Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Végül is így van. A mai Blikkben benne volt a Gta, azt írták néhány napon belül megjelenik. Ez a 85 télleg néhány.<#idiota>
azért az kicsit gáz lenne, hogy ha szeretnéd, ha nem, mindennap változna az öltözéked
a SA-ban is megtehetted hogy minden nap átöltöztél, azonkívül ha kell az életben is lehetsz akár egy hétig egy ruhában 😄
A többi szereplõnek cserélõdni fog a ruhája, hogy relasztikus legyen a játék de ez elvész ha a sajátod nem változik naponta.
elvileg igen, de az miért baj?
De akkor Nikonak nem fontos ruhát cserélni. Az az végig vihetem abban a ruhában amiben elkezdtem.
lesz ruhás szekrény mint a SA-ban
Arra is kiváncsi leszek, hogy hogy lesz megoldva ez az öltözködés. Tehát a saját ruhád hogyan fog cserélõdni. Egy ideig azt hittem, hogy akkor mikor mentesz a házadban de késõbb kiderült, hogy lesz autosave így nem tudom mi lesz.
az elsõ csak linkelve volt, a maverick meg tényleg elég egyértelmû, más nem nagyon lehet
amúgy képeket inkább itt nézegess
A 2ik képen szeintem az idáig is jól ismert Maverick helikopter látható.
Nem valószinû, de akkor már 2nél több fegyver ne lehesen az embernél, mert az elég érdekesen nézne ki ha van nállam egy minigun és egy M16os. Szerintem inen az elsõ két kép még nem volt bent a topikban.(betenni nem bírom mert nem bírom a képeket letölteni)
Fido4life
szerintem az ilyen dolgok eltûnnek, tehát a fegyver se fog úgy hip hop a kezünkbe termelõdni (azért ez ritka primitív megoldás volt eddig szvsz)

Az lesz a másik nagy elenfele a Gtanak. Szerintetek ez a bukósisak dolog, hogy lesz megoldva? Mert szerintem Niko csak simán hátranyúl és a semmibõl a kezében terem a sisak, majd he leszállsz a motoról akkor ugyanígy eltünik.
az elsõ nincs, de a 2 az lesz
Azt olvastam, hogy nincs de a dobozra nincs ráírva, hogy csak 360ra.
Yoda001
az van pcre?

http://9gag.com/gag/5135249

Kár, mert most a Saints Rowot nyomom és nagyon kemény mikor 200al fának és repülök 10 métert.
AntiHero
Igen, ez nincs benne.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Az igaz. Aról van valami info, hogyha neki megyek valminek nagytempóval akkor kirepülök a kocsiból?
AntiHero
Ö úgyis összetörik a kocsi vagy felrobban, mire eltünne😄

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

A golyónyomokra visszatérve, remélem nem olyan lesz, hogy egy bizonyos mennyiség vagy idõ után a régiek eltünek.
Alwares
Szerintem ez szinte biztos...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

igen, Middle Park néven
bubu13
A Central Park benne lesz a játékban?

EEE 1899

Krözési plakátok.
Ja, a 3-ik trailerben mikor a kocsit lõtték akkor is meglátszott a golyó nyoma. A képen jobb oldalt lent a sarokban az az ember már komolyabban hasonlít egy kínaira mint az edigi részekben.
a trailer-ekben is így törik a kocsi, meglátszik minden golyó helye

új screenshot
JaSoN HuNTeR
nézz meg egy videót és utána pedig ezt a képet.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

az eleve nem lehet mert a render az EA-é, amúgy meg miért lenne az?
JaSoN HuNTeR
ez renderelt kép.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Új kép.
A 3-ik trailerben a rendõr autó mikor neki száll a kamioinak az jól megvolt csinálva de ez sajnos nem gameplay.
Yoda001
de azt tudjuk h sokkal részletesebb lesz és a fizikájuk is jobb lesz a kocsiknak

http://9gag.com/gag/5135249

gergou
Kar hogy a toresmodellrol meg igazan konkretumot nem lattunk.

`Take a look to the sky just before you die`

valószínûleg az lesz, mert a SA-ban is így volt megoldva
Remélem nem lesz mind egyforma. Lehetne valami cucc benne ami minden autónak más rendszámot csinál.
Na ja, amúgy én kíváncsi vagyok mi lesz a játékbeli rendszámokkal.
Korábban üres volt mind, a 3. trailer óta meg csak Liberty City van írva az összesre.
Vagy ha New York-i rendszáma lett volna.
ennél már a csak a GTA-004 lenne jobb <#idiota>
james69holden
hazafele jövet fényképeztem, pfff 😉

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Alwares
Ja ez fasza lesz!

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Ilyesmi lesz a fizika a játékban.
Vagy most kapunk jó grafikát szar hangulattal.<#idiota><#buck>
ÁÁÁ Már elig tudok meglenni. Nagyon várom a játékot!! Szerintem Az eddigi gta-knak a grafika volt a legnagyobb problémájuk. De szerencsére a hangulat mindig elfelejtettete velünk. Remélem most is tökéletes hangulat lesz, ráadásul jó grafikával.

Az elsõ képen a kanapé bal oldalt elég érdekes de ez lehet, hogy csak a méret miatt van. A második képen szerintem elég szép a nap ahogy besüt az ablakon. A 3 képen lévõ piros autóhoz hasonlóval már találkoztam valamilyen játékban.
3 új (egyelõre ilyen kisméretû) screenshot

csak egy német oldal állította hogy a Rockstar megerõsítette nekik, persze aztán pár óra múlva törölték is
a hírben az volt hogy a megjelenés elõtt várható a 4. trailer, és utána valamikor egy gameplay videó,
szóval ha igazat írtak akkor majd áprilisban fog jönni
Érdekes, hogy a 4-ik trailerrõl semmi hír nincs pedig a múlthéten azt olvastam, hogy jönni fog, de semmi.
VRSDM
újabb képek, egyre kisebb felbontásu textúrák, aztán lehet cask a szemem csal :/

u dont have to listen anybody else but me

Igen. És mi a konzolos topikba a pcs számlálót tettük be.<#idiota>
a külsõ javascript miatt várni kell míg betölt a számláló
(bemásolva valamiért nem mûködött)