hála az égnek, mert én is az akcentusoktól féltem.
igen, van bekapcsolahtó felirat. Jól is jön, mert a hülye akcentust nem mindig érteni rendesen
Lyan Kyj#2704
Eszméletlen király lett, egyetlen problémám, hogy vezetésnél csakran a kocsi hátulja alá bújik a kamera és ott is marad kiigazításig..vmi trükk van kiküszöbölésére (az eredeti kameraszög megmaradása mellett)?
Akkor már biztos,hogy a HDD megszünteti a popup-ot?
Hát, érdemes volt várni
Az árnyékos részeken rohadt sötét van nappal is, más hibát még nem találtam, röccenésmentesen fut a játék...
Valaki nyugtasson meg, hogy a felirat bekapcsolható.
Biztos hogy kamu. Nagy celebeket rendeznek és nagy banzájt a megjelenésre, nem fogják lefújni ekkora faszságot...
Pont az van, hogy feloldják az embargót...gyk. lehet egyből árulni a játékot, nincsen 29-ei megjelenés...de hatalmas nagy kamu szerintem. Valamelyik hülye ezt kitalálta, és akkor ebből készülnek már a fake-ek ezerrel. Ugyan hitelesnek tűnik a levél, - persze hamisítani is lehet egy ilyent - szerintem is kamu. Ezzel az erővel ezt minden kiadó eljátszhatná, mivel kb. minden játék 1 héttel - 5 nappal megjelenés előtt kerül ki a netre.
Szerintem is biztosan lesz egy szám nélküli GTA még, szerintem egy jó 3 éven belül. Bár a mostani "nextgen" érában kicsit kitolódott a fejlsztési idő, szal jó kérdés mi lesz a kövi és mikor. Mindegy most itt van ez és majd jönnek a DLC-ék :)
Ragnar360#2697
Mit nem lehet ezen érteni, alapszintű angoltudást ha megüti...ahogy Kandurex is mondta, megadták az engedélyt az üzleteknek a játék értékesítésére -azonnali hatállyal- persze kacsa az egész.
Peldaul GTA5 majd a kov generacioban lesz... addig lesz meg egy GTA jatek aminek meg e nevet nem tudjuk.
Nagydög#2694
Ez egy latszolag hivatalos level latszolag a Rockstartol es latszolag a Take Two-tol latszolag egy kereskedonek, hogy mar ugyis kiszivargott, ezert nehanyan onhatalmulag elkezdtek szallitani, ugyhogy francba a tervekkel szorjatok kifele a nep kozze!
Nagydög#2684
Mondom: Vice City volt, meg San Andreas. Mit akarsz ennel jobban erteni? Holnap meg majd azt kerded, miert pont Barton, Xeon, meg Coppermine? Mert CSAK!
Ragnar360#2683
Honnan csórtad :D
(szerk.: amúgy kamu, nem mellesleg válaszolhattál volna a pm-re, de mostmár mind1, googliztam egy jót, eu több részén adják vele akciósan)
ÁÁÁ... én nem ezt kérdeztem az tudom hogy a VC az Vice Cityt jelent a SA meg San Andreast. Én azt kérdeztem, hogy ha ez a 4. rész, akkor a San Andreas meg a Vice City mi volt. Mert ugye volt a GTA I,GTAII,GTAIII, mjad jött a Vice City, meg a San Andreas, és most a GTA IV. Én azt akarom megtudni, hogy a GTAIII, meg a GTAIV között lévő Vice City, meg San Andreas mi volt, ha nem egy különálló rész?
amdrula#2681
Még nem próbáltam ki, de drámai változás kell hogy legyen, volt, hogy gondoltam átmegyek ezen a téren, nekiütköztem valaminek, aztán megjelent az épület :D
HDD-s dolog meg egyszerű, ha talál, akkor használja játék közben.
Nagydög#2679
Nem telepit ra, hanem cachel. En megis csak azt javasolnam, probald ki! Ne hidd el, amit itt mindenfele jottment osszehord. Jobban tudod te azt! ;)
:OOO
Magyarországra is jöhetne éppen most készülök konzolt venni pont a GTA IV miatt.
Ragnar360#2677
Na szerinted miért ?:DDD ,tegnap mi volt, hmm...KEDD-en meg mindenki csak addig lesz míg megszerzi/megjön a géme.
webadam#2676
Most akkor hogy is működik ez a HDD-s dolog?Mert ha jól tudom nem telepít rá semmit.Biztos jót tesz neki a vinyó de azért akkora drámai változás nem lehet.
A kábelek sem férnek el egymás mellett ( hang, lép).
De lehet kapni valami elosztó faszságot.
Nagydög#2672
Tudom kinek koszonhetem, meg azt is, hogy minden ilyen kiegeszitonel gondoskodnak rola, hogy minden massal inkompatibilis legyen, aztan vagy megveszed toluk 5-10 szeres aron, vagy nezheted a falat. Valamin csak be kell hozni az alapgepek korai vesztesegeit.
Németországban beindultak a GTA4 -gyel együtt csomagolt WINCHESTERES Premium X360 pakkok 249 Euróért ami kb 63 ezer Forint.