DePreSsZYo#2625
rádiót nem lehet kikapcsolni? a leveszed a hangerőt optionsbaválaszokat nemkérem kössz:D
persze vágom, meg mondom nekem van,de már megint az van,hogy rákényszerítés van folyamatban, érted mire gondolok
de nyilván ez lehet egy technikai megoldás is, és hát ha ettől valóban jobban tud gurulni a játék ok, csak hát érted...
de ze legyen a legnagyobb gondunk
meg hát jó az tény,hogy egy vinyó azért nem árt ha van,csak ugye sokan nem engedhetik meg maguknak
arról a kocsifeltörésről csinálhatnál valami videót! :)
Nemértem a bajodat. A DVD sebessége nem elég arra hogy kellő időben kirakja a dolgokat... nemtudom mitől van, lehet programozási gikszer is bennevan, de valszeg a lemezolvasási sebesség a ludas, ettől még játszható ugyan ugy, csak akinek van HDDje s ez a többség, annek ezek a problémák megoldottak... de nemkell aggódni GTA nemfog kijönni minden hónapban, ez egy ilyen helyzet.
LeryStar#2620
tegyetek már fel gameplay videókat......
priluki#2619
Hát igen.. Nem tuloztak az ujságirok mikor azt mondták jobb lesz mint gondolnánk:D Tényleg beszarás!!!!!
nem akarok itten ünnep rontó lenni,de azért ez elég ganéság, hogy úgy írják meg,hogy vagy vesz a paraszt vinyót vagy fosul megy neki a gém
nekem ugyan van vinyóm,de ezt nem tartom fernek akkor sem,hát nem az a jó a konzolban,hogy bevágjuk a lemezt azt mehet a lehető legjobb minőségben?
kicsit pc ipar szagú a dolog, vagy megveszed a perifériát/új vga-t vagy mehetsz sakkozni a játszótérre
és szvsz ez nem backup/original kérdése
SRÁCOK! EZ VALAMI ISZONYAT KIRÁLY JÁTÉK! ESZMÉLET JÓ!
Kezdem az elején.
Intsallálást nekem sem ajánlott fel, pedig Premium gépem van. Mindegy, indul a game. Intro-tól nem voltam elájulva, nem volt valami hudeizgi…
Érdekes módon, játék elején jött a Credits. Ilyet sem láttam még… Lement a credits és végre lehetett játszani. Baromi részletes, nagyon szépen meg van csinálva minden.
Persze vannak apró bugok, de nem vészes annyira.
Kocsik nagyon faszák, könnyen fel lehet ismerni hogy a valóságban az milyen kocsi lenne. A törés iszonyat brutál, nagyon jól gyűrődnek az autók. Flat-out stílusban ki lehet repülni az ablakon is, ha nagyon gyorsan ütközöl frontálisan :D
Az autók koszolódnak. Porosak lesznek és vinni kell őket a mósóba. mert hát az is van :D Végre egy game ahol van mosó!!! :) Ha mondjuk jönnek a rendőrök helikopterrel és elkezdenek lőni rád, akkor a kocsi tetején ottmaradnak a golyónyomok. Kis kaliber kis lyuk, nagy kaliber nagy lyuk!
Ide még azt is megemlíteném, hogy ha átmész egy kupac szeméten, akkor trutyi fröcskölődik rá az autóra :D
Ha elütsz valakit, akkor meg csupa vér lesz a kocsi azon része ahol éri a puhatestű .
Időjárás is eszméletlen. napsütés, éjszaka, szél, köd, párás levegő fülledt meleg, minden van.
Aztán vannak mocik is, pcj-600, freeway, robogó stb. egy név alatt több motor is megy. Ülés alatti kipuf, jobb oldali kipuf, egy féktárcsa, dupla-tárcsa stb. szal variálódik az is, mint az emberek. Abból sem nagyon látni 2 egyformát.
Az emberek, mint már többen is írták élik saját életüket. bevásárolnak, fényképeznek, isznak, buliznak stb. van aki autót szerel!!!! Van, aki az autóból pakol ki be. Beszarás!
Vannak gyilkosságok is. volt olyan, hogy hallom, hogy valaki lő, aztán hosszú duda. mondom miez? Látom, hogy van egy autó az út közepén, be van lőve a szélvédő és a fickó fekszik a kormányon meghalva. hatalmas! :D
Lehet ugrálni, felmászni helyekre, átugrani falakon, kerítésen, létrára mászni stb.
minden szarrá zúzható. ha egy padon elütsz, vagy átmész egy fakerítésen, akkor minden léc más irányba repül és nagyon látványosan szétszóródik. ugyan ez van a kocsikkal és a robbanással is, hogy nagyon nagyon látványos.
Van itt is 8-ball, pay n’ spray meg minden, ami kell :D
Az autópályán vannak kapuk, ahol 5dodót kell fizetni. ha nem fizetsz és átmész, akkor kapsz egy csillagot, de ha megállsz, akkor csak büntetést kell fizetni. 1-es csillagnál még nem ölnek meg a rendőrök.
Barátokat kell szerezni, csajozni kell, lehet öltözködni.
Autófeltörés is nagyon jó. van, hogy még harmadjára sem indul be a paripa és niko szerencsétlenkedik…
Rengeteg minden van még, de most nincs időm többet mesélni. bocs a sok helyesírási hiba miatt, de sietek játszani :)
Szerintem kicsit keves az fps. Max 25lehet,de neha annyi sincs,es a kamera allas sem az igazi. =[
Igen,már Blöff vagy A ravasz az agy és két füstölgő puskacső komolyságú a cucc :D
Valószínűleg nem csinált senki még bazd...akkor válaszoltak volna rá, nem gondolod? Mondjuk ami melletted áll, hogy mindenki fossa a szót, aztán lehet nem figyelték a hsz-eidet... =/
Ragnar360#2611
Vki csinált ilyet mint ezen a képen van, hányszor kérdezzem még meg -normálisan -
Ettől már komolyabb szinten van azért a játék...Kétlem, de majd kipróbálom :D
marcinger#2609
Valki próbálta már, hogy belelő a holdba sniperrel akkor az nő-e? Mert ez az eddigi Gta részeknél meg volt.
Visszamentem 5 percre játszani és megint annyi jó dolgott vettem észre ez alatt hogy... Bementem a kajáldába hp-t tölteni miután elütött az autó megfogtam egy ketchupos tubust és az egyik asztálnál ülő embert jól fejbeqrtam vele. Rámtámadt, leütöttem...Kimentem az utcára... 1 nő és egy férfi besélgettek a járdán és láthatóan elköszöntek egymástól.Rátamadtam a nőre (nincs pénzem :D) , erre a férfi visszafordult és rámtámadt...elrohantam autóért,ő futott utánam és amikor beszálltam akkor ki akart szedni...nagy gáz és pár méteren keresztül úgy húztam magam után, hogy a kilincsbe kapaszkodott. ÁÁÁ ez nagyon nagy...megyek is vissza!
Gabe18#2607
Azért valószinű vinyó nélküli gépen főleg kiütközik a lemez/írás minősége.Ezért lehet ott ennyire különböző a popup erősége,mert lehet egy jól megírt,jó minőségű lemezről még az is elboldogul vele valahogy,de gyenge anyagról már nagyon nem bírja magát,és akkor jönnek a súlyos lemaradások.
Nemhiszem, elvileg egy és ugyanaz...
valahonnan be kéne szerezni, csak nem olcsó mulatság azért =/
DanielT tesztelte vele és nélküle, még videót is linkelt, egyértelműen kell a winchester, nélküle durván popup -ol a játék
ellington#2604
bocsánat, core gép, a lényeg, hogy nincs benne vinyó, viszont a meghajtó lesz akkor a ludas. az biztos más lett két év alatt.
webadam#2603
Azért leírhatná már vki akinek van vinyója hogy milyen.Mert a R* egy szóval sem mondta hogy használja a HDD-t az IV.
Nem.. :D Felfele gomb a D-pad-on. De a taxit én sem tudom, hogy hogy lehet hívni..viszont ha a 911-et felhívod, akkor 1-3as gombig válaszhatsz...1 a rendőr, 2 a mentő, 3. pedig a tűzoltók.
Amúgy tegnap írta még valaki, hogy lehet büfögni meg fingani...nah azt hogy kérem? :D
"leszokhatnának már erről a lezárós hülyeségről...nem jut az eszembe olyan gta szerű játék amiben így le van zárva a város nagy része.."
Szerintem ez így tökéletes. Ha már az elején meglenne nyitva minden csak koborolnál és egy időután már uncsi lenne. Így meg folyamatosan nyilnak meg az új részek a storyval haladva.
Végre kipróbálhattam! Hát ez nagyon durva! Olyan szinten ki van dolgozva a világ, hogy nem igaz és még csak 1 órát játszottam eddig! Pl. elütött egy régi amerikai autó és a krómozott lökhárítóján és hűtőrácsán rendesen ottmaradt a vér... Sajnos winchesterem nincs(azért vettem arcade-ot, mert nem akartam se live-ozni, se xbox1 játékokat nyomni, mentésre meg elég a memóriakártya...és amikor vettem még nem volt hír erről, hogy kihasználja a HDD-t a játék.) ezért van popup de a legtöbb helyen nem olyan vészes. Azért az durva volt amikor mentem 1000el a híd felé(ami még le van zárva) és nem jeleníttte meg a rendőr blokádot...átmentem a 2. szigetre és persze 6 csilagos körözés. leszokhatnának már erről a lezárós hülyeségről...nem jut az eszembe olyan gta szerű játék amiben így le van zárva a város nagy része...
Átviszem haverhoz a játékot (HDD van neki) és ha tényleg sokkal jobb akkor vennem kell egyet nekem is.
Na igen és elvileg azzal hozod elő a mobilt.
Szóval Core...nekem is azom van :) És ennyire durva itt sem volt...nemtom, hogy ez lehetséges-e...néha-néha előfordult, de tényleg nem komoly, mint ahogy egyes videók/leírások mutatják...így 2 óra játék után..Pedig szinte semmi különbség nincsen a két gép között...és egyikben sincs vinyó...
még jó hogy az Arcadeokat csak 2007. szeptember óta gyártják...
nekem van vinyó,de várok jövőhétig a játékra. :)
én nem szedem le és írogatom ki,a-a.
bár már a kíváncsiság nagyon gyötör és már kipróbálnám szívesen.hétvégén nekem is bebaszás lesz ennek örömére is,hogyvégre ittvan, :DSA_SADSAD
ellington#2588
ismerősömnek is arcade gépe van, még a legelső széria, 2005ös, és nála nincs semmi durva popupolás.
Eloszor egy kis benzinbe kell martani, hogy jobban porogjon :)