Xboxot akartam, csal elírtam. Egyépként olvastam itt, hogy ha nincs a xboxba vinyó, akkkor popuppol. Avval a vinyóval, mit kell csinálni? Semmit, csak beteszed, oszt kész?
írni sem tud, de xbox és a játék kell neki, lolmár hm, kiadhatnák már
Nekem is kéne egy vincsi, hol vetted?
ha nem publikus akkor lécci privátban!
Köszi
Sajna csak: 23/04/2008 10:37:04 Your order is currently being picked and packed.Egyébként valahol azt olvastam hogy a Game szombaton adja fel a játékokat azoknak a rendelőknek akik nem 1 napos szállítást választottak.De reménykedek hogy azért holnap feladják :)
Ragnar360#2559
Nem esett szó még sztem a játék egyik nagy újításáról, hogy fellehet kapaszkodni a járművekre (mint a filmekbe :P) vki próbálta már...ha nagyon spoiler akkor csak tagek közé pls.
WOOW!
Ez rohattjólessz
04 - 11 - 50 - 24ez a megjelenés itt fent?
DePreSsZYo#2557
faszom akartam írni erre write failed vmi sector szar... ennyit tdkról, img burn csak nem szar, dvd író meg szinte új kb 4 dvd-t ha írtam vele most mehetek megint vásárolni...
Kicsit off, de vinyó más játékot is boostol esetleg GTA-n kívül?
Ugye vinyóval semmi dolgunk azon kívül, betesszük a DVD-t, oszt' játszunk? A menüben nem talátam semmiféle kapcsolót vagy utalást a merevlemezre történő cachelésről, installról stb. Úgy általában merevlemezes beállítást nem találtam.
Az egy dolog, h nem szépek a házak, amíg be nem töltenek, de amikor a kocsi levitál, és beleütközöl a levegőbe, úgy, hogy kirepülsz a kocsiból, az már idegesítő..
Szal vinyó nélkül játszható, de nem élvezhető hosszútávon a cuccos szvsz.