen kaliberű játékot. Minden más része nagyjából tökéletes, popupon kívül max picit nyugdíjas kamerát tudnám felhozni negatívumként, bár azt fél óra játék után észre sem veszem már.
(Mint ahogy az ojjektumokat sem, amik addig vannak invisible módban, amíg beléjük nem megyek 100-al..)
Aki él és mozog menjen kedden a boltokba. Ez agyonüt mindent idén.
#2441"Nos. Vinyó nélkül letesztelve... GÁZ. Nagyon sokat késnek a textúrák. Arcade tulajok, tessék szépen elmenni a bótba vinyóé'."
hmmm....meglenne a popup forrása? :/
Képet rakjatok már:) Valami jó nagy felbontásut:P
Az mekkora mar , hogy lehet Tv-ezni :D Meg mobilozni :D
Detto. En sem tudom mit mondjak. San Andreas elso benyomas messze nem er el ehez.
HIHETETLEN.
Nah akkor fasza.. :D Lehet kéne már elkéne amúgy is egy mondjuk...hol lehetne óccsó pézé hozzájutni? :)
Ohh ez zsír:) Még jó hogy vettem 1et anno az arcadomba:)
Nah azt látod nem próbáltam :)
Nekem még jókis régi core gépem van, ergo nincs vinyóm. De annyira vészes a textúra pop-upolás, sőőt...első pár percben volt, hogy csak később jelenített meg valami transzformátorfélét, melyet jól telibe is szedtem a járdán...de utána semmi problémám nem volt. Nemtom létezhet-e, hogy csak az első pár percben ilyen...de az is lehet, hogy nem figyeltem már, mert úgy belemélyedtem a játékba.. :) Szóval eddig még nem volt zavaró itt, és annyira nem tragikus egyáltalán, mint ahogy egyesek leírták. (út eltűnik, meg hasonlók...az kéne még :D) Szerintem ez a dolog a lemeztől/írótól/olvasótól is függ egyaránt.
Nos. Vinyó nélkül letesztelve... GÁZ. Nagyon sokat késnek a textúrák. Arcade tulajok, tessék szépen elmenni a bótba vinyóé'.
fanatifo#2433
enyémbe van vinyó és semmi gáz eddig nincsen vele
Nagyon jó kis kedv csináló:) Óóóóó lenne már KEDD! Hétvégén úgy bebaszok hogy csak Keddre józanodjak ki:D
Niko irányítása nekem egy kicsit szokatlan...de talán megszokom majd. Viszont az autó kamerája valahogy nem fekszik =/ Mintha kicsit jobbról mutatná jobban, vagy nem is tudom...ez még elviselhető lenne, de egyes kanyaroknál ez a kameranézet nem túl szerencsés...de lehet majd megszokom végülis...
Még annyit tennék hozzá az előzőhöz, hogy a járművek vezetése fenomenális! Tényleg érzed, hogy egy verdát vezetsz, és nem egy darab szar téglát a sínen, mint az előző GTA-kban...farolgatnak összevissza, látod ahogy rugózik a verda...már-már szimulátorokkal vetekszik. :)