8556

GTA IV Wiki | Walkthrough #1 | Walkthrough #2

PC-sek ide

• Csacsi
    hála az égnek, mert én is az akcentusoktól féltem.
  • KG21
    igen, van bekapcsolahtó felirat. Jól is jön, mert a hülye akcentust nem mindig érteni rendesen
  • Lyan Kyj
    Eszméletlen király lett, egyetlen problémám, hogy vezetésnél csakran a kocsi hátulja alá bújik a kamera és ott is marad kiigazításig..vmi trükk van kiküszöbölésére (az eredeti kameraszög megmaradása mellett)?
  • joshua
    Akkor már biztos,hogy a HDD megszünteti a popup-ot?
  • morgomedve
    Hát, érdemes volt várni
    Az árnyékos részeken rohadt sötét van nappal is, más hibát még nem találtam, röccenésmentesen fut a játék...
  • Csacsi
    Valaki nyugtasson meg, hogy a felirat bekapcsolható.
  • Alwares
    Biztos hogy kamu. Nagy celebeket rendeznek és nagy banzájt a megjelenésre, nem fogják lefújni ekkora faszságot...
  • mucsácsó
    Pont az van, hogy feloldják az embargót...gyk. lehet egyből árulni a játékot, nincsen 29-ei megjelenés...de hatalmas nagy kamu szerintem. Valamelyik hülye ezt kitalálta, és akkor ebből készülnek már a fake-ek ezerrel. Ugyan hitelesnek tűnik a levél, - persze hamisítani is lehet egy ilyent - szerintem is kamu. Ezzel az erővel ezt minden kiadó eljátszhatná, mivel kb. minden játék 1 héttel - 5 nappal megjelenés előtt kerül ki a netre.
  • Alwares
    Szerintem is biztosan lesz egy szám nélküli GTA még, szerintem egy jó 3 éven belül. Bár a mostani "nextgen" érában kicsit kitolódott a fejlsztési idő, szal jó kérdés mi lesz a kövi és mikor. Mindegy most itt van ez és majd jönnek a DLC-ék :)
  • Ragnar360
    Mit nem lehet ezen érteni, alapszintű angoltudást ha megüti...ahogy Kandurex is mondta, megadták az engedélyt az üzleteknek a játék értékesítésére -azonnali hatállyal- persze kacsa az egész.
  • Sephi
    Peldaul GTA5 majd a kov generacioban lesz... addig lesz meg egy GTA jatek aminek meg e nevet nem tudjuk.
  • Kandurex
    egyik kicsit :)
  • Nagydög
    Ez egy latszolag hivatalos level latszolag a Rockstartol es latszolag a Take Two-tol latszolag egy kereskedonek, hogy mar ugyis kiszivargott, ezert nehanyan onhatalmulag elkezdtek szallitani, ugyhogy francba a tervekkel szorjatok kifele a nep kozze!
  • DanielT
    Gyakorlatilag meg nem ez van odaírva :D
  • Alwares
    Félreolvastam? :S
  • Alwares
    Elvileg az van odairva, hogy ugyan kikerült netre a cucc de ne kezdjék el előbb árusítani a cuccot. Lénylegében semmi jelentősége sincs ennek.
  • Kandurex
    a lényeg, hogy minden bolt azonnal elkezdheti az árusítást
  • mama2
    Lefrdítaná nekem valaki? Fizetek neki egy sört, HTX:D.
  • Evogordon
    Fogd fel úgy GTA 3 kiegek vagy folytatások....
  • DanielT
    Épp kerestem a cikket ahol olvastam, de örülök, hogy feltaláltad magad ügyesen.
  • Kandurex
    hát ez nagyon nagy királyság lenne,...csak valahogy nem érezzük a hatását,..így hát fék :(
  • Doog
    És M.O-on nem fogják így adni ?
    (csomagban)
  • Nagydög
    Mondom: Vice City volt, meg San Andreas. Mit akarsz ennel jobban erteni? Holnap meg majd azt kerded, miert pont Barton, Xeon, meg Coppermine? Mert CSAK!
  • Ragnar360
    Honnan csórtad :D
    (szerk.: amúgy kamu, nem mellesleg válaszolhattál volna a pm-re, de mostmár mind1, googliztam egy jót, eu több részén adják vele akciósan)
  • mama2
    ÁÁÁ... én nem ezt kérdeztem az tudom hogy a VC az Vice Cityt jelent a SA meg San Andreast. Én azt kérdeztem, hogy ha ez a 4. rész, akkor a San Andreas meg a Vice City mi volt. Mert ugye volt a GTA I,GTAII,GTAIII, mjad jött a Vice City, meg a San Andreas, és most a GTA IV. Én azt akarom megtudni, hogy a GTAIII, meg a GTAIV között lévő Vice City, meg San Andreas mi volt, ha nem egy különálló rész?
  • amdrula
    Még nem próbáltam ki, de drámai változás kell hogy legyen, volt, hogy gondoltam átmegyek ezen a téren, nekiütköztem valaminek, aztán megjelent az épület :D

HDD-s dolog meg egyszerű, ha talál, akkor használja játék közben.
  • DanielT
    Na ez vajon mekkora kamu?

• Nagydög
    Nem telepit ra, hanem cachel. En megis csak azt javasolnam, probald ki! Ne hidd el, amit itt mindenfele jottment osszehord. Jobban tudod te azt! ;)
  • Doog
    :OOO
    Magyarországra is jöhetne éppen most készülök konzolt venni pont a GTA IV miatt.
  • Ragnar360
    Na szerinted miért ?:DDD ,tegnap mi volt, hmm...KEDD-en meg mindenki csak addig lesz míg megszerzi/megjön a géme.
  • webadam
    Most akkor hogy is működik ez a HDD-s dolog?Mert ha jól tudom nem telepít rá semmit.Biztos jót tesz neki a vinyó de azért akkora drámai változás nem lehet.
  • HUNming
    A kábelek sem férnek el egymás mellett ( hang, lép).
    De lehet kapni valami elosztó faszságot.
  • Ragnar360
    WTFFFFFF
  • Foxhound1980
    Az qrvameleg...
  • Nagydög
    Tudom kinek koszonhetem, meg azt is, hogy minden ilyen kiegeszitonel gondoskodnak rola, hogy minden massal inkompatibilis legyen, aztan vagy megveszed toluk 5-10 szeres aron, vagy nezheted a falat. Valamin csak be kell hozni az alapgepek korai vesztesegeit.
  • DanielT
    Németországban beindultak a GTA4 -gyel együtt csomagolt WINCHESTERES Premium X360 pakkok 249 Euróért ami kb 63 ezer Forint.
  • FlyHigh
    Veszel egy prémium packos gépet és kész.
  • Foxhound1980
    Egyértelmű.
  • Doog
    Akkor többet ér megvenni egy Premium Xbox csomagot mint Arcade csomagot.
  • HUNming
    Ezt köszönheted a Microsoftnak.
    De anno tizenakárhány éve 30-ért vettem egy 650 megás vinyót. :D