Elég érdekes ... Hála istennek nekem van vinyóm
Ragnar360#2542
Na re, reggelt!...Dani te nem aludtál ? :DDD
Akit érdekel/érint, hogy mennyire gáz vinyó nélkül a játék, az tekintse meg ezt a videót, most csináltam. Van amikor még többet kell várni, van mikor az út textúra eltűnik, van mikor a tárgyak is így jelennek meg.
Nagydög#2540
A franc se tudja... Minden szempontbol azt latom, hogy a jatek lenyugozo, es valahogy meg sem nyugoz le.
Az autok fizikaja mondjuk egyszeruen nem tetszik. Elso fek emlitesre se melto, a kezi meg akkor is korbeforgatja az autot, ha a lampanal all.
A grafika tenyleg ott van, de az őszi verőfény effektet en mar betiltanam, mert 2 percig szep, aztan csak idegesito, hogy minden konturt osszenyalaz.
Nem talaltam eddig semmilyen eldugdott aprosagot, vagy mini jatekot.
Valaki kerdezte: Helikopter van a jatekban, legalabbis az ellopott dolgok statisztikajaban szerepel.
Egyelore ennyi.
Totál realisztikus(a maga nemében persze), nekem jobban is tetszik SOKKAL mint a Burnoutban(annyira nem lehet azért pépesíteni a kocsit). A fizika isteni.
sirpalee#2538
Van enten valahol egy nagyon jó összehasonlító videó, töréstesztek és a burnout paradise között. Nagyon meglepődtem... Nem tökéletes de elég jó közelítés.
Azért a Burnout-ról sem lehet elmondani, hogy "totál realisztikus"... Mindenesetre, ha arra vagy kíváncsi, hogy bele tudod-e magad élni a játékba, legalább annyira, mint az elődeibe, akkor a válasz: igen. Ehhez a beleéléshez hozzájárul a törésmodell, de még ezer más apróság is, amire figyeltek.
oke oke, de en arra varok egy ilyen jellegu jateknal, hogy az is total realisztikus legyen. Ezert nem kene hibaztatni...
Hogy a f*szba érne már el Burnout szintet amikor az a játék másról sem szól csak arról, hogy jól néz ki a törés?
Tökéletes a törés egy GTA játékhoz.
jojo, ezt mar lattam, de ez csak egy kep :) Nem birom kivarni keddig, hogy ne amortizaljak szet par kocsit :)
En arra lennek konkretan kivancsi, hogy mennyire relisticus a toresmodell? Egy burnout paradise szintet eler?
Meg fogom venni, ez megérdemli! És Tetszik, egyedül a kamerakezelést cseszték el, meg néhány apróságba lehet belekötni talán, meg kell hozzá a HDD
Épp azt mondja, hogy csak ezekre a gépekre kell ránézni, hogy eredeti vagy sem. Ha eredeti akkor oké, ha warez akkor pápá.
szerintem nem fognak belőle problémát csinálni. mármint lelkiismeretit. aki megjelenés előtt játszott vele arra ráver egyet a banhammer :o)
Igen, de egyszerűen nem tudok belekezdeni, talán nem is akarok, hogy mindenki fedezze fel magának.
Annyit azért leírok, hogy MINDENBEN fejlődött az előző részekhez képest, eszméletlen az egész. Már megint csak eddig jutottam a leírásban, pedig ha kritikáról van szó könnyedén megtöltök 5 oldalt is. Hihetetlen filmszerű, az átvezetők fantasztikusak, a szinkronok csodálatosak, a vágások/kamerák oscar díjasak, soroljam még? :) Legyen elég annyi, hogy 1 másodperc alatt Niko Bellic voltam aki épp megérkezett az "új hazába". Sehol nem lógott ki a lóláb.
Honnét mondanák meg, h megjelenés elött futot?:)
És ha az egyik spanom hozzta át az eredeti gta-jat?:D
ez rendben van, de meddig tart az MS -nek célzottan csak azokat a gépeket megnéznie amin a GTA IV. futtott a megjelenés előtt? a módosítás szűrhető, ha a neten van a masina
VAgy felhívja őket a forgalmazó, h legyenek szívesek keddig nem felmenni a live-ra!:D amúgy meg a gamercard-on látszik, h hány pontot szereztél gta iv közbe!:D
Erről beszélek, hogy nem tehetik. Így sajnos nem lehet szigorúan szabályozni letiltással a korai warezt, mert van aki legálisan jut hozzá a legális verzióhoz.
Ez szívás... :D
És akkor most lefogják tiltani azt a pár embert aki eredetivel játszik a neten?:)
Akkor visszaszívva, "Hosszú és eredményes életet" :D
És itt az egyik oka amit mondtam, hogy miért nem tud semmit csinálni a Rockstar se az Ms. Bénák mindig vannak.
"Due to a shipping error three of our customers might well have received their copies of GTA4 this morning…
Please appreciate that this was an error on our part and that DVDCrave is committed to abiding by the official world wide street date of Tuesday the 29th.
The release of this game is a huge event, so please hang in there until the 29th as you won’t be disappointed! "
Hivatalos nyilatkozat egy forgalmazótól, hogy tévedésből pár embernek már ma kiszállították.
Akkor kapjon 3 ledet a boxod ha megkapod holnapig:D
Elképesztő? Ez kicsit erős megfogalmazás. Hol vannak a "mivel írjam ki?" "honnan töltsem le" "melyik lemez a jó" és a többi idióta kommentek? Sehol. Páran leírtak tapasztalatokat a többiek kérésére. Kijött a warez verzió ez köztudott.
Jah. Ebből az eddigi tapasztalatokból kiindulva lehet mai és holnapi postázás is. Én a holnapra tippelnék.
Szerintem ezt a topicot simán zárni lehetne a megjelenésig. Mert ami Warez itt megy, az elképesztő.
Nem akartam írni, mert mondom hülyének néznek, de az én álmomban is volt ma GTA4. Azt álmodtam, hogy nem tudtam eldönteni, hogy PGR4-ezzek, vagy GTA4-ezzek. Aztán mivel rájöttem, hogy a GTA4 még nincs meg, PGR-eztem.
bazz énmár GTAról álomdtam:D meg hogy 3 ledes lett a boxom:DDDDDDDDD